2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya dün bi dizi izledim yabancı..kadın göz ameliyatı oluyo kızına gel beni al diyo..kızı da ben mi geleyim deyince kadın..14 saat doğum sancısı çekip doğurduğum senden başkasını hatırlamıyom diyo..
gül gül öldüm dedim gözünü karartıp doğurcan normal 10-15 saat çekcen ama sonra ömür boyu kozun hazır..hele erkek anaları daha bi güzel yapabilirler sanki bunu

selamm
konu hediyelerden açılmış galiba :):)
eşim hamile oldugumu öğrendiğimde istediğim
tel vardı onu almıştı doğumda da alyansı değiştirmek istiyorum ama
haberi yok hala

sabah şeker yüklememi yaptırdım 50gr glukoz
ben beğendim tadını valla
yarın cıkcak sonucuda ayy inşallah
iyi cıkarda kötü cıkarsa 100 lük yükleniyormus
ondada daha fazla ac kalıyonn

9 kilo almıs bulunuyorum ve hemen göbeeemii yüklüyorumm

valla bende doğum hediyesi altın set istiyorum, hemde hiç acımıyorum, biz neler yaşıyoruz ne stresler yaşıyoruz onlar ohhhh sadece baba olcaklarının keyfini yaşıyolar, yaşadığım hiç bişeyden şikayetçi değilim Allah'a çok şükür yavrum için herşeye katlanırım ama olsun, o kadarcığıda hakediyoruz yani...bide bizde bu halimizle çalışıyoruz yani, karda kışta işe gidip geliyoruz olsun o kadar, almazsa kıyamet kopar bizde.....

aman canım boşver onu diyenleri ya başlarda tabi biraz uykusuz kalıcaz ama zamanla düzene girecek bence hrşey.herkes bu kadar kötü anlatıyo ama hepside 2. çocuğu yapıyo

tabiki öyle canım herşeyin bir zorluğu bir ödülü var.benim kızım bu ara giysi takıntılı:siyah,lacivert,gri,yeşil giymiyo onlar erkek rengiymiş.baya bi boğuşuyoruz
bunalıyorum,ama sonra bir 'annecim'diyo o an herşeyi unutuyorum
geçende güzel annemm diye bi şarkı öğrenmiş oyuncak gitarı elinde onu sürekli söylüyo,
bendeki tüüm yağlar eriyor

inanın dünyadaki hiç ama hiçbişeye değişilmez bu annelik
allah isteyen herkese nasip etsin

yanlız o devlet memurları için olabilir bakın detayı burda Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
sgk dahil mi bilmiyorum

evet cnm şu 3 saate çıkan süt izni aynı bu yasayla çıktı bu sadece memurlar içindi özel sektörü kapsamıodu...doğum iznide sadece memurları kapsıo olabilir, her zmnki gibi özel sektör çalışanı ....nın birini alıo olabilir...baktım baktım sinir oldum...nie baktım bilmom....akşam akşam gerdim kendimi...ben böyle düzenin...hiç bişide net değil...off ya tükirim böyle çarkın içine ya...

SLM KIZLAR epeydir yazamıyodum pc miz bozuldu ama telden hep takip ettim yazılanları ama yazamadım fazla yazamasam bile çok alıştım ben burayı takip etmeye hepinizi seviyore tabiki en çok minik kuzularıı

canım ben geçen gün bi yerde bu kanun maddesini bulup okumuştum, tam hatırlayamadım şimdi ama, sen bi sgk yı arayıp sor istersen daha net bilgi alırsın sanki, bu kadar stres yapmamış olursun....

perigül avatarlarımız aynı.aynısını beğenmişiz
ben şimdi değiştiriyorum

zaten düzenin mantığı şu
nerde kesinti yapsam?
nerelere vergi koysam devlete parayı akıtsam?
hangi vermem gereken yardımı kessem?
ne kadar sıksamda o kadar zora soksam?

Yani fırsat olsada bir sorun bir pürüz çıkarsamda o parayı hak sahibine vermesem diye yol arıyor...
Ben 1 ay raporlu iken (benim maaş asgari ücret üzerinden ssk yatıyo) onu bile tam vermedi ya...
Bilmem ne sebebinden ilk 5 günü karşılamıyoruz diyorlar, onu bile eksik veriyorlar...

geçmiş olsun canım ben yeni okudmmmm,rabbim korumuş sizi.
evet cnm Allah koruyo çok daha fenası da olabilirdi...

nefrazencim....geçmiş olsun cnm bu arada allah korumuş..dikkat et...
bana bi uyarı gibi geldi, çünkü yol boş olunca basıyodum 120'yi görüyodum. ama anladım ki boş yolda hız yapmayı bırak park halinde bile olabiliyo dikkat ve dua gerek...

şeker sonucundan anlayan varmı arkadşlar
sanırım normal cıkmıs
50 Gr AKŞ 75 mg/dL 70 - 110
50 Gr 60 'GLUKOZU 88 mg/dL < 140

hiç acımıyorum bu konuda hiç kimseye...
benim hakkımı her kim yiyosa 1 kuruş bile olsa çorundan çocuğundan çıksın...
yine attı kafam beynim...
sürekli keserek kısarak sokarak çalarak bende yönetirim devleti...
atatürk gibi yokdan varedin de görelim yani...lafım gelmiş geçmiş bütün hükümetlere...

nefrazen çok geçmş olsun biraz geç oldu ama kusura bakma..

ben de araba kullanıyorum her gün mecburen.
artk allaha emanetiz. şimdilik bi sorun olmadı hamilelik kaynaklı ama
karnımız iyice büyüyünce bakalım ne olacak..

bırak atatürk gibi yapmayı bide onu millete unutturmaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…