2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bende guzel olacagina inaniyorum..hazirlim ins. Cekip koycam en kisa surede:)))
MRH bende nisan annesiyim,

demir ilacı ve elevit kullanıyorum. doktor bana daha magnezyum vermedi. magnezyum neye yarıyordu?
Slm, hosgeldin....kalca, bacak kemik bel agrilarina, kasik agri ve sanvilarina ii gelio cnm...
kızlar hastane çantanızı hazırladınız mı
Henuz degil...ama 30 dan sonra hazir durmasinda fayda var aslinda:26:

canım o ağrı hepimizde oluyor ben gece dönerken kütürt sesini duyuyorum bacaklarım arasında
ayağa ilk kalktığımda adım atamıyorum dr a göre hepsi normal
hayırlısıyla sağlıkla sağsaliö dünyaya gelip sağlıkla uzun yıllar yaşarlar inşallah bebişlerimiz
artık az kaldı son 8 hafta:18:

arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada

canım 1 tane okudum. öyle yazmışsın. Allah kabul etsin en kısa zamanda sana da sağlıklı hayırlı bebek nasip etsin amin.

Karla kaplı bir sabahtan herkese günaydınlar
İki aya yakın süredir bozuk olan uyku düzenimiz rahatsızlanmam sebebiyle düzene girdi. Son bir haftadır erkenden yatıp, sabah 6-6 buçuk gibi gözlerimizi açıyoruz.
Geçtiğimiz hafta üstüste 3-4 gün aynı saatlerde hep baş dönmesi, halsizlik ve ardından bayılacak gibi olma derecesinde kötü oldum. Bir gün de sanki içime saatlerce bıçak batırıyorlarmış gibi sancılar hissettim. İki gündür kendime gelir gibiyim. Haftaya kontrollerimiz var. Bebişimi çok özledim, bir aydan beri görmedim, artık göreyim dimi

kızlar günaydın,cumrtesi gecesinden beri dişim ağrıyor,dün gece doktorumu aradım,Minoset içeyim mi diye,içebilirsin dedi,içtim ama pek bi işe yaramadı,doktorum yarın mutlaka dişçine git dedi,zaten geçicek gibi de görünmüyo,gidicem bugün sanırım.İnternette araştırdım,diş tedavisinin zararı yok diyo,hatta vurulan iğneler de morfin bazlı değilmiş ve gebeler üzerinde yan etkisi yokmuş,napıcam bilmiyorum yaa?Bu gece ağrıdan hiçç uyuyamadım,muhtemelen iğne vurmadan halledilcek bişi değil,doktorumm tedavi yaptırabilirsin 32. haftaya kadar dedi,hatta eğer iltihap falan olmuşsa mutlaka haber ver,uygun bir antibiyotik vereyim dedi.Sağlık sitelerinde ağrılı ve acil durumlarda gebeliğin her döneminde müdahale edilebilir diyo,kafam karıştı.:44:Sizlerden tedavi olan,özellikle iğne vurularak diş tedavisi olan var mı? :18:

yine karlı bi günaydın.............
bugün herkes kar yüzünden geç başlıyo galiba mesaiye, kimseler yok..........
bütün çalışan arkadaşlarım inşallah düşmeden sıkıntısız gelirsiniz işlerinize.........
MİGİ canım kimse olmadığı için ben cvp veriyim, ben topikte hiç hatırlamıyorum diş tedavisi gören....dr. un ne diyosa onu yap canım bence,,,,,,

Günaydın karlı bir istanbul dan bir abahı da kaymadan düşmeden atlatabildik çok şükür
bu şartlarda bile işyerine gelmeye çalışıyoruz dışarıyı gör artık patronum durmak yok yola devam

Günaydın...
Daha Cumartesi günü diş hekimimdeydim. Normalde kullandığı "fort" yerine normal olanından kullandı. Uyuşturucu etkisi daha az olduğu için; sinire her zamanki kadar yaklaşamadı. Bunun tek dezavantajı, 2 seansta halledilebilen kanal tedavisi 3 seansta bitecek. Sinire yaklaşabildiği kadar yaklaşıp öldürücü koyacak. O etki edince 2. seansta biraz daha derine inip öldürücü koyacak, daha da dayanamazsam aynı işlem bir daha uygulanacak.

Sonuç: Eğer hem doktorun hem diş hekimin tedavi olman konusunda hemfikirlerse, bence o ağrıyı çekmene hiç gerek yok. Majezikin bile geçirmediği ağrıya Minoset ne yapsın?!

valla canım sabah eşim getirdi beni, gelirken onada söyledim, bi gün bi iş yerim olursa hamileleri böyle havalarda kesinlikle çalıştırmıycam, hamilelere her konuda özen göstercem,çok zor gerçekten bu havada bizim işe gelip gidebilmemiz

bende seninle hemfikirim cnm...
çalıştırmayı bırak bir saat erken çıkın bile demiyor bizim patronlar.cuma günü eve 3 saatte gittim.eşim annemler deli oldu resmen.çok korkuyorum işe gelip giderken birşey olacak diye.heryer buz kolay değil gidip gelmek.

hakikaten çok zor canım insan psikolojik olarakta kendini bi baskı altında hissediyo zaten, dikkat etmem lazım ,düşmemem lazım,ben 5 dak. karda yürüyüm 5 saat yürümüş gibi heryerim ağrıyo kendimi sıkmaktan,benim kuzenimde hamile yazık 2 hafta önce karda kaymış düşmüş bebek ters dönmüş eşi aşağıya inmiş, kanaması olmuş, 1 hafta yattı onuda duyunca daha çok etkilendim..........

aynen cnm ya bu ne ya sabahları eşim olmasa bizim yokuştan nasıl inerim bilmiyorum

tüh ya çok kötü olmuş... bende ondan korkuyorum işte.
birde ben istifa etmiştim taa ne zaman iş yerinde uzatmaları oynuyorum yerime eleman bulamadılar diye.eşim onun içinde kızıyo.hem istifa etmişsin hem hamilesin bu adamlar ne kadar geniş hala birini bulmuyorlar diye..ben işe gelmesemde olur ama madur olmasınlar diye geliyorum yani.Allah korusun yolda falan birşey olsa direk suçlu durumundayım valla.

günaydınlar .. bu hafta sonları hiç bitmesin ya da hergün tatıl olsun
uyku düzenim cok bozuldu ağrılarımdan uyuyamıyorm geceleri
o halde işe gelmekte işkence resmen

canımm rapor için konuştunuz mu?
haftaya gitmem gerekir mi diye?

günaydınlar herkeslereeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…