2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Benim uyku seti kremli kahveli(( k. Validem almisti...
Cibinlikte sade krem:))) bebehin kiz oldugunu belli etmek icin iste pembe kelebek falan takcam artik cibinlige:))))
İns. Gonlune gore bulursun cnm ya...

Benim uyku seti kremli kahveli(( k. Validem almisti...
Cibinlikte sade krem:))) bebehin kiz oldugunu belli etmek icin iste pembe kelebek falan takcam artik cibinlige:))))
İns. Gonlune gore bulursun cnm ya...

ben severim khve,krem gibi renkleri.bikaç zıbın aldım o renklerde.kayınvaliden rengi tutturamasa da senin istediğin gibi düşünüp alması bile süper.benim kaynanam sağlıla doğsun alınır diyo ama hayatta almaz.sadece moral bozuyo sanki bişey olcakmış gibi hemen almayın hiçbişeyi diyo. sinir bozuyo.

20 gün önce değerlm 9.5 ti..hemen günde 2 kere maltofere başlattı doktorum ama şimdide 8,9.yani hiç bi fayda etmiyo ilaçlar falan.napacm blmyrm.bebeğime zarar vermektn çok korkuyrm kansızlıktn dolayı

merak etme sordum onu ben.bebeğin gelişimini engelliycek pozisyona gelirse o değerler damardan veriyorlrmış o ilacı. o da hızla yükseltiyormuş. yani tehlikeli bi aşamaya gelirse önlemini alır dr un.

kızlar geçen gün mezirme sütyeni ve emzirme atleti denedim mağazada,bana atlet daha kullanışlı gibi geldi,çünkü nisan ayında sütyenni üzerine atlet giymezsek üşütebiliriz belimizi falan,e emzürme sütyeninin üzerine normal bir atlet giyince de sütyenin anlamı kalmıyo,atleti sıyırmak gerek,ama emzirme atleti bence daha pratik,üst kısmı aynı emz,rme sütyeni şeklinde,alt kısmı da normal atlet gibi,ben sütyen değil de atlet alıcam 1 ya da 2 tane,bir de biraz büyük askılı likra atletlerden alıcam,evde emzirirken emzirme atleti olmasa da olur,direk çamaşırını sıyırır emzirirsin zaten,bir yere gidince lazım emzirme atleti bence.

20 gün önce değerlm 9.5 ti..hemen günde 2 kere maltofere başlattı doktorum ama şimdide 8,9.yani hiç bi fayda etmiyo ilaçlar falan.napacm blmyrm.bebeğime zarar vermektn çok korkuyrm kansızlıktn dolayı

benim önceki gebeliğimde de değerlerim çok düşüktü. 7. ayda venofer ampul verdi doktor. 2-3 haftada etkisini hemen gösteriyor. değerlerim yükseldi doğuma kadar. şimdide aynı durumda sayılırım geçen ay 9.6 dı. bu ay baktırmadık. bir dahaki gelişinize bakarız demişti dr 1-2 hafta sonra gidicem bakalım. telaş etme canım sende yükseltirler değerleri.

bu arada kızlar çatlakları önlemek için ne kullanıyorsunuz? ben bebe yağı kullanıyorum. önceki gebeliğimdede kullanmıştım hiç olmamıştı çatlak falan. ama bu defa yetersiz gibi sanki heran cildim çatlayacakmış gibi.

kızlar göğüs kalkanı göğüs pompası gibi ürünleri internet hariç nerden alabilirz
yani ne tarz magazalarda satılır bu ürünler

kızlar göğüs kalkanı göğüs pompası gibi ürünleri internet hariç nerden alabilirz
yani ne tarz magazalarda satılır bu ürünler

canım eczanelerden alabilirsin genelde her eczane bir markanın ürünlerini satıyor ama özellikle büyük eczanelerde her marka var aayrıca geçen gün kipada gördüm göğüs kalkanı göğüs pedi kremi v.s ...hasta bezi süt arttırıcı ürünler filan da var eczanelerde

amanında amanınnn maşallahhh olsun kızçemize..
o ıslaklık bende de var ama benim psikolojimi bozdular ben alttan muayene olmam bi daha
dogumada az kalmış petuşumm Allah varsa korkularını alsın inşallah
hepimize en guzel sekilde yavrulara kavusmayı nasip etsin..
neden önermedi epidurali acıkladı mı?
beşiğiizde hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun prensess..

tosuncuga maşallahh
sanırım baska bi dr bulsan daha iyi olacak
hatta kendi druna söyle tavsiye etsin birini ona git
cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle..

