2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar kızlar gelemmiiii
Göbeenizden öpem mi :)
slm şişko gacılarr bugun cok iyiyizzz
beşiğimizzde geldi
dün ananemizle gardrobu düzellttik daha dogrusu ben tarif ettim annem duzeltti
Zeynep'ime en buyugunden 2 tane cekmece ayrıldı
cicileri yıkandıı mis olduu
camasır askısında o kadar komik gorunuyo ki gormeniz lazım
hele corapları minnak minnak

şimdi size bişey sorucam bu minik beşiklere göre nevresim bulamadım
bide yatagıı pamuktan mı yapmak lazım
hazır yatagıda yok 1 metre falan :)
yastıgı yorganı halledicezde bulamadık neyden yapcaz die?????
yada sizin gözunuze carptıysa link istiyorum yada yer????

merhabalar güzel anneler
nasılsınız keyifler yerindedir umarım
benım sol böbreğimin oldugu yer belımle beraber çok ağrıyo bı kaç gundur nedir ne değildir anlamıyorum sizde varmı böyle ağrılar??

hoşgeldin ipekkelebekim,aynen öyle walla kaçırmaya aaz kaldı..kaçırmadan doğuraydık bii

bu arada,benim 87 günüm kalmış çizelgemde..bu da doum yılıma tekabbül ediyo

kızlar aynı dertten muzdaribim innaın en az 5 6 kez alttan muayene oldum su gibi 3 5 damla bişey geliyo ıslak gibi nemli yani hatta 3 gün önce acildeydik dr.lar bakıyo vajinal su gelişi yok diyolar gelen ne diyorum bilmiyoruz diyolar tam 10 ayrı dr.a gittim bilmiyo hiçbiri.

mrb canım
böbrek kadar geride degilde sag-sol bosluklarımda var bi acı
agrı degil ama acıyoo dokununca falan..

Merhabalar kızlar biz geldik oğluşumla. Uykumda geldi ya

hoşgeldin ipekkelebekim,aynen öyle walla kaçırmaya aaz kaldı..kaçırmadan doğuraydık bii

bu arada,benim 87 günüm kalmış çizelgemde..bu da doum yılıma tekabbül ediyo

hoşbulduk canım,vallla tickerlar hızlandı.ben 100 den ne zaman düşerim diyodum 94 olmuşum bugünnnnn.ya zaman hızlandı bebişlerin gelişimide hızlandı.bakalım ilk kim doğucakkkk

hoşgeldinn yawriiimmmm
benim de yıkayıp ütüleyip yerleşmem için önce beşiğimizin oğlumun odasından benim odama transfer olması lazım
beşiği aldığın yerin vermesi lazımdı yatağını nevresimini canım yaa:26:
almadı ölçüsünü alıp yaptır yorgancıya sende,bence yün yatak yaptır,pamuk yıkanmaz ama yün yıkanır canım

sende haşgeldin sevdoş..olmamıı ağrıdan yana zenginiz bu aralar..yerleri farklı olsada hepimizin bi yerleri ağrıyor

mrb canım
böbrek kadar geride degilde sag-sol bosluklarımda var bi acı
agrı degil ama acıyoo dokununca falan..

sende hoşgeldın cnm
benım oturuşumdanmı yatışımdan var bişi ama ne geçer inşallah bıan önce
bu arada yastık yorgan demiştin ben kızıma uyku seti almıştım yatak üzeri içinde yer mınderlerim vardı annem yapmıştı yünden daha sıcak tutar dıye ıkısını alıp tek yuz e geirip dıktım şimdi yumuşacık üzerinde ,
yastıkta yatmıyolarkı zaten kızım 20 aylık hala yastıksız yatıyor , bebekken hafif yuksek olsun dıye uyku setındekı yastık yetıyodu
benım fıkrım tabi , yınede yapmak istersen yorgancılara gıdıp yaptırabılırsın

sende haşgeldin sevdoş..olmamıı ağrıdan yana zenginiz bu aralar..yerleri farklı olsada hepimizin bi yerleri ağrıyor

sorma c anım ya sabah kadar bi sağa bı sola dönup duruyorum kaç gecedır uykusuzdum bu gec e nasıl olduysa rahat rahat uyumuşum:) yorgunluktan galıba

bilmiş valla astrolog kardeşş
bende yengeç burcuyumm
vede eski borç çıktı
başka ne dedikii
onlarda çıkar belki :)))

benle ilgili söyledikleri de çıktı. geçen hafta eski işyerimden 2 yıldır görmediğim arkadaşlara rastladım, sonra işimi ne kadar özlediğimi düşünüp 2 gün asık surat gezdim.
kadın benim için eski işinize dönüşle alakalı konular açılabilir, oradan kişilerle karşılaşabilirsiniz dedi, yuh dedim.

