ha ha ha
ayyy petuşş evde tek başıma kahkaha attım resmen:))
taklit kokan hareketler bunlar değil mi??
ben de eşimden kibar bir kolye istedim doğum hediyesi.
ama zevklerimiz farklı korkuyom o yüzden
kuyumcuya beraber gtcez ben 3 4 tane beğencen en son o karar verecek
kesin en ucuzunu seçer ama neyse
ha ha ha
hehe aynen bu şekilde petuşş. kafam basmadı biraz önce nasıl toparlasam diyepetuş kzu sormuşsun 38 den sonraki haftalar yanıyo mu die torba yasaya göre yanmıyo cnm erken doğum durumundaki izinler sonraya atılıyor ama mesela 35. haftadasın çalışabilir raporu aldın ve o arada doğum yaptın o zaman 37 haftaya kadar olan ksım yanıyo ok mi cnm
cuk...eskisini isterim ben...kafam karışyo...iepk gelmiş diemiom..dilşahmışsın gibi gelio.
neyse çrş yıda bitirdik az kaldı çok şükür bin şükür hafta sonuna..
hafta sonu sadece yatcam dinlencem...bi tek ütü var onu yapcam..başka hiççç bişi yapmıcam..
eşimede didim kimse gelmesin, kimseyede gitmeyelim...bir sen bir ben birde bebek:))
interneeeten seç kolyeyi :)ben evliyken ilk doğum günümde bu kolyeyi istemiştim :) aldı eşimmm
ans Kelebei : FAVOR - Altn tak, prlanta
hehe aynen bu şekilde petuşş. kafam basmadı biraz önce nasıl toparlasam diye
o yüzden bişi yazamadım
ayyynen cmtesi eşim nöbetten çıkıyo pazarda evde 2 gün yatacaz inşallah. zaten görüşmüyoz 1 haftadır.güzelce bi dinlenelim. son günlerimiz tadını çıkarmak lazım
interneeeten seç kolyeyi :)ben evliyken ilk doğum günümde bu kolyeyi istemiştim :) aldı eşimmm
ans Kelebei : FAVOR - Altn tak, prlanta
bu son günler olayı benim çok kafama takılıyo ya abim diyo napıyon ben diyom oturuyom ban diyo ki iyi otur iyiii sonra oturamıycan tv fln olmuycak hayatında fln die korkuyore
bu yazıomu bi yerde canım ya....ben hep yanıo die okudumda, hatta bunun için önerge verilmilş meclise ama henüz bi ilerleme yok die hep yazılmış.petuş kzu sormuşsun 38 den sonraki haftalar yanıyo mu die torba yasaya göre yanmıyo cnm erken doğum durumundaki izinler sonraya atılıyor ama mesela 35. haftadasın çalışabilir raporu aldın ve o arada doğum yaptın o zaman 37 haftaya kadar olan ksım yanıyo ok mi cnm
ben geçenlerde evde kullanmadığın bi kolyemi bozdurdum yerine istediğim bi kolyeyi aldım..para gibi olanlardan..eşime dedim doğumdan sonra üstüne yağmur yazdırman yeterli, başka bişi istemem:)) yani köşede bi birikimi yok yefrumun kendini sıkıntıya sokmasın, ezikde hissetmesin ben aldım hediyemi, onuda dahile ettimki sıkıntı yapmasın:))ha ha ha
hehe aynen bu şekilde petuşş. kafam basmadı biraz önce nasıl toparlasam diye
o yüzden bişi yazamadım
ayyynen cmtesi eşim nöbetten çıkıyo pazarda evde 2 gün yatacaz inşallah. zaten görüşmüyoz 1 haftadır.güzelce bi dinlenelim. son günlerimiz tadını çıkarmak lazım
amin inş, teşekkür ederim. trafikte o öküzlerden bol bol var malesefcanım bununla geçmiş olsun Allahım beterinden korusun canım bundan sonra gerçekten de kullanma uzak yerlere falan biz ne kadar dikkatli olsak da karşı taraf dikkatsiz ve hatta bazen öküz olabiliyor...Canım rabbim başka yaşatmasın inşallah
çok teşekkür ederizgeçmiş olsun canım Allah korumuş bebeğini de seni de bebişe masallah
benim de başıma benzer saçma sapan şeyler geldi kendi işyerimin servisi çarptı işyeri otoparkındaki aracıma o derece. ama çok şükür büyük kaza atlatmadık allah korusun, size de çok geçmiş olsun...canım çok geçmiş olsun ya şanssızlık işte ama olsun size bişi olmamış.o kaza çekme durumu bendede var arabamı aldım 1 ay oldu polisin teki geri çıkarken arkasına bakmayınca çatt diye benim sağ kapımı götürdü.1 hafta yattı araba serviste normalde olsa neysede benim eşim yok arabamsız biyere gidemiyorumkineyse geçen sabah kahvaltı ediyorum arabam kapının önünde bir tır arabamın yanında durup mal indirmeye kalkmış kapakları açınca mallar hooooop benim arabamın üstüne abla yaptırırız kaskomuz var diyo dedim benimde kaskom var yapılması neysede ben arabasız napçam gözünüz nere bakıo ama olan oldu artık arabamı aldılar bugün servise cumartesiye kadar yok 500 liralık hasar tespit etmiş eksper alıştım artık gelip gelip vurmalarına napalım bize bişey olmasın ayrıca bundan bir yıl öncede bir arabanın bizi sıkıştırıp yolun kenarına atmasıyla 3 takla attık bi tane arabamızda öyle pert oldu trafikte allaha emanetiz canım:18:
teşekkür ederiz, sana da tahlillerden yana geçmiş olsun kalmadı artık...NEFRAZEN canım çok geçmiş olsun............
