canım şuan hatırlamıyorum da kabı siyahtı benimkinin zaten bitti gitti şuan yok ama bulurum ben merak etme benım dedigim hakketten akmıyor suda falanolabilir evet,amaaan bi atlatsaydıkta şu doğumu ayağa dikelseydik hayırlısıylaa
bende şuan maybilenne one by one(narçiçeği renginde) ve falsies (mor renkte) olanları mevcut..zor çıkıyor temizlerken kremle çıkarman gerek ama suyu görünce bulaşmıyor diyemem..
bencede yaaa,hatta ben burda normal doğumda anestezi dozunu az tuttuklarını fln okumuştum sanırım anne ıkınabilsin diye..accık ağrımı kessin yeter yaaa kolay değil candan can ayrılıyorr offfff
oh oh mavilim kim tutar seni yaa bende sezeryan istiyorum bi aksilik olmazsa elbette bir gun onceden yada aksama dogru sacıma hafif iri dagalar yaptırayım diye dusundum saclarım uzun cunku bakalım kısmet tabi hepsi senn maybelinin tam alt adı kabu falan nasıl canım ben unuttum biri vardı cok iyidi hakketten cıkmıyordu yaa ancak kremleebende maybelinin alıyorum tatil için ne yalan diyim
bende denize girerken sürüyorum
çıkartması gerçekten zor neutrogena göz makyajı
temizleme kullanıyorum rahat çıkartıyorum şimdi
dibine yakalşıyor onuda doğum çantasına atıcam
ne olur ne olmaz maskaraya dönmeyeyim diye
hafiften pembe tonlarda far sürcem kalem asla
sürmem rimel allık fönde çektircem
normal doğum olursada kardeşime dedim mutlaka
saç düzleştircini alıyorsun bu görev senin
şimdiden çantaya koyayamam yedeği yok :)
27+5 canım
her doktora gideceğimiz günün öncesi heyecandan uyuyamıyorum, doktordan gelince de kendime gelemiyorum. Bebeğimin böbrekler için doktor iç açıcı konuşmuyor, doğum sonrası olabilecek en kötü senaryoları da sayıyor iyilerle birlikte. ben hep ağlayarak araba kullanıyorum 40 km doktordan sonraki klasiğimiz oldu bu. 1600 gr olmuş bebeğim boyuda 39cm, gelişimi maşallah çok güzel, onu görmekte..
bu ara da bugün ilk defa NTS cihazına bağladı doktor beni 20 dk boyunca çok tuhaftı, göbeğime bir şey bağladılar, ben bebek her hareket ettiğinde elime verdikleri butona bastım. benim bebeğim erken gelebilir diye mi nts istedi acaba :44: Nts de bi tane doğum kasılması da göründü , telaşlanacak bir şey yok çok ufak bi sancı dedi. bebeğin hareketlerinin dışında bi bölgede sertleşme oldu, oymuş doğum sancısı.:44:
Selam kizlar ya ben cok fena kabizim.az once tuvalette o kadr zorladimki dogursam o kadr canm yanmazdi heralde.kabizlik icn neler yapiyosnz nolur banada onerilerde bulunun.yapincada bitmiyoki bu seferdi aferdersinz ama makatim cok fena yaniyo ve aciyo.yardimmmm!!!
Selam kizlar ya ben cok fena kabizim.az once tuvalette o kadr zorladimki dogursam o kadr canm yanmazdi heralde.kabizlik icn neler yapiyosnz nolur banada onerilerde bulunun.yapincada bitmiyoki bu seferdi aferdersinz ama makatim cok fena yaniyo ve aciyo.yardimmmm!!!
