Kızlar doktor kontrolünden geldim şükürler olsun bebeğim şuan gayet iyimiş 27+2 deyim ultrasonda da aynen 27+2 çıktı bebegim 980 gr olmuş doktorum iri bir bebek olucak sanırım dedi onun dışında bu karnımda hissettiğim kasılmaları sordum bu bi tarafta toplanıyor gibi hissi, kesinlikle bebek dedi korkulacak bişi yokmuş benim gbi bunu yaşayanlar boşuna korkmasınlar onun dışında idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve 5 gündür purinol içiyordum tekrar idrar tahlili istedi hemen yaptırıp doktoruma goturdum gene aynı sonuc cıktıgı icin antibiyotik verdi augmentin bunu kullanan oldumu hamilelik surecinde ? ve bebegin yuzunu gormeye calıstık ama kafasının oldugu bolgede su olmadıgı ıcın goruntu alamadık renkli, bu beni biraz endişelendirdi doktoruma sordum kesedeki su oranın gayet normal o bölgede su yok dedi umarım bu da ters bişi deildir ki doktorum herşey yolunda dedi .. aşırı kasık agrılarımı sordum bebeğin ayakları kasıklarımda oldugu icin agrı yapıyormus bu pozisyon seni cok rahatsız eder dedi ki ediyorda allahıma bin sukur ama genel olarak hersey yolunda hepinizi opuyorum
ama bana doktorum niye rahim kasılması dedi bak şimdi ama benim rahmimin olduğu yer hep kasılıyoo senin baska bir yerse bilemedim. ama canım zaten oda normalmiş rahim doğuma hazırlık yapıyooo demişti hadi gözün aydınnn:)
yok canım hafife almak mı hatta herşeyi asırı abartıyorum ::))canımı falan acıtmıyoodaa ahhaaa diyorum oğlum neresini bastırıyoo bana hatta sertleşiyooo orası sonra geçiyoo işte tuvalette falanda sorunum yok çok şükürr. sanada geçmiş olsun okudum daha önce erken doğum riskini falan allah kimseye yasatmasınnn...korkutmak gibi olmaasın ama o kasılmaları hafife almayın
kasılmalar yzuunden 2 defa kanama gecirdim
erken dogum tehditi altındayım ve yatak istirahatindeyim taaki doguma kadar
o kaıslmaları hissetmemek için gunde 3 doz magvital(magnezyum) alıyorum
ama kasılma benim canımı yakıyo bu bahsettiğiniz kesinlikle bebikk
tas gibi oluyo kafasını yada baska bi yerini bastırıyo
benim yasadıgım kasılmalar klozette benii mahvediyo işeyemiyorum
yine tiksinç mi oldum ya :))
eksik olma canım cok sagolda burdan buraya gelene kadar hal mi kalır dönerde :)
bide zaten sıcak yernde yemek lazım sen ye benim için
kumsal540
istda yok aba hosta ben hiç gormedim bu zmna kadar
keçiören eski bi yrleşim yeri degil yani yeni binalar cok ama hala aynı mimari gidiyo
butun odalar salona acılıyo
evin bicimini asla degiştiremiyosun ve yatılı misafir cin cok gıcık bi durum
32'den önce bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. kaç saatlik bir yol?
ben de simay'dan yanayım
bu konu benim de aklımda. dün göğüs pompaları ile ilgili araştırma yaparken bir annenin yorumu çok hoşuma gitti, becerebilirsem uygulayacağım.
doğumdan sonra ilk günlerde gelen sarı sıvı var ya sonra süt haline gelen işte o bebeğin ömrü hayatında alabileceği en yaralı besin, bunun fazlasının akarak çöpe gitmemesi için her 2 saatte bir bebeğini emzirdikten sonra makinayla sağmış aralarda vermiş bebeğine hem kilosu daha iyi ilerlemiş hem de o sağlıklı sıvı değerlendirilmiş. ben de orta karar manuel bi makina alacağım, çalışmıyorum evdeyim elektrikliye gerek yok. kaşıkla içireceğim bebeğime
sanırım bu durumda göğüs pedine gerek kalmaz???
