2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

interneeeten seç kolyeyi :)ben evliyken ilk doğum günümde bu kolyeyi istemiştim :) aldı eşimmm

ans Kelebei : FAVOR - Altn tak, prlanta

ben pırlanta istiyom dedim bakalım nolcak bu aralar cari açığı zirvede ama geriye kalan 3 ayda bakalım hem açığı kapatıp hem de pırlantamı alabilecek mi hem de dedim çocuğa da en az tümlük takıyosun yani cumhuriyet altını

hehe aynen bu şekilde petuşş. kafam basmadı biraz önce nasıl toparlasam diye
o yüzden bişi yazamadım

ayyynen cmtesi eşim nöbetten çıkıyo pazarda evde 2 gün yatacaz inşallah. zaten görüşmüyoz 1 haftadır.güzelce bi dinlenelim. son günlerimiz tadını çıkarmak lazım

bu son günler olayı benim çok kafama takılıyo ya abim diyo napıyon ben diyom oturuyom ban diyo ki iyi otur iyiii sonra oturamıycan tv fln olmuycak hayatında fln die korkuyore

bu son günler olayı benim çok kafama takılıyo ya abim diyo napıyon ben diyom oturuyom ban diyo ki iyi otur iyiii sonra oturamıycan tv fln olmuycak hayatında fln die korkuyore

evet yaa sabah akşam hep yumurcak tv. cartoon network izlicen falan diyolar banada

bu yazıomu bi yerde canım ya....ben hep yanıo die okudumda, hatta bunun için önerge verilmilş meclise ama henüz bi ilerleme yok die hep yazılmış.
ben geçenlerde evde kullanmadığın bi kolyemi bozdurdum yerine istediğim bi kolyeyi aldım..para gibi olanlardan..eşime dedim doğumdan sonra üstüne yağmur yazdırman yeterli, başka bişi istemem:)) yani köşede bi birikimi yok yefrumun kendini sıkıntıya sokmasın, ezikde hissetmesin ben aldım hediyemi, onuda dahile ettimki sıkıntı yapmasın:))

gıcık olduydum bende kimse nie cvp vermio die..

amin inş, teşekkür ederim. trafikte o öküzlerden bol bol var malesef

geçmiş olsun canım Allah korumuş bebeğini de seni de bebişe masallah
çok teşekkür ederiz

benim de başıma benzer saçma sapan şeyler geldi kendi işyerimin servisi çarptı işyeri otoparkındaki aracıma o derece. ama çok şükür büyük kaza atlatmadık allah korusun, size de çok geçmiş olsun...

teşekkür ederiz, sana da tahlillerden yana geçmiş olsun kalmadı artık...

tam hepsini okuyamadım ama
hemen yazayım dedim
sen araba mı kullanıyosun?
hamilelerde refleks oranı yarı yarıya düşüyor...
aman kuzummm sakın haa...
yok cnm çok şükür reflekleslerde bi problem yok, annem dışında başkasının sürdüğü arabaya binemiyorum midem allak bullak oluyo. kendim sürdüğümde rahatım. dün uyku problemim vardı

Yok canım neden açgözlü olacaksın.Benim kocişten birşey gelecek mi bakalım.
ben bebekten dolayı sıkı yönetim ilan ettim eve giren para bende toplanıyo ben ayarlıyorum harcamaları bu nednele eşimden hediye istediğimde para sende kıyabildiğin kadarıyla ne istiyosan al dedi. guess marka bi saat beğenmiştim 350 civarı ya onu alacağım ya da altın bir yüzük. paraya da kıyamıyorum o ayrı, bebeimin bi ihtiyacını karşılarım diyorum

kıyamam ya aman cnm ya bizim eşler yanımızda olsa da bize faydalrı yok ki sürekli mesai sürekli mesai dün akşam evde güya kaç defa geldi gitti bilmiyom bile

evet yaa sabah akşam hep yumurcak tv. cartoon network izlicen falan diyolar banada

doğru canım
bizim evde sadece kızım okulda olduğu zaman normal kanal izleyebiliyorum.
o yüzden dizi filan takip etmem hiç
bi -umutsuz ev kadınları
bi-yahşi cazibe
onlarıda netten

%3 lük olayı varya arada tıkanıyom ben yaaa.belki bendeki fazlacadırr..:)) çok şey demek istiyom ama hiç bişi diyemiyommm bazen

Kızııııııım çok pahalı bu be :)))
sonuçta para benden de gidecek ayrı hesap yok ki:)
o yüzden daha makul olmam lazım benm..

hııı öyle aslında bebek masraflarıda var.ya ama bu erkeklerde bu günler için bikaç kuruş biriktirselermiş.benimkide yırtmaya çalışıyo ama doğururken çekceğim acıya bağlı.

geçmiş olsun canım ben yeni okudmmmm,rabbim korumuş sizi.

doğru canım
bizim evde sadece kızım okulda olduğu zaman normal kanal izleyebiliyorum.
o yüzden dizi filan takip etmem hiç
bi -umutsuz ev kadınları
bi-yahşi cazibe
onlarıda netten

şimdilik hoşuma gidiyo ama . o zaman gelincee naparım bilmiyom gözünün içine bakarım kızım hadi başka yeri açalım izleyelim diyee

yazıyo kuzu hatta geçen sene martta bi ark. erken doğum yaptı o yararlandı torba yasadan geçen ben de buldum bi yerden de nerde old. hatırlamıyom şimdi

benim ilk çocukta kocamın acemiliğine gelmişti hiçç hediye almamıştı
hep diyodu 2.çocukta 2 pırlanta alcam sana
şimdi arada diyo gidip beğenelim 1 şey,ben o paraya kıyamıyorum.

aman canım boşver onu diyenleri ya başlarda tabi biraz uykusuz kalıcaz ama zamanla düzene girecek bence hrşey.herkes bu kadar kötü anlatıyo ama hepside 2. çocuğu yapıyo

ben şimdilik safir taşlı mini bi set ya da duruma göre sadece kolyesini istiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…