canım hadi gözün aydın, bide o kadar dert etmiştin kendine, hepsini sağlıkla huzurla kullanın inşallahhhhhh...
bu arada nerden aldın, bende daha hiç bişey almadım, bende konyadayım yaaa........
melbo da makarna yemek ahhhh...yaaa yapmayın ama allahın defettiği yerlerde oturanlar vaaaar ahh şimdi ankarada kızılayda tunada zerdali de fln oturup bişiyler yiyip içmek vardı çok acıkmışım zaten ya da melbo fln ahhhh
1 tane uyku seti
1 tane yün yorgan
4,5 tane çarşaf
yeter dimi?çarşafları dikircem.buarada fikiler için thankssss kızlar
tmm cnm...o zmn sizin cafeye göre organizasyon yapalım senin için:)))canım dun ayagımın ustune basamıyodum
inşallah iyi olurum
tabikide siz buralara kdr gelirseniz gelmemek eseklik olur
basından sonuna kadar aranızda olamasamda 1-2 saatliğine muhakkak gelirim
yani yerim içerim giderim
şaka bi yana guzel olur
bu hafta sonu olursada hbr verin kesin ona göre hazırlık yapılsın
ben size menu olarak yazıyım mı ne var ne yok? petuş sende ona göre organize edersin yemek seciminide
ok o zaman
bi de o face'deki Eyüplü de benim
yav ağzıma bişiler geldi ama küfür karşıtı bi insanım, demeden geri yolladım töbe töbe...
ben de bazen kocam işe gitmesin diye yalandan hasta numarası yapsam diyorum, sonra hamile hamile yalan hiç iyi değil diye vazgeçiyorum
cnm bizde evli ve çocuklular vardı ama minicik bebeleri evde bırakıp geliyolardı ben inanamıyodum. yani o tempoyla eve gidince de çocukla ilgilenilmez ki
sabahın köründe gelip gecenin bi vakki çıkıyolardı, o dönem ben de çocuk düşünmüyodum. psikolojik olarak çok yıprandım bu meslekte kadın olmak çok zor.
işe başlarken erkeksen senden ekmek bekleyenler var diye +1 ile başlıyosun, kadınsan çalışmana ne gerek var diye -1
evli erkek +2 beslemesi gereken bi kişi daha var ne de olsa, evli kadın -2 ne işin var git evinin kadını ol mantığı
babaysan +3 (her çocuk için +1 ekle), anneysen -3 (her çocuk için -1 ekle)
etrafım dobra fakat fazla ciddiye alınmayan başarılı kadınlarla doluydu ama dedikoducu erkekler daha çok insan uyerine konuluyordu.
ramazan ayının ilk günü bizim kanalda bi haber gördüm, ilk teravi kılındı yazıyordu kj'de. rejiye koştum düzeltilmesi için ama orada editör sıfatıyla duran adam teravih okunsada teravi şeklinde yazıldığını iddia etti bana.
2,5 sene dayanabildim, sonunda istifa ettim. aradan 1,5 yıl geçti ama hala özlüyorum
yine de bebeğim herşeye değer, çalışmaya devam etsem daha uzun yıllar çocuk yapmazdım zati evleneli 4 yıl oldu yetmez mi bu kadar beklemek???
boşver sen, biz en iyisini yapmışız bu camianın maço erkeklerinden daha çekilmezi evde kalmış yaşlı kadınlar...
valla yokk
K.ören bize çok yakın.
Yaza gelirsen ankaraya bi buluşma ayarlarız. Bu sefer bebişlerle :))
evet ya dertlenmiştim epey
sırf bu yüzden gizli gizli ağlar olmuştum
biz alamıyok gibisinden
sanki alamayacaz yetişmeyecek gibi gelmişti
ama üç dört saat içinde hallettik hepsini
kemerliyi biliyorsundur
orda emre bebe var
o dükkandan aldık her şeyi
ne beğendiysek kampanyadaydı
mevlüt yapıp yapmamakta kararsızdım
mevlüt takımlarına bile 25 dedi düşün
o kadar şık o kadar güzeller ki
hemen alayım dedm
annem gerek yok kızım dedi aldırtmadı
sonra ben de nazar olur die korktum
damat gibi oluverecek bi anda
hele kızlarınki daha bi albenili
anneler en doğrusunu bilirvalla canım annem bi kukredi ne uyku tulumu
sana yorgan örttum boguldunmu dieee pıstım kaldım
mart gbi dogarsa buz olur hava
cehennem gbi yakıp kavurmaya gerek vamı odayı?
ben cok sıcaga alıştırmak ıstemıyorum
40 gun daha dıkkatlı olucam sonrada cok bogmicam kızımı.
