2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım gozun aydın cok cok sevindimm

korkutmak gibi olmaasın ama o kasılmaları hafife almayın
kasılmalar yzuunden 2 defa kanama gecirdim
erken dogum tehditi altındayım ve yatak istirahatindeyim taaki doguma kadar
o kaıslmaları hissetmemek için gunde 3 doz magvital(magnezyum) alıyorum
ama kasılma benim canımı yakıyo bu bahsettiğiniz kesinlikle bebikk
tas gibi oluyo kafasını yada baska bi yerini bastırıyo
benim yasadıgım kasılmalar klozette benii mahvediyo işeyemiyorum
yine tiksinç mi oldum ya :))

Haftasonu bebek mağazalarını gezdim İzmirde.Birçok yerde kampanya vardı ürünlerde ama alışverişi tam olarak tatilde yapmayı planlıyorum.Sebamedin bebek bakım seti ürünlerini gördüm dörtlü 50 TL.Daha önce araştırmamıştım ama uygun geldi fiyatı.Alan var mı bu üründen?

yok canım hafife almak mı hatta herşeyi asırı abartıyorum ::))canımı falan acıtmıyoodaa ahhaaa diyorum oğlum neresini bastırıyoo bana hatta sertleşiyooo orası sonra geçiyoo işte tuvalette falanda sorunum yok çok şükürr. sanada geçmiş olsun okudum daha önce erken doğum riskini falan allah kimseye yasatmasınnn...

k.ören ankaranın en eski yerleşim yerlerinden biri ama yeni yapılar eskisi gibi değil aslında ya da sen öylesine denk geldin

lolypop canm hadi gözün aydın...
izmrde nereye gidiyorsun cnmhastaneye??
allah korusun oradayken br şey olursa aklımda bulunsun.

yavv bizde mi buluşsak yarıyıl tatilinde
hu huuuuuuuuu izmir anneleri

canım göğüs pedi emzirmediğinde göğüslerden süt damlar ya da akarsa çamaşırını batırmasın diye sütyenin içine koyduğun tampon gibi bişi,yani sütün bol olursa emzirsen de damla damla akıp sütyenini ve bluzunu ıslatabilir,onun için gerekli,ben de pompa olayını düşünüyorum napsam diye,biraz bekleyip sütüme göre mi alsam acaba?Belki anca bebeğe yeticek sağıcak kadar olmucak bile,bilmiyorum ki.Mesela benim bir arkadaş sadece 1 kere buzluğa atabildim,anca bebeğe yetti demişti.

canım gozun aydın cok cok sevindimm
çok çok teşkr ederim canım benim allah sanada acil şifalar versin biliyorum senin erken dogum riskin vardı allah korusuun bebegini
gecen sen demiştin sanırım magvital ishal yaptı beni diye bende gunde 1 doz içsem ne olur menzilim ?? doktorum hiç magnezyum vermedi ama içsem bi zararı olurmu hem wc ye rahat cıkarım hee ???

çook teşekkür ederim dilsahh canım ne zormuş bebek beklemek ya kuruntular vs.. canım ben hastaneye gitmiyorum doktorumun özel muayenesine gidiyorum ben genç kızlıgımdan beri o doktora giderim iki defa onda bebek aldırdım rahım agzımda yara vardı o tedavi etti cok memnun olmama ragmen bu hamılelık donemınde adamdan bile emın olamıyorum acaba diyorum hep ama dogumu mu ozel gazı yapmayı duusnuyorum tabi dogumumu kendi doktorum yaptırıcak sen ne dersin gazi yi begenşyorum ben eger acil bişi olursada gaziye git derim cunku oranında doktorlarını cok tavsiye ediyorlar herseyden once anestezisi cok profesyonel

evet bu göğüs kalkanını da araştırıyorum,yalnız biriken sütü içirip içirmeme konusunda nette farklı şeyler okudum kafam karıştı biraz,sanırım uzun süre bekletlmezse içirilebilir o süt ya da saklanabilir heralde di mi?Fiyatları da çok uygun bu kalkanların,bir de göğüse temas etmediği için yaraların daha çabuk iyileşmesine yardımcı oluyormuş ve de göğüs ucunun kuru kalmasını sağlıyormmuş,ben de almayı düşünüyorum,bir kaç markanın var,kullananlar memnun gibi

canım dr onu bana wc rahat cıkmam için vermedi kasılmaları hissetmemem için
o kasılmaların yeni bi kanamaya yol acmaması için verdi
gebelikte ishal iyi bişey degil tansiyonum 8-4e dustu zaten halin yok iyice nakavt oluyosun
drun tavsiye etmediyse kullanma magvital sana kabızlıgıında yardımcı olmaz emin ol
sana tavsiyem hergun kıvırcık salatası, su kucuk biber tursuları varya acı bi kaç tane ondan yiyebilirsin
4-5 kuru kayısı, elma
kesinlikle faydasını görursun
ben magvitalden öncede kabızlık cekmemiştim bu gıdaların sayesinde

iyi akşamlar kızlar geçmişi okuyum dedim çok kaynatmışsınız yetişemıyorum:)
buluşmalar felan ayarlanıyo oh ne guzel şu froumda 70 kişiden fazlayız bir tane samsundan kims eyok yani helal olsun hepınıze

bol bol resım çekılın artık

anladım canım ole çok aşırı bi kabızlık sorunum yok ama çok verimlide cıkamıyorum tmm bi doktoruma danısayım bakalım ne dicek

cnm ben hep diyorum buluşalım tabi çok zor degil yaaaa kahve diyarına giderik kahve içerizz ohh mis gibi ne zaman ne zaman

anladım canım ole çok aşırı bi kabızlık sorunum yok ama çok verimlide cıkamıyorum tmm bi doktoruma danısayım bakalım ne dicek

benim bağırsaklarımnormalde de pek çalışmaz şimdi hepten durdu ben de doktor tavsiyesiyle bekunise başladım bitkisel tablet

cnm ben hep diyorum buluşalım tabi çok zor degil yaaaa kahve diyarına giderik kahve içerizz ohh mis gibi ne zaman ne zaman

ben 27 ocaktan sonra izmrdeyim. 1 aya yakın da kalmayı düşünüyorum anacığımın yanında
bizm ilçe uzak kalıyo ama ayarlarm yine de..

Yupppppppppiiiiiiii:)))))
yarın kar tatiliiiiiii.......
bütün gün temzlik yapacağım
ne mutlu bana

Menzil, çok geçmiş olsun, ben bugün doktoruma gittim, annen yazdığın gibi (bende tiksinç olcam k. bakmayın) işerken çok kasılıyorum, bazen hafif bazen çok şiddetli, çoğunlukla sağ tarafımdan geliyor, kasıklara kadar. dün wc den eşim çıkardı beni o kadar yani kaldım orda yarım saat. benim doktor büyük ihtimalle sistit dedi, yani mesane iltihabı ama ilaç yazmadan önce bi idrar tahlili istedi yarın yaptırıcam. hiç erken doğum kasılması olasılığından falan bahsetmedi. Yalnız bi de böbreklerime baktı doktorum, sağ böbreğide normalden fazla açılma olduğunu söyledi, bi tel takıyoruz dedi böyle durumlarda, çok korktum ya. bebeğimin de böbrekler normalden büyüktü zaten şimdi de ben Amniyon sıvısı da azalmaya eğilimli dedi, nisanı görmezsin sen dedi, mart ortası alırız gibi geliyor dedi. Öff çok sıkıntılı bir kontroldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…