2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bak şimdi 1 lt suya 1 yeşil elma 20-25 karanfil 1 çubuk tarçın atıp kaynatacaksın sonra süzüp balla tadlandırıp içeceksin süper geliyo oktay usta tarifi

saol kumsalcım..içmek için bişeyler arayıp duruyorum..hemen yapıcam tarifini..

arkadaşlar sağlık ocağına gidip aşı yaptıran var mı aranızda ben hala yattırmadım sizce geç mi kaldım ? 26+1 olduk bu gün ?

Ben de hiç gitmemiştim, geç kaldım sandım ama gene de gideyim dedim. 26.cı haftada gittim yani 10 gün önce. İlk tetanoz aşımı yaptılar geç değil dediler, bir ay sonra 6 şubatta tekrar gideceğim, 2.ci doz için. Geç kalmış sayılmazsın canım, 18. haftadan sonra yapmaya başlıyorlar diye biliyorum.

e ordan sonra çok normal kuzu ben de burda Allahın defettiği yerde oturuyom ama internet saolsun markafoni ve civilim.com takip et çok uygun kargo da kapıya kadar gelir biz de akpınarlıyız ama tabii yaşam şartları ağır kabul ediyrm şöyle de bişiy var hafta sonu kayseriye ankaraya 2 saatte gidebilirsiniz

saol canım yarın gidicem ben de yada çarşamba

kızlar ben şimdi 7 aylık hamıle oldumu.bır bakarmısınız grafıye

Yok canım daha olmadın, 4 günün daha var 7. aya girmen için.
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bebek hareketleri konusunda bir kişi yorum yaptı sadece.
bu gün benim kızım biraz nazlı hareket ediyo. normalde kıpır kıpır ama bu gün pek hareket etmek istemiyor sanki ve korkutuyo beni.
bunu yaşayan var mı (26+1) olduk

canım ben de haftasonu senin gibiydim. hareket ediyordu ama hafif hafif ediyordu. hatta acaba gelişmiyor mu niye böyle diye düşünüyordum ki gece maşallah uyutmadı beni. sabah da nasıl vuruyor karnıma.... biz bazen çok evham yapıyoruz tatlım....
bu arada benim doktor en az 6 kere hissetmen gerekiyor demişti. ben şüphelenince sayıyorum. sabah hissettim, öğlen hissettim, yemek yerken....4 oldu 5 oldu...6 olunca rahatlıyorum.

çok çok sevindim canım ya tombiş bi bebeğin olucak hı:) benimde aşırı kasılmalarım ağrılarım var demekki benimde ondan oluyomuş....

napıyonuz bakalım
biraz çekytta uyumuşum şmdi kalktm

oh yarn tatil oturuyom stres yok.....

maşallah bebişine

bütün kızlar toplandık, toplandık, toplandık... olur :)

kızlar biz akşam üstü bi koşu gidip bebek odamızı aldık. şujbatın ilk haftası gelecek inş. şimdiden sabırsızlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…