karar verildi: ince yun yatak (cok yumusak olmaması için) ve yunn yorgan
cnm fazla kasma ben çaresini buldum dr'dan da onayını aldım. bol su ya da ayran iç, evin içinde 10 dk yürü sonra tuvalete gidip midendekileri boşalt. o yanma başka türlü geçmiyo.kızlar ben yanıyorum
ağzımdan ateş çıkıyor sanki
sabah şurub ta içtim ama
kesmiyor
sizinde mideniz aşırı yanıyor mu bugünlerde
valla yokk
k.ören bize çok yakın.
yaza gelirsen ankaraya bi buluşma ayarlarız. bu sefer bebişlerle :))
anneler en doğrusunu bilir
cnm fazla kasma ben çaresini buldum dr'dan da onayını aldım. bol su ya da ayran iç, evin içinde 10 dk yürü sonra tuvalete gidip midendekileri boşalt. o yanma başka türlü geçmiyo.
dr'a ya alışkanlık yaparsa? dedim,
mide sakinken zorlarsan alışkanlık yapar ama bu durumda zaten midende durmuyo yediklerin yemek boruna çıkıyo mide asidi de yemek borunu yakıyo mide borunun zarar görmemesi için onu ordan çıkarman gerek dedi.
fakat o tiksinç olayın ardından mutlaka şu oral-b türü gargaralar var ya o tür bi ürünle gargara yapıp dişini fırçalaman gerekiyo, çünkü mide asidi yemek borusunu yaktığı gibi ağızdan iyice temizlenmezse dişleri de çürütüyo
oralar k.örenin en güzel yeri bana göre..daha merkez cıvıl cıvılolabilir kuzu ftz nin karşısında oturuyo bizimkiler teleferiklerin karşısında
bende k.örene gelin gittim
9 ay orda yasadık sonraa hoooppp ist.'a geri geldik
iyikide geldik denizi cok özlüyodum
k.v onlar k.örende oturuyolar
tmm cnm...o zmn sizin cafeye göre organizasyon yapalım senin için:)))
bi yeri saati yaralayalımda yemek hertürlü olur cnm..no problem..
cafe tam nerde zeytinburnundamı, ona göre söylim..
bide nefrazen ve sen en azından saat ve yer için bana OK deyinki ona göre planlama yapalım..
bu pazar zeytinburnu saat 12 ok mi?
en kötü 3 ümüz buluşuruz:)))
işte buna şaşırmak istiorum gerçekten
seni face de yok sanıodum:))
bende k.örene gelin gittim
9 ay orda yasadık sonraa hoooppp ist.'a geri geldik
iyikide geldik denizi cok özlüyodum
k.v onlar k.örende oturuyolar
kumsalcımmm..
Gırıggaleli misin anacım sen..
Benim kocişim de kırıkkaleli..
oralar k.örenin en güzel yeri bana göre..daha merkez cıvıl cıvıl
teleferiğede 2 kere binmişliğim var harika oluyo özellikle akşamları binmek :)))
enemmm ankarayı bilen biri daha ne güzell
sende gelirsen buralara menzilcim aynı zaman denk gelirseniz birlikte buluşuruz :)))
oralar k.örenin en güzel yeri bana göre..daha merkez cıvıl cıvıl
teleferiğede 2 kere binmişliğim var harika oluyo özellikle akşamları binmek :)))
enemmm ankarayı bilen biri daha ne güzell
sende gelirsen buralara menzilcim aynı zaman denk gelirseniz birlikte buluşuruz :)))
gırıggale değil cnm gırşeer oki mi ama orda oturuyo annemler eh işte ora da yarı memleket 5 yaşından sonra oraya yerleştik
12 cok erken degil mi sen uskudardan kaçta cıkıp gelcen
gerci havada erken kararıyo
yer tam z.burnunda olivium avm'nin arka kapısının karsısında Zeytinim Simit&Cafe
bana saat her turlu uygun evimiz cafeye 15 dk atlarım taksiye gelirim
3-5 kişi olacaksak organizasyona gerek yok zaten
ama bu kadar yakın zamana da atınca kalabalık olmayacak yine
sonraki pazar daha iyi olmaz mı kalabalık olmamız acısından
he?
biz bi, geldik iş guc derdine daha hiç gidemedik ankaraya
bayramlarda da boluyo dedesinin yanına gidiyoruz k.vlerle de orda buluusuyoruz
etlik lisesinin orda oturuyoduk
en sevmedigim şey evleriydi odaların birbirinden bagımsız olmaması
en sevdigim şeyde kızılayda kocişle gezmek, ankaranın kuruyemişleri, mesela ankarada aba ve hosta var yemek yenecek guzel yerler özledim abanın dönerini :)
benim yerime yisene
istanbul görünüm olarak daha güsel tabii gezilecek ye avm fln ama ankaarda da trafik yok ulaşım çok kolay daha uygun yani bence daha yaşanılası istanbul da daha gezilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?