bende öyle olması gerektiğini biliyorum.hatta az önce aradım 1 ay sonra kontrole gel dedibana 100 luk yapcaz dedi ondan snra yuksek cıkarsa dıyet wercekmiş
menzilcim çok geçmiş olsun allah kızını sana ve babasına bağışlasın bol bol dua et ve moralini yüksek tut allahın izniyle bu sınavdan en mutlu bir şekilde çıkacaksın inanıyorum çok öpüyoree seni ve minik kuzunu
menzil kuzucum..
çok çok geçmiş olsun..
selam yafrularr vallaa bu sayfaya kadar okuyodum hala kaşım gözum dondu gozlerimden yas aktı yeminlee ne cene var gıı sizde :)
canımmm cok gecmiş olsun kazadan öturu, midenden öturu
bu arada cok guluyorum sana yaaa komedi gadınsın vesselam demek kadın idrarını içer gibiydi hea
ipekkelebek ve beni merak eden herkes için:
bugun biraz sancım var bide kasılmalarım yapıştım iyice koltuga dun drumu aradım tekrar ya kadın cok umit vrmek istemiyo ama
bu saatten sonrada düşük olmaz adı dogum olur dimi kızlar gittiğim hastannede 440 gram bebegi 5 ay tedaviyle taburcu ettiler
benimki şimdi 750 gramı gecmiştir benim için 1 gun 1 gram bile kar olduguu için
her gun haslnmış yumurta sut tarhana corbası kayısı ne varsa tıkıyorum agzıma istersem 100 kiloyla doguma gideyim
isterse cildim paramparca olsun yeterkii o kafamda beni korkutan sahneler yasanmasınn
bu arada nefoşş benim midemde berbat cayır cayır yanıyoo gavisconda tık etmiyo artık
kocam kötü şarapcılar gibisin diyo şişeyi dikiyorum direk bi yudum alıyorum ugrasamıyorum ölçekle
ben reflu hastasıydım sende de var mı bi rahatsızlık midende cok cekilmez bişey yaa
daha ne yesem kızlar bebeğe kilo aldırsın diee dut pekmezi alcaklar bide
o magvital hergun 1 tane cok degil mi diyen arkadasım korkma ben gunde 3 defa alıyorum ve mecburum almaya
dr kesinlikle bırakma dedi yoksa o sancılar kimbilir ne boyutta olur
tek yan etkisi 20 gundur ishalim buda iyi ıkınmaktanda korkuyorum çünkü..
son durumlar bunlarr işte kızlar
dr bana hergün 1 saat yürü dedi, dışarıda yürüsem hemen üşütüyorum, mecbur AVMlere gidiyorum e onun için de araba şart. bana en yakın yer forum ist orası arabayla 10 dk mesafede. eşim akşam yorgun geliyo çıkamıyo benle bu durumda iş başa düşüyo...
cnm sen korkma benim düşük tehlikem olduğunda dr allah ömür vermişse bütün gün tepinsen bile tutunur alacak nefesi yoksa başaşağı dursan günlerce yine de tutunamaz demişti. sen içini rahat tut. dua et bol bol. okumayı biliyorsan kuran oku.
aklına kötü şeyler getirm tv'de çizgi film kanallarını izle, akşamları eşinle vakit bulursan animasyon film izle eğlen bol bol. moral çok önemli.
gaviscon'u ölçekte kalıp ziyan oluyo diye başından beri dikerek içiyorum annem de bana geçenlerde töbe töbe alkolikler gibi demişti
bi kenarlarda kalan kısım kuruyo diye en son şişenin etrafını yalıyorum
reflüm yok ama midem çok hassastır, gece 10 dk sırtım açılsın hemen midemi üşütürüm, yaz kış çıt çıtlı body ile gezerim belden soğuk almamak için. eskiden de bol bol lansor ve famoser içiyodum...