3000. sayfamız olmuşşşşşşşşşşşşşşş :118::118::118::118::118::118:
maşallahhhhhhhhh

güle güle kullanın canım. bol bol gezmelere gidin..

canım şükretmen gereken bi durumda bu kadar psikolojni bozman cok yersiz..
topicte bi kaç arkadas bende dahil yataktan cıkmamız bile yasak
sadece yemek yemek için ve wc için kalkıyoruzz
öyle gezmek falan yok gunesli havalarda içimizi ceke ceke yatıyoruz
bi hastaneye gitmek için dısarı cıkıyoruz bide gecen ist bulusması için cıktım mutlu oldum..
ben biraz daha iyiyim bi arkadasımız daha bebeğine bi zıbın bile alamadı yatması gerek cunku..
aglama krizine girip bebişi üzme içini ferahlatacak seyler dusun..
her zmaan durumundan daha kötu durumda birini dusunmek seni rahatlatır
bebek dogunca evden niçin cıkamayalım Allah cekilmez dert vermesin
bunlar dert degil canım halimize bin şükürr.. üzme yavruyu..

Allah analı babalı buyutsun ne guzel bi duygudur.. sabırsızlanıyorum yazdıklarını okuyuncaa
ama daha cok minnak zeynep biraz daha sabır şart..
bende evde kahrolosun sutyenler memelere özgurlukkk die gezenlerdenim

Anakucağı ve oturma ünitesi her iki yöne bakar şekilde (kullanan kişiye veya dışarıya) takılabilir.
bak burayı dikkatli okursan anlaşılıyo çift taraflı kullanıldığı
bence beğendiysen bir de mağazada bak, ama nette ucuza geliyosa daha sonra netten alırsın

ben joker'den 100 liraya aldım, geçen senenin ürünü olduğu için 100 liraya inmiş, 60 liraya da yatağını aldım etti 160 lira. şu mahalle aralarında olan çeyizci yorgncı amcalara da kumaş seçip içi için tanesi 5 liradan 6 tane çarşaf diktirdim. yan korumalığın hazır ve en ucuzu 70 liraydı, desenleri de saçma sapandı. seçtim tek renk gül kurusu bi kumaş çift kat elyafla dikti kenar korumalığı 40 lira da o.
6 adet çarşaf, kenar koruması, yatağı ile beraber park yatak bana 230 liraya geldi. ben oda takımı da aldıığm için park yatağa çok masraf yapmak istemedim. sonuçta yanımda en fazla 1 yıl yatırmayı düşünüyorum. gündüzleri zaten kendi odasında yatsın oraya doğumdan itibaren alışsın istiyorum .

öncelikle bebişe maşallah
sonrasında eşyaları almışın hayırlı olsun, bi de kimse farketmedi ama tek çocuk tek çocuk diye ısrar eden sen bebek arabasını gri almışın anakucağı da baba ısrarıyla pembe olmuş, sanki sen ikinci için ne olur ne olmazlardasın???

menzil be havalar ısınsın bi buluşma daha yapalım???
petu da gelir, hem belki bu sefer başkaları da gelmeye niyetlenir???

Menzilcim dr epidurali onermedi degil...kessinlikli epidural yapariz dedi...
Spinali onermedi, epidural varken spinale gerenk yok dedi...zaten gittihim hastane spinal yapmiomus..
....
Nefrazen cakalllllllll diorum sana:)))
Yok cnm ya gri almamizin tek nedeni baska birine faydasi olsun o arabanin..
Bi arkadas bebek arbasini verelim dedi ama maviydi...cok icme batti...esime ozellikle gri unisex bi renk alalim sonra ihiyaci olan birine verriz dedim....yoksa aklimda yok 2. Hala:))))

istanbulda mıydın petunyapet hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilir miyim benim kafam karışık da

canım sen de şeker mi çıkmıştı da çikolata yiyemiyodun benim de 140 çıktı diyet verdi düzeliyo mu yani

canım sen de şeker mi çıkmıştı da çikolata yiyemiyodun benim de 140 çıktı diyet verdi düzeliyo mu yani

gecen ay 150 cıkmıstı bnmde dikkat et diet fln dememişti dr da bn sınırda die dikkat ediyodum cikolata yemedm seker atıyorum die cay içmedim bol bol meyve sebzeyle beslendim aclık 88 tokluk 106 cıktı cok iyi dedi dr ama bn yinede dikkat ediyorım...

benim de 80 140 çıktı ama tedbir olsun diye diyet dedi.bazen çok canım istiyo tatlı nasıl dayandın tatlı isteyince naptın

benim de 80 140 çıktı ama tedbir olsun diye diyet dedi.bazen çok canım istiyo tatlı nasıl dayandın tatlı isteyince naptın

valla bnmde cok istiyodu dayanamıyodum meyve fln yiyip tutuyodum bde artık cok isteyince bitter yiyiodum onun seker oranı az ve saglıklıkmıs dr demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…