yani iki kademeli,hıı.ben ayağa kalkmaya başladığında üstte parmaklıklar alçak gibi geldi,yatağın aşağı inebileceği aklıma gelmedibenim beynimde % 10 küçüldü heral beyazı çok güzel dolaplada uyumlu,bakalım bütçeye uygun büyüyen beşik bulamazsak ,bu modelde çok hoş,mavi bi cibinlikle ,uyku setiyle çok tatlu olarrrrr sen pembiş yaparsın :)
Benim uyku seti kremli kahveli(( k. Validem almisti...
Cibinlikte sade krem:))) bebehin kiz oldugunu belli etmek icin iste pembe kelebek falan takcam artik cibinlige:))))
İns. Gonlune gore bulursun cnm ya...
20 gün önce değerlm 9.5 ti..hemen günde 2 kere maltofere başlattı doktorum ama şimdide 8,9.yani hiç bi fayda etmiyo ilaçlar falan.napacm blmyrm.bebeğime zarar vermektn çok korkuyrm kansızlıktn dolayı
20 gün önce değerlm 9.5 ti..hemen günde 2 kere maltofere başlattı doktorum ama şimdide 8,9.yani hiç bi fayda etmiyo ilaçlar falan.napacm blmyrm.bebeğime zarar vermektn çok korkuyrm kansızlıktn dolayı
kızlar göğüs kalkanı göğüs pompası gibi ürünleri internet hariç nerden alabilirz
yani ne tarz magazalarda satılır bu ürünler
veeee su karda kisda geldik evmize sonunda...dr a gittik..30+2 deydik bugun...yagmurum 1580 gr olmus...gnuyle uyumlu...3 gun onde...muhim deil dedi dr...burnum kanio ya kan tahlili yaptirdi kan degerlerim icin 13 cikti gayet iiydi, idare edcem:)))) magvitali biraktirdi, icme artik dedi, agrim sizin yok ok dedim bende...hani kk da konustuk ya camasirlarimiz islak oluo onu sordum acaba su kacagimi var die...dedi suyu cok ii gorunyo...koku akinti vs. Varmi die sordu yok dedim, dedi mantar diycem ama yinede bakalim dei suyu ii olsada bebegin kacak olabilir dedi...yine alttan muayene oldum...mantar olmusum, o islaklik ondanmis(( fitil verdi 2 kullanimlik....pledentaya yine bakti, cikmamis hic cikmaz ama bi dahakine bi daha bakicam dedi...sezeryan icinde dr 28 mart dedi, gulduk cok cunku istedigimiz tarihdi, babamizin dogum gunu:))) not aldi ama mart basinda randevu verecek...sezeryanda epiduralimi oneriyorsunuz dedim kesinlikle dedi...spinal yapmiyorlarmis zaten o hastanede...bi sonraki randevu 34. Haftada...sonra 36 da...sonrasindada her hafta gidilecek ve nst ye girilecek...veeee yagmurun besigini minnak dolabini yatagini aldik....hafta ici gelcek....artik yerlestirince resmini paylasirim...hava soguk sonunda evi bulmak guzelllllll::))))
slm kızlar bnde geldm cooook yoruldum bebişim 800 gr almıs bu ay bn yarım kilo almısım sadece ne hos bi haber bebisim 1400 gr olmus masallhhhh tosunuma :) dr tombik tombik bacakları var dedi eliyle yüzünü kapadı göremedk yüzünü her zamnki gibi ayagını gösterdi anca :) bebişim 29+5 günlüktü utrasona gore 10 gün önden gidiyo hıımmm en önmli haberi atladım sekerim cok iyi cıktı artık vicdan yapmadan cikolata yiyebilirim :)))) bugunun tek kötü haberi malesef dr um evleniyo ve batman gidiyo sorun olmaz dedi ama bn tedrgin oldum bizim evden batman 2.5 3 saat yolda dogurmasam iyi ama onada cok güveniyorum illa o dugurtsun isitorum bakalım ne yapıcam dr mart sonundan sonra bekleyelim dedi 20 nisan dogum tarihi ama son o tarih dedi nisan basında ayına giriyosun dedi bakalım ne zamn gelecek bebegimm bide alısveris yaptım kuzuma cihiccoda kampanya vardı bütün bakım ürünleri bebek cantasıyla 50 tl di ondan aldım sampuan pisik kremi pudrası günes kremi fln bayagı bisisi var bide tırnak makası termometresi fln bide ole bi setini aldım corap ayakkabı emzk bebişimin bi banyo seti kaldı küvet fln ole işte
3000. sayfamız olmuşşşşşşşşşşşşşşş :118::118::118::118::118::118:
maşallahhhhhhhhh
Merhabalar :)
Bugün bebek arabamızı aldık. Chicco Trio puset ve ana kucağı aldık yanında da çanta, yağmurluk.. vs aksesuarlarını hediye ettiler.
