2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlarrrr

ayy sevindirci bi gelişme olduu..
hani tanıdık üye yapmıştı beni dedimya. o kadını aradım anlattım durumu.. kadın hiç itiraz etmedi.. ben ödedimde benim borcum yok şöyle böyle demediii.biliyo oda hatasını... ödememiş zamanında.
borcun hepsini ödeyecem dedii..
yazık ama bu zamana kadar birsürü faiz ödeyecek.. keşke zamanında dikkatli olsaymış ihmal etmeseymişş..
nasıl rahatladım anlatamam yaaa..
kendime geldim.. gözümün önünde perde vardı.. birden aydınlandı etraf sanki :))

ıslaklık mı canım normal akıntından var mı? benim ikisi de çok

canım sana şöyle tabir edeyim nasıl insan regl olur o an adetin geldigini hissedersin benimde akıntılarım o durumda her gun don degistiriyorum her gun gunde 3-4 tane gunluk ped deıstırmeme ragmen orası hep ıslak bıktım artık bide benımkı kokulu o yuzden sureklı temız tutmaya calsııyorum ama bezdim cidden hem normal akıntım oluyor hemde bazen su gibi altta ne oluyor bende anlamıs deılım..

Benimde bugun doktor kontrolum var sorucam inş iyi haberlerle gelirim ama ben bu konuda ümitsizim cunku benim kasıklarımda agrıdan ziyade acı var yururken saga sola donerken yatarken sankı cocuk pırtlıcak gibi hissediyorum umarım bebegim ıyıdır ve 1 haftadır hareketlerıde cok azaldı gibi bilmiyorum yaa sadece endişeliyim bakalım:18::18:

İyi haftalar kıslar :)

Aynen akıntı yoğunlaşması bende de mevcut. Ama çok önemsememiştim.
Bundan sonra daha dikkatli olucam.

Ama benim sabah nabzım 106'dı.
Çok fena oldu koord. toplantımız vardı. Çok sıkıldım oda da.

İş yeri Doktorum 100 ü geçmediği sürece sıkıntı olmaz demişti.
Dinlendim biraz geçti sonra.
Öğleden sonra gelicek doktor inicem tekrar. Ama bi kardiyolojiye gideceğim sanırım.

ne kadar rahat insanlarrrrrrrrrrr var ya...hastayım böylelerine...
cnm sen ödediğinden emin ol yinede

burda tatil matil yok ya neyse ki 15 tatile gircez de kendimizi avutuyos sonra da 2 hafta daha gidince artıkın çoook uzun bir tatil bizi bekliyor olacak

tiroit hormonları nedeniyle hafif çarpıntı normal ama eğer fazlaysa dikkat taşıkardi olabilir

canım ya dur endişelenme hayırlı haberlerle gelirsin inş.... ama anlattıklarını bi ben yaşıyorum sanıyodum adet sancısı çekiyorum resmen bişey geldiğini hissediyorum kanamam mı geldi diye korkuyorum (8 haftalıkken bu şekilde kanamam gelmişti) akıntım çok rengi mengi de sarı afedersin tuvletten çıkıyorum ya odaya geçerken bişey geldğini hissediyorum tmiz kalamıyorum doğru dürüst kaşıntım çok pütür pütür bişey oluyo orda doktora gittiğimde bi toz vermişti bide kremle fitil.. fitili kullanamadım pek ama diğerleride bi işe yaramadı birde bazen karnım davul gibi geriliyo nefes alıp versem karnım çatlicakmış gibi geliyo sendeki sıkıntıda böyle mi?...

ne kadar rahat insanlarrrrrrrrrrr var ya...hastayım böylelerine...
cnm sen ödediğinden emin ol yinede

aynen canım aynenn.. ben birinden 5 lira alayım mesela ödemeden rahat kesinlikle edemem.borç benim borcum.bugün olmasa bile yarın mutlaka ödeyeceğim. niye bekleyeyimkii.. bekleyince gördük işte nolduğunu 3 yıl sonra bile karşısına çıkabiliyo insanın..hemde fazlasıylaa...

evet canım dekont isteyeceğim mutlaka..elimde kağıt olmalı benimde ödendiğine dair..

ohhhh iyi bari...

aynennnnnnnnnnnnn tariif ettigin gibi canım birebir bazende benim akıntıyla birlikte putur putur kucucuk et parcasına benzer seyler gelıoo

canım hangi şehirdesin sen yaaaa bakanlıklar da tatil yapsın hamilelere...

15:30 da randevum cnm ben bi gidip geleyim bakalım ne dicek belki alttanda muayene edermi ki?:26: gelir gelmez yazarım hemen

tamam canım yaz mutlaka iyi haberlerle sevinçle dönersin inş. dualarım seninle... ben bi sitede okudum da haftalarımızın da ilerlemesi itibariyle alttan bakılabilir diyo bide su sızmasından şüpheleniliyosa hazırlıklı gitmek lazım

dogru diyorsun cnm ya aman baksın da alttan ne oluyo bitiyor anlarız en azından inş iyi haberlerle gelirim cnm

fitili kesınlıkle kullan canım cok faydası oluyor

Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş

Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş

Ben bir tane aldım canım takım zaten 10'lu yeter diye düşündüm onun yerine tulum vs. alırım diye düşündüm en çok lazım olan alt ve üst özellikle çıt çıtlı olanlardan diye düşünüyorum.

kızlar ya çamaşırımda hafif ıslaklık var yani tam ıslak değilde nemli gibi normal mi bu suyum sızıyo olmasın:18:
bende de oluyor wcye çok sıkışıyoruz ondan galiba
sıkıntı etme canım

hamile tatili miiii
hiç duymadım bunu bakkk
gelişme var ülkemizde

hadi gözün aydın canım
neyse ki kadın kabul etmiş
bir uykum var ki gözüm açolmıyor
dün 1 de yattım uykum gelmedi
sonra 2 saat yine uyandım
bölük pörçük oldu ya
başımda ağrıyor
10 dk uyusam ne güzel olacak

kızlar bebişlerniz hıçkırıyor mu hissediyormusunuz
benim ki hiçkırıyor ya nerdeyse hergün
tamda kasığımın üstünde gülmekten katılıyorum kendi kendimee

kızlar her anın tadını çıkarın
çünkü ben doğumdan sonra onu karnımda hissetmeyi epey özlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…