2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bana 100 luk yapcaz dedi ondan snra yuksek cıkarsa dıyet wercekmiş
bende öyle olması gerektiğini biliyorum.hatta az önce aradım 1 ay sonra kontrole gel dedi
her doktor farklı herhalde
onlara güvenmekten başka çarem yok

bende senin kuzunla seni öpüyorumm.. cok tşkler canımmnımm..

Canım bu saaten sonra artık doğum oluyor düşük değil o nedenle hiç sıkıntı yapma içini ferah tut. Sancılarının sıklığı artarsa hiç vakit kaybetmeden doktoruna git. Çünkü erken gittiğinde doğumu erteleme şansı oluyor ama doğum başladıktan sonra gidince birşey yapamıyorlar. Mecburen doğuruyorsun. Herşey güzel olacak buna inan canım.

menzil geçmiş olsun.
bebişini sağlıcakla kucağına almanı diliyorum

ya aslında işin aslı herseyin bilincindeyim.. tefekkur, tevekkul içindeyim
ama işte hani basına gelince bişey hep aklın orda olur ya
mesela tam kukumun orda hareket ediyo su bikini bölgesi denen yerde ve her tekmesinde altıma kaçıracak gibi oluyorum
hemen korkuyorum belkide sizede oluyodur (oluyo mu) ama ben sadece bana oluyo sanıyorum bişey olcak die kalbim gum gum atıyo

menzil çok dikkat et kendine canım...
ben inanıyorum sen bunu da atlatacaksın :)
Zeynebin nvaktinde gelecek inşallah..

gecmiş olsun dileklerinizz için sagolun kızlar
Rabbim hepinizden tek tek razı olsun inşallah..
iyi dileklerinizee ve size minnettarım..
Allah kimseye yasatmasın, daha nice dertler var ama kişiye cektigi buyuk gelir yaa
kimsenin tatmasını istemem
SiZi ÇoK SeViYoRuM..

benim de arada idrar torbasına mı ne basıyo herhal hooop altıma yapacak gibi oluyorum. avantajlı yanım tuvaleti çok zor gelen tuvalette saatler geçiren biri olmam.

eskiden beri tuvaletim o kadar zor gelir ki sevinirim geldiğine, hemen gidersem kaçar beklemem lazım. saçma sapan bi psikolojideyim. annemler ben 2 yaşındayken hacca gitmiş teyzem almış beni izin vermemiş yanlarında götürmelerine bakarım siz gidin demiş. o 15 gün içinde kadın beni tuvalete alıştırmış sırf altımı değiştirmkle uğraşmamak için artık üzerimde nasıl baskı kurduysa hala zorlanırım. geçenlerde tuvalet eğitimi konusnda bununla ilgili bişi okudum. 2 tyaşını tam doldurmamış çocuklara zorla tuvalet eğitimi verildiğinde ortaya çıkan karakter bozuklukları ve takıntıların hepsi bede var.

ben şimdi çıkıyorum annem yürüyüşe götürmeye geldi. akşam burda olanlarla devam ederiz başbaş

Yonca Bambam Bebek Beşik Kod 101 | | Bebefix.com

ya kızlar bu arada ben bunu almaya karar verdim
kullanan arkadaslarım var cok memnunlar
odam kucuk mobilya sıgmaz bide ilk baslarda bunu salona da alabilirim daha rahat olur die duusundum
6-7 ayından sonra park yatak yada mobilya beşik alıyım dedim
sizce ne yapayım bi fikir verseniz?
bu yoncanın tek beşiği rengide tek bu arada ama cingene salıncagı gibi sallanıyo ya cok işe yarıyo
bebiklerin hosuna gidiyo bayagı???????

MENZİL canım çok dikkat et kendine,bence kızın sen gibiyse sonuna kadar çıkmazzzz inatla tutunur.rabbim onuda senide korusunn

zeynepmeynep ve nefrazen gule gule kızlarr..

teyzenle aran nasıl merak ettim ben bile accık kızdım
hem ne guzel beytullaha gidecekmişsin :)

25 haftalık hamıleyım gecelerı yüksek kalp atıslarıyla uyanıyorum benım gıbı sorun yaşayan varmı ?

menzil canım dua ediyorum herkes icin canım herkes bebegini saglıkla kucagına alsın gununde allah bebegini gunune kadar inş karnında tutar cok gecmiş olsun inş bu donemi su gibi akıp gecer atlatırsın moralını yuksek tut sen canım
hoş buldum canmm

bende öyle olması gerektiğini biliyorum.hatta az önce aradım 1 ay sonra kontrole gel dedi
her doktor farklı herhalde
onlara güvenmekten başka çarem yok

diyet doktoru yoğun daha randevu alamadımki zaten yarım gün çalışıyomuş
napcam bilmiyorum

genelde 100 grlık yuklemelerde ilk saat yuksek ıkıncı saat dusebiliyor vya normal cıkıyor sizin gibi cıkan 50 grlık degerlerde diyetisyene bence gitmene gerek yok dunya para vercen bide ben soleyim sana hamur işi yeme, pilav makarna patates şeker ve tatlı urunlerini kes... orn. cay ıcıyorsan sekersiz ic bi muddet... ve kesınlıkle ac kalmaa 2 saat arayla bişiler ye 3 ana ogun 3 ara ogun meyve cok yemek de sekeri yukseltiyor bilginize gunde 1 porsiyon meyve tek basına deıl yanında cevız veya fındık veya yogurt ile tuket

MENZİL canım çok dikkat et kendine,bence kızın sen gibiyse sonuna kadar çıkmazzzz inatla tutunur.rabbim onuda senide korusunn

süpersinnn
çok inatcıyımdır keza babasıdaa.. :)
inşallaahhh öyle olur..

hürremimm kaçar mı bee akşam komsum gelirim dedii
senin oglan koltukların tepesinden inmiyo hurrem vr gelme dedim

bende gitme taraftarı değilim.muayene ücreti 100 tl imiş.
diyorum yediklerime dikkat edeyim biyandanda korkuyorum bebişime bişey olur diye
çaya şeker atmıyorum zaten.çavdar ve kepek ekmeği tüketmeye başladım.

1-2 arkadaş diyet listesi vermişti,geriye doğru sayfalarda 1 saattir onları arıyorum.sen biliyormusun bu listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…