2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım şuan hatırlamıyorum da kabı siyahtı benimkinin zaten bitti gitti şuan yok ama bulurum ben merak etme benım dedigim hakketten akmıyor suda falan
oh oh mavilim kim tutar seni yaa bende sezeryan istiyorum bi aksilik olmazsa elbette bir gun onceden yada aksama dogru sacıma hafif iri dagalar yaptırayım diye dusundum saclarım uzun cunku bakalım kısmet tabi hepsi senn maybelinin tam alt adı kabu falan nasıl canım ben unuttum biri vardı cok iyidi hakketten cıkmıyordu yaa ancak kremlee

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım bu linkten bi bak sitersen nasıl yapıldıgı gosterılıyor

canım bebeğiin kilosu boyu güzelmiş maşallah..böbreklerinde ne görmüş doktor anlamadım ben:26:Allah korusun inşallah kötü bişey yoktur..NTS cihazıyla da tanışıklığımız 5 yıl öncesine dayanıyor,pek haz etmem kaendisinden

canım burada banada zeynep arkadasımız onermişti bende cok işe yaradı sabahları aç karnına 3 tane gün kurusu üstüne koca bi bardak ılık su yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum ustune her gun duzenli zorlanmadan cıkıyorum

patates ekmek hamurişi uzak dur
lifli yiyecekler su tüket
kayısı mercimek kuru fasulye vs:112:

ayy benimde süslüümü süslüü 19 yaşında bi kız kardeşim var...bende bu süs püs işini ona vereyim ziraaa doğumda insan bi saflaşıyor heyecandan aklına gelmiyor süs fln

erken doğum riskin mi vardı canm
haftalarımız aynı
ben bu ayki kontrole daha gitmedm de
acaba beni de baglar mı ki nts ye
kkelebekk'cim benim bebişin suyu azalmaya başlamış ondan hazırlıklı olalım dedi doktor, bu azalma böbreklerdeki problemden ötürü de olabilir (Allah korusun ) o sebeple öyle dedim. bana da sürpriz oldu ama bu haftalarda pek nts ye bakılmıyormuş ya, daha çok erken çünkü bağlamayacaağını sanmıyorum seninkinin, bağlasa da gayet keyifli kalp atışlarını dinlemek :)

canım maşallah bebeğine, hiç üzülme iyi düşün iyi olsun,üzülüp bebişimizide üzme

teşekkür ederim kızlar, son 3 aydır doktor sonrası bi bocalıyorum sonra kendime geliyorum, Allah yardımcımız olsun, tüm bebişlerimize maşallah..

cnm gözün aydın öncelikle maşallah kuzucuğa tosuncuk olmuş
böbrekler içinde dua ediyorum hepimizin bebekleri için inş. doğduklarında hiçbişicikleri olmuycak...
nst içinde bana normal geldi..bende yrn gidcem benide bi bağlar gibi gelio..
çünkü seninde 30. haftan bitmiş..bundan sonra nst ye bağlamaları normal yani..
ki bu haftalarda dr a gidipte nst ye giren bi kaç var topikte...bu risk varsa yapılan bişi değil bence, bu haftalarda zaten yapılması gerekn bişi die düşünüyorum ben

aynı formülü yazıyordum canım
ağzına sağlık

bu arada benim magnezyum ikiye çıktı o da çok fena ishal yaptı be

maybelline turbo boost waterproof
canım dışı siyah kapağı gri

canım şuan hatırlamıyorum da kabı siyahtı benimkinin zaten bitti gitti şuan yok ama bulurum ben merak etme benım dedigim hakketten akmıyor suda falan

ben baktımda netten biraz,maybelline waterprof mascara akmıyomuş kızlar...off yaaa daha 1 hafta oldu mascara alalı mor renkte olanını aldım bileydiiimmm böle olcaını

canım hangi siteden buldun bunları bi tane saten pijama takım var onu begendim bi bakayım canım fiyatına falan
relaxmode diye bi site daha önce adı geçmişti, kimden duyduğumu şu an hatırlamıyorum kusura bakmasın ayrıca kendisine müteşekkirim. bissürü şey aldım şimdiden giyiyorum çok da memnunum

bndede o var sanırım çantaya onuda koyıyım
buda lazım olur eşim diyo gelmeyi düşünmüyorsun
sanırım hastaneden :):)
ben bayramda filan 1 günlüğüne bir yere kalmaya gittiğimde bile koca çanta doldururum eşim de her seferinde taşınıyo muyuz? diye dalga geçer

bende böyle yapan insanları boğmak istiommmmmmmmmmmm işteeeeeeeeeee
petuş küstüm ben sana, niye sinir oluyon ki ama? içimden geçeni söylüyom bu konuda takıntılıyım haa yapamam o ayrı ama takıntılıyım işte. insanların hepsi bir olmuyo öyle pis tipler çıkıyo içinden
küstüm işte ben sana hıh

küs olsam da grubu bilgilendirmek için cvp vereyim
benim face'de bi problem yok, bi de bu cigaralı şeye görür görmez aşık oldum sabah beri yerli yersiz sürekli kullanıyorum

hele emzirirken odayı boşaltmayı düşünüyorum
kocaman gözlerle kimse mememe bakmasın lütfen
ilk başlarda bi tecrübesizlik olacaktır bebek göğsü alamayacak hemen copuduk copuduk ememeyecek, anne yönlendirecek, ee bizim de ilk bebegmz tecrübesiziz. annelerimiz yardım edecektir sonrasında zaten tek emzirirsin

