2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
SeLaMuN ALeYKuM karlı memleketimin şişko garılarıı

hamileliğim boyunca grip olmadım diye sevinen ben
su an bogaz agrısından ve halsizlikten kıvranyorum..

ok canım o zaman banada 1 gün ver okuyum.....

mavilim,zeynepmeynep,kumsal,petuş,kk_bayansu
teşekküe ederiz güzel dilekleriniz için, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar, sağlıkla büyürler

slm canım,şişko kısmını hiç alınmıyommnassı evde yatarken grip oldunnn hııı sen kendiine dikkat etmiyon munane limon,bal ne bulursan iç hemen.inşallah ilerlemez dikkat et kendineee

Arkadaşlar benim ki tek erkek biraz şımarık büyümüş çok poh pohlamışlar her dediği olmuş. Falan bacılarıda tek gelin olunca hizmet beklermiş adetleri öyleymiş yemişim adetlerini bıktım ne neymiş yaa ben nereye düştüm böyle yaa çalışmasam neyse hafta sonum berbat geçti zaten geceleri uyku yok bırakın gündüz uyuyayım demi neymiş erken kalkarlarmış. Her geldiklerinde bir kavgamız olur. Gözyaşı dökmeden günüm geçmez yemin ederim. Hamile kalmadan önce adımı kısıra çıkardılar eşim yokken bana hikayeler anlatırdı. Yok bir akrabasının çocuğu olmuyormuş sorun kadındaymış boşanmışlar adam başkasıyla evlenmiş hemen o kadın hamile kalmış daha neler nelerrrr eşime anlatırdım kızarmış gibi yapardı yanlarında aynııı yanına otururdum yanından kaldırırdı kalk yanımdan annem yanlış anlar. Diye aynı yani yanyana oturamıyoruz. Hamile kaldım kayınvalidem inanın sevinmedi bilee eşim diyo birde böyle ben çocuğumu bile sevmem babamın yanında kucağı almam onlar yanlışa anlar diyor ama tebbet okurum ama misafir olayında etkili olduğunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu yüzlerine mi üfleyeyim nasıl okuyayım dualarınıza ihtiyacım var hepimiz hamişiz topluca dualarımız kabul olur..:18::18::18::18::18::18:

canım yaaa üzme kendini, bu düşüncesiz kayınvalidelerden hepimizde var,bilmiyorum hergün takip ediyomusun ama hergün hepimiz neler anlatıyoruz burda, yalnız değilsin yani, yapacak bişey yok Allah onlara vicdan , merhamet versin,sen bol bol dua et...

cnm sen stres yapma olur mu inş hiçbişicik çıkmayacak

ben de dün birden streslendim, eşime dedim kavga edelim ben bağırıp çağırayım, şöyle bi ortalığın tozunu atayım dellenesim geldi. yok kabul etmedi bebeğe zararlıymış, o zaman oturduğum yerden oklava ile vurayım dedim, yuh dedi. en son cam su şişesi ile 3-5 vurdum ama kesmedi. banyo yapayım negatif elektriğimi alır dedim, gel seni gezdireyim dönüşte girersin duşa dedi. tam giyindim kar başladı pöfff daha beter oldum bu sefer

gece sıkıntıdan uyuyamadım ama sabah bi kalktım mis gibiyim. yani arada geliyolar bunu anladım, sebebe gerek yok

Ara ara geçti sanki lafı ama dikkatinizi çekmemiş olabilir :) Evet aynı dönem hamilelik güzel :) Herşeyimizi paylaşıyoruz. Çok keyifli...
ayy ne heyecanlı, ben de farketmemiştim daha önce

iki bacağının arasına yastık ya da yorgan sıkıştır aralarında mesafe olsun bu kuyruk sokumunu destekler bi de dertlenme iki tarafına da yat, sadece sola biraz torpil geç

bak burda en sık kullanılan çözüm şu "hastalık"
hemen bu akşam iş çıkışı fenalaşıyosun eşini çağırıyosun seni işten almaya geliyo, servisle bile geliyosan indiğin yerden gelipi alsın en en olmadı apartmanın girişine insin. ödünü kopart, gerekirse dr'a gidin ah vah de midem çok fena ağrısından sırtımı dik tutamıyorum filan. yani bebekle alakalı dr'u şüphelendirecek bişi olmasın. eve de git uzak bacaklarını, anne bana bi bal şerbeti yapsan de, görümcelere nane limon kaynattır, sabahları işe ahlaya vahlaya git, akşam bin beter dön. burunlarından getir, madem anlayışsızlar bunu hakediyolar