bende maybelinin alıyorum tatil için ne yalan diyim
bende denize girerken sürüyorum
çıkartması gerçekten zor neutrogena göz makyajı
temizleme kullanıyorum rahat çıkartıyorum şimdi
dibine yakalşıyor onuda doğum çantasına atıcam
ne olur ne olmaz maskaraya dönmeyeyim diye
hafiften pembe tonlarda far sürcem kalem asla
sürmem rimel allık fönde çektircem
normal doğum olursada kardeşime dedim mutlaka
saç düzleştircini alıyorsun bu görev senin
şimdiden çantaya koyayamam yedeği yok :)
kkelebekk'cim benim bebişin suyu azalmaya başlamış ondan hazırlıklı olalım dedi doktor, bu azalma böbreklerdeki problemden ötürü de olabilir (Allah korusun ) o sebeple öyle dedim. bana da sürpriz oldu ama bu haftalarda pek nts ye bakılmıyormuş ya, daha çok erken çünkü bağlamayacaağını sanmıyorum seninkinin, bağlasa da gayet keyifli kalp atışlarını dinlemek :)erken doğum riskin mi vardı canm
haftalarımız aynı
ben bu ayki kontrole daha gitmedm de
acaba beni de baglar mı ki nts ye
canım öncelikle bebegine maşallahbu böbrek ile ilgili sorunda umarım tez zamanda geçer gider bebegine allah acil şifalar versin bazen doktorlarda yanılabiliyor canım bunu da goz onunde bulundur ne olur allah korusun bebegini ve bebeklerimizi tum hastalıklardan sorunlardan sağa saglım dogsunlar buyusunler
canım maşallah bebeğine, hiç üzülme iyi düşün iyi olsun,üzülüp bebişimizide üzme
her doktora gideceğimiz günün öncesi heyecandan uyuyamıyorum, doktordan gelince de kendime gelemiyorum. Bebeğimin böbrekler için doktor iç açıcı konuşmuyor, doğum sonrası olabilecek en kötü senaryoları da sayıyor iyilerle birlikte. ben hep ağlayarak araba kullanıyorum 40 km doktordan sonraki klasiğimiz oldu bu. 1600 gr olmuş bebeğim boyuda 39cm, gelişimi maşallah çok güzel, onu görmekte..
bu ara da bugün ilk defa NTS cihazına bağladı doktor beni 20 dk boyunca çok tuhaftı, göbeğime bir şey bağladılar, ben bebek her hareket ettiğinde elime verdikleri butona bastım. benim bebeğim erken gelebilir diye mi nts istedi acaba :44: Nts de bi tane doğum kasılması da göründü , telaşlanacak bir şey yok çok ufak bi sancı dedi. bebeğin hareketlerinin dışında bi bölgede sertleşme oldu, oymuş doğum sancısı.:44:
canım burada banada zeynep arkadasımız onermişti bende cok işe yaradı sabahları aç karnına 3 tane gün kurusu üstüne koca bi bardak ılık su yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum ustune her gun duzenli zorlanmadan cıkıyorum
canım şuan hatırlamıyorum da kabı siyahtı benimkinin zaten bitti gitti şuan yok ama bulurum ben merak etme benım dedigim hakketten akmıyor suda falan
oh oh mavilim kim tutar seni yaa bende sezeryan istiyorum bi aksilik olmazsa elbette bir gun onceden yada aksama dogru sacıma hafif iri dagalar yaptırayım diye dusundum saclarım uzun cunku bakalım kısmet tabi hepsi senn maybelinin tam alt adı kabu falan nasıl canım ben unuttum biri vardı cok iyidi hakketten cıkmıyordu yaa ancak kremlee
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım bu linkten bi bak sitersen nasıl yapıldıgı gosterılıyor
canım şuan hatırlamıyorum da kabı siyahtı benimkinin zaten bitti gitti şuan yok ama bulurum ben merak etme benım dedigim hakketten akmıyor suda falan
relaxmode diye bi site daha önce adı geçmişti, kimden duyduğumu şu an hatırlamıyorum kusura bakmasın ayrıca kendisine müteşekkirim. bissürü şey aldım şimdiden giyiyorum çok da memnunumcanım hangi siteden buldun bunları bi tane saten pijama takım var onu begendim bi bakayım canım fiyatına falan
ben bayramda filan 1 günlüğüne bir yere kalmaya gittiğimde bile koca çanta doldururum eşim de her seferinde taşınıyo muyuz? diye dalga geçerbndede o var sanırım çantaya onuda koyıyım
buda lazım olur eşim diyo gelmeyi düşünmüyorsun
sanırım hastaneden :):)
petuş küstüm ben sana, niye sinir oluyon ki ama? içimden geçeni söylüyom bu konuda takıntılıyım haa yapamam o ayrı ama takıntılıyım işte. insanların hepsi bir olmuyo öyle pis tipler çıkıyo içindenbende böyle yapan insanları boğmak istiommmmmmmmmmmm işteeeeeeeeeee
küs olsam da grubu bilgilendirmek için cvp vereyimwalla cnm bende anlayabilmiş değilim...canım çok sıkıldı..