Turuncu rengi kalmıştı sadece eşimin de en sevdiği renk turuncu :) O yüzden bu rengi aldık.
Merhaba kızlar, ben çok sıkıldım artık hergün bir yerim ağrıyor hiç mi sağlıklı bir gün geçiremeyeceğim, kalçam ağrıyordu şimdi de belim başladı oturamıyorum yatamıyorum, dişim de başlayacak galiba zaten havalar kötü evden çıkamyorum bunaldım. İstanbulda hiç yakınım yok birkaç komşum dışında, burada uzun yıllar yaşayacağımı sanmıyorum eşim de burdan ayrılacak gibi değil, Ben dışarıda gezmeye güneşli havalara alışkınım sanki burada hapisteyim gibi ve bebek doğunca artık evden hiç çıkamayacam bugün hep bunları düşündüm durdum ağlama krizine tutuldum ne yapacağım bilmiyorum.
günaydın kızlar,dün arkadaşımın bebişini görmeye gittik,5 günlük oldu bile,amanın nasıl minik,nasıl küçük,annesini emerken uyuyup kalıyo memesinde falan,şaka maka az kaldı kızlar yaaarkadaşım bir de göğüs kalkanı almış,göğsünün ucuna takıyosun emzirmediğinde,hem ucu delikli hava alıyo hem de akan sütleri topluyo alt kısmı,bebeğe ister hemen ver istersen buzluğa at sakla.Ben araştırmıştım zaten,göğüs kalkanı da alıcam,karar verdim,çok pahalı bişi diil,en fazla 20-30 tl civarıdır.Bir de doktor ilk günler sütyen takma demiş,baskılıyomuş göğüsleri,o nedenle sütün gelmesini engelliyomuş,sütyensiz geziyorum evde dedi,aklınızda olsun
Anakucağı ve oturma ünitesi her iki yöne bakar şekilde (kullanan kişiye veya dışarıya) takılabilir.kızlar bebek arabalarına bakıyordum da şunu gördüm hem fiyat olarak uygun hemde şık ama çift yonlu kullanılıyormu bi turlu anlayamadım
Eki Görüntüle 334757
Firstwheels City Elite Bebek Arabası Otokoltuğu Adaptörü Hediyeli
Firstwheels bebek arabası iki büyük arka ve iki küçük ön tekerleği ile 3 tekerlekli arabanın yüksek manevra kabiliyeti ve üstün konforunu sağlarken 4 tekerlekli arabanın hafifliği ile kullanımı kolay kılar.
Anakucağı ve oturma ünitesi her iki yöne bakar şekilde (kullanan kişiye veya dışarıya) takılabilir.
Maxi Cosi, Peg Prego ve Britax Römer taşıma/araba koltukları ile kullanılabilir.
Çıkarılabilen iki büyük arka tekerlek
3 değişik yatma/oturma pozisyonu
Entegre sürme ve katlama kilidi
Kilitlenebilir ön tekerlekler
Taşıma kilidi
Ayarlanabilir 5 nokta emniyet kemeri ve koruma petleri
Süspansiyonlu kolay sökülüp takılan ön ve arka tekerleler
Puset itme kolu yükseklik ayarı
Duruş esnasında az yer kaplaması için puset kolu içe katlanır.
