2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

istanbul'ada bugün kar yağcaktı ama güneşli ve soğuk bi hava var,kar mı topluyor acebaa:26: kartopuna aşerdim de

gözün aydın canım,ekle bakalım merak ettik

bence SiMaY tatluumm

evettttttttt, dün itibariyle geçtik plaka sayımına...açalımmı artık "nisan 2012 anneleri geri sayım başlıoyo" topiğini

erken daha bebişim,hele bi mart anneleri doğurmaya başlasın bizde geri sayım topiki açarıs elbet:18:

bence avonu arayıp borcunla ilgili bilgi al..vee en son ne zaman alışveriş yaptığını,kimin teslim aldığını ne aldığını açıklayıcı nüsaları göndersinler sana...ııyyhh uyus oldum şindi

kıslaaar soruma tek kişi cvp vermiş 30 haftada fln uzun yol tehlikeli mi ya dönüş de 32 de olacak ama
doktordan fln bişiy duyan var mı

walla ben istanbul içinde 4 saat arabanın içinde durdum,bayılcaktım nerdeyse...akşamda ağrıdan sancııdan uyyamadım
annem bana 2 saatlik yol uzakta gözüm onu bile yemiyo yani onlar bana gelsin diye bekliom

Günaydın hepinize biz de geldik!

Arkadaşlar alt kaburga kemiğim çok tuhaf ve ağrıyor benzer sorun yaşayan var mı?

sorun yaşamayan mı war tatlım,maşallah herkesin balayı fln bitti ağrımadık yerimis kalmadı

Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş

ben 2 tane hastane çıkışı aldım..oğlumda da 3 tane annem almıştı 6 ay olana kadar kullanmıştım çok işe yarıyor..
üstelik ben sevnur'un 11'li hastane çıkışnı indirimden 35tl ye aldım çokta kaliteli ve güzel

Kızlar kaç tane hastane çıkışı yeni doğan aldınız ben çok fazla almak istemiyorum çünkü onlar ancak 15 gün giyiniliyormuş bebekler hemen büyüyormuş

15 gün çok az canım en az 1,5 ay giyiyorlar. Ben 20li bir set aldım zaten içinde 2 takım alt üst var bir de tulum var. Hastanede tulum hariç diğerlerini kesin giyer diye düşünüyorum. 3-4 takım da 0-3 ay alırsın gerisini 3-6 ay olarak almak lazım.

sağol tatlımm. valla kadın kabul etti neyseki şükürr..

hıçkırmasını ben anlayamıyorum bi türlü yaa
bazen böyle hafif bi kıpırtı oluyo ard arda 4-5 kez sürüyorr. sanki içerden gıdıklama gibi..hafif bi pıt pıt pıt gibi devam ediyoo. acaba omuki hıçkırmasıı

oyy oyy yerim ben o pembeleri yaaa..
bayansucum bişey sorcam kuzucum şu hastane çıkışları için fazla almayın 15 gün kullanabiliyor diyorlar.. sen nasıl 6 ay kullandın..
yani şimdi ben ne yapayım.. 1 tane var şu anda.. 1 tane daha alayım diyordum.. yani 1 tane daha alayım ben kesin değil mi

bana annem bi tane 10 lu hastane çıkışı almış...
onun dışında bi tane zıbın takımı aldım...7 tanede 0-3 ay çıtçıtlı body aldım kolsuz(7li paket)...zira onlar bile fazla görünyo şu anda çok küçükler çünkü...
ben genelde 3-6-9 aylık aldım..çünkü bebek irice olursa yeni doğanlar elimde patlar ama umduğumdan küçük olursa ve yetmezsede koşa koşa gönderrim eşimi bi paket bişiler al die düşündüm:))) bide kış bebeği olcaklar 2 kat giydircez...örneğin 0-3 ay çıtçıtlı body üstüne 3-6 aylık tulum yaparım die düşündüm tulumların hepsi 3-6 / 6-9 aylık

bence kesinlikle en az 2 tane takım alınmalı..çünkü bebei hastanede giydiriyolar eve getiriosun o akşam yada sonra ki akşam banyo yapıyor ve aldığın takım kirleniyor...annem kaana 3 tane almıştı walla herkes bayılıyordu hergün bi renk hergün bi takım hastane çıkışı battaniyesine kadar kombine
al all sen bi tane daha al mavilefcimm

oyyyy ya yerim ben onları, bi doğsalarda giydirsek değişik değişik,mis gibi kokulu kokulu öpsek :)))))

