2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

tamam canım ya bende alıp içecem bundan herkes içiyor ya bu hap şeklindemi toz seklindemi canım bide nasıl içiliyor gunde 2 kez mesela aç tok nasıl?

Çok sağol canım benim amin..ya senin 2. tabi son zamanlarda çok daha sıkıcı oluyordur eminim, ben bile uzanmaktan sıkıldım, sancıyla falan öyle kalmak benim de haz etmeyeceğim bir şey olur sanırım, zira pek yerimde duramam ben :)

Masallh ne güzel bebişlerinizin kilosu bana hiç 1 kiloyu gecti gbi gelmiyo sanki 900 lü bişi diycek yarın gibime geliyo bnde bi ögrensem yarın rahatlıycam :)

şuana kadar evime o öküzlerden gelmedi ama
bebek için annemi serbest bıraktım çağırması için
heves ediyordur ilk torum bide ben herkese gidiyorum dedi
eline domates verip yemesi gayet normalde
annemde biraz sigara içme potansiyeli görüyorum çünkü içip
içip yanıma geliyo ve inan leş gibi kokuyo ve rahatsız oluyorum
uyarıyorum ama yine yapıyo bebeğimede aynısını yapmasın yani
diğer insanlarada hiç soru sormalarına fırsat vermek istemiyorum
zaten bana gelemden kardeşim halleder

doğrudur canım inanırım

Biz de kontrolden geldik şimdi.28+6 dayız 1750 gr olmuşuz.Çok sevindik ama iyice yorulmaya başladık:)

maşlhh canım
doktor bebeğin tahmini doğum kilosunu
söyledimi yada kilolu olursa sezeryan falan diye
öneride bulundumu

Arkadaslar Facebook benide ekleyin...bide su dogum çizelgemi yapamıyorum ben ne kadar beceriksizim yardım edin

Takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

kızlar facebookta genel bi sorun var yani sadece bizim gruba özel değil, üye oldugum butun gruplar öyle şuan
yorumlar gözukmuyo kişiler grupta gözukmuyo ve eklıyemıyoruz

tamam canım ya bende alıp içecem bundan herkes içiyor ya bu hap şeklindemi toz seklindemi canım bide nasıl içiliyor gunde 2 kez mesela aç tok nasıl?

doktoruna sor bence cnm sormadan alma.yada alıcaksın madem iki doz çok olur bence.

bunları yazınca kendimi suçlu hissettim valla
toz şeklinde benim ne aç ne tok suya karıştırıp içiyorum :44::44::44:

Biz de kontrolden geldik şimdi.28+6 dayız 1750 gr olmuşuz.Çok sevindik ama iyice yorulmaya başladık:)
maşallah ya..maşallah
benide ekleyin yahu 2 gündür bekliyom

cnm yazdım ama gözden kaçtı sanırım..
senin msjını alıyorum ama face e ekleme yapamıyorum..
problem var...mevcut gruptakilerdende giremeyenler var..notunu aldım düzelirse inş. eklicem

bizimde 200 tl yi buluyor her ay faturamız ama çok şükür ısınıyoruz.bizimde 110 m2 ve en üst 5.kat ve her cephesi açık, mantolaması var sadece arka iki odama pek güneş vurmadığı için serin oluyor diğer odalara göre.. ön taraftan güneşi tüm gün almasının faydaları.... ama bebek gelince artar tabi faturalar..

ben sana yorum yazana kadar başkaları yazdı geciktim biraz (( sabahları aç karnına gün kurusu kayısı ve üzerine ılık suu iç canım rahat edeceksinn

aynı formülü yazıyordum canım
ağzına sağlık
bu arada benim magnezyum ikiye çıktı o da çok fena ishal yaptı be

kabızdan iyidirrr

relaxmode diye bi site daha önce adı geçmişti, kimden duyduğumu şu an hatırlamıyorum kusura bakmasın ayrıca kendisine müteşekkirim. bissürü şey aldım şimdiden giyiyorum çok da memnunum
-
beeennnnnnn

bebişimle son halimizin resmini koydum arkadaslar yarın sabah kont var güzel haberlerle gwelirim insallhhh ...ayy heyecan bastı 1 ay oldu kuzumu görmeyeli

bizimde o kadar oldu yarın görücez bebişlerimizi inşallahh hayırlı haberlerle gelicez canım...
tresimleri nereye koydun bu arada?

maşallahh maşallah kuzucuğaa

bebişimle son halimizin resmini koydum arkadaslar yarın sabah kont var güzel haberlerle gwelirim insallhhh ...ayy heyecan bastı 1 ay oldu kuzumu görmeyeli

güzel haberlerle gel inşallah

doktoruna sor bence cnm sormadan alma.yada alıcaksın madem iki doz çok olur bence.
olmadı doktoruma diyim bana magnezyum ilacı ver diye
bunları yazınca kendimi suçlu hissettim valla
toz şeklinde benim ne aç ne tok suya karıştırıp içiyorum :44::44::44:

canım aa olurmu ole şey neden sucluluk hissediyorsun daha oncede bi kaç kişi kabızlıga iyi geliyo diye yazmıştı zaten o zamandır aklımda var bu tamam içmicem sımdı doktoruma danıscam ben magnezyuma baslıcam diye ole

de tabiki zaten verir istersen. tadıda güzel portakallı bi şey benim midemi bulandırıyo ama güzel yani genel anlamda

kızlar esim giribm die birinden duymus ananas cok faydalı die almıs gelmiş bnde yemeden bi bakayım seker oranı ne kadar malum yarın kont var sekerime bakılcak :) neyse nette bakarken birinde hamileler yememelidir diyordu bole bişi duydunuzmu nedeninide bilmiyorum acep seker oranı yüksek die mi dedim ama diyet listelerinde kullanılıyo vucuttakş yagı ve ödemi atıyomus tansiyonu dengliyomus daha neler nler yapıyomus giribe sinizite flnda iyimişdeo yazıda aklıma takıldı yesemmi yemesemmi

valla cok da resmimiz yok olanlarıda dosyada sakladım resmlerinde cektim bişi olursa anı kalsın die :)

canım ben ananası çok severim...çok sulu ve çok güzel..
3-5 kere yedimde kış boyunca....bi sakıncası vs. Varmı die bakmak hiç aklıma gelmedi meyve olduğu için..

ohhh
o zaman içim rahatladı
yok bi de başka yan etki yapar
vicdan azabından ölürüm

bnde geçen alışveriş yaparken gördüm
canım istedi ama başında kesen çocuk yoktu
ordaki kesilmişleride istemedim sonra bakarız
dedim ve unuttum iyikide unutmuşum yoksa
hiç bakmadan yerdim valla demek herşeyde vardır
bir hayır bak şimdi geldi aklıma almayı unuttuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…