bak şimdi 1 lt suya 1 yeşil elma 20-25 karanfil 1 çubuk tarçın atıp kaynatacaksın sonra süzüp balla tadlandırıp içeceksin süper geliyo oktay usta tarifi
arkadaşlar sağlık ocağına gidip aşı yaptıran var mı aranızda ben hala yattırmadım sizce geç mi kaldım ? 26+1 olduk bu gün ?
inanmıyorum bir kırşehirli gördüm burda. ben kırşehirli değilim ama 9 aydan beri burdayız. hatta kamanda oturuyoruz. yani izmitten sonra burası bana kötü geldi....bebikime alışveriş yapcam herşey çok pahalı burda.
Ben de hiç gitmemiştim, geç kaldım sandım ama gene de gideyim dedim. 26.cı haftada gittim yani 10 gün önce. İlk tetanoz aşımı yaptılar geç değil dediler, bir ay sonra 6 şubatta tekrar gideceğim, 2.ci doz için. Geç kalmış sayılmazsın canım, 18. haftadan sonra yapmaya başlıyorlar diye biliyorum.
saol kumsalcım..içmek için bişeyler arayıp duruyorum..hemen yapıcam tarifini..
kızlar ben şimdi 7 aylık hamıle oldumu.bır bakarmısınız grafıye
arkadaşlar sağlık ocağına gidip aşı yaptıran var mı aranızda ben hala yattırmadım sizce geç mi kaldım ? 26+1 olduk bu gün ?
bebek hareketleri konusunda bir kişi yorum yaptı sadece.
bu gün benim kızım biraz nazlı hareket ediyo. normalde kıpır kıpır ama bu gün pek hareket etmek istemiyor sanki ve korkutuyo beni.
bunu yaşayan var mı (26+1) olduk
Kızlar doktor kontrolünden geldim şükürler olsun bebeğim şuan gayet iyimiş 27+2 deyim ultrasonda da aynen 27+2 çıktı bebegim 980 gr olmuş doktorum iri bir bebek olucak sanırım dedi onun dışında bu karnımda hissettiğim kasılmaları sordum bu bi tarafta toplanıyor gibi hissi, kesinlikle bebek dedi korkulacak bişi yokmuş benim gbi bunu yaşayanlar boşuna korkmasınlar onun dışında idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve 5 gündür purinol içiyordum tekrar idrar tahlili istedi hemen yaptırıp doktoruma goturdum gene aynı sonuc cıktıgı icin antibiyotik verdi augmentin bunu kullanan oldumu hamilelik surecinde ? ve bebegin yuzunu gormeye calıstık ama kafasının oldugu bolgede su olmadıgı ıcın goruntu alamadık renkli, bu beni biraz endişelendirdi doktoruma sordum kesedeki su oranın gayet normal o bölgede su yok dedi umarım bu da ters bişi deildir ki doktorum herşey yolunda dedi .. aşırı kasık agrılarımı sordum bebeğin ayakları kasıklarımda oldugu icin agrı yapıyormus bu pozisyon seni cok rahatsız eder dedi ki ediyorda allahıma bin sukur ama genel olarak hersey yolunda hepinizi opuyorum
ben burdayım tabiki de.........
herkes uyudu mu ??
napıyonuz bakalım
biraz çekytta uyumuşum şmdi kalktm
oh yarn tatil oturuyom stres yok.....
uyumadı ama uyumak üzere...ne çabuk geçiyor zaman;geceler,günler,haftalar,ocağı yarıladık,bi bakmışız bebişlerimiz kucağımızda inşallahhh
maşallah bebişineKızlar doktor kontrolünden geldim şükürler olsun bebeğim şuan gayet iyimiş 27+2 deyim ultrasonda da aynen 27+2 çıktı bebegim 980 gr olmuş doktorum iri bir bebek olucak sanırım dedi onun dışında bu karnımda hissettiğim kasılmaları sordum bu bi tarafta toplanıyor gibi hissi, kesinlikle bebek dedi korkulacak bişi yokmuş benim gbi bunu yaşayanlar boşuna korkmasınlar onun dışında idrar yollarımda enfeksiyon vardı ve 5 gündür purinol içiyordum tekrar idrar tahlili istedi hemen yaptırıp doktoruma goturdum gene aynı sonuc cıktıgı icin antibiyotik verdi augmentin bunu kullanan oldumu hamilelik surecinde ? ve bebegin yuzunu gormeye calıstık ama kafasının oldugu bolgede su olmadıgı ıcın goruntu alamadık renkli, bu beni biraz endişelendirdi doktoruma sordum kesedeki su oranın gayet normal o bölgede su yok dedi umarım bu da ters bişi deildir ki doktorum herşey yolunda dedi .. aşırı kasık agrılarımı sordum bebeğin ayakları kasıklarımda oldugu icin agrı yapıyormus bu pozisyon seni cok rahatsız eder dedi ki ediyorda allahıma bin sukur ama genel olarak hersey yolunda hepinizi opuyorum
bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık... olur :)sonrada petuş bi org beceremedin derler ama konsuulurken cıt yok pıt yok
şişgoo garılar koca göbikler ne var bi araya gelsek burda parmaklarla şık şık yorulana kadar cen cen çene çalsak
bana bakın gadınlar çirkinim die katılımı azaltmayın biz biliyoz çirkin oldugunuzu hepimizz çirkinizz bu vurdumduymazlık ne dieee ooyyy ooyyy
neyse petuş olmadı sen ben nefo yagmur zeynep nefoşun kızçe
bak yine 6 kişiyiz fena sayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?