2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaa kafamı karıştırdınızzzz,zaten buara %3 değil % 10 falan aptallık var.YORGAN MI? UYKU TULUMUMU, UYKU SETİMİ ? ne alcazzzz çok karıştı kafam bana adet verin anlamıyommmm

hepsine gerek war ama zamanları farklı canım...yeni doğduğunda üzerine battaniye örtsen yeter ama 6 aylık olunca uyku tulumu giyebilir..uyku seti alsanda olur almasanda sonuçta yorganı warsa ne gerek uyku setine al nevresime tak miss gibi

ben gidip akşam için bişeyler hazırlayayım kızlar,görüşürüzzz

heyyoooooooo
ben de radyo televizyon sinema mezunuyum.. sevindirik oldum nedense..
bizim kızlar bırak çocuk yapmayı evlenmeyi bile düşünmüyorlar... eşşe gibi setlerde çalışıyorlar..
bi ben varım evli mutlu çocuklu sanıyordum.. off ben neden idealist olamadım ilk gördüğüm adama aşık oldum okul bitince evlendim işe giriince de çocuk yaptım diyordum ve bazen yaşam tarzımdan kendim bile sıkılıyordum..
oleyyyy sen de varmışsın işte.. bi iletişimci daha çocuk yapmışş

teşekkürler kızlar
darısı almayanların başına
hele bi de babam karyolasını yapsa
yatagını sersek
daha da bi hazır olacak
şimdi de onun için gün saymaya başladım
babam renk iste dedi
kararsız kaldım
erkek diye mavi olsun istemiyorum
belki ilerde bi de kızım olur o zaman bi daha mı yap diyecem
ortak kullanabilecekleri bi renk olsun
mesela yeşil?
yeşil sizce nasıl olur?

bu arada ipekkelebek ben uyku seti aldım
çünkü karyolasının kenarlarına minder filan oluyo ya onda
hem şık gösteriyo yatagını hem kullanışlı başını filan çarpmaz
yazın bi tek yorgan yerine ince bi battaniye örterm olur biter
uyku tulumu çok daha ilerde

Son düzenleme:
Ankara oturan arkadaşlar bizde buluşalım yafff İstanbulluları kıskandımmmm......

yaaa kafamı karıştırdınızzzz,zaten buara %3 değil % 10 falan aptallık var.YORGAN MI? UYKU TULUMUMU, UYKU SETİMİ ? ne alcazzzz çok karıştı kafam bana adet verin anlamıyommmm

valla canım annem bi kukredi ne uyku tulumu
sana yorgan örttum boguldunmu dieee pıstım kaldım
mart gbi dogarsa buz olur hava
cehennem gbi yakıp kavurmaya gerek vamı odayı?
ben cok sıcaga alıştırmak ıstemıyorum
40 gun daha dıkkatlı olucam sonrada cok bogmicam kızımı.
karar verildi: ince yun yatak (cok yumusak olmaması için) ve yunn yorgan

canım hadi gözün aydın, bide o kadar dert etmiştin kendine, hepsini sağlıkla huzurla kullanın inşallahhhhhh...
bu arada nerden aldın, bende daha hiç bişey almadım, bende konyadayım yaaa........

takip ettiğim kadarıyla bunu bi çok kişi yaşıyoo ve bebek diye seviniyoorrr bende aynıydım sordum doktoruma rahim kasılması dedi bir tür doğum provası. bebek değil( çok sık olmadığı müddetçe çok normal fazlası erken doğum habercisi olabilir dedi.canım birde bu ara tekmelerini dediğin gibi çok asağıda hissediyorum büyüdükleri için demekki. aynı haftalarda hep benzer şeyler yasıyoruz demekki bende de akıntı yoğun bazı arkadaslarda olduğu gibi bazen kendimi doktora ışınlayasım geliyoo korkuyorum büyüdükçe içimde korkularım artıyoo. doğrumu yatıyorum,hızlımı kalkıyorum düşücem diye ödüm patlıyoo..doktor egzersiz verdi bir anda çok klo aldım bide yürümeden bile daha iyiymiş kolay doğum ve bebeğin sağlıklı gelişimi için. kağıtta görselide var bana duvara sırtınızı yaslayın karnınızı içinize cekin sırtınızı düz konuma getirmeye çalışıp eğilip kalkın falan diyoo benim gibi egzersiz yapan varmı acaba ama ben yapıyorum cidden çok rahatlıyorum ağrılarım azaldı önceden kaburgam kalçam falan ağrılarım çok kötüydü bacağımı hareket ettiremiyordum.

