ıslaklık mı canım normal akıntından var mı? benim ikisi de çok
kızlarrrr
ayy sevindirci bi gelişme olduu..
hani tanıdık üye yapmıştı beni dedimya. o kadını aradım anlattım durumu.. kadın hiç itiraz etmedi.. ben ödedimde benim borcum yok şöyle böyle demediii.biliyo oda hatasını... ödememiş zamanında.
borcun hepsini ödeyecem dedii..
yazık ama bu zamana kadar birsürü faiz ödeyecek.. keşke zamanında dikkatli olsaymış ihmal etmeseymişş..
nasıl rahatladım anlatamam yaaa..
kendime geldim.. gözümün önünde perde vardı.. birden aydınlandı etraf sanki :))
yaa kızlar yaaaaaaa o kadar dedim hamile tatili yaparlarmı diye, bugün okullara engellilere ve hamilelere tatilmiş ama ben işteyim,daha yeni duydum, neyse bugünü yapan yarını da yapar inşallah yarın gelmem en azından((((
İyi haftalar kıslar :)
Aynen akıntı yoğunlaşması bende de mevcut. Ama çok önemsememiştim.
Bundan sonra daha dikkatli olucam.
Ama benim sabah nabzım 106'dı.
Çok fena oldu koord. toplantımız vardı. Çok sıkıldım oda da.
İş yeri Doktorum 100 ü geçmediği sürece sıkıntı olmaz demişti.
Dinlendim biraz geçti sonra.
Öğleden sonra gelicek doktor inicem tekrar. Ama bi kardiyolojiye gideceğim sanırım.
canım sana şöyle tabir edeyim nasıl insan regl olur o an adetin geldigini hissedersin benimde akıntılarım o durumda her gun don degistiriyorum her gun gunde 3-4 tane gunluk ped deıstırmeme ragmen orası hep ıslak bıktım artık bide benımkı kokulu o yuzden sureklı temız tutmaya calsııyorum ama bezdim cidden hem normal akıntım oluyor hemde bazen su gibi altta ne oluyor bende anlamıs deılım..
Benimde bugun doktor kontrolum var sorucam inş iyi haberlerle gelirim ama ben bu konuda ümitsizim cunku benim kasıklarımda agrıdan ziyade acı var yururken saga sola donerken yatarken sankı cocuk pırtlıcak gibi hissediyorum umarım bebegim ıyıdır ve 1 haftadır hareketlerıde cok azaldı gibi bilmiyorum yaa sadece endişeliyim bakalım:18::18:
ne kadar rahat insanlarrrrrrrrrrr var ya...hastayım böylelerine...
cnm sen ödediğinden emin ol yinede
kızlarrrr
hani tanıdık üye yapmıştı beni dedimya. o kadını aradım anlattım durumu.. kadın hiç itiraz etmedi.. ben ödedimde benim borcum yok şöyle böyle demediii.biliyo oda hatasını... ödememiş zamanında.
yazık ama bu zamana kadar birsürü faiz ödeyecek.. keşke zamanında dikkatli olsaymış ihmal etmeseymişş..
canım ya dur endişelenme hayırlı haberlerle gelirsin inş.... amaanlattıklarını bi ben yaşıyorum sanıyodum adet sancısı çekiyorum resmen bişey geldiğini hissediyorum kanamam mı geldi diye korkuyorum (8 haftalıkken bu şekilde kanamam gelmişti) akıntım çok rengi mengi de sarı afedersin tuvletten çıkıyorum ya odaya geçerken bişey geldğini hissediyorum tmiz kalamıyorum doğru dürüst kaşıntım çok pütür pütür bişey oluyo orda doktora gittiğimde bi toz vermişti bide kremle fitil.. fitili kullanamadım pek ama diğerleride bi işe yaramadı birde bazen karnım davul gibi geriliyo nefes alıp versem karnım çatlicakmış gibi geliyo sendeki sıkıntıda böyle mi?...
yaa kızlar yaaaaaaa o kadar dedim hamile tatili yaparlarmı diye, bugün okullara engellilere ve hamilelere tatilmiş ama ben işteyim,daha yeni duydum, neyse bugünü yapan yarını da yapar inşallah yarın gelmem en azından((((
aynennnnnnnnnnnnn tariif ettigin gibi canım birebir bazende benim akıntıyla birlikte putur putur kucucuk et parcasına benzer seyler gelıoo
kaçta gidiceksin canım doktora? sen bi görüşte bende erkene aliim randevumu olmazsa...
15:30 da randevum cnm ben bi gidip geleyim bakalım ne dicek belki alttanda muayene edermi ki?:26: gelir gelmez yazarım hemen
tamam canım yaz mutlaka iyi haberlerle sevinçle dönersin inş. dualarım seninle... ben bi sitede okudum da haftalarımızın da ilerlemesi itibariyle alttan bakılabilir diyo bide su sızmasından şüpheleniliyosa hazırlıklı gitmek lazım
canım ya dur endişelenme hayırlı haberlerle gelirsin inş.... amaanlattıklarını bi ben yaşıyorum sanıyodum adet sancısı çekiyorum resmen bişey geldiğini hissediyorum kanamam mı geldi diye korkuyorum (8 haftalıkken bu şekilde kanamam gelmişti) akıntım çok rengi mengi de sarı afedersin tuvletten çıkıyorum ya odaya geçerken bişey geldğini hissediyorum tmiz kalamıyorum doğru dürüst kaşıntım çok pütür pütür bişey oluyo orda doktora gittiğimde bi toz vermişti bide kremle fitil.. fitili kullanamadım pek ama diğerleride bi işe yaramadı birde bazen karnım davul gibi geriliyo nefes alıp versem karnım çatlicakmış gibi geliyo sendeki sıkıntıda böyle mi?...
ıslaklık mı canım normal akıntından var mı? benim ikisi de çok
Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş
bende de oluyor wcye çok sıkışıyoruz ondan galibakızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:
hadi gözün aydın canımkızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?