2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
selam kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr
biz tüm alışverişimizi yaptıkkkk dünnnn
bilen bilir hiçbişeycik alamadım oğluşuma herkescikler aldı da bi biz kaldık diye
karalar bağlamıştım
rüyalarımda alışverişe çıkıyordum
veeeeeeeeeee
dün annemle çıktık tek bi dükkandan a dan z ye her şeyini aldık
zıbın tulum battaniye küvet puset uyku seti bornoz çorap bere önlük
herbi şey
kendime de hamile pijaması çanta ve panço aldım
çok mutluyum üstümden bi yük kalktı

canm benzetmene bayıldm ya
sen ne mezunuydun canm ya?? bir türkçe öğrt olarak sendeki cevheri görüyom ben
maşallah kalemimiz kuvvetli

canm ya biliyorum number one olacak hatta şu anda dünkü halime gülüyorum
ama dün çok kötü oldum işte gel de anlat..
eşim de ben ağladkça güldü zaten
kızzzzııııııım annenin yine ağlama saati mi gelmiş deyp güldü baya

selam kızlar,
yoğun ve karlı bir ankaradan selam hepinize... cmt günü şeker yüklemem vardı..değerim 147 çıkmış.140 olması lazımmış..tekrar gidip 100 mg yüklemesi yaptırcam

slm kızlarr,
dolmuş gene topik, bi sürüşey yazmışsınız:) 4-5 sf anca okuyabildim.. Biraz evi topladım, yayıntıları araladım, toz aldım, mola vereyim die bi size bakayım dedim.. yarın kar tatili olursa arkadaşlarımı çağırdım, bebişime aldıklarımı göstercem, şimdi kalkıp biraz biraz elektrik süpürgesi biraz vileda tutçam gene mola verir size bi bakarım, öptm hepinizi..

olyoo tabeee
hatta sertleşince eşime diyorum ki elini getir bak burda kızın oda dokunuyo fln bende hafif bastırınca kızıyo herifim napıyon bebeme diee
al sen taşı diyorum bende çok biliosan

aynen cnm bildiğin kemik bi batıyo dokunuyom dışardan bakıyom kemik

Kıslaaar 6 şubata kadar tatilimmm yaşasın ama evde napcam bilmiyore annemler de çok uzak 3 hafta evde yalnız nassı geçecekse sanki gidiym diyodum bugün köye gittim 10 km gelene kadar öldüm ya battı da battı öldürdü kız beni uçak da uzak ya napcaksam artıkın bilmiyorum ya

ne mutlu sana canım,darısı tamamlayamayanların başınaaa:13:

hepsi aynı bu babişkoların,şölee ağladığında oturup senle ağlayan adamlar warmış yaaa öle bişi olsaydı eyimiydi...ıyyh bence daha beterr

selam kızlar,
yoğun ve karlı bir ankaradan selam hepinize... cmt günü şeker yüklemem vardı..değerim 147 çıkmış.140 olması lazımmış..tekrar gidip 100 mg yüklemesi yaptırcam

geçmiş olsun canım,inşallah normale döner

herkes uyku tulumu aldımı
benim n,ye hbrim yok niiiyeeeee
az kalsın yorgan yaptırcaktımm
ben almadım...almak niyetimde yok:))
gözün aydın cnm...güle güle kullan...
selam kızlar,

geçmiş olsun cnm inş. 100 lükte bişi çıkmazz

Cnm hadi gözün aydın darısı bana,oğluma bişey almadım sen rahatlamışsındır bide ben alsam bu ay alırız büyük ihtimalle yiter dayanamıyom ben

hayırlı olsun tatlım
iyi gunlerde giysin bebişin
sen onları bide yıka utule kaldır dogum cantanı hazırla gör o zmn yuk nasıl kalkıyomus :))

olyoo tabeee
hatta sertleşince eşime diyorum ki elini getir bak burda kızın oda dokunuyo fln bende hafif bastırınca kızıyo herifim napıyon bebeme diee
al sen taşı diyorum bende çok biliosan

ayy aynı durum bide de var zaten dokununca içime dogru kayıp gidiyo
babasıyla arasında öyle bi bag var kii bazen hosuma gitsde bazen kıskanıyorum sanki :)
senin baban pis falan deyince canımı yakıyo resmen
babası sarkı söyleyince cosuyoo
bende bastıırınca kızııyo herif
atarım dısarı sen bakar tasırsın diyorum bende aynen

cnm ben gazetecilik mezunuyum ama biraz karışık o kısımlar. 3 gün bi gazetenin editör masasında staj yapıp bu iş bana göre değil dedim, kimseye haber vermeden bıraktım işi

sonrasında 2,5 yıl bi tv kanalında yönetmen yardımcılığı yaptım ama günüm daha çok editörlükle geçiyodu hatta editörlükten ziyade redaktörlük, kendisini haberci sanan tiplerin yazdıklarını bi görsen...
burda pek dikkat etmiyorum yazım şekline filan ama şimdi kasıldım, dikkat edeyim bundan sonra

aman napıcan anan gilde otur evinde dinlen işte yewrım...
arada canın sıkılırsa git bebene alışveriş yap yada arkadaşlarınla fln buluş

darısı başıma

yaaa kafamı karıştırdınızzzz,zaten buara %3 değil % 10 falan aptallık var.YORGAN MI? UYKU TULUMUMU, UYKU SETİMİ ? ne alcazzzz çok karıştı kafam bana adet verin anlamıyommmm

akşam yere kaygan bişi koy, eşin basıp düşsün kırmasın ama incitsin bi yerini rapor alsın dr'dan o da gitmesin işe, sabah akşam beraber film izleyip bıkın birbirinizden

sanırım ben biraz bencilim

kocam akşam eve geldiğinde o gün hiç dışarı çıkmamış bi insan yüzü görmemişsem kapıda bi karşılamam var bildiğin fino

duyuranla buyuran yorulmazmış yaaa,konuşsunlar onlar hıhhh
yarın doğduğunda accık salla desen döner totoyu yatarlar ama sonra işi düşünce ben dönerim o zaman totoşu

asena_60..küçük çekmece..evet
aslıt...beylikdüzü..evet
ruyanaz...beylikdüzü...evet
pembegreyfurt...mecidiyeköy...evet..
menzil...zeytinburnu...evet
nefrazen....eyüp...evet

kızlar bende kk da ist. buluşmasına katılabilecek kişiler listesi...menzil sizin cafe z. burnu tarafındaydı dimi?
bu listeye göre herkese yakın orası...
face deki gruptada var 7-8 kişi onlarında biri eyüpde diğerleri anadolu yakasında(hatta 3-4 kişi pendik tarafında)
bende üsküdardayım ama metrobüs var z. burnuna gelirim prpblem olmaz...
menzil sen sizin cafede yaparsak kesin gelebilirmisn allahdan bi mani olmazsa...
yani senin için z. burnunu planlarız pendikten gelen adam senin için gelebilirde sen gelmezsen teaaaa oralara gerenk yok..
ben yer olarak kadıköy, üsküdar, beşiktaş, mecidiyeköy gibi herkese ulaşımı daha ortak bi yerde yapalım derim..
bu hafta sonu için ne dersiniz? pzr olsun hatta cmt dr randevusu olanlar olabilir...
burdan 2-3 kişi ok derse oan göre face dekileri organize ederim
offf yazı dili ne kadar zor bişi yaffffffffff

kuzuu onlar çıkmış kırılmış kolla bacakla bile çalışıyolar adama yıllık iznini kullandırmıyolar sen neden bahsediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…