canım ya ne kadar iyisin allah razı olsun ben bir liste yapıyorum da eğer senini için de uygunsa 17 şubatta okur musun benim için
canım aslında sayfanızı çok meşgul etmek istemiyorum ama şöyle hergün bir hamile okuyacak sadece toplam 41 gün ben bir liste yapıyorum her gün birirnin ismini yazıyorum tabi isteyen olursa gerçekten herkes çok duyarlı allah razı olsun
SeLaMuN ALeYKuM karlı memleketimin şişko garılarıı
hamileliğim boyunca grip olmadım diye sevinen ben
su an bogaz agrısından ve halsizlikten kıvranyorum..
ok canım o zaman banada 1 gün ver okuyum.....
canım 18 şubat olur mu senin için allah razı olsun şimdiden
tamamdır canım hemen takvime not alıyorum, ama ismin emineydi dimi canım...
Arkadaşlar benim ki tek erkek biraz şımarık büyümüş çok poh pohlamışlar her dediği olmuş. Falan bacılarıda tek gelin olunca hizmet beklermiş adetleri öyleymiş yemişim adetlerini bıktım ne neymiş yaa ben nereye düştüm böyle yaa çalışmasam neyse hafta sonum berbat geçti zaten geceleri uyku yok bırakın gündüz uyuyayım demi neymiş erken kalkarlarmış. Her geldiklerinde bir kavgamız olur. Gözyaşı dökmeden günüm geçmez yemin ederim. Hamile kalmadan önce adımı kısıra çıkardılar eşim yokken bana hikayeler anlatırdı. Yok bir akrabasının çocuğu olmuyormuş sorun kadındaymış boşanmışlar adam başkasıyla evlenmiş hemen o kadın hamile kalmış daha neler nelerrrr eşime anlatırdım kızarmış gibi yapardı yanlarında aynııı yanına otururdum yanından kaldırırdı kalk yanımdan annem yanlış anlar. Diye aynı yani yanyana oturamıyoruz. Hamile kaldım kayınvalidem inanın sevinmedi bilee eşim diyo birde böyle ben çocuğumu bile sevmem babamın yanında kucağı almam onlar yanlışa anlar diyor ama tebbet okurum ama misafir olayında etkili olduğunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu yüzlerine mi üfleyeyim nasıl okuyayım dualarınıza ihtiyacım var hepimiz hamişiz topluca dualarımız kabul olur..:18::18::18::18::18::18:
benim oğluşumun 12 yaşında bir dayısı olcakçok garip dimi
cnm sen stres yapma olur mu inş hiçbişicik çıkmayacakGünaydın herkeseeee....
bu havada işe gelebildik! inşallahh akşamda üşütmeden yollarda evimize dönebiliriz... çok soğuk çookkk....
haftasonu minnağımı gördüm bende... dr eliyle ayağını tutmuş ağzına götürüyoo bak bak dedi ama ben pek algılayamadım sanki maşallah bebeğimee1360 gr olmuş, sıvı durumu yeterliymiş... şuanda ters olarak duruyormuş ama daha vaktin var kız bebekler akıllı olur vardır bir bildiği onun zamanı gelince döner dedi :) dr ultrosonda beyninin bi tarafının fazla büyüdüğünü söyledi 10 ve üzeri olmaması gerekiyormuş bizim 9 muş... iki haftasonra tekrar çağırdı başka bir uzman dr'unda bakmasını sağlayacak. bide o baksın iyice emin olalım dedi ( çok bişide söylemedi ama korkuyorum şimdi ya kötü bişi olursa die.. allahım sen bebeğimi koruuu....
ben de dün birden streslendim, eşime dedim kavga edelim ben bağırıp çağırayım, şöyle bi ortalığın tozunu atayım dellenesim geldi. yok kabul etmedi bebeğe zararlıymış, o zaman oturduğum yerden oklava ile vurayım dedim, yuh dedi. en son cam su şişesi ile 3-5 vurdum ama kesmedi. banyo yapayım negatif elektriğimi alır dedim, gel seni gezdireyim dönüşte girersin duşa dedi. tam giyindim kar başladıyaa dün bana ağlama krizi geldi 2 ablam, annem, bide ablamın kayınvalidesi, çocuklar falan varken ayyy içime fenalıklar geldi kendime engel olamadım birden ağlamaya başladım herkes korktubişey mi oldu ne oldu diye soru yağmuruna tuttular
sonra akşam eşimin yanında da ağladım o da çocuk teselli eder gibi etti beni ağlama, kıyamam, gel gel sarılıcam diyerek
Ya bide biey sorcam sizde kabızlık var mı bende hiç yoktu 2-3 gündür afedersiniz zorlayarak oluyor sonrasında acayip acı
neden olduğunu anlamadım bende
ayy ne heyecanlı, ben de farketmemiştim daha önceAra ara geçti sanki lafı ama dikkatinizi çekmemiş olabilir :) Evet aynı dönem hamilelik güzel :) Herşeyimizi paylaşıyoruz. Çok keyifli...
