2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

öyle yapıyoruz canım zaten ankaraya gidiyoruz fırsat buldukça....beterin beteri var ya doğuda olsaydık diyoruz. burası en azından güvenli ve de ankaraya yakın....

ewet ya az kaldııı, 2,5 ay sonraaa pırtlıcazzz

pırtlıcaz hee hay allah gece gece güldürdün beni.pırtlıcaz mı fırtlıcaz mı bilmem ama korkmaya başladım ya.sağlıkçı olmama rahmen normal doğumdan korkuyorum,sanırım çok gördüm diye:44:

güle güle kulansın bebişin canımm:) nerden aldınız bebek odasını?resim ekleee bakalım ya

güle güle kullansın bebişin...resimlerini yüklersin artık...bende mart gibi düşünüyordum ama yeni mobilyanın kokusunun gitmesi gerekiyor bebek için zararlı dediler. bu ay ben de alcam inşallah....

canm güle güle kullanın..
büyük br yük kalkmıştr üstünden..
bizimki de haftaya geliyoooooor :)))

çok tşkr ederim tatlım mutlu olduk bebegimiz iyi şükür valla
sagol cnm paylaşım için
evet canım bazen çok zayıf hareketlerı yada hiç olmuyor bazende kuduruyoor normal sanırım bunlar
çok çok sevindim canım ya tombiş bi bebeğin olucak hı:) benimde aşırı kasılmalarım ağrılarım var demekki benimde ondan oluyomuş....
sağol canım ama bizim kk dakilerle kıyaslayınca benımkı suan cılız bile kalıyoo evet kasılmalar normal dedi. bu su gibi bişi geliyordu yaa onun icinde aşırı boyle pacalarından akacak kadar gelmedigi surece sorun olmaz az sızıntı olsada o su kendini sureklı yenilıyor dedi ne zaman boyle 1 litre su boşaltmısın gibi altına dedi ozaman tehlıkelı.. onun dısında enfeksiyon devam ondan da cok asırı akıntım oluyormus antibiyotik verdi sen de bi git de gel de hayırlı haberlerle canım inşşş haberdar et

tşkr ederim canım

ben de normal pırtlatmak istiyom.güveniyom kendime.narkoz almak istemiyorum.2 kez ameliyat oldıum daha önce.narkozdan ayılmak berbat bi hisss.benim eşimde sağlıkçı.att :)

ben de normal pırtlatmak istiyom.güveniyom kendime.narkoz almak istemiyorum.2 kez ameliyat oldıum daha önce.narkozdan ayılmak berbat bi hisss.benim eşimde sağlıkçı.att :)

evet bende 2 kez ameliyat oldum doğru söylüorsun çok zor gerçekten ama görsen böyle düşünmeyebilirsin.bende ebeyim.şuan doğum falan yaptırmıyorum ama çok doğumlara girdim,gördüm.vs vs işte.bilmiyorum yaaa,çok uzun süreler sancı çekmekten ve açılmanın olmasını beklemekten korkuyorum...hayırlısını versin allahım cümlemize inşallahhhhhhhhh...

oyyy oyy bende geldim,kızlar hepiniz burdasınız maşallah uykular mı kaçtı tekmelerden hıı

inşşş,o an ne gerektirir bilemeyiz.ne düşünürsek düşünelim o an herşey olabilir.

teodora demek ebesin...seni bulduğuma çok sevindim.
sırf bu ebelerin kötü huyu yüzünden devlet hastanesinde çok iyi anlaştığım doktoru bıraktım özele gidiyorum doğumu özelde yapıcam.yanlış anlama canım sözüm sadee agresif ebelere.devlette doğuma ebeler giriyor ya hani gerçekten ebeler doktor olmadan doğum yaprırabilir mi. sence güvenmeli miyiz. bazı yerlerde dikişi bile ebe atıyor diyorlar. ben nedense doktor doğuma girmezse birşey olacakmış gibi düşünüyorum.

anaaam sen ebe misin:18:
saygı duyyorumama aama sen korkarsan biz napalım artıkınnn:18::18:

zaten o korkuyorsa mutlaka bi bildigi vardır benimde genel anesteziden korktugum gibi

niyeki,sen de anestezi uzmanımısın yoksamm
bu bi kabus olmalı topicte dehşettt:18::18:
birazdan doktorum siteye girip doğum başladı dicek die korkuyorum:18:

kızlar o an ne şekilde doğum olacak onu ancak rabbim biliyor..ben ilk doğumumda hiç düşünmemiştim..çünkü normal isteyip sezeryan olan sezeryan günü alıp öncesinde normal doğuran o kadar çokki..anne ve bebk için hangisi o an sağlıklıysa o olsun inşallah..sağ salim kavuşalım da meleklerimize..gerisi boş...herşey olacağına varır...hayırlısıyla..

kızlar benim abim doğum hastanesinde anestezi teknisyeni. geçen ona normal doğurcam dedim. saçmalama o acıya nasıl dayanacaksın. burda karılar sürekli bağırıyor diyor. o erkek olmasına rağmen korkuyor

bende genel anesteziden korkuyorummmm :18: :18:
aynen canım :18::18::18::18::18:
niyeki,sen de anestezi uzmanımısın yoksamm
bu bi kabus olmalı topicte dehşettt:18::18:
birazdan doktorum siteye girip doğum başladı dicek die korkuyorum:18:
yok canım ben estetik cerrahin yanında asistanlık yaptım uzun yıllar ameliyatlara da giriyordum ordan biliyorum hiç gerek yok genel anesteziye D:
kızlar benim abim doğum hastanesinde anestezi teknisyeni. geçen ona normal doğurcam dedim. saçmalama o acıya nasıl dayanacaksın. burda karılar sürekli bağırıyor diyor. o erkek olmasına rağmen korkuyor

:18::18::18: bak var bi hikmet yaa normal dogum tamam dogal yontem bu da nedense bence sezeryan daha iyi gibi geliyoo :18::18::18:

evet yaaa,hayırlısı rabbimden..acısız doum yok her şekilde acı çekicez..sezercikler acı çekmiomu sanki:2:

adı üstünde erkek
ne anlarkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…