valla canım annem bi kukredi ne uyku tulumu
sana yorgan örttum boguldunmu dieee pıstım kaldım
mart gbi dogarsa buz olur hava
cehennem gbi yakıp kavurmaya gerek vamı odayı?
ben cok sıcaga alıştırmak ıstemıyorum
40 gun daha dıkkatlı olucam sonrada cok bogmicam kızımı.
karar verildi: ince yun yatak (cok yumusak olmaması için) ve yunn yorgan
Menzil, çok geçmiş olsun, ben bugün doktoruma gittim, annen yazdığın gibi (bende tiksinç olcam k. bakmayın) işerken çok kasılıyorum, bazen hafif bazen çok şiddetli, çoğunlukla sağ tarafımdan geliyor, kasıklara kadar. dün wc den eşim çıkardı beni o kadar yani kaldım orda yarım saat. benim doktor büyük ihtimalle sistit dedi, yani mesane iltihabı ama ilaç yazmadan önce bi idrar tahlili istedi yarın yaptırıcam. hiç erken doğum kasılması olasılığından falan bahsetmedi. Yalnız bi de böbreklerime baktı doktorum, sağ böbreğide normalden fazla açılma olduğunu söyledi, bi tel takıyoruz dedi böyle durumlarda, çok korktum ya. bebeğimin de böbrekler normalden büyüktü zaten şimdi de benAmniyon sıvısı da azalmaya eğilimli dedi, nisanı görmezsin sen dedi, mart ortası alırız gibi geliyor dedi. Öff çok sıkıntılı bir kontroldu ya
nerdesin ki cnm sen
Menzil, çok geçmiş olsun, ben bugün doktoruma gittim, annen yazdığın gibi (bende tiksinç olcam k. bakmayın) işerken çok kasılıyorum, bazen hafif bazen çok şiddetli, çoğunlukla sağ tarafımdan geliyor, kasıklara kadar. dün wc den eşim çıkardı beni o kadar yani kaldım orda yarım saat. benim doktor büyük ihtimalle sistit dedi, yani mesane iltihabı ama ilaç yazmadan önce bi idrar tahlili istedi yarın yaptırıcam. hiç erken doğum kasılması olasılığından falan bahsetmedi. Yalnız bi de böbreklerime baktı doktorum, sağ böbreğide normalden fazla açılma olduğunu söyledi, bi tel takıyoruz dedi böyle durumlarda, çok korktum ya. bebeğimin de böbrekler normalden büyüktü zaten şimdi de benAmniyon sıvısı da azalmaya eğilimli dedi, nisanı görmezsin sen dedi, mart ortası alırız gibi geliyor dedi. Öff çok sıkıntılı bir kontroldu ya
ben de eşim de bebekken yorgan örtmüşüz,hatta ben ikimizin de yorganını kullanıcam,onlara nevresim diktirip.Eşimin yorganı daha büyük onu 2-3 yaşına kadar rahat kullanır,benimki daha küçük,muhtemelen ilj 6 ay idare edicek,yorganlar çok güzel,yumuşacık,o yüzden ben yeniden yorgan diktirmiyorum,onların ölçüsünde nevresim dikitiriyorum,hem nostaljik de olur diye düşündüm,annesinin babasının yorganıyla uyucak,ne güsellyatağı da annem yapıcak,beşiği alınca onun ölçüsüne göre
canim masallah daha bebeklik yorganlarinizmi duruyobenim esyalarim tarih olmustur.ama ne guzelll senin bebklik yorganinda bebisin yatacak.
canm sen moralini yüksek tut
sakın üzülme hemen.. her şey erken doğuma işaret değil ki..
hem artk yırtıyoz gibi geliyo 7. aya grdk bile..
bak toplanıyoz izmrde görüşelim rahatlayalım :)
benm ailem seferihisarda canm.
canm sen moralini yüksek tut
sakın üzülme hemen.. her şey erken doğuma işaret değil ki..
hem artk yırtıyoz gibi geliyo 7. aya grdk bile..
bak toplanıyoz izmrde görüşelim rahatlayalım :)
benm ailem seferihisarda canm.
canım benim teşekkür ederim, buluşalım, omzunda ağlayacak koca göbüşlü arkadaşlara ihtiyacım varcanım inan hamileliğimin başından beri tüm olumsuzluklara rağmen yüksek tutuyorum moralimi, soğukkanlıyımdır da ben, diğer türlüsünün bize bir faydası yok ama hemen atlatamıyor insan.
