sorma c anım ya sabah kadar bi sağa bı sola dönup duruyorum kaç gecedır uykusuzdum bu gec e nasıl olduysa rahat rahat uyumuşum:) yorgunluktan galıba
kızlar bişey sorcam ben bu ara hiç yemek yapıp yemek istemiyorum.düzensiz besleniyorum galiba.kahvaltıyla geçiştiresim var hep.ama vicdan yapıyorum ya bebeğim beslenemezse diye
yün daha mı iyi diyosunuz yanii?
ben pamuk duymustum hep
o zman ugrasmaya gerek yok bi yatak bi yorgan yaptırayım ama
nevresimi nerden bulucam cok minnak
109a 68mi ne :))
onuda mı diktirsem?
sevdacım sana da tşk ederim inş tez zamnda gecer agrıların yan oturma uzan bacaklarını toplama otururken
canımcım sen nasılsın senin miden nasıl oldu?
gecen gece sabaha kadar agladım acıdan kasıklarım kötuydu tansiyonum dusuktu
nefoş topictedir kalkıp giriyim konusursak rahatlarım dedim ama yataktan kalkmaya mecalim yoktu
bu arada gecen yazdıgını okudum ama sana denk gelemedim
eger erken dogum gibi bi durum olursa eşime söledim o topiğe yazıp hbr verecek
beklerim cok iyi olur :))
bide bulusmak için uygun yer demişsin gercekten dusunursenz cafeyede beklerim
ben kısa sureli katılsamda siz benden sonra devam edersiniz kızlar
ortaklarda uygundur dedi ve istenilen menulere gore personel indirimini kabul ettiler
siz karar verip bana msj atın yeter kızlar..
cnm imkanın varsa interneti takip et...ben markafoni, limango, unnodo, daybuyday den aldım bi çok şey...hepsinden çok memnun kaldım..
hoşgeldin cnm..iisin sahalara döndüm diom yani, aman allah iilik versin cnm, maşallah..
çoraplarrr çok tatlı yaaa...bende yolumun üstünde bi çorapçı var..1 lira...bakıom cebimde bozuk paramı var gidip bi tane alıp gidiom...
bide onun önce babasının çorap çekmecesine koyyom onun çorapların arasına, bu neeee die çıldıryo adamcık:)))
cnm mobilya beşikler standart 60+120-70*130 falan die...o ölçülerde bütün yatakçılarda yatakda oluo...
oark yatakta öyle bi satndart ölçü yokmu????
nevresimde ben internetten 2 takım aldım ama çok içime sinmedi...bence diktir bi terziye pazenden yumşacık hemde istediğin ölüçüde...
ben mobilya beşik yada park yatak almadım guccucuk bi beşik aldım biraz buyusun mobilyayı öyle alıcam
ondan mutevellit bulamadım yatak nevresim cok minnak :)
ben şimdi 27 hafta 3 gunlugum dimi
ohh buyuyoruz 1000 gr olmusmuyuzdur dezzesii :)
canım kahvaltıyla olmazzz....protein alman lazım...et yimen lazım...sebze yimen lazım..en azından en sevdiklerini yap onları yemeye çalış..zira artık bizden besleniolar
ayy beşiği bebik okudum, haliyle bebik geldi anladım heyecan yaptım birden
nevresime boşa para verme yanındaki beşik için. yorgancıdan çarşaflık kumaş kestir beşiğin ölçüsünde kenarlarını overlokladı mı al sana çarşaf. bebeikler yorgan ve yastığı ilk aylarda kullanmayacakları için yastık ve yorgan yüzüne de gerek yok, haliyle nevresim almak gereksiz. ben yorgancıya 6 tane çarşaf diktirdim tanesi 5 liraya geldi. dışarıda 15 liraya satılıyo en ucuzu.
düşeği de yorgancılar yapar bence, yün pamuktan daha kullanışlı diye biliyorum. gerçi park yatak şilteleri var küçük ölçülerde onlar omurga sistemi için ilk aylarda çok iyi deniyo. dr'a bi sormak lazım.
kıslar bebişlerin kemik gelişimi için sert yerde yatması lazım.o yüzden beşiklerin içinde verilen yataklar yeterli üzerine yün döşek yapmanıza gerek yok.
nevresim takımlarınıda yaptırabiliyosanız pazen den yaptırın.kışın sıcak tutyo,yazın teri çekiyolar.
menzilcim keyfinin yerinde olmasına çook sevndim
bi arkadaş fuarı sormuş. cnr fuar merkezinde.gerçekten ürünler piyasadan ucuz değil ama eşantiyonlar çok oluyor.