iki bacağının arasına yastık ya da yorgan sıkıştır aralarında mesafe olsun bu kuyruk sokumunu destekler bi de dertlenme iki tarafına da yat, sadece sola biraz torpil geçarkadaşlar bi şey sorcam gece yatış pozisyonunuzla alakalı. Hani sola yatmak gerekiyo falan ama ben de soluma yatıyorum hatta gece dönmeyeyim diye arkamada kırlent koyuyorum.bu defada gece kalça ağrısıyla uyanıyorum. resmen sol tarafımda yaralar çıkcak hep o tarafa yatmaktan. Siz napıyosunuz geceleri ?
bak burda en sık kullanılan çözüm şu "hastalık"Kızlar canım çok sıkkın. Kayınvalidem hanfendi şubat tatilini 3 kızı ve torunuyla benim evimde geçiyor. Kar kış demeden geldiler Ankaraya kendileri başka şehirden geldiler 4 saatlik yol düşün ve bide eşime diyomuş söyle bizi oda çağırsın diye 1 ay önceden planlamışlar yanii hiç düşünce edep haya diye birşey yok bunlarda kendi evimde esirim çok üzülüyorum. Beni bırak toruna bir çöp bile almadı kolları ağrıyomuş örgüde öremezmiş. Herşeye bahane eşim tabi sürekli başka tavır içinde bana onların yanında farklı davranıyor. Çalıştığım halde beni hizmetçi gibi kullanıyor. Kah şunu getir kah bunu yap sürekli emirler hafta sonu saati kur annemler 7 de kalkar kahvaltısını hazırla daha neler neler düşün karşısında 7 aylık hamile eşi var buna rağmen merhamet sıfır bide üstüle dün görümcelerim kayınvalide gezmeye gittiler ben çıkadım.Bütün evin temizliğini yap yemek hazırla yediler içtiler kenara çekildiler bulaşıklarda bana kaldı. Görümce dediğim 30,34.ve 19 yaşındalar kısaca canım sıkkın bide üstüne gribim yazında 3 ay bendelermiş doğuma 1 ay kalada ben ne zaman eşimle baş başa kalacağım. Bu sadece benim başımda mı bana bir fikir verin ne yapayım benim evime gitmem akşam 7 buluyor evimde yokum bana geliyolar. Allahım sen bilirsin sabır yarabbim ne olur bana dua edin arkadaşlar bıktım.
petu ben şu ense traşı yapan makinalar var ya onu kullanıyorum, çok göremesem de fazla doğramıyorum kendimi, dr'a gittiğimde de utanmama sebep olacak uzunlukta olmuyo bu sayede. şimdilik sağımı solumu kesmemek için sıfır değil haftada bir "1 numarayla" kesiyorum. dr'a gideceğim zaman ne olur ne olmaz diye "0 numarayla" kesiyorum. sadece doğum için jilet düşünüyorum. ama haftada bir zaten kısalttığım için doğumda çok uzun olacağını düşünmüyorum. zati doğururken şekilden şekile gireceğiz kimse 1mm kıl için ayıplamaz bizi. jilet cildimii çok tahriş ediyo, doğum sancısı başladığında jiletle ne kadar sakin işimi hallederim bilemiyorum, bi de malum en az 2 hafta kadar bi süre kanamamız olacak jilet tahriş ettikten sonra o kanama nemliliğe sebep olup canımı daha çok yakar. en iyis imakinayla kısaltmak şiddetle tavsiye ediyorumben hesap yapıom walla..kaldı 8 hafta...8 haftada kaç kereyle çözeriz bu olayı onu hesaplıom:))
aleyküm selamNEFRAZEN varmış bile UŞAĞ'AMemleketimden selamlar canım
ben geçen cumartesi babamı kaybettim. az çok belki benim hikayemi biliyorsunuzdur... babam göremicek bebeğimi. allahım günahlarını affetsin. kabir azabı göstermesin babama ve mekanını cennet etsin. çok üzgünüm çok moralim bozuk. daha doğrusu ne dicemi bilemiyorum ama bebeğim için güçlü olmak zorundayım. Rabbim bebeklerimizi ve ailelerimizi korusun.
