2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

o kişiye bağlı kuzu kiminin bol oluyo sürekli akıyo da akıyo benim ark. ın gögüs pedi yetmiyodu bile normal ped koyuyodu dursun die

kızlar ya benim ayaklarım çok üşüyor şuan işyerindeyim 2 tane çorap ve bot var ama buz gibi :44:
evde de öle oluyorum ben evde giymek için ev botu almak istiyorum twigy marka olanlar kötü oluyormuş genelde önerdiğiniz bi marka var mı?

benim kipadan alınma var memnunum iş yeri için de ayak ısıtıcılardan al kuzu ayaklar hassas çünkü idrar yolları fln derken kötü olur sonra

kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı

benim kipadan alınma var memnunum iş yeri için de ayak ısıtıcılardan al kuzu ayaklar hassas çünkü idrar yolları fln derken kötü olur sonra

sağol cnm evet ya niye bu kadar üşüyorum anlamadım bu arada ben doktoruma öle bişey sormadım bilgim yok cnm :44:

günaydın annişlerrrr güzel bir hafta diliyorum sonra bida sonra bidaa vee doğum haftamızın gelmesini diliorum hayırlısıylaa
herkesler iyidir umarım biz oğluşumla çok iyiyiz sadece kıçımız başımız sırtımız belimiz ağrıdığından geceleri uyku haram oldu iyiceee...
haa bide adet ağrısı gibi göbüşümüz ağrıyo arada..
onun dışında iyiyiz çok şükür hala tembel olmasına rağmen eskisi gibi annesini üzmüyo paşam
kulaklıkla müzik dinlemeye bayılıyoruz selim gülgören diye bi herişf varya onun cennet şarkısını ayrı bi seviyo erkekim
haftaya bugünden itibaren uzun süre arannızda olamiciğimmm şubatın sonuna kadar..çünkü eşim geliyo pazar günü seydişehire evimize gidiyoruz..ordada vınn kullanıyoduk ama iptal ettirmiş sorun yaşadığı için..sadece telden face e girebilirim ordan gene yokluğumu hissettirmem çok fazla
öpüyoruz hepiniziiiii çok konuştuk

benim ev botum twigy, memnunum valla bi sıkıntım yok...

Günaydın hepinize biz de geldik!

Arkadaşlar alt kaburga kemiğim çok tuhaf ve ağrıyor benzer sorun yaşayan var mı?

12 saat minimum bişiycik olur mu ki ya
yolun sıkıntı oluşturma nedenlerinden biri sürekli hareketsiz olmak. 2 saatte bir durursanız ve bu aralarda yürüyüş yaparsan çok bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. 32. haftadan sonra uçak sıkıntılı çünkü 32'den sonra erken doğum ihtimali yükseliyo, uçakta meydana gelecek bir erken doğuma müdahale edilemeyeceği için bebeğin hayatı riske giriyo. yola çıktığından ufak bir ihtimal de olsa erken doğumun başlayabileceğini düşün, o durumda en yakın şehrin en yakın hastanesine gitmen gerekecek, bu durumu göze aldıktan sonra bi sıkıntı yok.
ayyy felaket tellalı gibi konuştum

o kişiye bağlı kuzu kiminin bol oluyo sürekli akıyo da akıyo benim ark. ın gögüs pedi yetmiyodu bile normal ped koyuyodu dursun die

işte bu bahsettiğim sağma işlemi göğsü boşalttığı için taşıp da akma durumu yaşanmaz bence. ne biliyim denemeye değer en azından

Günaydın hepinize biz de geldik!

Arkadaşlar alt kaburga kemiğim çok tuhaf ve ağrıyor benzer sorun yaşayan var mı?

bebik içeriden yaslanmış olabilir mi? bende de var aynı acı dayıyo küçücük kemiğini canımı yakıyo bücür

böle morarmış bi yerine baskı uygulanınca acır ya öle acıyo. sende de aynı şey olabilir belki???

yok canım kağıt falan göndermediler.. şimdi aradım konuştumm. onlar bana msjla uyarı yapmışlar güya taa eski bi numaramdann...evi aramakta icra takibine girince oluyomuşşş...isteseler çok güzel ulaşırlarmış. ellerinde numaram varmışş...ama icra takibini beklemişler pislerrrr
eşim şimdi arayıp konuşacak.avukatın numarası verdiler.. ben baş edemem bu halde sinirlerim gerildi yaaa

çok sinir bozucu ya cidden. benim olmayan bi borçç.. gittim tanıdıktır dedimm. o istediği için temsilci oldumm... satış yaptım bir kere çok iyi hatırlıyorumm.. parayı topladım verdimm yatırmamış yaa şuna bak..

petuş bi bilgi ver bana arkadaşın dönüncee canım çook sağolll

Abimin eşi 1 ay önce erken doğum yaptı onun sütü çok az geldi. Az gelmesine rağmen sürekli sızıntı oluyormuş ve süt toplama kalkanı kullanıyor çok memnun. Sızan sütler kalkanın içinde birikiyor sonra onu alıp bebeğe veriyor. Ped kullanmasına gerek kalmadı ilk damlayan sütler de boşa gitmemiş oluyor. Linki gönderiyorum aşağıda başka sitelerde daha ucuz da bulabilirsiniz ;

Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com

kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı

artık uçak yolculuğu yasak. onu biliyorum. doğuma sebebiyet verdiği için. geçen okumuştum. uzun yola gidebilirsin sık sık dinlenerek. arada yürüyüş yaparak. ama yinede doktoruna sor.

önceden duysaydım simay olurdu tercihim yalnız bu aralar çok duymaya başladım şu kuzey güney dizisindeki kızdan dolayı o yüzden Nilsu daha hoş geldi kulağıma...

kızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…