2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kıslar bebişlerin kemik gelişimi için sert yerde yatması lazım.o yüzden beşiklerin içinde verilen yataklar yeterli üzerine yün döşek yapmanıza gerek yok.
nevresim takımlarınıda yaptırabiliyosanız pazen den yaptırın.kışın sıcak tutyo,yazın teri çekiyolar.
menzilcim keyfinin yerinde olmasına çook sevndim
bi arkadaş fuarı sormuş. cnr fuar merkezinde.gerçekten ürünler piyasadan ucuz değil ama eşantiyonlar çok oluyor.

pancem pnr34 bugün dr.a gitçektiniz şu ıslaklık için ne dedi çok merak ediyom aynı sorun bende de var ya merak ettim hayırlı haberler inşallah

sorma c anım ya sabah kadar bi sağa bı sola dönup duruyorum kaç gecedır uykusuzdum bu gec e nasıl olduysa rahat rahat uyumuşum:) yorgunluktan galıba

benim için de uyumak bi mesele artık,ne tarafa dönsem o tarafım ağrıyorrrr

kızlar bişey sorcam ben bu ara hiç yemek yapıp yemek istemiyorum.düzensiz besleniyorum galiba.kahvaltıyla geçiştiresim var hep.ama vicdan yapıyorum ya bebeğim beslenemezse diye

bende bugün üşeniyorum,bi poğaça tarifim var onu yapıcam ya yerimden kalkarsam bakalım

her zaman yün daha iyi derler eskiler,ağrıyı bile çekermiş sıcak tutarmış..bence nevresimini de kumaşını alıp diktir yada bi nevresim takımı alıp yaptırdığın yorgana göre küçülttür canım
bu arada tam benim oturuş şeklimi tarif ettin ayaklar içerde ve yan oturuyom şu an

hala aynı acıktığım anda asit yapıyo, bu durumda akşamları ya yemek yediğim için ağrıyo midem ya da bu saatte yenmez deyip geçiştirdiğimde açlıktan asitleniyo her durumda kötüyüm.
oturma odasına yürüyüş parkuru hazırladım başım döne döne yürüyorum yedşklerimi hazmetmek için
ben de geçen pazartesi kaza yaptım araba bu hafta sonuna doğru çıkacak servisten evdeyim çok sıkılıyorum.
hastaneye gelme konusunda da gayet ciddiyim, inş olduğunca geç doğurursun ben araba süremeyecek kadar şişsem de annem getirir. bu ara özel şöförlüğümü yapıyo
buluşma konusunda da bizim kızlar balon gibi şişmeyi bekliyo zannımca, artık çocuklarımız düğününe çağırırız birbirimizi

kızlar gece uyuyamayanlar size kesinlikle ama kesinlikle uyku yastıklarını tavsiye ediyorum. ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum daha önce almadığıma pişmanım. bayramda annemlerde ve kv'de birer gece kalmıştık yastığım olmadan öldüm bütün gece. siz nasıl sürekli dayanıyorsunuz. accayip işe yarayan bişi fiyatı acık tuzlu ama o ağrıdan kurtulmak için değer

yorgan örtmicez m, üşür yafrularımız ne örtcez ??
dra önce giden sorsun yatak olayını ltfnn bende sert zemin die duymustum??

sagol canım hepimiz iyi olalım inşallahh
pazen ne ilk defa duydum
pamıklı kumas demekmii???

Sorma ya hafta sonu bir uyumuşum 1e kadar kimse dokunmasa uyurdum yani. Zaten uykucuydum şiydi iyice uykucu oldum..

benim gibi akşam patlayana kadar su içip her saat başı çişe kalkan bi oğlun mu varr,yatty şimdilik keyfini çıkar

vay arkadaş bu bebikler bizi öldürecek sankim sol tarafıma oturdu kaldı töbe yarabbim hareket ettirmiyor beni oturup kalkamıyom şuan canım yanıyo

aman da aman hrkesler buradaymış ya..
bir biz eksik kalmışız

kızlar petuşun deyimiyle benm içime bir şey kaçtı kesin
dün eşimin yeğenlerinikıskandm ya şaka gibi.

normalde onları içime sokasım gelirdi çok severim
4 yaşındalar ve ikizler tam cimcimeler.
şimdk şöyle oldu. wenice'e gttk kızımıza br şeyler aldk
eşim dedi ki kızlara da alalm tmm dedm ve aldk.
sonra anneme hediye almaya gttk orada eşim sürekli oyuncak baktı yine kızlara
ayyy ben dellendm orada ya dedm onlara sürekli br şey alıyoz zaten yeter dedm.
o da bana para meselesi yapıyom diye kızdı. halbuki mesele para değldi kesnlikle.
bu aralar da onları iyice özledi neredeyse her gün arayıp konuşuyo ve ben çooooook kıskanıyorum
eve gelnce hüngür hüngür ağladım bzm kızızımzdan daha çok seviyosun onları diye

canım yorganı uyku seti aldı k. validem...annemde pamuklu bi yorgan yaptırmış..uyku seti al bi tane içinde yorgan nevresim battaniye neyim herşey var...

benim gibi akşam patlayana kadar su içip her saat başı çişe kalkan bi oğlun mu varr,yatty şimdilik keyfini çıkar

Değil mi canım ya hazır bebiş doğmamışken uykunun tadını çıkaralım :) Herkes öyle diyor rahat günlerin diye. Uyuyacam aman ben de. Çok uyuyunca suçluluk duyuyordumm..

