2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:

ya bu aralar çok duyuyorum bunu benimde çamaşırım ıslak çoğu zaman akıntıdan mı diyorum ama akıntı da değil bildiğin ıslak şimdi bende korkmaya başladım suyun sızması diye bişey olur mu direk gelmez mi su olsa?

tmm cnm vercem tabi..
kızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:

cnm benimki hep ıslak hatta bu arlı soğuk havada 2 kere pişik oldum ya..
günlerde eşimin boxerlarını giyip geldim işe tayt gibi ii olyo die..
o bebeğin suyu değil..farkında olmadan kaçıryo olabilirim...zira saatte 3 kere tuvalete gidiom yinede sürekli çişim varmış gibi gelio..
offff offff daha analtimmi acılarımı
yinede dr una danış..ben her gittiğimde dr bebeğin suyu ii die teyid edio..

canım 12:30da randevum var doktorla bakalım sorarım o hep diyo zati suyu normal diye ama 3-4 gündür böyle olunca korktum açıkçası:18:

önceden duysaydım simay olurdu tercihim yalnız bu aralar çok duymaya başladım şu kuzey güney dizisindeki kızdan dolayı o yüzden Nilsu daha hoş geldi kulağıma...

evet canım ya
dizden önce vardı bu isim aklımızda kesin simay diyoduk o zaman . dizi başlayınca baya üzülmüştüK:)

kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı

neyle gidiceeksin cnm ucak ? veya ozel araba? ucak olursa herhangi bir dogum riskin yoksa doktorunun uçabilir raporu yazması gerekıyor diye biliyoırum gene erken dogum riskin yoksa neden yapamayasın ki yolculuk

yaa kızlar yaaaaaaa o kadar dedim hamile tatili yaparlarmı diye, bugün okullara engellilere ve hamilelere tatilmiş ama ben işteyim,daha yeni duydum, neyse bugünü yapan yarını da yapar inşallah yarın gelmem en azından ((((

korktum şimdi haftaya çarşamba gidicem doktora da

kuzu panik yapma geçen yıl hamile olan ark. da oluyodu böyle akıntısı araştırınca erken doğum beklentisi olabilir die bulmuş ama erken doğum dahi yapmadı bişiycik de olmadı panik yapmayın ya sakin olun birazzz

Evet nefrazencim aynısını yaşıyorum internetten araştırdım 29. haftanın sonuna doğru gidiyorum ben 28+4'üm bu haftalarda karşılaşılan bir durummuş dayanacağız artık çok şükür sağlıkları yerinde olsun da dimi nefrazencim bunlar da geçecek allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…