Sorma ya hafta sonu bir uyumuşum 1e kadar kimse dokunmasa uyurdum yani. Zaten uykucuydum şiydi iyice uykucu oldum..
benim gibi akşam patlayana kadar su içip her saat başı çişe kalkan bi oğlun mu varr,yatty şimdilik keyfini çıkar
yorgan örtmicez m, üşür yafrularımız ne örtcez ??
dra önce giden sorsun yatak olayını ltfnn bende sert zemin die duymustum??
sagol canım hepimiz iyi olalım inşallahh
pazen ne ilk defa duydum
pamıklı kumas demekmii???
hala aynı acıktığım anda asit yapıyo, bu durumda akşamları ya yemek yediğim için ağrıyo midem ya da bu saatte yenmez deyip geçiştirdiğimde açlıktan asitleniyo her durumda kötüyüm.
oturma odasına yürüyüş parkuru hazırladım başım döne döne yürüyorum yedşklerimi hazmetmek için
ben de geçen pazartesi kaza yaptım araba bu hafta sonuna doğru çıkacak servisten evdeyim çok sıkılıyorum.
hastaneye gelme konusunda da gayet ciddiyim, inş olduğunca geç doğurursun ben araba süremeyecek kadar şişsem de annem getirir. bu ara özel şöförlüğümü yapıyo
buluşma konusunda da bizim kızlar balon gibi şişmeyi bekliyo zannımca, artık çocuklarımız düğününe çağırırız birbirimizi
aman da aman hrkesler buradaymış ya..
bir biz eksik kalmışız
kızlar petuşun deyimiyle benm içime bir şey kaçtı kesin
dün eşimin yeğenlerinikıskandm ya şaka gibi.
normalde onları içime sokasım gelirdi çok severim
4 yaşındalar ve ikizler tam cimcimeler.
şimdk şöyle oldu. wenice'e gttk kızımıza br şeyler aldk
eşim dedi ki kızlara da alalm tmm dedm ve aldk.
sonra anneme hediye almaya gttk orada eşim sürekli oyuncak baktı yine kızlara
ayyy ben dellendm orada ya dedm onlara sürekli br şey alıyoz zaten yeter dedm.
o da bana para meselesi yapıyom diye kızdı. halbuki mesele para değldi kesnlikle.
bu aralar da onları iyice özledi neredeyse her gün arayıp konuşuyo ve ben çooooook kıskanıyorum
eve gelnce hüngür hüngür ağladım bzm kızızımzdan daha çok seviyosun onları diye
yorgan değil uyku tulumu giyecek ilk bir yıl. yorganla gece boğumla riski var bu nedenle kalın uyku tulumları oluyo yatarken pijamasının üstüne giydirilen.
Smile Uyku Tulumu 0-6 AY
bak burda bi örneği var.
pazen azra akın'ın kainat güzeli olduğu yarışmada giydiği kumaşın kıyafeti bildiğim kadarıyla daha çok köylerde şalvar ya da uzun elbiselerde kullanılan kumaş.
yımşacık bişi
bir biz eksik kalmışız
o da bana para meselesi yapıyom diye kızdı. halbuki mesele para değldi kesnlikle.
bu aralar da onları iyice özledi neredeyse her gün arayıp konuşuyo ve ben çooooook kıskanıyorum
vay arkadaş bu bebikler bizi öldürecek sankim sol tarafıma oturdu kaldı töbe yarabbim hareket ettirmiyor beni oturup kalkamıyom şuan canım yanıyo
bir biz eksik kalmışız
Değil mi canım ya hazır bebiş doğmamışken uykunun tadını çıkaralım :) Herkes öyle diyor rahat günlerin diye. Uyuyacam aman ben de. Çok uyuyunca suçluluk duyuyordumm..
halen o kazanın tamirinde allah da bi daha göstermesin.yine mi yaptın yoksa kamyonetin carptıgı kaza mı :S
Allah tekrarını yasatmasın canım
buluşmada daha cok şişmeyi bekliyolarsa
kimimizin erken dogum riski var
kimimizin plesanta asagıda
ne olacagı belli olmaz bi araya gelince heyecan falanda yaparzz
toplu halde cafede dogurmayalım
cafenin adı da zeytinim bebiklere zeytin adını koyarız topluca
gec bile kalındı cunku yarım saat ayakta klan pert oluyoo yorgunluktan
yav sen yaptır yorganını yerin varsa kaldırırsın, ben öyle yapacağım inş.herkes uyku tulumu aldımı
benim n,ye hbrim yok niiiyeeeee
az kalsın yorgan yaptırcaktımm
herkes uyku tulumu aldımı
benim n,ye hbrim yok niiiyeeeee
az kalsın yorgan yaptırcaktımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?