yat dinlen kıpırdama dersem komik kaçar değil miSeLaMuN ALeYKuM karlı memleketimin şişko garılarıı
aminnnmavilim,zeynepmeynep,kumsal,petuş,kk_bayansu
teşekküe ederiz güzel dilekleriniz için, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar, sağlıkla büyürler
Arkadaşlar benim ki tek erkek biraz şımarık büyümüş çok poh pohlamışlar her dediği olmuş. Falan bacılarıda tek gelin olunca hizmet beklermiş adetleri öyleymiş yemişim adetlerini bıktım ne neymiş yaa ben nereye düştüm böyle yaa çalışmasam neyse hafta sonum berbat geçti zaten geceleri uyku yok bırakın gündüz uyuyayım demi neymiş erken kalkarlarmış. Her geldiklerinde bir kavgamız olur. Gözyaşı dökmeden günüm geçmez yemin ederim. Hamile kalmadan önce adımı kısıra çıkardılar eşim yokken bana hikayeler anlatırdı. Yok bir akrabasının çocuğu olmuyormuş sorun kadındaymış boşanmışlar adam başkasıyla evlenmiş hemen o kadın hamile kalmış daha neler nelerrrr eşime anlatırdım kızarmış gibi yapardı yanlarında aynııı yanına otururdum yanından kaldırırdı kalk yanımdan annem yanlış anlar. Diye aynı yani yanyana oturamıyoruz. Hamile kaldım kayınvalidem inanın sevinmedi bilee eşim diyo birde böyle ben çocuğumu bile sevmem babamın yanında kucağı almam onlar yanlışa anlar diyor ama tebbet okurum ama misafir olayında etkili olduğunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu yüzlerine mi üfleyeyim nasıl okuyayım dualarınıza ihtiyacım var hepimiz hamişiz topluca dualarımız kabul olur..:18::18::18::18::18::18:
benim kızımında 13 yaşında amcası olcak :)))))
slm canım,şişko kısmını hiç alınmıyommnassı evde yatarken grip oldunnn hııı sen kendiine dikkat etmiyon mu nane limon,bal ne bulursan iç hemen.inşallah ilerlemez dikkat et kendineee
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,ıhlamur falan iç
cnm sen stres yapma olur mu inş hiçbişicik çıkmayacak
ben de dün birden streslendim, eşime dedim kavga edelim ben bağırıp çağırayım, şöyle bi ortalığın tozunu atayım dellenesim geldi. yok kabul etmedi bebeğe zararlıymış, o zaman oturduğum yerden oklava ile vurayım dedim, yuh dedi. en son cam su şişesi ile 3-5 vurdum ama kesmedi. banyo yapayım negatif elektriğimi alır dedim, gel seni gezdireyim dönüşte girersin duşa dedi. tam giyindim kar başladıpöfff daha beter oldum bu sefer
gece sıkıntıdan uyuyamadım ama sabah bi kalktım mis gibiyim. yani arada geliyolar bunu anladım, sebebe gerek yok
ayy ne heyecanlı, ben de farketmemiştim daha önce
iki bacağının arasına yastık ya da yorgan sıkıştır aralarında mesafe olsun bu kuyruk sokumunu destekler bi de dertlenme iki tarafına da yat, sadece sola biraz torpil geç
bak burda en sık kullanılan çözüm şu "hastalık"
hemen bu akşam iş çıkışı fenalaşıyosun eşini çağırıyosun seni işten almaya geliyo, servisle bile geliyosan indiğin yerden gelipi alsın en en olmadı apartmanın girişine insin. ödünü kopart, gerekirse dr'a gidin ah vah de midem çok fena ağrısından sırtımı dik tutamıyorum filan. yani bebekle alakalı dr'u şüphelendirecek bişi olmasın. eve de git uzak bacaklarını, anne bana bi bal şerbeti yapsan de, görümcelere nane limon kaynattır, sabahları işe ahlaya vahlaya git, akşam bin beter dön. burunlarından getir, madem anlayışsızlar bunu hakediyolar
petu ben şu ense traşı yapan makinalar var ya onu kullanıyorum, çok göremesem de fazla doğramıyorum kendimi, dr'a gittiğimde de utanmama sebep olacak uzunlukta olmuyo bu sayede. şimdilik sağımı solumu kesmemek için sıfır değil haftada bir "1 numarayla" kesiyorum. dr'a gideceğim zaman ne olur ne olmaz diye "0 numarayla" kesiyorum. sadece doğum için jilet düşünüyorum. ama haftada bir zaten kısalttığım için doğumda çok uzun olacağını düşünmüyorum. zati doğururken şekilden şekile gireceğiz kimse 1mm kıl için ayıplamaz bizi. jilet cildimii çok tahriş ediyo, doğum sancısı başladığında jiletle ne kadar sakin işimi hallederim bilemiyorum, bi de malum en az 2 hafta kadar bi süre kanamamız olacak jilet tahriş ettikten sonra o kanama nemliliğe sebep olup canımı daha çok yakar. en iyis imakinayla kısaltmak şiddetle tavsiye ediyorum
aleyküm selam
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, dayanması zor ama allah sabır versin...