evettt:

şu soğuk kış günlerinde sıcacık bol tarçınlı bi salep ve yanında güzel muhabbet ne kadar iyi giderrr

yaaa yapmayın ama allahın defettiği yerlerde oturanlar vaaaar ahh şimdi ankarada kızılayda tunada zerdali de fln oturup bişiyler yiyip içmek vardı çok acıkmışım zaten ya da melbo fln ahhhh

canım hayırlı uğurlu olsun cicileriniz.. sağlıkla mutlulukla kullanırsınız inşallah..
beşik rengi için de benim fikrim beyaz.. kıza da erkeğe de olur.. uyku seti pembe olursa kız için mavi olursa erkek için diye düşündüm..
mesela babacığın çekmece de yapacaksa beşiğe tutamaklarını mavi ya da pembe figürlü bişey seçebilirsin..

1 TANE UYKU SETİ
1 TANE YÜN YORGAN
4,5 TANE ÇARŞAF
yeter dimi?çarşafları dikircem.buarada fikiler için thankssss kızlar

canım dun ayagımın ustune basamıyodum
inşallah iyi olurum
tabikide siz buralara kdr gelirseniz gelmemek eseklik olur
basından sonuna kadar aranızda olamasamda 1-2 saatliğine muhakkak gelirim
yani yerim içerim giderim
şaka bi yana guzel olur
bu hafta sonu olursada hbr verin kesin ona göre hazırlık yapılsın

ben size menu olarak yazıyım mı ne var ne yok? petuş sende ona göre organize edersin yemek seciminide

kızlar ben de uyku sti aldım yan korumalık falan da oluyor diye.
bir de yatağa serince güzel duruyor.
ama annem benm bebeklik pamuklu yorganımı saklamış ana kandi elleriylen nevresim takımı yaptı
kurdeleli falan çok güzel. bir de yorganımız var yani...

ok o zaman
bi de o face'deki Eyüplü de benim

kuzuu onlar çıkmış kırılmış kolla bacakla bile çalışıyolar adama yıllık iznini kullandırmıyolar sen neden bahsediyosun
yav ağzıma bişiler geldi ama küfür karşıtı bi insanım, demeden geri yolladım töbe töbe...
ben de bazen kocam işe gitmesin diye yalandan hasta numarası yapsam diyorum, sonra hamile hamile yalan hiç iyi değil diye vazgeçiyorum

cnm bizde evli ve çocuklular vardı ama minicik bebeleri evde bırakıp geliyolardı ben inanamıyodum. yani o tempoyla eve gidince de çocukla ilgilenilmez ki
sabahın köründe gelip gecenin bi vakki çıkıyolardı, o dönem ben de çocuk düşünmüyodum. psikolojik olarak çok yıprandım bu meslekte kadın olmak çok zor.
işe başlarken erkeksen senden ekmek bekleyenler var diye +1 ile başlıyosun, kadınsan çalışmana ne gerek var diye -1
evli erkek +2 beslemesi gereken bi kişi daha var ne de olsa, evli kadın -2 ne işin var git evinin kadını ol mantığı
babaysan +3 (her çocuk için +1 ekle), anneysen -3 (her çocuk için -1 ekle)
etrafım dobra fakat fazla ciddiye alınmayan başarılı kadınlarla doluydu ama dedikoducu erkekler daha çok insan uyerine konuluyordu.
ramazan ayının ilk günü bizim kanalda bi haber gördüm, ilk teravi kılındı yazıyordu kj'de. rejiye koştum düzeltilmesi için ama orada editör sıfatıyla duran adam teravih okunsada teravi şeklinde yazıldığını iddia etti bana.

2,5 sene dayanabildim, sonunda istifa ettim. aradan 1,5 yıl geçti ama hala özlüyorum
yine de bebeğim herşeye değer, çalışmaya devam etsem daha uzun yıllar çocuk yapmazdım zati evleneli 4 yıl oldu yetmez mi bu kadar beklemek???

boşver sen, biz en iyisini yapmışız bu camianın maço erkeklerinden daha çekilmezi evde kalmış yaşlı kadınlar...

kızlar ben yanıyorum
ağzımdan ateş çıkıyor sanki
sabah şurub ta içtim ama
kesmiyor
sizinde mideniz aşırı yanıyor mu bugünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…