ben ilk 6 ay toplamda 2 kere gerçekleştirdim o adını bile ağzıma almak istemediğim tiksinç eylemi ve her ikisinden sonra da ağladım.eskiden acken midem rahat olurdu şimdi acıkmaya baslayınca kavruluyo
su anda tokum ama gırtlagım birazdan kezzap dokulmus misali eriyip yok olucak
yalnız eriyip yok olsada gidip kusamam
ömrumdde en korktugum ve nefret ettiğim şeylrden biridir
Allahıma bin şükür hamileliğim boyunca 1 defa kustum ilk 3 ay dahil
1,5 yıl oldu bırakalı bebeğim 5 yaşına gelip kreşe başlamadan çalışmayı düşünmüyorum.melbo da makarna yemek ahhhh...
NEFRAZEN cim.. son cümleye daha da yürekten katılıyorum.. tv 8 ve TRT deneyimim oldu benim de.. ankarada bi de yani.. sektörün çok da içi değil.. istanbula göre daha rahat.. ama o erkek egemen tavır küstahlık beni de benden etmişti.. yanında iğrenç iğrenç konuşmalar küfürler yok bilmem kimin totosu memesi.. ıghh.. iyi yapmışız kız.. meleklerimizi koklarız işte.. şu anda çalışıyor musun peki..
ayıpsın hiç eksik kalır mıyımtmm cnm...o zmn sizin cafeye göre organizasyon yapalım senin için:)))
bi yeri saati yaralayalımda yemek hertürlü olur cnm..no problem..
cafe tam nerde zeytinburnundamı, ona göre söylim..
bide nefrazen ve sen en azından saat ve yer için bana OK deyinki ona göre planlama yapalım..
bu pazar zeytinburnu saat 12 ok mi?
en kötü 3 ümüz buluşuruz:)))
bana uyar
işte buna şaşırmak istiorum gerçekten
seni face de yok sanıodum:))
ayyyyyyy etlik dahada güzel. bana çok yakın tarif ettiğin yer yürüyerek gidip gelinebilecek mesefade..kayınvalidenede uğrarım aradabiz bi, geldik iş guc derdine daha hiç gidemedik ankaraya
bayramlarda da boluyo dedesinin yanına gidiyoruz k.vlerle de orda buluusuyoruz
etlik lisesinin orda oturuyoduk
en sevmedigim şey evleriydi odaların birbirinden bagımsız olmaması
en sevdigim şeyde kızılayda kocişle gezmek, ankaranın kuruyemişleri, mesela ankarada aba ve hosta var yemek yenecek guzel yerler özledim abanın dönerini :)
benim yerime yisene
ankarayı bilmeyen mi var
üniversiteyi orda okudum
herbir caddesini ayrı özledim
oy yaa özlemişim.. Ankarada okudum 7 yıl orada yaşadım.. Eşim kırıkkaleli ben aydınlı..
Ankaralı kırıkkaleli kırşehirli ki eşim aslen keskinli tam ortadanAydınlı egeli birini görünce seviniyorum ben ya..
Ya da bugün benim her bişeye sevinesim var..
üniversiteyi gazide oudum kuzu bi de kırkkalede oturuyo annemler k.valideler de k.ören de
valla yokk
k.ören bize çok yakın.
yaza gelirsen ankaraya bi buluşma ayarlarız. bu sefer bebişlerle :))
oy yaa özlemişim.. ankarada okudum 7 yıl orada yaşadım.. eşim kırıkkaleli ben aydınlı..
ankaralı kırıkkaleli kırşehirli ki eşim aslen keskinli tam ortadanaydınlı egeli birini görünce seviniyorum ben ya..
ya da bugün benim her bişeye sevinesim var..