Tek bir ayak butonu ile kilitleme ve açma
Kolay sökülür ve temizlenir kumaş kılıf
ben joker'den 100 liraya aldım, geçen senenin ürünü olduğu için 100 liraya inmiş, 60 liraya da yatağını aldım etti 160 lira. şu mahalle aralarında olan çeyizci yorgncı amcalara da kumaş seçip içi için tanesi 5 liradan 6 tane çarşaf diktirdim. yan korumalığın hazır ve en ucuzu 70 liraydı, desenleri de saçma sapandı. seçtim tek renk gül kurusu bi kumaş çift kat elyafla dikti kenar korumalığı 40 lira da o.görünüş güzel ama park yatak alanlar mağazada görmeden almayın diyorlar,çok farklı gözüküyomuş nette.bence mağazada karar ver canım,özellikle kraftın modelleri güzel diyolar.bende mobilya beşik alıcam,ama yanımda yaatak odasında kullanmak için bi tane de park yatak bakıcam uygunundan
öncelikle bebişe maşallahCok guzelmis cnm....gule gule kullanirsin ins....
Bende gri aldim puseti, ana kucagini pembe aldim...ana kucagi biraz daha ucuz, esim cok pembe istedi, o noktada mantiktan koptuk ama cok pahali seyler unisex bi renk almak cok mantikli yani...ilerde 2. Bebek icin veya ihtiyai olabilecek birine verebilmek icin cok mantikli...
menzil be havalar ısınsın bi buluşma daha yapalım???
petu da gelir, hem belki bu sefer başkaları da gelmeye niyetlenir???
istanbulda mıydın petunyapet hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilir miyim benim kafam karışık daMenzilcim dr epidurali onermedi degil...kessinlikli epidural yapariz dedi...
Spinali onermedi, epidural varken spinale gerenk yok dedi...zaten gittihim hastane spinal yapmiomus..
....
Nefrazen cakalllllllll diorum sana:)))
Yok cnm ya gri almamizin tek nedeni baska birine faydasi olsun o arabanin..
Bi arkadas bebek arbasini verelim dedi ama maviydi...cok icme batti...esime ozellikle gri unisex bi renk alalim sonra ihiyaci olan birine verriz dedim....yoksa aklimda yok 2. Hala:))))
canım sen de şeker mi çıkmıştı da çikolata yiyemiyodun benim de 140 çıktı diyet verdi düzeliyo mu yanislm kızlar bnde geldm cooook yoruldum bebişim 800 gr almıs bu ay bn yarım kilo almısım sadece ne hos bi haber bebisim 1400 gr olmus masallhhhh tosunuma :) dr tombik tombik bacakları var dedi eliyle yüzünü kapadı göremedk yüzünü her zamnki gibi ayagını gösterdi anca :) bebişim 29+5 günlüktü utrasona gore 10 gün önden gidiyo hıımmm en önmli haberi atladım sekerim cok iyi cıktı artık vicdan yapmadan cikolata yiyebilirim :)))) bugunun tek kötü haberi malesef dr um evleniyo ve batman gidiyo sorun olmaz dedi ama bn tedrgin oldum bizim evden batman 2.5 3 saat yolda dogurmasam iyi ama onada cok güveniyorum illa o dugurtsun isitorum bakalım ne yapıcam dr mart sonundan sonra bekleyelim dedi 20 nisan dogum tarihi ama son o tarih dedi nisan basında ayına giriyosun dedi bakalım ne zamn gelecek bebegimm bide alısveris yaptım kuzuma cihiccoda kampanya vardı bütün bakım ürünleri bebek cantasıyla 50 tl di ondan aldım sampuan pisik kremi pudrası günes kremi fln bayagı bisisi var bide tırnak makası termometresi fln bide ole bi setini aldım corap ayakkabı emzk bebişimin bi banyo seti kaldı küvet fln ole işte
canım sen de şeker mi çıkmıştı da çikolata yiyemiyodun benim de 140 çıktı diyet verdi düzeliyo mu yani
gecen ay 150 cıkmıstı bnmde dikkat et diet fln dememişti dr da bn sınırda die dikkat ediyodum cikolata yemedm seker atıyorum die cay içmedim bol bol meyve sebzeyle beslendim aclık 88 tokluk 106 cıktı cok iyi dedi dr ama bn yinede dikkat ediyorım...
benim de 80 140 çıktı ama tedbir olsun diye diyet dedi.bazen çok canım istiyo tatlı nasıl dayandın tatlı isteyince naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?