ben hesap yapıom walla..kaldı 8 hafta...8 haftada kaç kereyle çözeriz bu olayı onu hesaplıom:))
petu ben şu ense traşı yapan makinalar var ya onu kullanıyorum, çok göremesem de fazla doğramıyorum kendimi, dr'a gittiğimde de utanmama sebep olacak uzunlukta olmuyo bu sayede. şimdilik sağımı solumu kesmemek için sıfır değil haftada bir "1 numarayla" kesiyorum. dr'a gideceğim zaman ne olur ne olmaz diye "0 numarayla" kesiyorum. sadece doğum için jilet düşünüyorum. ama haftada bir zaten kısalttığım için doğumda çok uzun olacağını düşünmüyorum. zati doğururken şekilden şekile gireceğiz kimse 1mm kıl için ayıplamaz bizi. jilet cildimii çok tahriş ediyo, doğum sancısı başladığında jiletle ne kadar sakin işimi hallederim bilemiyorum, bi de malum en az 2 hafta kadar bi süre kanamamız olacak jilet tahriş ettikten sonra o kanama nemliliğe sebep olup canımı daha çok yakar. en iyis imakinayla kısaltmak şiddetle tavsiye ediyorum

NEFRAZEN varmış bile UŞAĞ'A Memleketimden selamlar canım
aleyküm selam

allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, dayanması zor ama allah sabır versin...

yat dinlen kıpırdama dersem komik kaçar değil mi

nane-limon ve ıhlamuru balla tadlandırıp iç mutlaka

a.s canım..geçmiş olsun..dikkat et kendine yatt aşaaa

mavilim,zeynepmeynep,kumsal,petuş,kk_bayansu
teşekküe ederiz güzel dilekleriniz için, inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla doğar, sağlıkla büyürler
aminnn

sen işi bilmiyon,yerinde olsam bi ayağa kalktığımda basarım çığlığı otururum tekrar.. basamıyom ayağımın üstüne kalçam-belim ağrıyo derim ne halleri warsa görsünler çokta tınnn...sonuçta hamilesin doktora bile götürseler normal dicek heheheehh
geçen gün bana misafir geldiğinde sahiden basamıyodum ayağımın üstüne,servis çıkarmadım masaya hazırladım yaptıklarını milleti oraya çağırdım napiim yaaa bi de git gel çay doldur onunlamı uğraşacaktım sakat belimle

benim kızımında 13 yaşında amcası olcak :)))))

hıh onlarda bişey mi benim ablamın kızı benden 2 yaş büyük.....
ben 2 yaş küçük teyzeyiimmm........daha enteresan di mi? ablam doğurduktan sonra annem aşka gelmiş beni doğurmuşş

evet canım gosenaya katılıyorum

bak bu topiğin çile kadını benim... (koltuğumu kimselere vermem )

ya ben işten ayrı çekiyorum, patrondan ayrı, kaynanadan ayrı, görümceden ayrı, kayınpederden ayrı...

tutunacak tek dalım eşim ve bebem yani.....

şimdi bir dert yanmaya kalksam ohooo

slm canım,şişko kısmını hiç alınmıyommnassı evde yatarken grip oldunnn hııı sen kendiine dikkat etmiyon munane limon,bal ne bulursan iç hemen.inşallah ilerlemez dikkat et kendineee

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine,ıhlamur falan iç

Sağolun kızlarr

Ama yatıp dinleniyim mii??
Lütfennn lüütfennn hiç bana göre değil yatmak
karanfil tarcın içtim ıhlamurr kaynıyoo ahh su analar annem olmasa ne yapardım bbilmiyorum..
kesin eşim annesini cagırırdıı

eşim annem şöyle böyle diye savununca "annen miss turkey'ye hangi yıl katılmıştı?" diyorum.
bak bayansu süper demiş, eşini hemen ara iş yerinden başla hasta olmaya. bacağım kasıldı basamıyorum de. bi de mideme baskı yapıyo canımı yakıyo oturamıyorum de uzan ohhh misss

işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar

RÜYANAZ
canım az önce yazacaktım atlamışım ,başın saolsun canım, bende 7 yıl önce kaybettim babamı ne kadar zor bişey olduğunu çok iyi biliyorum, ama hayat devam ediyor, onlar için yapabileceğimiz tek şey dua etmek...bol bol dua et..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…