kazaya gelince allah korudu evet ben de kendi çapımda bir mesaj aldım bu durumdan araba tamirden çıksın kocama sürdürcem yanımda olduğunda, midem bulanıyo ben sürcem deyip cadılık yapmıcam. bu arada laf aramızda eşime kaza sırasında direksiyonda olduğumu sölemedim. ben marketteyken çarpmışlar dedim. yoksa hem şöförlüğüme laf edecekti, hem de bana hiiiç araba sürdürmeyecekti. anneme de sıkı sıkı embihledim ağzından kaçırmaması için
bende öyle olması gerektiğini biliyorum.hatta az önce aradım 1 ay sonra kontrole gel dedi
her doktor farklı herhalde
onlara güvenmekten başka çarem yok
ya aslında işin aslı herseyin bilincindeyim.. tefekkur, tevekkul içindeyim
ama işte hani basına gelince bişey hep aklın orda olur ya
mesela tam kukumun orda hareket ediyo su bikini bölgesi denen yerde ve her tekmesinde altıma kaçıracak gibi oluyorum
hemen korkuyorum belkide sizede oluyodur (oluyo mu) ama ben sadece bana oluyo sanıyorum bişey olcak die kalbim gum gum atıyo
diyet doktoru yoğun daha randevu alamadımki zaten yarım gün çalışıyomuşdiyet lısten de ne war peki yemen gereken seyler
menzil canım dua ediyorum herkes icin canım herkes bebegini saglıkla kucagına alsın gununde allah bebegini gunune kadar inş karnında tutar cok gecmiş olsun inş bu donemi su gibi akıp gecer atlatırsın moralını yuksek tut sen canımselam yafrularr vallaa bu sayfaya kadar okuyodum hala kaşım gözum dondu gozlerimden yas aktı yeminlee ne cene var gıı sizde :)
canımmm cok gecmiş olsun kazadan öturu, midenden öturu
bu arada cok guluyorum sana yaaa komedi gadınsın vesselam demek kadın idrarını içer gibiydi hea
ipekkelebek ve beni merak eden herkes için:
bugun biraz sancım var bide kasılmalarım yapıştım iyice koltuga dun drumu aradım tekrar ya kadın cok umit vrmek istemiyo ama
bu saatten sonrada düşük olmaz adı dogum olur dimi kızlar gittiğim hastannede 440 gram bebegi 5 ay tedaviyle taburcu ettiler
benimki şimdi 750 gramı gecmiştir benim için 1 gun 1 gram bile kar olduguu için
her gun haslnmış yumurta sut tarhana corbası kayısı ne varsa tıkıyorum agzıma istersem 100 kiloyla doguma gideyim
isterse cildim paramparca olsun yeterkii o kafamda beni korkutan sahneler yasanmasınn
bu arada nefoşş benim midemde berbat cayır cayır yanıyoo gavisconda tık etmiyo artık
kocam kötü şarapcılar gibisin diyo şişeyi dikiyorum direk bi yudum alıyorum ugrasamıyorum ölçekle
ben reflu hastasıydım sende de var mı bi rahatsızlık midende cok cekilmez bişey yaa
daha ne yesem kızlar bebeğe kilo aldırsın diee dut pekmezi alcaklar bide
o magvital hergun 1 tane cok degil mi diyen arkadasım korkma ben gunde 3 defa alıyorum ve mecburum almaya
dr kesinlikle bırakma dedi yoksa o sancılar kimbilir ne boyutta olur
tek yan etkisi 20 gundur ishalim buda iyi ıkınmaktanda korkuyorum çünkü..
son durumlar bunlarr işte kızlar
hoş buldum canmm
bende öyle olması gerektiğini biliyorum.hatta az önce aradım 1 ay sonra kontrole gel dedi
her doktor farklı herhalde
onlara güvenmekten başka çarem yok
diyet doktoru yoğun daha randevu alamadımki zaten yarım gün çalışıyomuş
napcam bilmiyorum
MENZİL canım çok dikkat et kendine,bence kızın sen gibiyse sonuna kadar çıkmazzzz inatla tutunur.rabbim onuda senide korusunn
menzil canım dua ediyorum herkes icin canım herkes bebegini saglıkla kucagına alsın gununde allah bebegini gunune kadar inş karnında tutar cok gecmiş olsun inş bu donemi su gibi akıp gecer atlatırsın moralını yuksek tut sen canım
genelde 100 grlık yuklemelerde ilk saat yuksek ıkıncı saat dusebiliyor vya normal cıkıyor sizin gibi cıkan 50 grlık degerlerde diyetisyene bence gitmene gerek yok dunya para vercen bide ben soleyim sana hamur işi yeme, pilav makarna patates şeker ve tatlı urunlerini kes... orn. cay ıcıyorsan sekersiz ic bi muddet... ve kesınlıkle ac kalmaa 2 saat arayla bişiler ye 3 ana ogun 3 ara ogun meyve cok yemek de sekeri yukseltiyor bilginize gunde 1 porsiyon meyve tek basına deıl yanında cevız veya fındık veya yogurt ile tuket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?