yorgan değil uyku tulumu giyecek ilk bir yıl. yorganla gece boğumla riski var bu nedenle kalın uyku tulumları oluyo yatarken pijamasının üstüne giydirilen.
Smile Uyku Tulumu 0-6 AY
bak burda bi örneği var.

pazen azra akın'ın kainat güzeli olduğu yarışmada giydiği kumaşın kıyafeti bildiğim kadarıyla daha çok köylerde şalvar ya da uzun elbiselerde kullanılan kumaş.
yımşacık bişi

yine mi yaptın yoksa kamyonetin carptıgı kaza mı :S
Allah tekrarını yasatmasın canım
buluşmada daha cok şişmeyi bekliyolarsa
kimimizin erken dogum riski var
kimimizin plesanta asagıda
ne olacagı belli olmaz bi araya gelince heyecan falanda yaparzz
toplu halde cafede dogurmayalım
cafenin adı da zeytinim bebiklere zeytin adını koyarız topluca
gec bile kalındı cunku yarım saat ayakta klan pert oluyoo yorgunluktan

Allahım ne hallere düştük yaa ben eşimi herkesten kıskanır oldum. Biriyle telde görüşse hemen sen onu benden daha çok seviyorsun diyorum.O da gülüyor .Galap geçiyor işte bana...

herkes uyku tulumu aldımı
benim n,ye hbrim yok niiiyeeeee
az kalsın yorgan yaptırcaktımm

cnm hani bi söz var ya yaradılanı yaradandan ötürü severim diye. bu işte o hesap, inan eşin doğacak çocuğunun hayaliyle diğer çocuklara extra samimi davranıyo.
düşün çok istediğin bişeyi internetten aldın ama gelmesi biraz zaman alacak o ürünün benzerine bi yerlerde rastladığında durup incelemez misin?
benim eşimde de aynı durum var, üstelik o önceden bebek mebek sevmezdi öle aman aman, şimdi bebik gördü mü gözleri pörtlüyo mutluluktan
dertlenme sizinki doğsun o yeğenlerin kıymeti kalmayacak sen dicen şu garibanlara da bi yüz ver

vay arkadaş bu bebikler bizi öldürecek sankim sol tarafıma oturdu kaldı töbe yarabbim hareket ettirmiyor beni oturup kalkamıyom şuan canım yanıyo

dedim ya geçenki kontrolde bebişimin 900gr olduğunu söyledi doktur...didim lenn ezqi 900 grsın bana neler edion bide bunun 3 kiloya kadar yolu var hatta 4 bile olabilir netcez bilmiommm:18:

canım hiç sıkıntı yapma bence,bebğini kucağına aldığında kocan için number one o olacak bana güvenn

Değil mi canım ya hazır bebiş doğmamışken uykunun tadını çıkaralım :) Herkes öyle diyor rahat günlerin diye. Uyuyacam aman ben de. Çok uyuyunca suçluluk duyuyordumm..

kime karşı suçluluk canım...emaaan şurda uyuduğun uyuyacağın 3 ay en fazla gerisi malumm

sizde de bazen bebişler böyle sertleşiyo gibi oluuyo mu bi yanınızda
dokununca taş gibi hissediyorum sanki kafasını tutuyorum
inceden canım yanıyoo
ayaklarıda hep olabildigince asagıda bigun işetecek beni altıma :)

halen o kazanın tamirinde allah da bi daha göstermesin.
ben maşallah hala sapasağlamım hodri meydan. hergün AVMye gidip 1-2 saat yürüyorum. arada en fazla 5 dk su içmek için oturuyorum...
buluşma ayarlansın da, gelmeyen ne olsun

yav sen yaptır yorganını yerin varsa kaldırırsın, ben öyle yapacağım inş.
ama 2 tane de uyku tulumu aldım biri kalın biri ince (anam pepe'nin şarkısı gibi oldu)
arkadaşım kundaklar gibi battaniyesine sarıyo uyku tulumu yerine ama benim netten araştırdığıma göre bebeğin hareketlerinin kısıtlanmaması gerekiyomuş. bu uyku tulumlarının alt kısmı uzun oluyo bebik tepinse de üstünü açamıyo.
yorgandan da korkuyorum gerçekten uyurken 2 aylıkken bile çok kıpraşıyolar, yanlışlıkla kafasına gelse sesi de duyulmazi risk almanın lüzumu yok. şimdi her yerde indirim var kışlık sayıldıkları için indirimdelr. ben geçen mothercare'dan 80 lira olan tulumu %50 indirimle 40 liraya aldım acayip kaliteli duruyo. bi tane de joker'den almıştım 35 liraya. joker'dn aldığımı ilk günler rahat etsin diye 0-3 ay aldım ama diğeri 6- 18 ay için... yorgana geçtikten sonra da üstünü açarsa üşümesin diye altına ince bi kıyafetle pijama olarak giydirilebilir...

yeni doğan bebek tulum giyer mi delirdiniz heralde
oda zaten cehennem gibi sıcak olmak zorunda e haliyle banyosunu bile odada yapcak gerekirse doğalgazın yetmediği yerde elektrik sobası fln alın..üstüne kışlık yada polar battaniye örtmeniz yeterlizaten önümüz yaz,yani tulumu 6 aylık olunca fln alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…