kızlar bişey sorcam ben bu ara hiç yemek yapıp yemek istemiyorum.düzensiz besleniyorum galiba.kahvaltıyla geçiştiresim var hep.ama vicdan yapıyorum ya bebeğim beslenemezse diye

yün daha mı iyi diyosunuz yanii?
ben pamuk duymustum hep
o zman ugrasmaya gerek yok bi yatak bi yorgan yaptırayım ama
nevresimi nerden bulucam cok minnak
109a 68mi ne :))
onuda mı diktirsem?

sevdacım sana da tşk ederim inş tez zamnda gecer agrıların yan oturma uzan bacaklarını toplama otururken

Merhabalar kızlar biz geldik oğluşumla. Uykumda geldi ya

hoşgeldin tatlım,bana da kimse dokunmasa 3 gün uyurum heralde

hoşbulduk canım,vallla tickerlar hızlandı.ben 100 den ne zaman düşerim diyodum 94 olmuşum bugünnnnn.ya zaman hızlandı bebişlerin gelişimide hızlandı.bakalım ilk kim doğucakkkk

aynen canım,hele bu hafta eşim full evdeydi nasıl geçtiğini hiç anlamadım

sağol cnm inş
elyaf sıcak tutmuyo ondan yun dedim yün daha sağlıklı hem:)
benım aldıgım uykus etı küçüktu neversım takımları çok küçük olmuyo genelde haklısın
ama nevresım takımıda alsan ona göre küçültür yanlarını dıkersın , yada yorganı yaptırcagın yere bı de çarşaf lardan al kumaşını dıktsinler ebatına göre

cnm imkanın varsa interneti takip et...ben markafoni, limango, unnodo, daybuyday den aldım bi çok şey...hepsinden çok memnun kaldım..
hoşgeldin cnm..iisin sahalara döndüm diom yani, aman allah iilik versin cnm, maşallah..
çoraplarrr çok tatlı yaaa...bende yolumun üstünde bi çorapçı var..1 lira...bakıom cebimde bozuk paramı var gidip bi tane alıp gidiom...
bide onun önce babasının çorap çekmecesine koyyom onun çorapların arasına, bu neeee die çıldıryo adamcık:)))
cnm mobilya beşikler standart 60+120-70*130 falan die...o ölçülerde bütün yatakçılarda yatakda oluo...
oark yatakta öyle bi satndart ölçü yokmu????
nevresimde ben internetten 2 takım aldım ama çok içime sinmedi...bence diktir bi terziye pazenden yumşacık hemde istediğin ölüçüde...
kızlar bişey sorcam ben bu ara hiç yemek yapıp yemek istemiyorum.düzensiz besleniyorum galiba.kahvaltıyla geçiştiresim var hep.ama vicdan yapıyorum ya bebeğim beslenemezse diye

canım kahvaltıyla olmazzz....protein alman lazım...et yimen lazım...sebze yimen lazım..en azından en sevdiklerini yap onları yemeye çalış..zira artık bizden besleniolar

canımcım sen nasılsın senin miden nasıl oldu?
gecen gece sabaha kadar agladım acıdan kasıklarım kötuydu tansiyonum dusuktu
nefoş topictedir kalkıp giriyim konusursak rahatlarım dedim ama yataktan kalkmaya mecalim yoktu
bu arada gecen yazdıgını okudum ama sana denk gelemedim
eger erken dogum gibi bi durum olursa eşime söledim o topiğe yazıp hbr verecek
beklerim cok iyi olur :))
bide bulusmak için uygun yer demişsin gercekten dusunursenz cafeyede beklerim
ben kısa sureli katılsamda siz benden sonra devam edersiniz kızlar
ortaklarda uygundur dedi ve istenilen menulere gore personel indirimini kabul ettiler
siz karar verip bana msj atın yeter kızlar..

ayy beşiği bebik okudum, haliyle bebik geldi anladım heyecan yaptım birden
nevresime boşa para verme yanındaki beşik için. yorgancıdan çarşaflık kumaş kestir beşiğin ölçüsünde kenarlarını overlokladı mı al sana çarşaf. bebeikler yorgan ve yastığı ilk aylarda kullanmayacakları için yastık ve yorgan yüzüne de gerek yok, haliyle nevresim almak gereksiz. ben yorgancıya 6 tane çarşaf diktirdim tanesi 5 liraya geldi. dışarıda 15 liraya satılıyo en ucuzu.
düşeği de yorgancılar yapar bence, yün pamuktan daha kullanışlı diye biliyorum. gerçi park yatak şilteleri var küçük ölçülerde onlar omurga sistemi için ilk aylarda çok iyi deniyo. dr'a bi sormak lazım.

hoşgeldin tatlım,bana da kimse dokunmasa 3 gün uyurum heralde

aynen canım,hele bu hafta eşim full evdeydi nasıl geçtiğini hiç anlamadım

Sorma ya hafta sonu bir uyumuşum 1e kadar kimse dokunmasa uyurdum yani. Zaten uykucuydum şiydi iyice uykucu oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…