yaaa kafamı karıştırdınızzzz,zaten buara %3 değil % 10 falan aptallık var.YORGAN MI? UYKU TULUMUMU, UYKU SETİMİ ? ne alcazzzz çok karıştı kafam bana adet verin anlamıyommmm
cnm ben gazetecilik mezunuyum ama biraz karışık o kısımlar. 3 gün bi gazetenin editör masasında staj yapıp bu iş bana göre değil dedim, kimseye haber vermeden bıraktım işi
sonrasında 2,5 yıl bi tv kanalında yönetmen yardımcılığı yaptım ama günüm daha çok editörlükle geçiyodu hatta editörlükten ziyade redaktörlük, kendisini haberci sanan tiplerin yazdıklarını bi görsen...
burda pek dikkat etmiyorum yazım şekline filan ama şimdi kasıldım, dikkat edeyim bundan sonra
yaaa kafamı karıştırdınızzzz,zaten buara %3 değil % 10 falan aptallık var.YORGAN MI? UYKU TULUMUMU, UYKU SETİMİ ? ne alcazzzz çok karıştı kafam bana adet verin anlamıyommmm
teşekkürler kızlar
darısı almayanların başına
hele bi de babam karyolasını yapsa
yatagını sersek
daha da bi hazır olacak
şimdi de onun için gün saymaya başladım
babam renk iste dedi
kararsız kaldım
erkek diye mavi olsun istemiyorum
belki ilerde bi de kızım olur o zaman bi daha mı yap diyecem
ortak kullanabilecekleri bi renk olsun
mesela yeşil?
yeşil sizce nasıl olur?
bu arada ipekkelebek ben uyku seti aldım
çünkü karyolasının kenarlarına minder filan oluyo ya onda
hem şık gösteriyo yatagını hem kullanışlı başını filan çarpmaz
yazın bi tek yorgan yerine ince bi battaniye örterm olur biter
uyku tulumu çok daha ilerde
Ankara oturan arkadaşlar bizde buluşalım yafff İstanbulluları kıskandımmmm......
takip ettiğim kadarıyla bunu bi çok kişi yaşıyoo ve bebek diye seviniyoorrr bende aynıydım sordum doktoruma rahim kasılması dedi bir tür doğum provası. bebek değilsizde de bazen bebişler böyle sertleşiyo gibi oluuyo mu bi yanınızda
dokununca taş gibi hissediyorum sanki kafasını tutuyorum
inceden canım yanıyoo
ayaklarıda hep olabildigince asagıda bigun işetecek beni altıma :)
evettt:
şu soğuk kış günlerinde sıcacık bol tarçınlı bi salep ve yanında güzel muhabbet ne kadar iyi giderrr
teşekkürler kızlar
darısı almayanların başına
hele bi de babam karyolasını yapsa
yatagını sersek
daha da bi hazır olacak
şimdi de onun için gün saymaya başladım
babam renk iste dedi
kararsız kaldım
erkek diye mavi olsun istemiyorum
belki ilerde bi de kızım olur o zaman bi daha mı yap diyecem
ortak kullanabilecekleri bi renk olsun
mesela yeşil?
yeşil sizce nasıl olur?
bu arada ipekkelebek ben uyku seti aldım
çünkü karyolasının kenarlarına minder filan oluyo ya onda
hem şık gösteriyo yatagını hem kullanışlı başını filan çarpmaz
yazın bi tek yorgan yerine ince bi battaniye örterm olur biter
uyku tulumu çok daha ilerde
yaaa yapmayın ama allahın defettiği yerlerde oturanlar vaaaar ahh şimdi ankarada kızılayda tunada zerdali de fln oturup bişiyler yiyip içmek vardı çok acıkmışım zaten ya da melbo fln ahhhh
asena_60..küçük çekmece..evet
aslıt...beylikdüzü..evet
ruyanaz...beylikdüzü...evet
pembegreyfurt...mecidiyeköy...evet..
menzil...zeytinburnu...evet
nefrazen....eyüp...evet
kızlar bende kk da ist. buluşmasına katılabilecek kişiler listesi...menzil sizin cafe z. burnu tarafındaydı dimi?
bu listeye göre herkese yakın orası...
face deki gruptada var 7-8 kişi onlarında biri eyüpde diğerleri anadolu yakasında(hatta 3-4 kişi pendik tarafında)
bende üsküdardayım ama metrobüs var z. burnuna gelirim prpblem olmaz...
menzil sen sizin cafede yaparsak kesin gelebilirmisn allahdan bi mani olmazsa...
yani senin için z. burnunu planlarız pendikten gelen adam senin için gelebilirde sen gelmezsen teaaaa oralara gerenk yok..
ben yer olarak kadıköy, üsküdar, beşiktaş, mecidiyeköy gibi herkese ulaşımı daha ortak bi yerde yapalım derim..
bu hafta sonu için ne dersiniz? pzr olsun hatta cmt dr randevusu olanlar olabilir...
burdan 2-3 kişi ok derse oan göre face dekileri organize ederim
offf yazı dili ne kadar zor bişi yaffffffffff
ayy canımm
ankaralımısın sennn
ok o zamanasena_60..küçük çekmece..evet
aslıt...beylikdüzü..evet
ruyanaz...beylikdüzü...evet
pembegreyfurt...mecidiyeköy...evet..
menzil...zeytinburnu...evet
nefrazen....eyüp...evet
kızlar bende kk da ist. buluşmasına katılabilecek kişiler listesi...menzil sizin cafe z. burnu tarafındaydı dimi?
bu listeye göre herkese yakın orası...
face deki gruptada var 7-8 kişi onlarında biri eyüpde diğerleri anadolu yakasında(hatta 3-4 kişi pendik tarafında)
bende üsküdardayım ama metrobüs var z. burnuna gelirim prpblem olmaz...
menzil sen sizin cafede yaparsak kesin gelebilirmisn allahdan bi mani olmazsa...
yani senin için z. burnunu planlarız pendikten gelen adam senin için gelebilirde sen gelmezsen teaaaa oralara gerenk yok..
ben yer olarak kadıköy, üsküdar, beşiktaş, mecidiyeköy gibi herkese ulaşımı daha ortak bi yerde yapalım derim..
bu hafta sonu için ne dersiniz? pzr olsun hatta cmt dr randevusu olanlar olabilir...
burdan 2-3 kişi ok derse oan göre face dekileri organize ederim
offf yazı dili ne kadar zor bişi yaffffffffff
yav ağzıma bişiler geldi ama küfür karşıtı bi insanım, demeden geri yolladım töbe töbe...kuzuu onlar çıkmış kırılmış kolla bacakla bile çalışıyolar adama yıllık iznini kullandırmıyolar sen neden bahsediyosun
heyyoooooooo
ben de radyo televizyon sinema mezunuyum.. sevindirik oldum nedense..
bizim kızlar bırak çocuk yapmayı evlenmeyi bile düşünmüyorlar... eşşe gibi setlerde çalışıyorlar..
bi ben varım evli mutlu çocuklu sanıyordum.. off ben neden idealist olamadım ilk gördüğüm adama aşık oldum okul bitince evlendim işe giriince de çocuk yaptım diyordum ve bazen yaşam tarzımdan kendim bile sıkılıyordum..
oleyyyy sen de varmışsın işte.. bi iletişimci daha çocuk yapmışş
ayy canımm
Ankaralımısın sennn
valla yokkbende ankaralı sayılırım, orda okudummm,çocukluğumda orda geçtiangara gibisiiii yookkkk
üniversiteyi gazide oudum kuzu bi de kırkkalede oturuyo annemler k.valideler de k.ören de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?