ahahhaahah süpersin canım aynen valla benim eşimde bişi almazsa yolarım saçlarını onunvalla bende doğum hediyesi altın set istiyorum, hemde hiç acımıyorum, biz neler yaşıyoruz ne stresler yaşıyoruz onlar ohhhh sadece baba olcaklarının keyfini yaşıyolar, yaşadığım hiç bişeyden şikayetçi değilim Allah'a çok şükür yavrum için herşeye katlanırım ama olsun, o kadarcığıda hakediyoruz yani...bide bizde bu halimizle çalışıyoruz yani, karda kışta işe gidip geliyoruz olsun o kadar, almazsa kıyamet kopar bizde.....
canım hsg tekrarSLM KIZLAR epeydir yazamıyodum pc miz bozuldu ama telden hep takip ettim yazılanları ama yazamadım fazla yazamasam bile çok alıştım ben burayı takip etmeye hepinizi seviyore tabiki en çok minik kuzularıı
şeker sonucundan anlayan varmı arkadşlar
sanırım normal cıkmıs
50 Gr AKŞ 75 mg/dL 70 - 110
50 Gr 60 'GLUKOZU 88 mg/dL < 140
hiç acımıyorum bu konuda hiç kimseye...
benim hakkımı her kim yiyosa 1 kuruş bile olsa çorundan çocuğundan çıksın...
yine attı kafam beynim...
sürekli keserek kısarak sokarak çalarak bende yönetirim devleti...
atatürk gibi yokdan varedin de görelim yani...lafım gelmiş geçmiş bütün hükümetlere...
atatürk gibi yokdan varedin de görelim yani...lafım gelmiş geçmiş bütün hükümetlere...
evet canım normal çıkmış.
benim 1.saat şekerim 181 çıktı düşün artık
normal canım değerin süper hatta
internet sitesinde vardır cnm bakmak lazımKızlar yarın a101'e kulaktan ateşölçer geliyormuş
hem de 32 tl!!! eşim aradı söyledi şimdi markayı bilmiyorum
bilginize....
menzil halaaaa geçmişi okuyo. kızım bırak geçmişi bi haber ver durumundan sonra okursun
evet canım normal çıkmış.
benim 1.saat şekerim 181 çıktı düşün artık
canım ya bende istesem çokmu olurum
tabi zahmet olmazsaa merak ettim listeni
bende severim yemek yapmayı
selam yafrularr vallaa bu sayfaya kadar okuyodum hala kaşım gözum dondu gozlerimden yas aktı yeminlee ne cene var gıı sizde :)
canımmm cok gecmiş olsun kazadan öturu, midenden öturu
bu arada cok guluyorum sana yaaa komedi gadınsın vesselam demek kadın idrarını içer gibiydi hea
ipekkelebek ve beni merak eden herkes için:
bugun biraz sancım var bide kasılmalarım yapıştım iyice koltuga dun drumu aradım tekrar ya kadın cok umit vrmek istemiyo ama
bu saatten sonrada düşük olmaz adı dogum olur dimi kızlar gittiğim hastannede 440 gram bebegi 5 ay tedaviyle taburcu ettiler
benimki şimdi 750 gramı gecmiştir benim için 1 gun 1 gram bile kar olduguu için
her gun haslnmış yumurta sut tarhana corbası kayısı ne varsa tıkıyorum agzıma istersem 100 kiloyla doguma gideyim
isterse cildim paramparca olsun yeterkii o kafamda beni korkutan sahneler yasanmasınn
bu arada nefoşş benim midemde berbat cayır cayır yanıyoo gavisconda tık etmiyo artık
kocam kötü şarapcılar gibisin diyo şişeyi dikiyorum direk bi yudum alıyorum ugrasamıyorum ölçekle
ben reflu hastasıydım sende de var mı bi rahatsızlık midende cok cekilmez bişey yaa
daha ne yesem kızlar bebeğe kilo aldırsın diee dut pekmezi alcaklar bide
o magvital hergun 1 tane cok degil mi diyen arkadasım korkma ben gunde 3 defa alıyorum ve mecburum almaya
dr kesinlikle bırakma dedi yoksa o sancılar kimbilir ne boyutta olur
tek yan etkisi 20 gundur ishalim buda iyi ıkınmaktanda korkuyorum çünkü..
