tesekkür ederim dr lada pek konusamadım bulundugu hast de bilmiyolar gidecegini soramadım da cok acık acık yardımcısı vr yannda die ara gelmeden dedi konusuruz bakalım mantıklı bişi derse ona gitmek istiyorum yine ama bastan beri o bakıyo ama bi kac kerede siirtekine gidicem yetişirsem batmana ona giderim yrtişemezsem mecbur siirrte dogum yaparım(((
Merhabalar :)
Bugün bebek arabamızı aldık. Chicco Trio puset ve ana kucağı aldık yanında da çanta, yağmurluk.. vs aksesuarlarını hediye ettiler.
Turuncu rengi kalmıştı sadece eşimin de en sevdiği renk turuncu :) O yüzden bu rengi aldık.
Bugün bebek arabamızı aldık. Chicco Trio puset ve ana kucağı aldık yanında da çanta, yağmurluk.. vs aksesuarlarını hediye ettiler.
Turuncu rengi kalmıştı sadece eşimin de en sevdiği renk turuncu :) O yüzden bu rengi aldık.
baya mantıklı bi seçin olmuş turuncu da her iki cinse gider ikinci çocuk açısından da mantıklı ne güsel hediyeler de var e daha ne di mi hayırlı olsun inş
bu arada fiyatı ne kadar bana alt komşum verdi de onun da chiccodan ama tasarım biraz farklı 3 çocuk büyütmüş hala da baya sağlam
güle güle kullansın bebişin canım...bizimde bebek arabamız turuncu bende pierre cardin aldım pusetli hem kız hem erkek için ideal renk olduğunu düşünüyorum
Cok guzelmis cnm....gule gule kullanirsin ins....
Bende gri aldim pusei, ana kucagini pembe aldim...ana kucagi biraz daha ucuz, esim cok pembe istedi, o noktada mantiktan koptuk ama cok pahali seyler unisex bi renk almak cok mantikli yani...ilerde 2. Bebek icin veya ihtiyai olabilecek birine verebilmek icin cok mantikli...
Merhaba kızlar, ben çok sıkıldım artık hergün bir yerim ağrıyor hiç mi sağlıklı bir gün geçiremeyeceğim, kalçam ağrıyordu şimdi de belim başladı oturamıyorum yatamıyorum, dişim de başlayacak galiba zaten havalar kötü evden çıkamyorum bunaldım. İstanbulda hiç yakınım yok birkaç komşum dışında, burada uzun yıllar yaşayacağımı sanmıyorum eşim de burdan ayrılacak gibi değil, Ben dışarıda gezmeye güneşli havalara alışkınım sanki burada hapisteyim gibi ve bebek doğunca artık evden hiç çıkamayacam bugün hep bunları düşündüm durdum ağlama krizine tutuldum ne yapacağım bilmiyorum.
Canım çıkmak istiyorum da karda yürürken kayarım ya da soğuktan üşütürüm diye korkuyorum. Sana katılıyorum günde 1 saat bile evden dışarı çıkmak yürümek iyi geliyordu. Hep evde oturmaktan sürekli ya bir yerim ağrıyor ya da yorgun bitkin hissediyorum. İnşallah şu soğuk havalar geçer de biraz dışarı çıkarım. Çok güzel moral vermişsin canım teşekkür ederim, bu durumumu bile paylaşacak kimsem yoktu yanımdaCanım ben de Ankaradayım ve merkezden uzaktayız. Son 1 aydır kar kış ben de eve kapandım ve evde oturdukça ağrılarım artıyor. Hava 5-6 derece olup güneş çıktı mı hemen kendimi dışarı atıyorum yürüyüşe çıkıyorum ama buara 10 günde bir ancak hava öyle oluyor.
Bugün alışveriş merkezine gittim 1 saat yürüdüm içeride ve şimdi çok iyiyim anladımki yürümem daha çok yürümem lazım hem stres atmak hem de ağrılarımdan kurtulmak için. Yakınında alışveriş merkezi büyük market falan varsa fırsat buldukça çık reyonları tek tek gez havalar ısınıcaya kadar en azından. Bebeklerimiz de yaza yakın doğacak 2 ay evde oturursun sonra alır çıkarsın onu da parka orada çocuklu insanlarla sohbet muhabbet çevren olur sıkma canını.
Canım çıkmak istiyorum da karda yürürken kayarım ya da soğuktan üşütürüm diye korkuyorum. Sana katılıyorum günde 1 saat bile evden dışarı çıkmak yürümek iyi geliyordu. Hep evde oturmaktan sürekli ya bir yerim ağrıyor ya da yorgun bitkin hissediyorum. İnşallah şu soğuk havalar geçer de biraz dışarı çıkarım. Çok güzel moral vermişsin canım teşekkür ederim, bu durumumu bile paylaşacak kimsem yoktu yanımda
annemler kayınvalidemler herkes burda canım evde tek kalıyodum artık kalmıyorum kayınvalidemlere geldim doğuma kadar hayırlısını versin rabbimdur şimdi olumsuz düşüncelere hiç yer verme allahtan hayırlısı yanında annenler fln olcak mı senin
çok sağol canımçok şirin bol bol uyusun gece uykuları iyi olsun hiç üzmesin anneyi
canımm çok tatlısın yaa ilahiya komik gelicek ama bi şey sorcam.sizde aşerme oldu mu bilmemde ben yeşil banyo sabununa aşeriyorum resmen evde olsa yiycem o derece. ve iki gün önce çamaşır makinesinin yumşatıcısı yeşil sabun gibi koktu birden ve uzun uzun kokladım.
sonra kimyasal olduğu aklıma geldi. sizce bebeğe bi zararı olmuş mudur?:18::18::18:
ya komik gelicek ama bi şey sorcam.sizde aşerme oldu mu bilmemde ben yeşil banyo sabununa aşeriyorum resmen evde olsa yiycem o derece. ve iki gün önce çamaşır makinesinin yumşatıcısı yeşil sabun gibi koktu birden ve uzun uzun kokladım.
sonra kimyasal olduğu aklıma geldi. sizce bebeğe bi zararı olmuş mudur?:18::18::18:
canımm çok tatlısın yaa ilahiben yeşil sabunun kokusunu çook severim. çocukluğuma götürür beni. bak şimdi benimde koklayasım geldi iyimi anneannem de bildiğin kül aşermiş . hatta yemiş de yani . oluyor böyle şeyler
ahh canım sanırım demir eksikliğinden yaşıyrz bunu.bende fena halde toprak aseryrm söyle hafif ıslak.bak ağzım sulandı yine..malesef kanım 8.9 benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?