çok çok teşkr ederim canım benim allah sanada acil şifalar versin biliyorum senin erken dogum riskin vardı allah korusuun bebeginicanım gozun aydın cok cok sevindimm
gecen sen demiştin sanırım magvital ishal yaptı beni diye bende gunde 1 doz içsem ne olur menzilim ?? doktorum hiç magnezyum vermedi ama içsem bi zararı olurmu hem wc ye rahat cıkarım hee ???korkutmak gibi olmaasın ama o kasılmaları hafife almayın
lolypop canm hadi gözün aydın...
izmrde nereye gidiyorsun cnmhastaneye??
allah korusun oradayken br şey olursa aklımda bulunsun.
yavv bizde mi buluşsak yarıyıl tatilinde
hu huuuuuuuuu izmir anneleri
Abimin eşi 1 ay önce erken doğum yaptı onun sütü çok az geldi. Az gelmesine rağmen sürekli sızıntı oluyormuş ve süt toplama kalkanı kullanıyor çok memnun. Sızan sütler kalkanın içinde birikiyor sonra onu alıp bebeğe veriyor. Ped kullanmasına gerek kalmadı ilk damlayan sütler de boşa gitmemiş oluyor. Linki gönderiyorum aşağıda başka sitelerde daha ucuz da bulabilirsiniz ;
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - e-bebek.com
çok çok teşkr ederim canım benim allah sanada acil şifalar versin biliyorum senin erken dogum riskin vardı allah korusuun bebegini
gecen sen demiştin sanırım magvital ishal yaptı beni diye bende gunde 1 doz içsem ne olur menzilim ?? doktorum hiç magnezyum vermedi ama içsem bi zararı olurmu hem wc ye rahat cıkarım hee ???
çook teşekkür ederim dilsahh canım ne zormuş bebek beklemek ya kuruntular vs.. canım ben hastaneye gitmiyorum doktorumun özel muayenesine gidiyorum ben genç kızlıgımdan beri o doktora giderim iki defa onda bebek aldırdım rahım agzımda yara vardı o tedavi etti cok memnun olmama ragmen bu hamılelık donemınde adamdan bile emın olamıyorum acaba diyorum hep ama dogumu mu ozel gazı yapmayı duusnuyorum tabi dogumumu kendi doktorum yaptırıcak sen ne dersin gazi yi begenşyorum ben eger acil bişi olursada gaziye git derim cunku oranında doktorlarını cok tavsiye ediyorlar herseyden once anestezisi cok profesyonel
canım dr onu bana wc rahat cıkmam için vermedi kasılmaları hissetmemem için
o kasılmaların yeni bi kanamaya yol acmaması için verdi
gebelikte ishal iyi bişey degil tansiyonum 8-4e dustu zaten halin yok iyice nakavt oluyosun
drun tavsiye etmediyse kullanma magvital sana kabızlıgıında yardımcı olmaz emin ol
sana tavsiyem hergun kıvırcık salatası, su kucuk biber tursuları varya acı bi kaç tane ondan yiyebilirsin
4-5 kuru kayısı, elma
kesinlikle faydasını görursun
ben magvitalden öncede kabızlık cekmemiştim bu gıdaların sayesinde
lolypop canm hadi gözün aydın...
izmrde nereye gidiyorsun cnmhastaneye??
allah korusun oradayken br şey olursa aklımda bulunsun.
yavv bizde mi buluşsak yarıyıl tatilinde
hu huuuuuuuuu izmir anneleri
anladım canım ole çok aşırı bi kabızlık sorunum yok ama çok verimlide cıkamıyorum tmm bi doktoruma danısayım bakalım ne dicek
cnm ben hep diyorum buluşalım tabi çok zor degil yaaaa kahve diyarına giderik kahve içerizz ohh mis gibi ne zaman ne zaman
benim bağırsaklarımnormalde de pek çalışmaz şimdi hepten durdu ben de doktor tavsiyesiyle bekunise başladım bitkisel tablet
korkutmak gibi olmaasın ama o kasılmaları hafife almayın
ben 27 ocaktan sonra izmrdeyim. 1 aya yakın da kalmayı düşünüyorum anacığımın yanında
bizm ilçe uzak kalıyo ama ayarlarm yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?