bi kaç kişi var sende dahil üye görünyo grupta ma abana msj atıolar giremioruz die..
bi kaç kişi üye yapmak istiom yapamıom..
yazılanlar çıkmıo, yazı yazdık görünmüo dio insanlar
anlayamadım nolyo...
bende kapattım face i sbh dan buyana uğraş uğraş moralim bozuldu..
bu arada..
bana msj yazanlar var özelden face eklenmek için...şu an yaşanılan teknik sorunlardan dolayı ekleyemiom kızlar...hafta sonu çalışcam bu konu üstüne..umarım kurtarabiliriz grubu..bu tipde yeni eklenmiş..içtiği sigara olsa gerek...çok sevdim kendisini, yeni göz bebem
hele emzirirken odayı boşaltmayı düşünüyorum
kocaman gözlerle kimse mememe bakmasın lütfen
hah bak zeynepim bide ben annemin yanında falanda emziremem hiç hoslanmıyorum ole seylerden baştan dicem anneme falanda annem olabilirsin ama ben emzircegim zman sende çık dedigin gibi canım ne gerek var insan tedirgin olur ya herkes bakıyoo sende cıkarmısın emzirmeye calısıyon
ilk başlarda bi tecrübesizlik olacaktır bebek göğsü alamayacak hemen copuduk copuduk ememeyecek, anne yönlendirecek, ee bizim de ilk bebegmz tecrübesiziz. annelerimiz yardım edecektir sonrasında zaten tek emzirirsin
kkelebekk'cim benim bebişin suyu azalmaya başlamış ondan hazırlıklı olalım dedi doktor, bu azalma böbreklerdeki problemden ötürü de olabilir (Allah korusun ) o sebeple öyle dedim. bana da sürpriz oldu ama bu haftalarda pek nts ye bakılmıyormuş ya, daha çok erken çünkü bağlamayacaağını sanmıyorum seninkinin, bağlasa da gayet keyifli kalp atışlarını dinlemek :)
teşekkür ederim kızlar, son 3 aydır doktor sonrası bi bocalıyorum sonra kendime geliyorum, Allah yardımcımız olsun, tüm bebişlerimize maşallah..
canım bebeğiin kilosu boyu güzelmiş maşallah..böbreklerinde ne görmüş doktor anlamadım ben:26:Allah korusun inşallah kötü bişey yoktur..NTS cihazıyla da tanışıklığımız 5 yıl öncesine dayanıyor,pek haz etmem kaendisinden
cnm gözün aydın öncelikle maşallah kuzucuğa tosuncuk olmuş
böbrekler içinde dua ediyorum hepimizin bebekleri için inş. doğduklarında hiçbişicikleri olmuycak...
nst içinde bana normal geldi..bende yrn gidcem benide bi bağlar gibi gelio..