kızlar ben de emzirme konusunda ne yapacağımı şimdiden düşünüyorum, ama arkadaşlarım beni bilir zaten höt derim çıkarlar. annem de benle aynı düşünür, tek sorun misafir filan geldiğinde sorun çıkacağı. buna karşılık yine tedbir amaçlı ucuz bi emzirme önlüğü alacağım. laftan anlamayanlara karşı, hem ben yalnız araba kullandığımdan belki bi yere gittiğimde arka koltukta filan da örtü ile emziririm. zati camlarda film var içersi pek görünmüyo, örtü de hayat kurtarır öyle durumlarda

canım bnce takma kafana
doktorlar kendilerinide garantiye almak
için bazen öyle olasılıkları abartıyorlar
gibime geliyor ben olsam şahsen derdim
o kadar usg bakıyon testler falan neden
söylemediniz diye yıkardım ortalığı mesela
bnm doktorumda ilk iğnelere 28. haftaya kadar
dedi 28 oldu bi 32 olsun dedi iyi hadi dedim
şimdi gittiğimde 35e kadar yapsak iyi olur diyo
ben şimdi ne yapayım istemesem kesecek ama
kesince birşey olursa sorumlusu ben olcam
28de bıraksaydı da erken doğum olsaydı
yanmıştı o doktor benm riskim varda sen iğneyi
neden kesiyorsun derdim yanii :9

bayansu'cum yeni bi durum değil bizimki 5. aydan beri her iki böbrekte normalden büyük rengi çok açık, bi çok yorum var bunla ilgili kafanı ütülemeyeyeyim şimdi ama şu an daha karamsar konuşuyor doktor, kabaca böyle canım sen niye haz etmiyorsun nts'den beklemek sıkıcı diye mi?

petuş sağol canım amin inşallah güzel kalbinden geçtiği gibi olur herşey.yakınız biz seninkinin de boy kilo bu civardadır. Nts için şimdi okuyorum da dediğin gibi bu haftadan sonra bağlamaları normal, bi sakıncası da yok zaten.

ben baktımda netten biraz,maybelline waterprof mascara akmıyomuş kızlar...off yaaa daha 1 hafta oldu mascara alalı mor renkte olanını aldım bileydiiimmm böle olcaını

ama canım bunu her zman kullanman zor
zira kendisi biraz zor çıkıyor
günlük kullanım için bnce uygun değil

bende çok tuttum bu figürü:))
ya hani geçen buluşmada anlatmıştım ya gögsünde dövme olan bi ka. valide geline hasten odasında neler etti die..
ben o zmn çok kızdım bebim....yani insanlar bu yağmurda bu soğukta zahmet etmiş gelmiş....sende yok öpme yok bakma diycen..
walla benim belki burda kimim kimsem olmadığından ben insanı çok severim kuzum...
öyle merakdan dedikodudan evime gelen olmaz, gelende başımın tacıdır, sevgisinden gelir...ki gelsinlerde çok isterim..ondan ötürü öyle öpmüycen bakmıcan yapmam...annemde yapmaz..k. validem de o ptansiyeli seziyom lakin bu konuda eşimi o dövmeli k. valideyi gördüğüm gün uyarıdm..annen böyle bişi yaparsa sen terbiyesini ver lütfen ben devrey girmim didim

aynı formülü yazıyordum canım
ağzına sağlık

bu arada benim magnezyum ikiye çıktı o da çok fena ishal yaptı be

zeynep senin magnezyum neden iki ye çıktı bide sende mide bulantısı yapmıyor mu ?

Canım sen kesinlikle çok haklısın, ben olsam ben de yıkardım ortalığı, ama benim ki taa 5. aydan beri söylüyor böreklerin durumunu 1 özel bir de devlet hastanesinde iki ayrı radyologda baktı,onlar daha kötü konuşmuşlardı. biz yeni öğrenmiş değiliz yani canım, sadece yapacak bir şey yok anne karnında, doğunca ki inşallah o sürece sağlıkla geliriz o zaman tam olarak ne olduğu neye sebep olduğu anlaşılacak. Şuan için dediğiniz gibi içimizi ferah tutup dua etmekten başka yapacak bir şey yok. Sen dikkat et kendine canım ya, 35'e kadar gelirsek inşallah sağlıkla..

dr bana Dufalac surup verdi bitkisel aynı zamanda cocuklar ve bebeklerde kullanıyor... ihtiyaç duyduğun zaman iç dedi.
çok şükür rahatım şimdi....

zeynep senin magnezyum neden iki ye çıktı bide sende mide bulantısı yapmıyor mu ?

canım bacak ağrılarım çok fena
geceleri ağrısından uyuyamıyorum
sağa sola inleyerek dönüyorum diye
ama iki tane içince acayip ishal yaptı bende arada bir iki tane içiyorum
miğde bulantısı yapmadı bende..

ama ama ama bunu doktorlarda söylüyo
yetişkinlerde mikrop bakteri vs bebeklerde
daha fazla sorun yaratabiliyormuş özellikle
ağızda bakteriler flan yazık değilmi bebeğe
nasıl başetsin o mikroplarla ben annelerin çocuklarına
yemek yedirirken önce kendilerinin ağızla bakıp sonra onu
bebeğe vermelerinede karşıyım
ben ev için no smoke yazıları alıp dış kapıya yapıştırcam
kimse şurda burda sigara içelim diye gelmesin valla
kimsede kusura bakmasın ben içmiyorum eşim içmiyo
dışarda içilse bile gelip üstlerindeki kokuyla kızımı huzursuz
etmesinler içmek isteyende gelmesin hiç taviz veremem
en başta anneme dedim bnu ya yanında kıyafet getirir çıkar yangın
merdivennde içer üstünü başını değştrir elini yüzünü yıkar dişlerini
fırçalar sonra benm testimden geçer yada içimicek yada sevemicek (daha ona bu torpilimden
bahsetmedim tabi o içilmicek diye biliyo bu bnm en kötü durumda devreye
sokacağım b planım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…