2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
valla bnmde cok istiyodu dayanamıyodum meyve fln yiyip tutuyodum bde artık cok isteyince bitter yiyiodum onun seker oranı az ve saglıklıkmıs dr demişti
ben de geçen çarşamba ölçtürdüm bu çarşamba tekrar ölçtürecem inşallah 140ın altına düşer yeme dendi ya daha çok istiyorum aklıma hep baklavalar geliyo yaa

ben de geçen çarşamba ölçtürdüm bu çarşamba tekrar ölçtürecem inşallah 140ın altına düşer yeme dendi ya daha çok istiyorum aklıma hep baklavalar geliyo yaa

aynen katılıyorum tv de bile gorsem cnm istiyodu yemesem olcem sanki dünden beride cikolatalr etrafımda bi tane yiyesim yok bu arada bn normalde hiç yiyemezdm tatlı bi adet zamanı yerdm oda gofreti zor bitirrdim simdide adet olmam gerekn donmlerde yine cnm istiyo sivilce cıkıyo sizdede oluyomu boyle seyler hamile kaldıgımdan bweri her ay yasadım bunu

istanbulda mıydın petunyapet hangi hastaneye gidiyosun öğrenebilir miyim benim kafam karışık da

Cnm ben 25. Haftaya kadar kadikoy sifa hastanesne gittim..
25 den buyanada kadikoy acibadem hastanesine gidiyorum...Dogmuda kismetse acibademde yapicam...

Son düzenleme:

Gelmemmi heccccc

ohhh misss yeminlen içmiş kadar sevindirik oluyorum şunu görünce

petu bu arada sen bi yerlere foto mu yükledim ben görmedim de

menzil be havalar ısınsın bi buluşma daha yapalım???
petu da gelir, hem belki bu sefer başkaları da gelmeye niyetlenir???

valla süper olur ben cuma gunu dra gidicem inşallah..
bi konusayım bakalım durumum ne kısalma devam mı etmiş aynı mı duruyo
bide cuma gunu dr sonrası kalan eksiklerimizi halletmem lazım son alışveriş diyebilirim..
sonra durumuma göre bulusalım her turlu tabii her turlu dediysem yine agırlarım szii
cunku uzaklaşamam durum neticesiyle..
bu arada harika bi smileymişş

Gelmemmi heccccc

ben yanlış anlamışım tatlımm
bayılmayı bende sevmiyorum 2 defa ameliyat oldum narkoz iğrenc bişey
bakalım benim dr ne dicek tabii
gerci ben hala için için catır catır normal dogum yapmak istiyorum ama işte..
bu aralar yine dunyaları yemeye basladım akşamları baskulde 83ü görur oldum

83 mu
Beni gemissin:))) tebrikler datlim, seni seviom bebem
Saka bi yana bende son 2-3 gnde fan kilo aldim...hafya basinda diodum son 3 haftadir yarim kilo ldim diodum...
Dun dr a giderken tartildim....son 3 hftada 2,5 kilo almisim.....nasil bcerdm bilmom...
82,5 dum dun...bugun 82 cktim.....dogru yolda ilerliom bende:)))

hersey yolundadır insallh ... kontlerde artık bebişler tam gözükmüyo yaaa o gıcık oluyo

dur kızdıgın muhabbetlere giriyim

ben gunde 3 magvital aldıgım için surekli bi ishal durumum var
yemek yiyorum 2 kilo fazla cıkıyorum içtigim sularla birlikte bi tuvalete gidiyorum
hooooppp 1700 gram gitmiş

ya su tabir artık tam bana uyuyoo ye iç s.ç yat

yarın doktora gidices bakalım ne kadar olmuş bebişim bide kordonumuz ne durumda

hayırlı haberlerle gel inşallah..

bende kiloları duydukca catladım meraktan acep 1000 olacakmı derken dr 1400 diyince havalara uctum kilo aslında o kadarda önmli degil saglıklı olması önmli ama yinede insdan kilosu cok olunca insdan bebegine iyi bakmıs hissediyo bide bnm gibi kiloyu takıyosan ohh aldıgım 1.5 kilon 800 cocuga gitti diyince dahada mutlu oluyo insan :)

Hatirladigim kadariyla yuklemedim cnm..nedenki

arkadaşlar beşik ile ilgili yorum yapmış da "şurası nasıl, burası nasıl?" şeklinde ben de acaba başka bi linke fotoğraf mı yükledin merak ettim.

yüklemediysen de yükle zaten bi an önce, ama şöyle tüm odayı çek ben daha hazırlamadığım için hevesleniyorum

Dur simdi....omrumde ilk defa muz yiyom...cok kotu tadi...ama kizim kilo alsin die yiyom..boggggg
Magviatali benm dr biraktiri...yiter ictigin die...

inşallah canım..sen nasıl oldun risk devam ediyor mu

yanlış hatırlamıyorsam dr sana magvitali bırak demişti dimi neden öyle dedi ki bırakılması mı gerekmiş artık sorayım yarın ona göre:44:
birde elevite devam ediyormusunuz kızlar

Evet cnm...aynen bende senin gibi hissediom bu konuda....

yok cnm yuklemedim..ipekkelebekle daha once konusmustuk oda ayni besigi dusunyodu bi arada ondan bilio..
Oda yapmicam..ama besigi soyle bi kurim cibnlik yatak hepsinn birlikte bi fotosunu cekerim artik...dolabin yerlesmis halini...ve tabi yuklerim fotoyu:)))

bn elevit kan hapı bidec dnden beri magnezyum kullanıyorum vala d-ün gece rahat yattm işe yarıyomus gercektwen

yanlış hatırlamıyorsam dr sana magvitali bırak demişti dimi neden öyle dedi ki bırakılması mı gerekmiş artık sorayım yarın ona göre:44:
birde elevite devam ediyormusunuz kızlar

Cnm ben hem osteocare hem magvital kullaniodum...bi donem kalcam cok agriodu..
Osteocare de magnezyum+ kalsiyum icerio..
Agrin sizin yoksa magvitali birak dedi...benimde cok skur bi agrim yok biraktim..
Zaten belli bi haftadan sonra magvital birakilyo sanirim...
Dogum sancisini hissetmeni engelliomus...
Ama daha bizlerin haftasi erken tabi....tam bilmom ama 35 de falan biraktiryo olabilirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…