yat dinlen kıpırdama dersem komik kaçar değil mi
nane-limon ve ıhlamuru balla tadlandırıp iç mutlaka
a.s canım..geçmiş olsun..dikkat et kendine yatt aşaaa
aminnn
sen işi bilmiyon,yerinde olsam bi ayağa kalktığımda basarım çığlığı otururum tekrar.. basamıyom ayağımın üstüne kalçam-belim ağrıyo derim ne halleri warsa görsünler çokta tınnn...sonuçta hamilesin doktora bile götürseler normal dicek heheheehh
geçen gün bana misafir geldiğinde sahiden basamıyodum ayağımın üstüne,servis çıkarmadım masaya hazırladım yaptıklarını milleti oraya çağırdım napiim yaaa bi de git gel çay doldur onunlamı uğraşacaktım sakat belimle
eşim annem şöyle böyle diye savununca "annen miss turkey'ye hangi yıl katılmıştı?" diyorum.Arkadaşlar benim ki tek erkek biraz şımarık büyümüş çok poh pohlamışlar her dediği olmuş. Falan bacılarıda tek gelin olunca hizmet beklermiş adetleri öyleymiş yemişim adetlerini bıktım ne neymiş yaa ben nereye düştüm böyle yaa çalışmasam neyse hafta sonum berbat geçti zaten geceleri uyku yok bırakın gündüz uyuyayım demi neymiş erken kalkarlarmış. Her geldiklerinde bir kavgamız olur. Gözyaşı dökmeden günüm geçmez yemin ederim. Hamile kalmadan önce adımı kısıra çıkardılar eşim yokken bana hikayeler anlatırdı. Yok bir akrabasının çocuğu olmuyormuş sorun kadındaymış boşanmışlar adam başkasıyla evlenmiş hemen o kadın hamile kalmış daha neler nelerrrr eşime anlatırdım kızarmış gibi yapardı yanlarında aynııı yanına otururdum yanından kaldırırdı kalk yanımdan annem yanlış anlar. Diye aynı yani yanyana oturamıyoruz. Hamile kaldım kayınvalidem inanın sevinmedi bilee eşim diyo birde böyle ben çocuğumu bile sevmem babamın yanında kucağı almam onlar yanlışa anlar diyor ama tebbet okurum ama misafir olayında etkili olduğunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu yüzlerine mi üfleyeyim nasıl okuyayım dualarınıza ihtiyacım var hepimiz hamişiz topluca dualarımız kabul olur..:18::18::18::18::18::18:
sen işi bilmiyon,yerinde olsam bi ayağa kalktığımda basarım çığlığı otururum tekrar.. basamıyom ayağımın üstüne kalçam-belim ağrıyo derim ne halleri warsa görsünler çokta tınnn...sonuçta hamilesin doktora bile götürseler normal dicek heheheehh
geçen gün bana misafir geldiğinde sahiden basamıyodum ayağımın üstüne,servis çıkarmadım masaya hazırladım yaptıklarını milleti oraya çağırdım napiim yaaa bi de git gel çay doldur onunlamı uğraşacaktım sakat belimle
hıh onlarda bişey mi benim ablamın kızı benden 2 yaş büyük.....
ben 2 yaş küçük teyzeyiimmm........daha enteresan di mi? ablam doğurduktan sonra annem aşka gelmiş beni doğurmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?