2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
süpersinnn
çok inatcıyımdır keza babasıdaa.. :)
inşallaahhh öyle olur..

hürremimm kaçar mı bee akşam komsum gelirim dedii
senin oglan koltukların tepesinden inmiyo hurrem vr gelme dedim

iyi demişin, dizi izlerken deli oluyom seseee .komşunda pek düşünceliymişşş

canım benim diyetisyen arkadasım var ondan bu bilgileri alıp yazdım zaten ezbere konusmadım bu arada orada ne kadar ucuzmus danısma ucreti bnm arkadas burada 300 e bakıyoo :S:S

sabah 11:00 kahvaltı
1 bardak süt
1.5 dilim beyaz peynir ( veya herhangi sevdigin peynir)
1 tane haşlanmış yumurta
domates salatalık üzerine limon
2 dilim bugday veya cavdar ekmegi

ara ogun 12:30
3 adet gün kurusu

öğle 14:00
1 kase corba
ızgara et veya haşlama (haftada 3 gun tavuk 2 gun balık 2 gun kırmızı et )
2 dilim bugday ekmegi
bol salata

ara ogun 16:00
1 porsiyon meyve 3 adet ceviz

ara ogun 18:00
1 kase meyveli yogurt veya sade yogurt
1 porsiyon meyve

akşam 20:00
8 yemek kaşığı sebze yemegi veya 6 yemek kasıgı baklagil
4 yemek kasıgı yogurt
1 dilim tam bugday ekmegi

ara ogun 21:30
1 bardak tarcınlı süt

sormak istedigin bişi olursa yardımcı olurum

bu arada sabah kahvaltısının 11 de başlama sebebi ben 11 den once uyanmadıgım ıcın arkadasım bu sekılde duzenledı eger senın daha erken kahvaltı yapma sansın varsa ise saatlerini ona gore ayarlaya bilirsin saat aralıklarına gore o listedeki

sabah kahvaltısında 6 adet zeytin de var unutmusum yazmayı

iyi demişin, dizi izlerken deli oluyom seseee .komşunda pek düşünceliymişşş

sormaaa..
bizimkilerin huyu nasıl olcak bilmiyorum ama cocuk asırı hiperaktif
anormal hareketleri var birden gelip vuruyo falan
anaokulundan attılar psikiyatriste sevk ettiler düşün
ama oda gıkını cıkarmıyoo bi tepki vermiyoo
bak petuş gecen kardeş muhabbeti için cak agzına dedi
bu kendi cocugun evimin içine sıcıyoo kadın gıkını cıkarmıyo ben önune bişey seriyorum o dökmez diyo cocuk agzından yere atıyo eliyle parcalayıp havaya fırlatıyo
bide bu durumda hiç çekemem resmen gelme dedim bu kez yapacak bişey yok
ya zaptedecek yada evinde oturacak rahatsızlık vermeycek

menzil çok geçmiş olsun canım.ocak annelerinin topiğini okudum biri 23.haftadan beri erken doğum riskim vardı yazmış şimdi ise hala olmamış doğurayım diye bakıyorum demiş yani Allah yazmadımı zamanını bekliyo demekki.bu haftada doğsa bile yaşama şansları çok yüksek art canım aklına kötü şeyler getirme.hiçbirimizin yarına çıkacağımızın garantisi yok hiçbir zaman.Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

1-)süt,yoğurt,peynir yağsızmı olacak?
2-)meyve tüm meyveler olurmu?
3-)benim şeker değerime göre bu listeyi değiştirmem gerekiyomu?

ay çok sordum kusura bakma,kafama takılanlar bunlar

Bende diyetteyim..benim 50gr 175 çıkmıştı. Sabah 09:00 ile 09:30 arası kahvaltı bol yeşillik bı yumurta peynir (yumurtayı Menemen yapabilirsin)..sekersiz çay 3 dilim ince ekmek ....ara Ogün 11;30 da bir elma iki kasık Lig'te yoğurt ....öğlen 13;30 ile14;30 arası bı kase çorba 2dilim ekmek bı tabak sebze yemeği veya avucunun ici kadar et tavuk (yagsiz derisiz) bol salata (yagsiz limonlu nar eksisi sirke) yarım kase yoğurt ....ARaOGun 16;00 ile16;30 arası yoğurt (süt içiyorsan sadece bı bardak süt) meyve ...aksam yemeği ; 18:30 ile 1930 bı kase çorba 2 dilim ekmek sebze yemeği veya et..bol salata yoğurt .... Dolma yersen 2orta boy biber veya kabak...sarma 10 adet...nohut kuru fasulye 10kasik(nohut yediğin gün çorba yok 1dilim ekmek) ....Ara Ogün bı dilim tost veya sandivic 21;30 da....1 dilim ekmek=iki kasık bulgur pilavı =bir kase çorba benimki böyle....

1-)süt,yoğurt,peynir yağsızmı olacak?
2-)meyve tüm meyveler olurmu?
3-)benim şeker değerime göre bu listeyi değiştirmem gerekiyomu?

ay çok sordum kusura bakma,kafama takılanlar bunlar

1- hayır normal alabilirsin cunku ben ole yaptım hatta tam yaglı beyaz peynir ve süt yedim ictim cunku bu light urunler cok saglıklı deıl bizler icin canım
2- tabiki olur mesela bi ara ogunda portakal yediysen diger ara ogunde elma yiyebilirsin istege gore yani
3- hayır degıstırmen gerekmıyor zaten bu listede seker alabilecegin bişi yok hatta ben bu listeye pek uymadıgım halde sekerim dustu yarısına uymam yetti ama sen gene uygula canım ne olur olmaz ama mesela ekmegi daha fazla kesebilirsin doyarsan tabi bu sana kalmıs artık yeterkı ac kalma ac kalıncada vucut seker salgılıyor ve depoluyor sık ve az ye amac bu

içime böyle serin serin damlalar düştü sanki
inşallahh bende son ana kadar doguramam :)

Rahim boyunda bı degisim olmusmu doktora gidicem demistin,...son durum ne

canım iyileşme olmaz dedi dr.
ordaki dokular kendini yenilemiyomus
ama ilerlemede olmamılş, risk hala devam ediyo yatarak durdurmaya calısıyoruz 24 mm ve sınırda hala

canım iyileşme olmaz dedi dr.
ordaki dokular kendini yenilemiyomus
ama ilerlemede olmamılş, risk hala devam ediyo yatarak durdurmaya calısıyoruz 24 mm ve sınırda hala

Canım yatmaya devam ozaman... Çok dikkat et ozaman bende bide dikiş var rahim ağzında ...

Canım yatmaya devam ozaman... Çok dikkat et ozaman bende bide dikiş var rahim ağzında ...

serklaj olan sendin dimi?
bende gecen sordum dra bu rahim agzı yetmezliği mi oluyo die
tam olarak diyemeyiz baslangıcı gibi dedi
gecirdigin enfeksiyondan kaynaklı buyuk ihtimalle dedi
serklajıda sordum o artık yapılamaz dedi hedefimiz 32. hafta dedi

sende de ayaga kalktıgında göbekle kasık arası agırlık ve acı oluyo mu ben corabımı giymek için bile ayagımı cekemiyorum
sagımdan soluma cok zor dönuyorum
kanamam falan yok ama progestan kullanıyorum o tutuyo sanırım
kasılmalarıda artık eskisi gibi hissetmiyorum
sadece bugun adet sancısı gibi ama inceden ara ara sancılarım oldu sende durum ne? yatıyo msuun sende?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…