o zaman bende şubatın üçüncü haftası gidicem
yani ben bu şubatı full çalışırım
anlaşıldı....
Rapıor işlemlerinide bize söylersin
ön tecrübe ederiz :))
en iisini etmişsin cnm..
bende gelmezdim walla bu havada herşeyi göze alırdım ama yöneticim bu hafta izinde( tekim, mecbur gelcem...miss gibi tadını çıkar..
bide zeyneplemi nişandaydınız..nasıl yani yaaaaa
canım gözün aydın...bebeişin kilosu vs. ne güzel normal..
umarım bahsettiğinde mühim bişi değildir...allah korusun miniklerimizi...
nerdeydin bakim sen...günlerdik yok yazılyon yoklamada
efet kuzenim olur kendisi :)
misaltin benim kuzenim ondan :))
teyzoş kızı ya :))
enammmm ben heç bilmiodum hoyu bunu...ne guselllll
nerdeydin bakim sen...günlerdik yok yazılyon yoklamada
bende dün ağladım..ama neden bilyomusnuz...
Banyo yaparken çok zoruma gitti o aynayla aramdaki ilişki..
öyle çevir böyle koy..bi türlü göremedim görmem gereken yerleri..
Bodoslama daldım...ama ağlaya ağlaya olmuo olmuo die...
misaltin benim kuzenim ondan :))
teyzoş kızı ya :))
Efet kuzenim olur kendisi :)
bende dün ağladım..ama neden bilyomusnuz...
Banyo yaparken çok zoruma gitti o aynayla aramdaki ilişki..
öyle çevir böyle koy..bi türlü göremedim görmem gereken yerleri..
Bodoslama daldım...ama ağlaya ağlaya olmuo olmuo die...
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
aaaaaaaaaaaaa ne güzelmişpeki niye bugüne kadar sölemediniz hımmmm
çok hoş ya, çok keyifli....ben biraz daha zorlasam kuzenlerimin ismini unutcam....babamı bile görmeyeli 15 ay oldu, değilki kuzenlerimEvet çok keyifli böyle bir durum.
Bizim düğünlerimiz de 2 ay ara ile oldu.
Hep isterdik zaten çocuklarımızda bizim gibi büyüsün diye :)
Allah nasip eder inşallah....
geçmiş olsun canım çok....dinlendiğin ii olmuş havada kötüydü zaten...hoş bu hafta dahada kötü ya...benim pimpirik doktorum önceki cuma kontrolde tutturdu suyun az diye, pazartesi bi araştırma hastanesine hocasına yolladı, o adama göre normal ama doktoruma göre az olunca hastaneye yatmadım ama illa dinlen dedi rapor verdi... bi hafta yattım... iyi de oldu ama yatmaya fena alışmışım... ama dinlenince kasılmalarım bitti onu gözlemledim... yoklamada adım gösükmeyebilir ama telefondan takip ettim ben de tatlım
kendini temizleyemiyo insan gerçekten çok sinir bozucuu ayna maynadaaa yeterli olmuyoooo
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada
enammmm ben heç bilmiodum hoyu bunu...ne guselllll
kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmmsizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm
kızlar bişey sorucam size yaaa kafam çok karışık...dün ben kraft twist travel sistem bebek arabasını araştırmadan eşimi o pazar keyfinden mahrum ederek giittim aldım.birde anadolu yakasında bir yerde daha ucuzmuş diyerek taaa 100 tl lik benzin yaktık+trafik istanbulda olanlar bilir berbat.birde kar yağdı gelirken yollar dahada fena.eve geldim yorumları okuyorum salak gibi önceden oku araştır demi neyse olumsuz yorum çok fazla oturumu rahat değil bebek kayıyor deniyor.bende baktım hakikaten oturma yeri kayacak gibi içime sinmedi.eşime daha kayar mı acaba öyle diyorlar falan dedim tabii der demez paparayıı yedim yani adam haklı bana canım sen araştır bak ne istiyorsan onu alalım dedi hiç sınırlama getirmedi.ben gittim 800 lirayı verdim geldim arabaya.geri iade etsem 100 lira zaten gitti giderken +iadeye götürürkende aynı şey olacak 200 lirayı çöpe attım ki zaten eşime iade dedim başkada bişey diyemedim ondan sonrasını hatırlamıyorummmmsizin bir fikriniz var mı arabayla ilgili ben şimdi ne yapsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?