çünkü seninde 30. haftan bitmiş..bundan sonra nst ye bağlamaları normal yani..
ki bu haftalarda dr a gidipte nst ye giren bi kaç var topikte...bu risk varsa yapılan bişi değil bence, bu haftalarda zaten yapılması gerekn bişi die düşünüyorum ben
ben baktımda netten biraz,maybelline waterprof mascara akmıyomuş kızlar...off yaaa daha 1 hafta oldu mascara alalı mor renkte olanını aldım bileydiiimmm böle olcaını
relaxmode diye bi site daha önce adı geçmişti, kimden duyduğumu şu an hatırlamıyorum kusura bakmasın ayrıca kendisine müteşekkirim. bissürü şey aldım şimdiden giyiyorum çok da memnunum
ben bayramda filan 1 günlüğüne bir yere kalmaya gittiğimde bile koca çanta doldururum eşim de her seferinde taşınıyo muyuz? diye dalga geçer
petuş küstüm ben sana, niye sinir oluyon ki ama? içimden geçeni söylüyom bu konuda takıntılıyım haa yapamam o ayrı ama takıntılıyım işte. insanların hepsi bir olmuyo öyle pis tipler çıkıyo içinden
küstüm işte ben sana hıh
küs olsam da grubu bilgilendirmek için cvp vereyim
benim face'de bi problem yok, bi de bu cigaralı şeye görür görmez aşık oldum sabah beri yerli yersiz sürekli kullanıyorum
kızlar ben de emzirme konusunda ne yapacağımı şimdiden düşünüyorum, ama arkadaşlarım beni bilir zaten höt derim çıkarlar. annem de benle aynı düşünür, tek sorun misafir filan geldiğinde sorun çıkacağı. buna karşılık yine tedbir amaçlı ucuz bi emzirme önlüğü alacağım. laftan anlamayanlara karşı, hem ben yalnız araba kullandığımdan belki bi yere gittiğimde arka koltukta filan da örtü ile emziririm. zati camlarda film var içersi pek görünmüyo, örtü de hayat kurtarır öyle durumlarda
aynı formülü yazıyordum canım
ağzına sağlık
bu arada benim magnezyum ikiye çıktı o da çok fena ishal yaptı be
canım bnce takma kafana
doktorlar kendilerinide garantiye almak
için bazen öyle olasılıkları abartıyorlar
gibime geliyor ben olsam şahsen derdim
o kadar usg bakıyon testler falan neden
söylemediniz diye yıkardım ortalığı mesela
bnm doktorumda ilk iğnelere 28. haftaya kadar
dedi 28 oldu bi 32 olsun dedi iyi hadi dedim
şimdi gittiğimde 35e kadar yapsak iyi olur diyo
ben şimdi ne yapayım istemesem kesecek ama
kesince birşey olursa sorumlusu ben olcam
28de bıraksaydı da erken doğum olsaydı
yanmıştı o doktor benm riskim varda sen iğneyi
neden kesiyorsun derdim yanii :9
zeynep senin magnezyum neden iki ye çıktı bide sende mide bulantısı yapmıyor mu ?
bende çok tuttum bu figürü:))
ya hani geçen buluşmada anlatmıştım ya gögsünde dövme olan bi ka. valide geline hasten odasında neler etti die..
ben o zmn çok kızdım bebim....yani insanlar bu yağmurda bu soğukta zahmet etmiş gelmiş....sende yok öpme yok bakma diycen..
walla benim belki burda kimim kimsem olmadığından ben insanı çok severim kuzum...
öyle merakdan dedikodudan evime gelen olmaz, gelende başımın tacıdır, sevgisinden gelir...ki gelsinlerde çok isterim..ondan ötürü öyle öpmüycen bakmıcan yapmam...annemde yapmaz..k. validem de o ptansiyeli seziyom lakin bu konuda eşimi o dövmeli k. valideyi gördüğüm gün uyarıdm..annen böyle bişi yaparsa sen terbiyesini ver lütfen ben devrey girmim didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?