teşekkür ederiz canım, hava soğuk diye sadece ankamall den baktık.işte taç, english home oralarada baktık, en çok bu hoşumuza gitti 270-280 civarıydı canım fiyatı, kayınvalidem aldı onun için net fiyatını bilmiyorum....taç tada güzelleri var onlar 150 civarı ama onların koruması tek bi tarafını kapatıyomuş bu dört bi yanını kapatıyo....
Canım ben size değil burada çalıştığım arkadaşlara rezil oldum. Kımkırmızı surat herkez soruyo ne oldu ne oldu diyee o acıdan rezil oldum diyorum. Tabi çalıştığın yerde anlatamıyosun bitanem.
yogun bir iş gününden emrhaba bayanlar
nasılsınız
bana dua edin ne olur
ruh sağlığım hiç ama hiç iyi değil
canım çok sıkkın
aslında biliyorum gecici bir durum ama Rabbim sabır versin deyin ne olur
anneye de baya da ayrı ayrı maşallah
ankara'da özelcan bebe var, internetten de satış yapıyo. orda iç yatağı ve uyku seti ahşap karyola ile beraber 420 lira. ben görmeden almak istemediğim için kaldı ama siz bakabilirsiniz
ben böle gelin görümce mevzusunda çok fevriyimdir, tabi mantıkla hareket etmekte fayda var
ama şu durumda eşini boğmak istedim kusuruma bakma da... gelmişsin kaçıncı haftana, eh ağırlaştık iyice, karnındaki bebeğe yazık, geçen hafta biraz canım sıkıldı diye bebeğimin suyu azaldı, seni ne kadar üzmüşler bak yazık
canını çok sıkarlarsa direk de yaa bu halimle şu yaptığınız iş mi diye, biraz deli olmak iyidir bazen...
Saol canım. Biz aslında yastık ve yorgan aldık ama bu setlerde zaten var dimi? Sen bu setin dışında yorgan almışmıydın gerek var mı acaba? dört tarafının kapalı olması önemli yoksa setin anlamı yok bence.
kızlar facede çatlaklar konuşuluyo ya aklıma geldi,geçen gün göğsümün altı tatlı talı kaşındı bende unutup tatlı tatlı kaşıdım son anda aklıma geldi hemen bıraktım, ammaaaaaaaaaa ben kaşıdığım yeri bi 1 sm kadar çatlatmışım,sakın kaşınan yerlerinizi kaşımayın, kesinlikle çatlıyor
Saol canım özelcanbebeyi biliyorum ama aklıma gelmemişti uyku seti için. Şimdi baktım sitesine baya çeşit var. Mobilyasını ayrı alacağız sitelerden ama uyku setini buradan alabiliriz fiyatları uygun görünüyor.
canım bu setlerde yorgan oluyoda yastık olmuyo, sadece kılıfı oluyo, yorgan annem diktirdi 1 tane adetmiş,ama o biraz büyük,2 takımda nevresim aldım,bilmiyorum ki daha almak gerekiyomu,1 tane daha yorgan alıyım diyodum ama karar veremedim bende...
hayırdır kuzuuu sıradan ve artıkın bizim için klasik olan bunalım hali mi yoksa bişiy mi vaa noldu sana bişey olmasın nolur kuzucuk üzülmesin
canım bu setlerde yorgan oluyoda yastık olmuyo, sadece kılıfı oluyo, yorgan annem diktirdi 1 tane adetmiş,ama o biraz büyük,2 takımda nevresim aldım,bilmiyorum ki daha almak gerekiyomu,1 tane daha yorgan alıyım diyodum ama karar veremedim bende...
bellonaya baksana kuzu orda da var sethalinde uygun hem de
setleri belki isteğe göre hazırlıoda olabilirler...yada benim k. validem bişiler yapmış..
çünkü bizim uyku setini k. validem aldı...
içinde yastıkta var..nevresimi 2 çeşit...yazlıkta var kışlıkta var..
2 tane battaniye var..alt açma minderi, yan koruma vs. de var....
bende uyku seti dışında ablamın bebeğinden pamuk yorgan var o gelecek...
hani dedim şimdi değilde seneye çok soğuklarda opamuk yorgan daha ii olur elyafdan..
onun dışında 2 tane nevresim tk aldım ama k. valideme söyledim...denk gelince pazen kumaş alcak, 2-3 tane sadece çarşaf ve yastık kılıfı dikecek...aldığım nevresim takımları çok hoşuma gitmedi..pazen daha ii olur die düşünyorum
bellonaya baksana kuzu orda da var sethalinde uygun hem de
belki de o şekilde takım yapıyolardır bilmiyorum, ama benim baktıklarım böyleydi hep, gerçi dedim ya biz çok gezmedik,eminim farklı farklı vardır...
bu arada nolur şu sigarayı içmeyin artık, zaten son günlerde inanılmaz bi istek var ona karşı, sizde öle içtikçe kötü oluyorum
Canım inan bebişlerimiz herşeyi hissediyor. Haftalardır hareketlerini hissedemiyordum doğru dürüst dün hiç uyumadım. O da benimle beraber uyumadı inan.. O kadar üzüldüm kii anlatamam bebişimin hareketlerine sevinemedim bilee üzülünce oda üzülüyorr yavrummm benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?