ayy canım ya geçmiş olsun...hakikaten çok zor canım insan psikolojik olarakta kendini bi baskı altında hissediyo zaten, dikkat etmem lazım ,düşmemem lazım,ben 5 dak. karda yürüyüm 5 saat yürümüş gibi heryerim ağrıyo kendimi sıkmaktan,benim kuzenimde hamile yazık 2 hafta önce karda kaymış düşmüş bebek ters dönmüş eşi aşağıya inmiş, kanaması olmuş, 1 hafta yattı onuda duyunca daha çok etkilendim..........
canımm rapor için konuştunuz mu?
haftaya gitmem gerekir mi diye?
günaydınlar herkeslereeeee
Günaydın herkeseeee....
bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....
haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi ( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
en iisini etmişsin cnm..Günaydın annecikler,
Soğuk bir İstanbul sabahından.
Evdeyim ben bugün gitmedim. Yıllık iznimden düşürücem.
Acayip lapa lapa beylikdüzü tipiyede çeviriyor ara ara. Gitmedim walla napiyim.,
Evim yakın ama korkuyorum yine de.
Eee nasılsınız bakalım? Biz dün nişandaydık Zeynepmeynep'le :)
Ben accık oynadım....
Keyifli ama soğuktu
Bugün de kocacım gececi şu anda evde o yüzden şimdilik keyifli... :)
canım gözün aydın...bebeişin kilosu vs. ne güzel normal..Günaydın herkeseeee....
bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....
haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi ( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....
günaydın kıslaaarrr...
ZEYNEPAZRA canım ayetel kürsi istemişsin okurua tabi ama biraz daha detaylı yazarsan sevinirim, çünkü hergün 1 kişi okuyacak yazmışsın galiba sen bize detaylı yaz biz ona göre okuyalım,ben şimdi yinede 1 tane okudum, Allah gönlüne göre versin canım..
yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktubişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı
neden olduğunu anlamadım bende
yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktubişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı
neden olduğunu anlamadım bende
yaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktuBişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular
Sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek
Neden olduğunu anlamadım bende
Günaydın annecikler,
Soğuk bir İstanbul sabahından.
Evdeyim ben bugün gitmedim. Yıllık iznimden düşürücem.
Acayip lapa lapa beylikdüzü tipiyede çeviriyor ara ara. Gitmedim walla napiyim.,
Evim yakın ama korkuyorum yine de.
Eee nasılsınız bakalım? Biz dün nişandaydık Zeynepmeynep'le :)
Ben accık oynadım....
Keyifli ama soğuktu
Bugün de kocacım gececi şu anda evde o yüzden şimdilik keyifli... :)
psikolojimiz iyice değişti. bende hamile olmaktan sıkıldım sanırım.bir an önce doğsun kucağıma alayım istiyorum.eskisi gibi dar kotlarımı topuklu ayakkabilarımı giyeyim istiyorum.
ayy canım ya geçmiş olsun...
bende aynen stres oluom herşeyden çok..nasıl yürücem die...
konuştum zeynebim..
31+ larda herhangi bir gün sgk anlaşmalı bi hastaneye gitmem yeterliymiş.
benim hastanede sgk olmadığı için vermiolar..
bu muayenedeki ultrason sonuçlarınıda al yanına belki hiç muayene etmeden buna göre yazar raporu dedi..
o hani ben 1 hafta falan ilerde yazsın istiodum ya erken izne çıkıim die dr çok zor yapmıolar artık dedi, önceden yapıyorduk ama artık yapılmıo dedi...ama yinede bi sor dedi...
bu hafta cuma günü 31+1 olucam..iş yerine yakın bir sgk anlaşmalı poliklinik var gidicem bakalım oraya..
en iisini etmişsin cnm..
bende gelmezdim walla bu havada herşeyi göze alırdım ama yöneticim bu hafta izinde( tekim, mecbur gelcem...miss gibi tadını çıkar..
bide zeyneplemi nişandaydınız..nasıl yani yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?