2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bnm kullandıgım kan ilacı sıvı ama cok iyi hiç sıkıntı yasamadım dr da bütün hamilek boyunca dengece tutuyo demişti kanını bi ara mide yanması yapmıstı degiştrsekmi demistimde degiştrmedi sizde onu deneyin doktorununza danısarak isterseniz...
adı ferplex fol

kızlar bi topikte okudum kızıımn mustelasınıda aldım diyodu o ne bilgisi olan varmı siz aldınız mı almak gereklimi

Merhaba canim biz de bu modeli begendik ankamallde ama indirimdee olmasina ragmen pahali geldi sadece otofix puset 370 lira gibi birseydi sen nerden aldin kaca aldin canim ozelden de yazarsan sevinirim buraya yazinca kacirabilirim cevabini sayfalar cok ilerliyor cunku :26:

ben onu denedim ama anormal mide bulantısı yaptı bende maltofer fol kullanıyorum bi haftadır

günaydın kızçeler

canım ben yüksek yataklardan almadım visco yatak aldım 2 türü var biri çok ince biri daha kalın ben kalın olanından aldım çünkü öbürü zamanla dahada incelir gibi geldi çok inceydi çünkü.şuan için yüksek olmasının zaten bir sakıncası yok canım senin eğilmemen açısından daha bile iyi yükseklik bebek büyüyünce sıkıntı zaten o da kademeli olduğu için aşağıya inecek

simdi netten baktımda yeni dogan bebek için susuz temizlikle alakalı bişimişş ilk 3 gün yıkamayın diyolarya o zaman mı kulanıcaz acep ...bnm ark kardesi dr o demişti bebek dogdugunda o üstndeki beyaz sey onu koruyomus 3 gün kalsın yıkamayın sakın demişti

muhtemelen öyle bi şey.

Canım mustelanın bebek kremleri var banyodan sonra cildini nemlendirmesi için kullanılıyor. Hassas ciltler için özel ürünleri oluyor mustelanın. Ben sebamed almayı düşünüyorum hem iyi hem fiyatları daha uygun.

günaydın kızlar.bende müstela ya baktım da bebek bakım ürünlerinin tümü var.o da bir markaymış.şampuanı nemlendiricisi,pişik kremi vs vs.bende nivea aldım setini.

günaydın kızlar,dün arkadaşımın bebişini görmeye gittik,5 günlük oldu bile,amanın nasıl minik,nasıl küçük,annesini emerken uyuyup kalıyo memesinde falan,şaka maka az kaldı kızlar yaa arkadaşım bir de göğüs kalkanı almış,göğsünün ucuna takıyosun emzirmediğinde,hem ucu delikli hava alıyo hem de akan sütleri topluyo alt kısmı,bebeğe ister hemen ver istersen buzluğa at sakla.Ben araştırmıştım zaten,göğüs kalkanı da alıcam,karar verdim,çok pahalı bişi diil,en fazla 20-30 tl civarıdır.Bir de doktor ilk günler sütyen takma demiş,baskılıyomuş göğüsleri,o nedenle sütün gelmesini engelliyomuş,sütyensiz geziyorum evde dedi,aklınızda olsun

Hihoooo pek severim zaten oyle evde saliverip gezmeyi...:))))
Cnm gogus kalkani bende alicam...biberon emzik vs. Avent aldim..bunuda avent alcam..
Cok rahat olyomus...gogus ucu yara vs oluo ya hem bebegin saligi hem annenin sagligi icin faydaliymis gercekten...
Bide o minnosa allah saglik versin...anasina babasina bagislasin allah

günaydn canım, bişey sorcam.ikeadan aldığın beşiğin kenarları resimde alçak gibi,gerçekte de öylemi?yani sence kaç yaşa kadar kullanır bebişler?

Cnm 60*120 olcusu...yatagin yerden yuksekligi icinde 2 kademe var..
İlk 9-10 ayda ilk kademede yatar..
Sonra yatagi asagi indirriz....yatak asagidaykende normalde bu olcude bi besigi 4 yasina kadar kullanir die okudum..
Banada kullanilabilir gelio...zaten 1 yasindan sonra parmakliklardan 2-3 tanesini cikarriz...kendisi girip ciksin die..ustten atlayamaz yatagin icine...pamakliklardan bi delik acariz..uykusu gelnce girer ordan:))))

ben onu denedim ama anormal mide bulantısı yaptı bende maltofer fol kullanıyorum bi haftadır
20 gün önce değerlm 9.5 ti..hemen günde 2 kere maltofere başlattı doktorum ama şimdide 8,9.yani hiç bi fayda etmiyo ilaçlar falan.napacm blmyrm.bebeğime zarar vermektn çok korkuyrm kansızlıktn dolayı

Selam kizlar herkeze iyi pazarlar.bugun ne bicm uyumusum bir uyandim saat 11 bucuk.esimin disarda isi vardi 9 buckta gitti.bende o gidince attim kafayi uyudm.amannn bebisler gelince zaten uyuyamicaz.bari simdi bol bol tadini cikaralim demi uykunun:)

yani iki kademeli,hıı.ben ayağa kalkmaya başladığında üstte parmaklıklar alçak gibi geldi,yatağın aşağı inebileceği aklıma gelmedibenim beynimde % 10 küçüldü heral beyazı çok güzel dolaplada uyumlu,bakalım bütçeye uygun büyüyen beşik bulamazsak ,bu modelde çok hoş,mavi bi cibinlikle ,uyku setiyle çok tatlu olarrrrr sen pembiş yaparsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…