canım hangi şehirdesin sen yaaaa bakanlıklar da tatil yapsın hamilelere...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
kaymadan geldim bu buzlu yollarda şükürler olsunn bugünüde atlattım. bide bunun akşamı var....
acaip yorgunum
hep evde olsam olsam diye hayaller kuruyorum ama anladımki bende evde olsam hiç dinlenemem..
dün bi ton iş yaptım ... yatak odamı dip köşe temizledim. evi sildim süpürdüm. tuvalet banyo derken.mutfaka yemekti ıvırdı zıvırdı derken akşam olmuşş... tabi bende bittim ama çıktım bide kartopu oynadımmyani dün yatmam gece 2 yi buldu.. şuan çok uykum var ben yine keşke evde olsam fantazilerine başladım bileee
ha bu arada göbek deliğimin çevresi çok ağrıdı dün
acaba yorgunluktanmı bilemedim.. ara ara oluyo bende.. sizdede varmıı aynı durummm..
günaydın kıslar biz geldikkk..
öpüyos her bi yerinizden..
annem geldi cumartesi günü.. cuma akşamı da kocişim geldi.. dün gitti tabi yine.. nassı özlemişim kuzucuğumu..
anneme de doyamadım dahaa.. anlamadım bile geldiğini.. telaş vardı evde.. ne telaşıı????
çünkü kızımın oda takımı geldi..
harika oldu.. bayıldım resmen.. henüz temizlenmedi çünkü bi kaç gün silmemek gerekiyormuş.. silip süpürüp fotolarını çekip ekleyeceğim.
biz kızımıza simay ismini düşnmüştük ama aklımızda işte tmm bu diye netleştirememiştik...
şuan aklımızda bi isim daha var
NİLSU sizce nasıl bu 2 isim arasında karasızız
Simay mı?
Nilsu mu?
evettttttttt, dün itibariyle geçtik plaka sayımına...açalımmı artık "nisan 2012 anneleri geri sayım başlıoyo" topiğini
kızlar yaa bişi anlatıcamm..
cuma günü annemgilin evden beni arıyolar benimle görüşmek istediklerini söylüyolar.telefon numaramı istiyorlar. annem kim olduklarını soruyor.. avondan aradıklarını 2009 yılına ait borcum olduğunu icra takibine vereceklerini mi verdiklerinimi (annem paniklediği için tam anlayamamış ) söylemişler.. annemde numaramı veremeyeceğini hamile olduğumu..
durumu ben anlatırım kızıma şuan hassas bi dönemde sizi arattırıcam diyip telefonu kapatıyor..
neyse annemgil bunu anlattı. ben neyin borcu olduğunu bilmiyorum.. tmm avona bi ara üye olmuştum ama borcum yoktu eminim.. bizm bi tanıdık ben üye yapmıştı acaba kendisi benim adıma satış yaptıda parasınımı ödemedi diye düşünüyorum..475 lira borç çıkarmışlar bana..biraz önce aradım sistemde sorun var sizi arıcaz diyip kapattıılar.. şu zamanda nerden çıktı bu borç harç yaa.
ayrıca diyelimki öyle bi borç var adıma neden bu zamana kadar beklediler..belki bi dünya faiz bindi üzerine 3 yıl olacak nerdeysee..
belk 100 liralık borç oldu 475 lira
ben bu şekilde hakkımı arayabilrmiyimki..hiç adıma ne bi kağıt geldi ne bişi geldi borcunuz vardır diyee.
kalkmışlar bana 3 yıl sonra telde bildiriyolar şu kadar borç vardır diyee
nerelere başvurabilirim napabilirim
kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı
Günaydın hepinize biz de geldik!
Arkadaşlar alt kaburga kemiğim çok tuhaf ve ağrıyor benzer sorun yaşayan var mı?
Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş
Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş
bende de oluyor wcye çok sıkışıyoruz ondan galiba
sıkıntı etme canım
hamile tatili miiii
hiç duymadım bunu bakkk
gelişme var ülkemizde
hadi gözün aydın canım
neyse ki kadın kabul etmiş
bir uykum var ki gözüm açolmıyor
dün 1 de yattım uykum gelmedi
sonra 2 saat yine uyandım
bölük pörçük oldu ya
başımda ağrıyor
10 dk uyusam ne güzel olacak
kızlar bebişlerniz hıçkırıyor mu hissediyormusunuz
benim ki hiçkırıyor ya nerdeyse hergün
tamda kasığımın üstünde gülmekten katılıyorum kendi kendimee
kızlar her anın tadını çıkarın
çünkü ben doğumdan sonra onu karnımda hissetmeyi epey özlemiştim
oyy oyy yerim ben o pembeleri yaaa..
bayansucum bişey sorcam kuzucum şu hastane çıkışları için fazla almayın 15 gün kullanabiliyor diyorlar.. sen nasıl 6 ay kullandın..
yani şimdi ben ne yapayım.. 1 tane var şu anda.. 1 tane daha alayım diyordum.. yani 1 tane daha alayım ben kesin değil mi
bence kesinlikle en az 2 tane takım alınmalı..çünkü bebei hastanede giydiriyolar eve getiriosun o akşam yada sonra ki akşam banyo yapıyor ve aldığın takım kirleniyor...annem kaana 3 tane almıştı walla herkes bayılıyordu hergün bi renk hergün bi takım hastane çıkışı battaniyesine kadar kombine
al all sen bi tane daha al mavilefcimm
Kızlar,
e-bebek bana 4 adet fuar bileti yollamış :)
Çok sevindirik oldum :)
bence kesinlikle en az 2 tane takım alınmalı..çünkü bebei hastanede giydiriyolar eve getiriosun o akşam yada sonra ki akşam banyo yapıyor ve aldığın takım kirleniyor...annem kaana 3 tane almıştı walla herkes bayılıyordu hergün bi renk hergün bi takım hastane çıkışı battaniyesine kadar kombine
al all sen bi tane daha al mavilefcimm
bende gitmiştim annebebek fuarına oğluma hamileyken..ordan dönence,patik ve ayakkabı almıştık çok kaliteli çıktı hala saklıyorum ayakkabı ve patii
cnm beni çok rahatsız etmiyo aslında hatta gülüyorum öle olunca, azarlıyorum. Allah'ın cücesi sen anneye içerden yaramazlık mı yapıyon ne kemiğin var da batırıyon diyom, eşim çıldırıyoEvet nefrazencim aynısını yaşıyorum internetten araştırdım 29. haftanın sonuna doğru gidiyorum ben 28+4'üm bu haftalarda karşılaşılan bir durummuş dayanacağız artıkçok şükür sağlıkları yerinde olsun da dimi nefrazencim bunlar da geçecek allahın izniyle...
az önce tv'de astrolog yengeç burçları için eski borçlar ortaya çıkabilir diyodu, sen geldin aklıma.kızlarrrr
ayy sevindirci bi gelişme olduu..
hani tanıdık üye yapmıştı beni dedimya. o kadını aradım anlattım durumu.. kadın hiç itiraz etmedi.. ben ödedimde benim borcum yok şöyle böyle demediii.biliyo oda hatasını... ödememiş zamanında.
borcun hepsini ödeyecem dedii..
yazık ama bu zamana kadar birsürü faiz ödeyecek.. keşke zamanında dikkatli olsaymış ihmal etmeseymişş..
nasıl rahatladım anlatamam yaaa..
kendime geldim.. gözümün önünde perde vardı.. birden aydınlandı etraf sanki :))
oyyyy ya yerim ben onları, bi doğsalarda giydirsek değişik değişik,mis gibi kokulu kokulu öpsek :)))))
ne dimek efenim,öyküm hanım giysin yiterkiçok sağol kuzucum..
bakalım canım, ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum bende :)
En kötü ihtimalle seçenekleri görürüm diye düşündüm.
Fuarda pahalı olabilyormuş ürünler.
Ama yararlı eşantiyonlar veriyliyormuş.
Ofisten bi abinin eşi demişti. 20 TL lik emzik falan vermişler eşnatiyon. :)
Bakalım ama o kadar bebek ürününü bir arada görmek bile çok güzel olacak bence :)
İstanbul'da fuara katılacak bayanlar, Görüşsek mi fuarda?
az önce tv'de astrolog yengeç burçları için eski borçlar ortaya çıkabilir diyodu, sen geldin aklıma.
bu arada kadının kabul etmesi bile iyi bişi zararın neresinden dönersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?