kesinlikle evet bi azalıyoo nerdeyse iki gün tık yok sonra bi atağa geçiyoo iki saat durmuyoo uuuf çok panik yapıyorum ne oluyoo diyoo doktor olur normal diyyoo ben takip etmeye çalışıyorum ne yiyorum ne yapıyorum azalıyoo artıyoo diyee bulamıyorum yaa ben bide çamasır suyuna dokunuyorum olmassa olmyor işte lavoboya falan eldiven falan üşeniyorum galiiba dokunan varmı çok mu tehlikelii yaaaaaa:18::18::18::18::18:arkadaşlar bi şey daha sorcam.Bu gün bebek hareketlerinde azalma var sanki yada şöyle sölim pek bi nazlı hareket ediyo 26+1 olduk bu gün.
böyle şeyler yaşadığınız zamanlar oluyo mu sizinde ?
ayyyyyyy etlik dahada güzel. Bana çok yakın tarif ettiğin yer yürüyerek gidip gelinebilecek mesefade..kayınvalidenede uğrarım arada
Yimemmi canımm. Namıssızların döneride cidden süper oluyoo
Alıp gönderim sana tatlım çok istediyse canın :)
herkesin anısı varmış angaramızdaa
ertelenince kalıyo bu organizasyon, bence de dediğimizi yapalım gelen gelsin, gelmeyen dertlensin12 cok erken degil mi sen uskudardan kaçta cıkıp gelcen
gerci havada erken kararıyo
yer tam z.burnunda olivium avm'nin arka kapısının karsısında Zeytinim Simit&Cafe
bana saat her turlu uygun evimiz cafeye 15 dk atlarım taksiye gelirim
3-5 kişi olacaksak organizasyona gerek yok zaten
ama bu kadar yakın zamana da atınca kalabalık olmayacak yine
sonraki pazar daha iyi olmaz mı kalabalık olmamız acısından
he?
petu be sankim forumun serserileri bi ikimiziz, hıyarım var diye tuzluk yetiştiriyozhava erken kararıo...
böyle org. pat die yapınca daha çok katılım olur:))
gördüğün gibi zaten sen ben dışında olmaz uymaz vs. bile die dönen olmuo..no panik, dönen olursa bana o değil bu uyar die değerlendirriz:)) yer ve zmn bakımından herkese uyan bi org. yapmak çok zor zaten...benim için sorun değil...ben hertürlü heryere giderim..
kesinlikle evet bi azalıyoo nerdeyse iki gün tık yok sonra bi atağa geçiyoo iki saat durmuyoo uuuf çok panik yapıyorum ne oluyoo diyoo doktor olur normal diyyoo ben takip etmeye çalışıyorum ne yiyorum ne yapıyorum azalıyoo artıyoo diyee bulamıyorum yaa ben bide çamasır suyuna dokunuyorum olmassa olmyor işte lavoboya falan eldiven falan üşeniyorum galiiba dokunan varmı çok mu tehlikelii yaaaaaa:18::18::18::18::18:
ayyyy ne kadar da çok ankarada okuyan varmış
Ben de gazi mezunuyum kızlar.
Kumsal sen kaç mezunusun canm? Ben 2009da mezun oldumm.
Ah ah ben de ankarayı çokk özlüyorum.
Ilk yıl bir izmrli olarak zorlandm ama sonra düzenine hayran kaldm..
kesinlikle evet bi azalıyoo nerdeyse iki gün tık yok sonra bi atağa geçiyoo iki saat durmuyoo uuuf çok panik yapıyorum ne oluyoo diyoo doktor olur normal diyyoo ben takip etmeye çalışıyorum ne yiyorum ne yapıyorum azalıyoo artıyoo diyee bulamıyorum yaa ben bide çamasır suyuna dokunuyorum olmassa olmyor işte lavoboya falan eldiven falan üşeniyorum galiiba dokunan varmı çok mu tehlikelii yaaaaaa:18::18::18::18::18:
hava erken kararıo...
böyle org. pat die yapınca daha çok katılım olur:))
gördüğün gibi zaten sen ben dışında olmaz uymaz vs. bile die dönen olmuo..no panik, dönen olursa bana o değil bu uyar die değerlendirriz:)) yer ve zmn bakımından herkese uyan bi org. yapmak çok zor zaten...benim için sorun değil...ben hertürlü heryere giderim..