bu arada bende bugünki kontrol ve şeker yüklememi bitirip karnımı doyurup işe geldim,,, Allah'a şükür şeker sonucumuz iyi çıktı ,bunuda sağ salim atlattık, darısı yaptırcakların başına...................
yok cnm çok şükür reflekleslerde bi problem yok, annem dışında başkasının sürdüğü arabaya binemiyorum midem allak bullak oluyo. kendim sürdüğümde rahatım. dün uyku problemim vardıtam hepsini okuyamadım ama
hemen yazayım dedim
sen araba mı kullanıyosun?
hamilelerde refleks oranı yarı yarıya düşüyor...
aman kuzummm sakın haa...
ben bebekten dolayı sıkı yönetim ilan ettim eve giren para bende toplanıyo ben ayarlıyorum harcamaları bu nednele eşimden hediye istediğimde para sende kıyabildiğin kadarıyla ne istiyosan al dedi. guess marka bi saat beğenmiştim 350 civarı ya onu alacağım ya da altın bir yüzük. paraya da kıyamıyorum o ayrı, bebeimin bi ihtiyacını karşılarım diyorumYok canım neden açgözlü olacaksın.Benim kocişten birşey gelecek mi bakalım.
canım benimki doğumda verecekmiş normalde ama malum güneydoğuda olduğu için bi aksilik çıkar gelemezse vermek istemişbence artık başka bişi isteme canım bebişinize harcayın paranızı
canım beni gideceğim yere götürecek kimsem yok mecburum
evet yaa sabah akşam hep yumurcak tv. cartoon network izlicen falan diyolar banada
bu yazıomu bi yerde canım ya....ben hep yanıo die okudumda, hatta bunun için önerge verilmilş meclise ama henüz bi ilerleme yok die hep yazılmış.
ben geçenlerde evde kullanmadığın bi kolyemi bozdurdum yerine istediğim bi kolyeyi aldım..para gibi olanlardan..eşime dedim doğumdan sonra üstüne yağmur yazdırman yeterli, başka bişi istemem:)) yani köşede bi birikimi yok yefrumun kendini sıkıntıya sokmasın, ezikde hissetmesin ben aldım hediyemi, onuda dahile ettimki sıkıntı yapmasın:))
gıcık olduydum bende kimse nie cvp vermio die..
Kızııııııım çok pahalı bu be :)))
sonuçta para benden de gidecek ayrı hesap yok ki:)
o yüzden daha makul olmam lazım benm..
amin inş, teşekkür ederim. trafikte o öküzlerden bol bol var malesef
çok teşekkür ederiz
benim de başıma benzer saçma sapan şeyler geldi kendi işyerimin servisi çarptı işyeri otoparkındaki aracıma o derece. ama çok şükür büyük kaza atlatmadık allah korusun, size de çok geçmiş olsun...
teşekkür ederiz, sana da tahlillerden yana geçmiş olsun kalmadı artık...
yok cnm çok şükür reflekleslerde bi problem yok, annem dışında başkasının sürdüğü arabaya binemiyorum midem allak bullak oluyo. kendim sürdüğümde rahatım. dün uyku problemim vardı
ben bebekten dolayı sıkı yönetim ilan ettim eve giren para bende toplanıyo ben ayarlıyorum harcamaları bu nednele eşimden hediye istediğimde para sende kıyabildiğin kadarıyla ne istiyosan al dedi. guess marka bi saat beğenmiştim 350 civarı ya onu alacağım ya da altın bir yüzük. paraya da kıyamıyorum o ayrı, bebeimin bi ihtiyacını karşılarım diyorum
doğru canım
bizim evde sadece kızım okulda olduğu zaman normal kanal izleyebiliyorum.
o yüzden dizi filan takip etmem hiç
bi -umutsuz ev kadınları
bi-yahşi cazibe
onlarıda netten
bu yazıomu bi yerde canım ya....ben hep yanıo die okudumda, hatta bunun için önerge verilmilş meclise ama henüz bi ilerleme yok die hep yazılmış.
ben geçenlerde evde kullanmadığın bi kolyemi bozdurdum yerine istediğim bi kolyeyi aldım..para gibi olanlardan..eşime dedim doğumdan sonra üstüne yağmur yazdırman yeterli, başka bişi istemem:)) yani köşede bi birikimi yok yefrumun kendini sıkıntıya sokmasın, ezikde hissetmesin ben aldım hediyemi, onuda dahile ettimki sıkıntı yapmasın:))
gıcık olduydum bende kimse nie cvp vermio die..
yazıyo kuzu hatta geçen sene martta bi ark. erken doğum yaptı o yararlandı torba yasadan geçen ben de buldum bi yerden de nerde old. hatırlamıyom şimdi
bu son günler olayı benim çok kafama takılıyo ya abim diyo napıyon ben diyom oturuyom ban diyo ki iyi otur iyiii sonra oturamıycan tv fln olmuycak hayatında fln die korkuyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?