32'den önce bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. kaç saatlik bir yol?
QUOTE]
12 saat minimum bişiycik olur mu ki ya
32'den önce bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. kaç saatlik bir yol?
ben de simay'dan yanayım
bu konu benim de aklımda. dün göğüs pompaları ile ilgili araştırma yaparken bir annenin yorumu çok hoşuma gitti, becerebilirsem uygulayacağım.
doğumdan sonra ilk günlerde gelen sarı sıvı var ya sonra süt haline gelen işte o bebeğin ömrü hayatında alabileceği en yaralı besin, bunun fazlasının akarak çöpe gitmemesi için her 2 saatte bir bebeğini emzirdikten sonra makinayla sağmış aralarda vermiş bebeğine hem kilosu daha iyi ilerlemiş hem de o sağlıklı sıvı değerlendirilmiş. ben de orta karar manuel bi makina alacağım, çalışmıyorum evdeyim elektrikliye gerek yok. kaşıkla içireceğim bebeğime
sanırım bu durumda göğüs pedine gerek kalmaz???
kızlar elinizde hazırlamış olduğunuz listeyi eklerseniz sevinirim. bende aldığım şeyleri kontrol edip. yeniden bir liste düzenlicem inşallah.
bu arada günaydın herkese...
güzel bir hafta diliyorum. bebişlerinize ve sizlere.
inşallah sorunsuz güzel haberlerle atlatırız bu haftayıda.
kızlar ya benim ayaklarım çok üşüyor şuan işyerindeyim 2 tane çorap ve bot var ama buz gibi :44:
evde de öle oluyorum ben evde giymek için ev botu almak istiyorum twigy marka olanlar kötü oluyormuş genelde önerdiğiniz bi marka var mı?
benim kipadan alınma var memnunum iş yeri için de ayak ısıtıcılardan al kuzu ayaklar hassas çünkü idrar yolları fln derken kötü olur sonra
kızlar ya benim ayaklarım çok üşüyor şuan işyerindeyim 2 tane çorap ve bot var ama buz gibi :44:
evde de öle oluyorum ben evde giymek için ev botu almak istiyorum twigy marka olanlar kötü oluyormuş genelde önerdiğiniz bi marka var mı?
kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı
yolun sıkıntı oluşturma nedenlerinden biri sürekli hareketsiz olmak. 2 saatte bir durursanız ve bu aralarda yürüyüş yaparsan çok bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. 32. haftadan sonra uçak sıkıntılı çünkü 32'den sonra erken doğum ihtimali yükseliyo, uçakta meydana gelecek bir erken doğuma müdahale edilemeyeceği için bebeğin hayatı riske giriyo. yola çıktığından ufak bir ihtimal de olsa erken doğumun başlayabileceğini düşün, o durumda en yakın şehrin en yakın hastanesine gitmen gerekecek, bu durumu göze aldıktan sonra bi sıkıntı yok.12 saat minimum bişiycik olur mu ki ya
o kişiye bağlı kuzu kiminin bol oluyo sürekli akıyo da akıyo benim ark. ın gögüs pedi yetmiyodu bile normal ped koyuyodu dursun die
kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
Günaydın hepinize biz de geldik!
Arkadaşlar alt kaburga kemiğim çok tuhaf ve ağrıyor benzer sorun yaşayan var mı?
yok canım kağıt falan göndermediler.. şimdi aradım konuştumm. onlar bana msjla uyarı yapmışlar güya taa eski bi numaramdann...evi aramakta icra takibine girince oluyomuşşş...isteseler çok güzel ulaşırlarmış. ellerinde numaram varmışş...ama icra takibini beklemişler pislerrrrkağıt falan göndermediler dimi? fakslasınlar bakalım. neyin neyiymiş bu borç? allam ya bu zamanlarda böyle problem çıkınca insan çok sinir oluyor. bir yere imza attın mı? ürünleri senin aldığına dair imza varmıymış? öğren bakalım iyice aslını astarını. yasal değilse hiç bişey. sen onlara kız. sizi dava etcem de. beni rahatsız ettiğiniz için de. ama bir aslı astarını öğren.
lansinoh marka aldım 60 lı....
pıhhh çok sinir bozocu gerçekten...düz yerde sivri bela...
şöyle olmuş olabilir cnm..bazen bazı kurumları 100 lira 200 lira borcu önemsemezler...peşine düşmezler..sonra 2-3 yıl böyle geçer...bir varlık yönetim şirketine bu küçüjk borçları satarlar cüzi bi ücret karşılığı...bu varlık yönetim borçları bu küçük borçların peişne düşer...öyle olmuş olabilir...bunca zmndan sonra ortaya çıktığına göre...icra avukatı bi tandığım var ona maıl attım napılabilir die, tatildeydi..yrn dönecek ama telden bakınca döner mutlaka..hbr veririm sana.
o kişiye bağlı kuzu kiminin bol oluyo sürekli akıyo da akıyo benim ark. ın gögüs pedi yetmiyodu bile normal ped koyuyodu dursun die
biz kızımıza simay ismini düşnmüştük ama aklımızda işte tmm bu diye netleştirememiştik...
şuan aklımızda bi isim daha var
NİLSU sizce nasıl bu 2 isim arasında karasızız
Simay mı?
Nilsu mu?
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lisveris-listelerimizi-paylasalim-burada.html
bu linke eklemiştim cnm ben takip ettiğim listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?