Bu arada ben bugün doktor çıkışı kemeraltında bakındım biraz, ordaki bebek mağazalarında her şey bir ara da bulunuyor ya, çoğu marka da var nakit parayla gidip pazarlıkla her şeyi bir gün de halledebilir insan.
canım çok üüzüldüm de doktorunda maşallah küt küt solemiş insan daha usturuplu söler :S:Sbenimde idrar enfeksiyonu cıktı cnm once bi suda eriyen ilac verdi 5 gun kullandım sonra gene tahlıl yaptırdı gene enfeksiyon cıktı hic gecmemis antibiyotik verdi sanada acil şifalar diliyorum moralini bozmaa kimler neler yasıyor okuyoruz ama sapa saglam doguruyorlar allaha emant
canım teşekkür ederiiim, sana da çok geçmiş olsun ya nerden kapıyoruz bu enfeksiyonu, o kadar dikkat ediyoruz. bahsettiğin ilaçtan ben de kullandım o zaman yanma vardı idarda o ilaçtan sonra kesildi yanma ama bu tuvalette ki kasılmalar çok feci idrar yollarından sonra mesaneye geçiyormuş bu enfeksiyon sonra da böbreğe eğer tedavi edilmezse, ihmal etme canım sen de, kullan antibiyotiğini.. ben de ki problem ağrı sızı önemli değil zaten de, bebeği etkilen kısmı çok can sıkıyor, Allah yardımcımız olsun ya dilsah ın dediği gibi az kaldı..
Kızlar doktor kontrolünden geldim şükürler olsun bebeğim şuan gayet iyimiş 27+2 deyim ultrasonda da aynen 27+2 çıktı bebegim 980 gr olmuş doktorum iri bir bebek olucak sanırım dedi onun dışında bu karnımda hissettiğim kasılmaları sordum bu bi tarafta toplanıyor gibi hissi, kesinlikle bebek dedi korkulacak bişi yokmuş benim gbi bunu yaşayanlar boşuna korkmasınlar onun dışında idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve 5 gündür purinol içiyordum tekrar idrar tahlili istedi hemen yaptırıp doktoruma goturdum gene aynı sonuc cıktıgı icin antibiyotik verdi augmentin bunu kullanan oldumu hamilelik surecinde ? ve bebegin yuzunu gormeye calıstık ama kafasının oldugu bolgede su olmadıgı ıcın goruntu alamadık renkli, bu beni biraz endişelendirdi doktoruma sordum kesedeki su oranın gayet normal o bölgede su yok dedi umarım bu da ters bişi deildir ki doktorum herşey yolunda dedi .. aşırı kasık agrılarımı sordum bebeğin ayakları kasıklarımda oldugu icin agrı yapıyormus bu pozisyon seni cok rahatsız eder dedi ki ediyorda allahıma bin sukur ama genel olarak hersey yolunda hepinizi opuyorum
Yupppppppppiiiiiiii:)))))
yarın kar tatiliiiiiii.......
bütün gün temzlik yapacağım
ne mutlu bana
kızlar dünden beri kuru bi öksürüğüm var..göğüs kafesim acıyo ve yanıyo resmen..burun akıntım falan yok...öksürmekten uyuyamadım akşam..günde ne kadar ıhlamur içebiliriz acaba bilen varmı...göğsümü yumuşatsın diye içiyorum bolca ballı limonlu...bide bala toz zencefil katıp yedim...durmadan sıcak bişeyler içmek istiyorum..çok acıyor göğsüm...
canım ciğerim gözün aydıınnnn
istanbulda kara teslim oldu,tipi şeklinde 2 sattir yağıyor kar kalınlığı 2cm buldu bizim sokakta
canım yaa,eşim 8 gündür yatıyor öksürük ve ateşten,içtiği ilaçlarda doğru düzgün fayda etmedi..ıhlamur,bal,pekmez ne denediysek olmadı..doktorlarda ilaç yazıyo sadece..yarın ve öbürgün içinde iş yerinden izin aldı bakalım inşallah düzelir sende o da
nasıl peki etkileri canım ?
kızlar dünden beri kuru bi öksürüğüm var..göğüs kafesim acıyo ve yanıyo resmen..burun akıntım falan yok...öksürmekten uyuyamadım akşam..günde ne kadar ıhlamur içebiliriz acaba bilen varmı...göğsümü yumuşatsın diye içiyorum bolca ballı limonlu...bide bala toz zencefil katıp yedim...durmadan sıcak bişeyler içmek istiyorum..çok acıyor göğsüm...
gırıggale değil cnm gırşeer oki mi ama orda oturuyo annemler eh işte ora da yarı memleket 5 yaşından sonra oraya yerleştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?