2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

en mantılıısı ne olur ne olmaz yakınlarda olsun da durum iyi olursa zaten gidersin

baya mantıklı bi seçin olmuş turuncu da her iki cinse gider ikinci çocuk açısından da mantıklı ne güsel hediyeler de var e daha ne di mi hayırlı olsun inş
bu arada fiyatı ne kadar bana alt komşum verdi de onun da chiccodan ama tasarım biraz farklı 3 çocuk büyütmüş hala da baya sağlam

güle güle kullansın bebişin canım...bizimde bebek arabamız turuncu bende pierre cardin aldım pusetli hem kız hem erkek için ideal renk olduğunu düşünüyorum

Cok guzelmis cnm....gule gule kullanirsin ins....
Bende gri aldim pusei, ana kucagini pembe aldim...ana kucagi biraz daha ucuz, esim cok pembe istedi, o noktada mantiktan koptuk ama cok pahali seyler unisex bi renk almak cok mantikli yani...ilerde 2. Bebek icin veya ihtiyai olabilecek birine verebilmek icin cok mantikli...

Teşekkürler canım, ,toplam 1080 TL. Chicco'nun çok fazla modeli var aslında benim bu modeli seçmemin ilk nedenlerinden biri anneye dönük olarak da kullanılabiliyor. İlk zamanlarda bana dönük olarak kullanacağım. Bir de çok kolay kapanıyor ve kapatınca kaldırarak taşımana gerek yok tutup tekerlekleri üzerinde çekebiliyorsun. Chicco gerçekten bebek arabasında iyi bir seçim biz de iyisi olsun kısmetse 2. çocuğada kullanırız dedik. Belki 3.ye de

Merhaba kızlar, ben çok sıkıldım artık hergün bir yerim ağrıyor hiç mi sağlıklı bir gün geçiremeyeceğim, kalçam ağrıyordu şimdi de belim başladı oturamıyorum yatamıyorum, dişim de başlayacak galiba zaten havalar kötü evden çıkamyorum bunaldım. İstanbulda hiç yakınım yok birkaç komşum dışında, burada uzun yıllar yaşayacağımı sanmıyorum eşim de burdan ayrılacak gibi değil, Ben dışarıda gezmeye güneşli havalara alışkınım sanki burada hapisteyim gibi ve bebek doğunca artık evden hiç çıkamayacam bugün hep bunları düşündüm durdum ağlama krizine tutuldum ne yapacağım bilmiyorum.

güle güle kullansın bebişin canım...bizimde bebek arabamız turuncu bende pierre cardin aldım pusetli hem kız hem erkek için ideal renk olduğunu düşünüyorum

Aslında aklımda turuncu hiç yoktu. Hep kırmızı, lacivert, gri, siyah bakıyordum sonra sadece turuncu var dediler baktık gayet iyi görünüyor dediğin gibi her 2 cinse de uygun bir renk hemen aldık :) Siz de güle güle kullanın canım.

Teşekkürler canım :) Gri de çok güzel duruyor bebek arabasında. Pembe de çok güzel de neyse en azından sadece ana kucağını pembe almışsınız bebek arabası daha uzun ömürlü ve pahalı birşey sonuçta onun unisex olması önemli.

Canım ben de Ankaradayım ve merkezden uzaktayız. Son 1 aydır kar kış ben de eve kapandım ve evde oturdukça ağrılarım artıyor. Hava 5-6 derece olup güneş çıktı mı hemen kendimi dışarı atıyorum yürüyüşe çıkıyorum ama buara 10 günde bir ancak hava öyle oluyor.
Bugün alışveriş merkezine gittim 1 saat yürüdüm içeride ve şimdi çok iyiyim anladımki yürümem daha çok yürümem lazım hem stres atmak hem de ağrılarımdan kurtulmak için. Yakınında alışveriş merkezi büyük market falan varsa fırsat buldukça çık reyonları tek tek gez havalar ısınıcaya kadar en azından. Bebeklerimiz de yaza yakın doğacak 2 ay evde oturursun sonra alır çıkarsın onu da parka orada çocuklu insanlarla sohbet muhabbet çevren olur sıkma canını.