kızlar doktor kontrolünden geldim şükürler olsun bebeğim şuan gayet iyimiş 27+2 deyim ultrasonda da aynen 27+2 çıktı bebegim 980 gr olmuş doktorum iri bir bebek olucak sanırım dedi onun dışında bu karnımda hissettiğim kasılmaları sordum bu bi tarafta toplanıyor gibi hissi, kesinlikle bebek dedi korkulacak bişi yokmuş benim gbi bunu yaşayanlar boşuna korkmasınlar onun dışında idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve 5 gündür purinol içiyordum tekrar idrar tahlili istedi hemen yaptırıp doktoruma goturdum gene aynı sonuc cıktıgı icin antibiyotik verdi augmentin bunu kullanan oldumu hamilelik surecinde ? Ve bebegin yuzunu gormeye calıstık ama kafasının oldugu bolgede su olmadıgı ıcın goruntu alamadık renkli, bu beni biraz endişelendirdi doktoruma sordum kesedeki su oranın gayet normal o bölgede su yok dedi umarım bu da ters bişi deildir ki doktorum herşey yolunda dedi .. Aşırı kasık agrılarımı sordum bebeğin ayakları kasıklarımda oldugu icin agrı yapıyormus bu pozisyon seni cok rahatsız eder dedi ki ediyorda allahıma bin sukur ama genel olarak hersey yolunda hepinizi opuyorum
Kızlar doktor kontrolünden geldim şükürler olsun bebeğim şuan gayet iyimiş 27+2 deyim ultrasonda da aynen 27+2 çıktı bebegim 980 gr olmuş doktorum iri bir bebek olucak sanırım dedi onun dışında bu karnımda hissettiğim kasılmaları sordum bu bi tarafta toplanıyor gibi hissi, kesinlikle bebek dedi korkulacak bişi yokmuş benim gbi bunu yaşayanlar boşuna korkmasınlar onun dışında idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve 5 gündür purinol içiyordum tekrar idrar tahlili istedi hemen yaptırıp doktoruma goturdum gene aynı sonuc cıktıgı icin antibiyotik verdi augmentin bunu kullanan oldumu hamilelik surecinde ? ve bebegin yuzunu gormeye calıstık ama kafasının oldugu bolgede su olmadıgı ıcın goruntu alamadık renkli, bu beni biraz endişelendirdi doktoruma sordum kesedeki su oranın gayet normal o bölgede su yok dedi umarım bu da ters bişi deildir ki doktorum herşey yolunda dedi .. aşırı kasık agrılarımı sordum bebeğin ayakları kasıklarımda oldugu icin agrı yapıyormus bu pozisyon seni cok rahatsız eder dedi ki ediyorda allahıma bin sukur ama genel olarak hersey yolunda hepinizi opuyorum
gözün aydın cnmmm daha ne olsun işte şu problem mi değil demeyi de bırak tamam mı bak ne güsel doktor herşey yolunda demiş daha nee kuruntuları bırakalım ya artıkın
ayyyyyyy etlik dahada güzel. bana çok yakın tarif ettiğin yer yürüyerek gidip gelinebilecek mesefade..kayınvalidenede uğrarım arada
yimemmi canımm. namıssızların döneride cidden süper oluyoo
alıp gönderim sana tatlım çok istediyse canın :)
herkesin anısı varmış angaramızdaa
ertelenince kalıyo bu organizasyon, bence de dediğimizi yapalım gelen gelsin, gelmeyen dertlensin
petu be sankim forumun serserileri bi ikimiziz, hıyarım var diye tuzluk yetiştiriyoz
insan kendini acık ağırdan satar di mi
ama bana doktorum niye rahim kasılması dedi bak şimdi ama benim rahmimin olduğu yer hep kasılıyoo senin baska bir yerse bilemedim. ama canım zaten oda normalmiş rahim doğuma hazırlık yapıyooo demişti hadi gözün aydınnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?