2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
inşallah canım evet önemli bi şey su azlığı o yüzden hep dinlen ve en az 3 4 lt su iç.çok faydası oluyo çünkü.benimki şu an nerdeyse normal sınırlara ulaştı bunlar sayesinde.su içince düzeliyo

evet canım
herkesler uyuyodur kesin
havada soğuk yatağa kıyılıp çıkılır mı yataktan yaaa

eşimde öle dedi yat uyu başver diye ama
akşama kadar evde canım sıkılıyor

kızlar bitane odama park yatak almaya karar verdim
aslında eşimin abisi anadizi vermişti yeşil renkli
ama pek kimse beğenmedi dedim 3-5ay kullanacak olsun
yok dediler şimdi park yatağa karar veremiyorum
kimler ne aldı neyi tercih ediyim bilemedim
şunları beğendim ama mağazada görmedim fikri olan varmıdır

görünüş güzel ama park yatak alanlar mağazada görmeden almayın diyorlar,çok farklı gözüküyomuş nette.bence mağazada karar ver canım,özellikle kraftın modelleri güzel diyolar.bende mobilya beşik alıcam,ama yanımda yaatak odasında kullanmak için bi tane de park yatak bakıcam uygunundan

evet model güzel görünüyor ama
bencede bakmadan dokunmadan karar verme canım

Selam kizlar dun geceden beri karnim agriyo cok fena.aksam et koftesi yemistm o dokundu heralde.kizimada bi zarari olmusmudr acaba.balli ilik su filan ictim ama dur bakalim bi faydasi olcakmi.nane limon cayi yapicamda emin olamadm hamilelikte iciliyomu diye.

geçmiş olsun canım içebilirsin tabiki bişey olmaz kızında iyidir merak etme demekki oda sevmedi yemeği tepki verdi annesi sana

cnm park yatak her ne kadar seyyar ve kullanışlı gibi görünse de aslında özellikle uykusu hafif ve sallanarak uyuyan çocuklar için hiç uygun değil çocuk bi dönüyo yanına ya da hafif kıpırdıyo deprem oluyo gibi oluyo veee gitti uyku sallanırken de acayip ses yapıyo o da çocukları uyutmuyo ve sallaması inanılmaz zor ama tabii senin çocuğun ağır uykulu ve sallanmadan uyuyanlardan olursa bilemem

şubat anneleri doğum hikayelerine bakırum millet ocakta bşlamış pırtlamaya,vallla bizde martta başlarız gibime geliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…