aynen canım :18::18::18::18::18:
yok canım ben estetik cerrahin yanında asistanlık yaptım uzun yıllar ameliyatlara da giriyordum ordan biliyorum hiç gerek yok genel anesteziyeD :
:18::18::18: bak var bi hikmet yaa normal dogum tamam dogal yontem bu da nedense bence sezeryan daha iyi gibi geliyoo :18::18::18:
diyosunnn:44:
peküüü estetiğe gerek warmıı :26:
olmamı canımda genel anestezi alınmayacak türlerde D: ufak operasyonlar olabilir
genel anesteziden uyanması bir dert. ben kızımı 4 tane görüyordum. hangisiii yaa benim kızıııımfalan die saçmalamıştım
hoşgeldin perigul...biz daha çoook uykusuz kalırıs bu gidişle
benim ilk normalde bunda ne olur bilinmez tabi..ama sezeryan olan teyzem ayılırken bebeğini göstermişler..atııın çöpeee die baarmışş
şindi bölee bi qarının yeğeniyim yani napıcam belli olmas
slm kızlar size hiç iyi haberlerle gelmedim sabahtan beri ağlıyorum
bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin boynuna 2 defa kordon dolandığını söyledi
çoook moralim bozuk bişey olursa diye çok korkuyorum Allahım sana emanet meleğim nolur dua edin
canm geçmiş olsun eee dr ne dedi yani ne olabilirmiş veya ne yapmak lazımmış ne önerdi yani
canım yapılabilecek bişey yok dr daha fazla dolanmadığı sürece bişey olmaz dedi ama doğum anını riskli dedi öf ya
kızlar yine doğum konuşuluy galiba ben 2 kızımıda normal yaptım ilki daha zordu 2.sindede suni sancının zorluğu oldu ama ikisininde tüm zorluk bebek çıkana kadar çıktığı an acılar hafifliyor sonra tekerlekli sandalyeyle bebişim kucağımda odama çıkartıldım kalktım dolaştım kızıma baktım emzirdim tabi hafif dikiş ağrılarım oldu ama şu an belimin ağrısı kalçamın ağrısı daha fena gibi yani normalden korkmyın en sağlıksı anne içinde bebek içinde normali tabi özel durumlar hariç şimdi ben yine normal istiyom ama belli olmaz bu işler sezercikde olmak zorunda kalabilirim bebişimde zaten normalden iriymiş kendimi onada hazırlıyom amaaan sağlıkla sorunsuz kucağımıza alalımda en önemlisi bu eninde sonunda tüm acıları 10-15 güne unutuyoz nasılsa
slm kızlar size hiç iyi haberlerle gelmedim sabahtan beri ağlıyorum
bugün kontrolüm vardı doktor bebeğin boynuna 2 defa kordon dolandığını söyledi
çoook moralim bozuk bişey olursa diye çok korkuyorum Allahım sana emanet meleğim nolur dua edin
canm allahın izniyle inşallah bir şey olmaz kendini çok yıpratma ve bol bol dua et yapcak bir şey yoksa sakin olup herşeyin iyi olacğını düşünmekten bşka elden bir şey gelmiyo bebişerimiz allaha emanet inş.
atın çöpemi o da güzelmiş. açılma olduktan sonra normal doğum gibisi yok. çatır çatır doğuracan 2 güne ayaktasın. amma sezaryan öylemi. bir hafta 2 büklüm gezdim. gaz problemi çektim. gaz sancısı belki doğumdan beterdir. sağdan soldan bıçak batırıyorlardı sankiim amaan hatırlamak dahi istemiyorm. herşeyin doğalı valla en güzeli
pancem geçmiş olsun, bişey olmaz inşallah, üzülme canım.Bebişlerimiz Allah'a emanet..
uykusuz anneler bende sizdenim birazdan yatağa gidicem ama bi o yana bi bu yana dönüp uyuyamıcam,uzun zamandır 3-4 den önce uyuyamıom 5i 6yı gördüğüm bile oluoalıştım artık.. herşeyi düşünüom bebişe aldıklarımı, alıncakları, hesap, kitap, o, bu, şu,.. herşeyi.. ama diyrum acaba bilinçaltım doğumu düşünüp mü diğer düşünceleri açığa çıkarıo, korkmuyor gibi hissetmeye çalışıyorum ama bilinç altımda doğumdan korktuğumu biliom o yüzden mi uyumıom acaba?
Neyse kocama süt ısıtıp içireyim boğazları ağrıo iyi gelir, sonra da yavaştan dönüp dönüp uyuyamıcağım yatağa.. Sizler inşallah rahatlıkla uyursunuz, iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?