kızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:
kızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:
tmm cnm vercem tabi..yok canım kağıt falan göndermediler.. şimdi aradım konuştumm. onlar bana msjla uyarı yapmışlar güya taa eski bi numaramdann...evi aramakta icra takibine girince oluyomuşşş...isteseler çok güzel ulaşırlarmış. ellerinde numaram varmışş...ama icra takibini beklemişler pislerrrr
eşim şimdi arayıp konuşacak.avukatın numarası verdiler.. ben baş edemem bu halde sinirlerim gerildi yaaa
çok sinir bozucu ya cidden. benim olmayan bi borçç.. gittim tanıdıktır dedimm. o istediği için temsilci oldumm... satış yaptım bir kere çok iyi hatırlıyorumm.. parayı topladım verdimm yatırmamış yaa şuna bak..
petuş bi bilgi ver bana arkadaşın dönüncee canım çook sağolll
ya bu aralar çok duyuyorum bunu benimde çamaşırım ıslak çoğu zaman akıntıdan mı diyorum ama akıntı da değil bildiğin ıslak şimdi bende korkmaya başladım suyun sızması diye bişey olur mu direk gelmez mi su olsa?
tmm cnm vercem tabi..
cnm benimki hep ıslak hatta bu arlı soğuk havada 2 kere pişik oldum ya..
günlerde eşimin boxerlarını giyip geldim işe tayt gibi ii olyo die..
o bebeğin suyu değil..farkında olmadan kaçıryo olabilirim...zira saatte 3 kere tuvalete gidiom yinede sürekli çişim varmış gibi gelio..
offff offff daha analtimmi acılarımı
yinede dr una danış..ben her gittiğimde dr bebeğin suyu ii die teyid edio..
önceden duysaydım simay olurdu tercihim yalnız bu aralar çok duymaya başladım şu kuzey güney dizisindeki kızdan dolayı o yüzden Nilsu daha hoş geldi kulağıma...
kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı
kızlar ya benim bacağım kasılıyo kalça kemiğime doğru sizde de oluyo mu
yok canım su birden gelebilceği gibi damla damlada gelebiliyormuş:18:
Sularn Erken Gelmesi ,Su Gelmesi, Amnioreksis, Gebelikte Su Kesesi Patlamas
korktum şimdi haftaya çarşamba gidicem doktora da
evet canım ya
dizden önce vardı bu isim aklımızda kesin simay diyoduk o zaman . dizi başlayınca baya üzülmüştüK:)
evet canım ya
dizden önce vardı bu isim aklımızda kesin simay diyoduk o zaman . dizi başlayınca baya üzülmüştüK:)
benim birazdan randevum var canım sorucam sanada haber veririm
oyy bende korktum şimdi off yaa benim bu akıntıyla başım belada cunkuuuuu:18::18::18:
kuzu panik yapma geçen yıl hamile olan ark. da oluyodu böyle akıntısı araştırınca erken doğum beklentisi olabilir die bulmuş ama erken doğum dahi yapmadı bişiycik de olmadı panik yapmayın ya sakin olun birazzz
bebik içeriden yaslanmış olabilir mi? bende de var aynı acı dayıyo küçücük kemiğini canımı yakıyo bücür
böle morarmış bi yerine baskı uygulanınca acır ya öle acıyo. sende de aynı şey olabilir belki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?