Canım çıkmak istiyorum da karda yürürken kayarım ya da soğuktan üşütürüm diye korkuyorum. Sana katılıyorum günde 1 saat bile evden dışarı çıkmak yürümek iyi geliyordu. Hep evde oturmaktan sürekli ya bir yerim ağrıyor ya da yorgun bitkin hissediyorum. İnşallah şu soğuk havalar geçer de biraz dışarı çıkarım. Çok güzel moral vermişsin canım teşekkür ederim, bu durumumu bile paylaşacak kimsem yoktu yanımda

Canım 7 Şubatta soğuk hava yurdu terkedecekmiş hergün meteor haberlerini izliyorum :) Ondan sonra hergün çıkıp yürüycem tak kulaklığını aç müziği yürü sen de. Biz bunaldıkça bebişlerimizde etkileniyor.

ya komik gelicek ama bi şey sorcam.sizde aşerme oldu mu bilmemde ben yeşil banyo sabununa aşeriyorum resmen evde olsa yiycem o derece. ve iki gün önce çamaşır makinesinin yumşatıcısı yeşil sabun gibi koktu birden ve uzun uzun kokladım.
sonra kimyasal olduğu aklıma geldi. sizce bebeğe bi zararı olmuş mudur?:18::18::18:

dur şimdi olumsuz düşüncelere hiç yer verme allahtan hayırlısı yanında annenler fln olcak mı senin
annemler kayınvalidemler herkes burda canım evde tek kalıyodum artık kalmıyorum kayınvalidemlere geldim doğuma kadar hayırlısını versin rabbim
çok şirin bol bol uyusun gece uykuları iyi olsun hiç üzmesin anneyi
çok sağol canım

çok güzel canım güle güle kullanın

merhaba ben de mayıs annesi olacağım ama arada bizim topikten başka sizinkini de takip ediyorum. park yataktan biz de aldım ama daha yatağını almadık .siz beşiklere konulan yüksek yataklardan almışsınız sanırım. çok yüksek olmadı mı? fotograftan tam anlaşılmıyor.. bana o yataklar çok yüksek kalır, park yatak için daha ince yataklar var dediler.. siizn düşünceniz nedir? yatağı ekleyince üst kısımda ne kadarlık bir bölüm kaldı?

canımm çok tatlısın yaa ilahi ben yeşil sabunun kokusunu çook severim. çocukluğuma götürür beni. bak şimdi benimde koklayasım geldi iyimi anneannem de bildiğin kül aşermiş . hatta yemiş de yani . oluyor böyle şeyler

kızlarr bi hafta ev esaretinden sonra bugüün acısını çıkardım, eşimle önce pazara(her taraf kar, ben arabada oturdum eşim bişeyler aldı getirdi) sonra alışveriş mağazasını gezdik, yemek yedik ordan da bizim gibi hamiş bi aileye çaya gittik:) 3 gibi çıktık eve geldiğimizde 12 gibiydi çok mutlu oldum:) çok sıkılmışım evde!!!
geçmiş bi 10 sf okuyabildim kontrole gidip güsel haberler almışsınız benden de bebişlere kocamann maşallah,yerlerinde güsel güsel büyümeye devam etsinler :) bizim de kontrolümüz bu perşb merak içindeyiz, 1 aydır görmedik.. Allah hepimize güsel haberlerini duymayı nasip etsin .. iyi geceler..

ahh canım sanırım demir eksikliğinden yaşıyrz bunu.bende fena halde toprak aseryrm söyle hafif ıslak.bak ağzım sulandı yine..malesef kanım 8.9 benim

ay ölcem gözümün önünde yeşil sabun uçuşuyo

ahh canım sanırım demir eksikliğinden yaşıyrz bunu.bende fena halde toprak aseryrm söyle hafif ıslak.bak ağzım sulandı yine..malesef kanım 8.9 benim

anammmmmmmm toprak demişsin o toprak o yeşil sabun bi lezzetli geliyo bana anlatılamaz bi şey nolcak halim. kalıp kalıp yiyesim var o sabunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…