Merhaba canim biz de bu modeli begendik ankamallde ama indirimdee olmasina ragmen pahali geldi sadece otofix puset 370 lira gibi birseydi sen nerden aldin kaca aldin canim ozelden de yazarsan sevinirim buraya yazinca kacirabilirim cevabini sayfalar cok ilerliyor cunku :26:Merhabalar :)
Bugün bebek arabamızı aldık. Chicco Trio puset ve ana kucağı aldık yanında da çanta, yağmurluk.. vs aksesuarlarını hediye ettiler.
Turuncu rengi kalmıştı sadece eşimin de en sevdiği renk turuncu :) O yüzden bu rengi aldık.
bnm kullandıgım kan ilacı sıvı ama cok iyi hiç sıkıntı yasamadım dr da bütün hamilek boyunca dengece tutuyo demişti kanını bi ara mide yanması yapmıstı degiştrsekmi demistimde degiştrmedi sizde onu deneyin doktorununza danısarak isterseniz...
adı ferplex fol
merhaba ben de mayıs annesi olacağım ama arada bizim topikten başka sizinkini de takip ediyorum. park yataktan biz de aldım ama daha yatağını almadık .siz beşiklere konulan yüksek yataklardan almışsınız sanırım. çok yüksek olmadı mı? fotograftan tam anlaşılmıyor.. bana o yataklar çok yüksek kalır, park yatak için daha ince yataklar var dediler.. siizn düşünceniz nedir? yatağı ekleyince üst kısımda ne kadarlık bir bölüm kaldı?
simdi netten baktımda yeni dogan bebek için susuz temizlikle alakalı bişimişş ilk 3 gün yıkamayın diyolarya o zaman mı kulanıcaz acep ...bnm ark kardesi dr o demişti bebek dogdugunda o üstndeki beyaz sey onu koruyomus 3 gün kalsın yıkamayın sakın demişti
simdi netten baktımda yeni dogan bebek için susuz temizlikle alakalı bişimişş ilk 3 gün yıkamayın diyolarya o zaman mı kulanıcaz acep ...bnm ark kardesi dr o demişti bebek dogdugunda o üstndeki beyaz sey onu koruyomus 3 gün kalsın yıkamayın sakın demişti
günaydın kızlar,dün arkadaşımın bebişini görmeye gittik,5 günlük oldu bile,amanın nasıl minik,nasıl küçük,annesini emerken uyuyup kalıyo memesinde falan,şaka maka az kaldı kızlar yaaarkadaşım bir de göğüs kalkanı almış,göğsünün ucuna takıyosun emzirmediğinde,hem ucu delikli hava alıyo hem de akan sütleri topluyo alt kısmı,bebeğe ister hemen ver istersen buzluğa at sakla.Ben araştırmıştım zaten,göğüs kalkanı da alıcam,karar verdim,çok pahalı bişi diil,en fazla 20-30 tl civarıdır.Bir de doktor ilk günler sütyen takma demiş,baskılıyomuş göğüsleri,o nedenle sütün gelmesini engelliyomuş,sütyensiz geziyorum evde dedi,aklınızda olsun
Gunaydinlarrrr
günaydn canım, bişey sorcam.ikeadan aldığın beşiğin kenarları resimde alçak gibi,gerçekte de öylemi?yani sence kaç yaşa kadar kullanır bebişler?
20 gün önce değerlm 9.5 ti..hemen günde 2 kere maltofere başlattı doktorum ama şimdide 8,9.yani hiç bi fayda etmiyo ilaçlar falan.napacm blmyrm.bebeğime zarar vermektn çok korkuyrm kansızlıktn dolayıben onu denedim ama anormal mide bulantısı yaptı bende maltofer fol kullanıyorum bi haftadır
Cnm 60*120 olcusu...yatagin yerden yuksekligi icinde 2 kademe var..
İlk 9-10 ayda ilk kademede yatar..
Sonra yatagi asagi indirriz....yatak asagidaykende normalde bu olcude bi besigi 4 yasina kadar kullanir die okudum..
Banada kullanilabilir gelio...zaten 1 yasindan sonra parmakliklardan 2-3 tanesini cikarriz...kendisi girip ciksin die..ustten atlayamaz yatagin icine...pamakliklardan bi delik acariz..uykusu gelnce girer ordan:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?