Kızlar,
e-bebek bana 4 adet fuar bileti yollamış :)

Çok sevindirik oldum :)

bende gitmiştim annebebek fuarına oğluma hamileyken..ordan dönence,patik ve ayakkabı almıştık çok kaliteli çıktı hala saklıyorum ayakkabı ve patii

çok sağol kuzucum..

bende gitmiştim annebebek fuarına oğluma hamileyken..ordan dönence,patik ve ayakkabı almıştık çok kaliteli çıktı hala saklıyorum ayakkabı ve patii

bakalım canım, ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum bende :)
En kötü ihtimalle seçenekleri görürüm diye düşündüm.
Fuarda pahalı olabilyormuş ürünler.
Ama yararlı eşantiyonlar veriyliyormuş.
Ofisten bi abinin eşi demişti. 20 TL lik emzik falan vermişler eşnatiyon. :)
Bakalım ama o kadar bebek ürününü bir arada görmek bile çok güzel olacak bence :)

İstanbul'da fuara katılacak bayanlar, Görüşsek mi fuarda?

cnm beni çok rahatsız etmiyo aslında hatta gülüyorum öle olunca, azarlıyorum. Allah'ın cücesi sen anneye içerden yaramazlık mı yapıyon ne kemiğin var da batırıyon diyom, eşim çıldırıyo
ölr olduğu zamanlar uzanırsan ya da sırtını arkaya doğru yaslarsan azalıyo acı

az önce tv'de astrolog yengeç burçları için eski borçlar ortaya çıkabilir diyodu, sen geldin aklıma.
bu arada kadının kabul etmesi bile iyi bişi zararın neresinden dönersen...

ben civil'den aldım 2 takım 8'li. fiyatları çok uygun gündelik giydirmek için. linki aşağıda fotoyu kopyalayamadım
civilim.com/urun/533-beblino-penye-ari-nakisli-8-li-zibin-takim.aspx

oyyyy ya yerim ben onları, bi doğsalarda giydirsek değişik değişik,mis gibi kokulu kokulu öpsek :)))))

hele o kokusu yokmuuuuu,insan bağımlısı oluyor...birde yeni doğdukları için günde 20 saat fln uyyolar,tabi biz uyanmalarını beklemeden her saat başı emişiyoruz kuzularla

çok sağol kuzucum..
ne dimek efenim,öyküm hanım giysin yiterki

hmmm benimde hatırladığım kadarıyla baya pahalıydı fuar..fiyatlar çok uçuktu,düşün bi patiği 5 sene evvel 8 tl ye almıştık o zamanlar altın çeyrek 45 tl flndı yani

Son düzenleme:
az önce tv'de astrolog yengeç burçları için eski borçlar ortaya çıkabilir diyodu, sen geldin aklıma.
bu arada kadının kabul etmesi bile iyi bişi zararın neresinden dönersen...

bilmiş valla astrolog kardeşş
bende yengeç burcuyumm
vede eski borç çıktı
başka ne dedikii
onlarda çıkar belki :)))

kızlar ben hiç bişey almadım 1 aydır evden çıkamıyorum sürekli yatıyorum ya hayal ettim o kadar şunları almaya gidelim şu hafta falan diye ama olmadı.inşallah iyi olursam mart başı gibi gitçem ya da ben seçmicem bişeyini babaannesi anneannesi ve babası seçecek.eğer gidemezsem.

slm kızlarr güzellik uykumuzdan yeni uyandık face 'de gaz muhabbeti burda çiş muhabbeti :) herkeste kaçak var buara ,bu hamilelik ne zormuş be yaaaa

slm kızlarr güzellik uykumuzdan yeni uyandık face 'de gaz muhabbeti burda çiş muhabbeti :) herkeste kaçak var buara ,bu hamilelik ne zormuş be yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…