2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ayyyyy nefes alamıyooooom...
yemeği yeni yedim biraz da fazla yedm galiba.
grip dolayısıyla burnum da tıkalı. boğulcak gibi oluyom.
şaka maka korkuyom kızlar ciğerime nefes gtmiyo resmen yaaaa:))
ne iyi gelir ki??

canım kasılma dedigin nasıl oluyor nasıl bi his oluyor yani

ne iyi gelir ki??

ohh afiyet olsn cnm bebek yukarı cıktıkca sıkıstırıoo yapılcak bişi yok sanırım cnmm

ne iyi gelir ki??

Biraz hareket edersen iyi gelir canım ben de hızlı ve çok yediğimde öyle oluyor. Evin içinde biraz dolanıp etraf toparla rahatlarsın...

YA BU TÜM SGKLILARI KAPSIYO DİE BİLİYORUM AMA ben uygulamasını örtmen arkadaşta gördüm sgk yı arayıp sorunsanıza kuzular ya

Bende yatıyorum. 12. Haftamda dikiş atldi...ağrılarım oluyo ...Allah yüzümüze gülsün ...benim iki kaybım var bu üçüncü gebeliğim insaallh Allah yüzüme güler bu sefer...

Bende yatıyorum. 12. Haftamda dikiş atldi...ağrılarım oluyo ...Allah yüzümüze gülsün ...benim iki kaybım var bu üçüncü gebeliğim insaallh Allah yüzüme güler bu sefer...

allah bu sefer kucagına almayı nasıp etsin inş bebegini korusun .. çok uzuldum

25 haftalık hamıleyım gecelerı yüksek kalp atıslarıyla uyanıyorum benım gıbı sorun yaşayan varmı ?

korkutmuş olmayım ama krtik onun için söylüyon normalde hamilelerde tiroit bezi hızlı çalışır bu da çarpıntı yapar ama aşırıysa taşıkardi olabilir cnm inşallah değildir o zaman tehlikeli bi bak eğer çarpıntıyla beraber göğüs kafesin de gidip geliyosa o zaman 2. seçenek olabilir derhal doktora git cnm ihmal etme sonucu kötü oluyo abimn eşinden biliyorum

canım kasılma dedigin nasıl oluyor nasıl bi his oluyor yani

kasıklarıma bişey saplanıyo
ilk kalcama bacagıma oluyodu burdaki kızların cogunun bacagında kalcasında var
sonra kasıgıma gectii
o kasılma girince bacagımı uzatmam gerekiyoo mesela wc gidiyorum
klozete oturuyorum çişimi yapmaya baslıyorum birden bi saplanıyo devamını yapamıyorum gecene kadar uzatıyorum bacagımı
öyle elimi karnımı koyunca elimin içinde toplanma falan degil ben resmen yasıyorum canımı yakıyo

kaç haftalıksın canım?
Rabbim seni ve bebegini korusun kucagına almayı nasip insallah.
agrıların adet sancısı gibi mi? drun ne diyo sende de kısalma var dimi kac mm?

Selam Menzil, geçmiş olsun. aylar önce senle yazışmıştık burda. tabii senin de oğlun olacağını sanarak. hayırlısı olsun prensesin. tam süpriz olmuş. ama ne tesadüfki yaşadığın sıkıntının benzerini ben de yaşıyorum şu an. erken doğum riskiyle hastanede yattım, şimdi yatak istirahatindeyim. enfeksiyon yok ama neden olduğu da belli değil. Allah sağlıkla kucağımıza alayı nasip etsin.

Selam canım zilli sürpriz yaptı işte bize :)
gecmiş olsun canım cok zor bi dönem Allah yardımcımız olsun..
hep mi yatıyosun cok sıkılıyorum ben yanlarım agrıyo yatmaktan
oturmakta acaba zararlı mı sordun mu sen ben bi onu sormadım
hersey yasaklandı
Allah hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin hepimize

kaç haftalıksın canım?
Rabbim seni ve bebegini korusun kucagına almayı nasip insallah.
agrıların adet sancısı gibi mi? drun ne diyo sende de kısalma var dimi kac mm?

26haftalik olduk bugün,,,benim ağrılarım sertleşme oluyor belum ağrıyor ama o yatmaktanda olur...benim rahimagziboyu24 mm seninkiyle aynı...Dr erken dogum riskin var diyo ama 1 mm bile son iki ay dayanan bile var diyor....bende bı sayfada okumuştum 14 mm ikizlerini dünyaya getirmiş zamanında ...dikkat etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…