son durumlar bunlarr işte kızlar
dr bana hergün 1 saat yürü dedi, dışarıda yürüsem hemen üşütüyorum, mecbur AVMlere gidiyorum e onun için de araba şart. bana en yakın yer forum ist orası arabayla 10 dk mesafede. eşim akşam yorgun geliyo çıkamıyo benle bu durumda iş başa düşüyo...nefrazen çok geçmş olsun biraz geç oldu ama kusura bakma..
ben de araba kullanıyorum her gün mecburen.
artk allaha emanetiz. şimdilik bi sorun olmadı hamilelik kaynaklı ama
karnımız iyice büyüyünce bakalım ne olacak..
selam yafrularr vallaa bu sayfaya kadar okuyodum hala kaşım gözum dondu gozlerimden yas aktı yeminlee ne cene var gıı sizde :) canımmm cok gecmiş olsun kazadan öturu, midenden öturu bu arada cok guluyorum sana yaaa komedi gadınsın vesselam demek kadın idrarını içer gibiydi heaipekkelebek ve beni merak eden herkes için. bugun biraz sancım var bide kasılmalarım yapıştım iyice koltuga dun drumu aradım tekrar ya kadın cok umit vrmek istemiyo ama
bu saatten sonrada düşük olmaz adı dogum olur dimi kızlar gittiğim hastannede 440 gram bebegi 5 ay tedaviyle taburcu ettiler
benimki şimdi 750 gramı gecmiştir benim için 1 gun 1 gram bile kar olduguu için her gun haslnmış yumurta sut tarhana corbası kayısı ne varsa tıkıyorum agzıma istersem 100 kiloyla doguma gideyim isterse cildim paramparca olsun yeterkii o kafamda beni korkutan sahneler yasanmasınn. bu arada nefoşş benim midemde berbat cayır cayır yanıyoo gavisconda tık etmiyo artık
kocam kötü şarapcılar gibisin diyo şişeyi dikiyorum direk bi yudum alıyorum ugrasamıyorum ölçekleben reflu hastasıydım sende de var mı bi rahatsızlık midende cok cekilmez bişey yaa. daha ne yesem kızlar bebeğe kilo aldırsın diee dut pekmezi alcaklar bide. o magvital hergun 1 tane cok degil mi diyen arkadasım korkma ben gunde 3 defa alıyorum ve mecburum almaya
dr kesinlikle bırakma dedi yoksa o sancılar kimbilir ne boyutta olur. tek yan etkisi 20 gundur ishalim buda iyi ıkınmaktanda korkuyorum çünkü.. son durumlar bunlarr işte kızlar
selam yafrularr vallaa bu sayfaya kadar okuyodum hala kaşım gözum dondu gozlerimden yas aktı yeminlee ne cene var gıı sizde :)
canımmm cok gecmiş olsun kazadan öturu, midenden öturu
bu arada cok guluyorum sana yaaa komedi gadınsın vesselam demek kadın idrarını içer gibiydi hea
ipekkelebek ve beni merak eden herkes için:
bugun biraz sancım var bide kasılmalarım yapıştım iyice koltuga dun drumu aradım tekrar ya kadın cok umit vrmek istemiyo ama
benimki şimdi 750 gramı gecmiştir benim için 1 gun 1 gram bile kar olduguu için
her gun haslnmış yumurta sut tarhana corbası kayısı ne varsa tıkıyorum agzıma istersem 100 kiloyla doguma gideyim
isterse cildim paramparca olsun yeterkii o kafamda beni korkutan sahneler yasanmasınn
bu arada nefoşş benim midemde berbat cayır cayır yanıyoo gavisconda tık etmiyo artık
kocam kötü şarapcılar gibisin diyo şişeyi dikiyorum direk bi yudum alıyorum ugrasamıyorum ölçekle
ben reflu hastasıydım sende de var mı bi rahatsızlık midende cok cekilmez bişey yaa
daha ne yesem kızlar bebeğe kilo aldırsın diee dut pekmezi alcaklar bide
o magvital hergun 1 tane cok degil mi diyen arkadasım korkma ben gunde 3 defa alıyorum ve mecburum almaya
dr kesinlikle bırakma dedi yoksa o sancılar kimbilir ne boyutta olur
tek yan etkisi 20 gundur ishalim buda iyi ıkınmaktanda korkuyorum çünkü..
son durumlar bunlarr işte kızlar
benim doktorum diyetisyene git 1 ay sonrada bana kontrole gel dedi.benım de 177 cıktı cuma gunu tekrar gtcem
benim doktorum diyetisyene git 1 ay sonrada bana kontrole gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?