bi daha bakim cnm...
nefrazencim....geçmiş olsun cnm bu arada allah korumuş..dikkat et...
aman canım boşver onu diyenleri ya başlarda tabi biraz uykusuz kalıcaz ama zamanla düzene girecek bence hrşey.herkes bu kadar kötü anlatıyo ama hepside 2. çocuğu yapıyo
yanlız o devlet memurları için olabilir bakın detayı burda Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
sgk dahil mi bilmiyorum
evet cnm şu 3 saate çıkan süt izni aynı bu yasayla çıktı bu sadece memurlar içindi özel sektörü kapsamıodu...doğum iznide sadece memurları kapsıo olabilir, her zmnki gibi özel sektör çalışanı ....nın birini alıo olabilir...baktım baktım sinir oldum...nie baktım bilmom....akşam akşam gerdim kendimi...ben böyle düzenin...hiç bişide net değil...off ya tükirim böyle çarkın içine ya...
yanlız o devlet memurları için olabilir bakın detayı burda Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
sgk dahil mi bilmiyorum
perigül avatarlarımız aynı.aynısını beğenmişiz
ben şimdi değiştiriyorum
evet cnm şu 3 saate çıkan süt izni aynı bu yasayla çıktı bu sadece memurlar içindi özel sektörü kapsamıodu...doğum iznide sadece memurları kapsıo olabilir, her zmnki gibi özel sektör çalışanı ....nın birini alıo olabilir...baktım baktım sinir oldum...nie baktım bilmom....akşam akşam gerdim kendimi...ben böyle düzenin...hiç bişide net değil...off ya tükirim böyle çarkın içine ya...
evet cnm Allah koruyo çok daha fenası da olabilirdi...geçmiş olsun canım ben yeni okudmmmm,rabbim korumuş sizi.
bana bi uyarı gibi geldi, çünkü yol boş olunca basıyodum 120'yi görüyodum. ama anladım ki boş yolda hız yapmayı bırak park halinde bile olabiliyo dikkat ve dua gerek...nefrazencim....geçmiş olsun cnm bu arada allah korumuş..dikkat et...
zaten düzenin mantığı şu
nerde kesinti yapsam?
nerelere vergi koysam devlete parayı akıtsam?
hangi vermem gereken yardımı kessem?
ne kadar sıksamda o kadar zora soksam?
Yani fırsat olsada bir sorun bir pürüz çıkarsamda o parayı hak sahibine vermesem diye yol arıyor...
Ben 1 ay raporlu iken (benim maaş asgari ücret üzerinden ssk yatıyo) onu bile tam vermedi ya...
Bilmem ne sebebinden ilk 5 günü karşılamıyoruz diyorlar, onu bile eksik veriyorlar...
şeker sonucundan anlayan varmı arkadşlar
sanırım normal cıkmıs
50 Gr AKŞ 75 mg/dL 70 - 110
50 Gr 60 'GLUKOZU 88 mg/dL < 140
hiç acımıyorum bu konuda hiç kimseye...
benim hakkımı her kim yiyosa 1 kuruş bile olsa çorundan çocuğundan çıksın...
yine attı kafam beynim...
sürekli keserek kısarak sokarak çalarak bende yönetirim devleti...
atatürk gibi yokdan varedin de görelim yani...lafım gelmiş geçmiş bütün hükümetlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?