2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

en azından teldende girebiliyorum face e ama kkya olmuyo işte kahretsin vınn olunca internetiniz anlarsınız birgün benim mağduriyetimi

ah kzu sigarayı hatırlatma rüyalarıma giriyo bu gece rüyamda doktorla içicektik az daha oh diyorum ne güzel hem de malboro almış aklıma gelince içimden bişeyler kopuyo sanki bak evde olsam annemlerde olmasam yakardım şimdi şimdiye kaar hiç içmedim ama ohhh yanına da türk kahvesi ben o light olanı var ya ona bayılıyom ya hayatta hiç bilezzet onun kadar tatlı değil
bu arada kzu günlerimiz aynı benim bugün acayip kalbim sıkışıyo patlıycak gibiyim sen de de var mııı

saol nihan teyzesi,daha güzelleri sizin olsun inşallah, naptınız benim face kapalı, geldinizmi hastaneden, berat efe bey hareketlendimi ?

evet canım Allahıma çok şükür iyiyiz Allah razı olsun geldik dinleniyoruz..korkuttu bizi ama biraz tembel ve nazlıymış benim oğluş napalım onu öle kabul etcez artık

bende kendime tebrik koyyom.....
kan değerlerim 13 die kan hapını içtim biraz önce, 5 dk sonrada bi bardak çay içtim:))))) şımarıklığın bu kadarı..
tunicim fırt die aklıma bişi gelmedi..ama bu soğuk havalarda evde olmak en güzeli...
ama çalışalım bu konuyu oki bebem...daha vakit var..

ayın 2sine 3 gün kaldı bende ikisini bir ayın 2sinde hallediveriyim diye düşündüm arada az gün var ayrı ayrı olmasınn..
unutmuşum bu sabah kolumda serum varken aklıma geldi kocamı izlerken aneeemm dedim az kaldı napcem..

bence;biftek kızart yanınada biber,domates kızart...pilav yap azıcık..1çeşit sevdiği çorbadan yap..ortaya salata yap(limonun ve domatesin kabuğuyla gül yap salatanın ortasına.)
küçük bi pasta al..yeter işte...
evlilik yıldönümünüzde de o sana bişiler yapsın

en azından teldende girebiliyorum face e ama kkya olmuyo işte kahretsin vınn olunca internetiniz anlarsınız birgün benim mağduriyetimi

benim beyimde bu ay 80 lira inetrnet +20 lirada bağlı olmayan telefona fatura gelince ttneti kapattırma kararı aldım..vınn veya benzeri bişi yaptırcam bana güven dedi...inş. netsiz kalmayızz

yeminlen gelip saçını başını yolacam o gacıların ama çıkarken eşini de boş geçmem haberin olsun.
aradın mı bakiim sen eşini, ben kötüyüm demek için???

Vallahi konuştum yaklaşık yarım saat önce canım çok kötüyüm falan yaptım ama yuttu mu bilmeme beni sürekli haberdar et falan yaptı....

boşver kuzu normalse çok zorlamaya hiç gerek yok nolcak ha haftasına göre geride kalıyosa o zaman dikkat edersin ama öyle bişiy de yok ee sorun da yok zorlama benim de haftasına göre normal onun için kasmıyom aklıma ne gelirse onu yiyom bu aralar özellikle hamur işi bebeğe faydası yok bana zararı çok biliyom ama annem her gün yapıyo dayanamıyomm

aman bee vınn adı var kendi yok sabır taşı olmak lazım onu kullanmak için sen naptın kuzu kalvye sınavını

evet yemin olsun içler acısı bu vınn kullanmak..bide eşim gitti turkcele sordu seydişehirde hava şartlarından dolayı herkesde görülen bi problemmiş sanki başka yerde kış yaşanmıyo anasını satimm
klavye sınavım 19 şubatta çalışmalar devam canım..

hımm evet güzel bi fikir seçeneklerimin arasında bulunsun..saol bebemmm..

benim beyimde bu ay 80 lira inetrnet +20 lirada bağlı olmayan telefona fatura gelince ttneti kapattırma kararı aldım..vınn veya benzeri bişi yaptırcam bana güven dedi...inş. netsiz kalmayızz

anaaam o niye kotayı mı aştınız ben ikisine toplam 49 ödedim vınn alma kzu tarifeyi fln kontro et perişan ediyo insanı

kızlar buraya ne zamandır giremiyorum

özledik hepinizii

nasılsınızzz bebişlerimiz nasıl??

hoşgeldin kuzu seydişehire gitmişsin.. benim için de memleketimin havasını kokla bu tatilde ilk defa gidemedim soğuğunu bilem özledim..ben de kızları okuyorum yazdıklarını ama pek katılamıyorum bu ara yine ağrılarım arttı.geçen hafta 4 gün gözümü bile açamadan yattım idarda kanda yüksek derecede enfeksiyon çıktı.hiç nefes alamıyordum.8 tane iğne verdi hava verdi hstanede yatıracaktı yanımda kimse yok oğlum küçük daha arkadaşlarda durmaz.kontrole gittik bu sefer astıma çevirmiş dedi nefes alabilmek ne güzel şeymiş yarabbim..aklıma sen geldin canım benim..dr un verdiği hava pulmikort die kortizonluymuş eve gelip bi okudum gebe hayvanlar üzerinde denenmiştir anormali bebekler elde edilmiştir yazıyoooo amaaaaan dedim hayatta kullanmam ben bunu öyle olunca atlatamadım hala hırıltılı ve boğuk nefes alıyorum..telefon edeyim nihal nasıl die aklıma geldi eşininde tatili rahatsız etmiyim dedim.kuzu nasıl dr a gittin mi?benim oğluş çok aşağıda o yüzden ayakta kalamıyorum.inş bu günleri de atlatıp hayırlısıyla kucağımıza alıcaz yavrularımızı.Rabbim tüm hamilelerimize sağlık versin,kuzuşlarını hayırlarla kucaklarına almayı nasip etsin..çok öpüyorum canım oğluşunu ve seni

evet ya...dokunmaya kıyamam ben ona o pis kokulu ellerle ya...minnam benim..

ben eşime dijital çerçeve alacağım, işyerinde masasına koysun diye. o evde yokken bebikcanın fotolarını çekip yollıycam netten. hergün masasında taze çiçek koklar gibi baksın yeni yeni fotolara. ama onun doğum günü mayıs sonu. ben evlilik yıldönümüz olan 10 şubat'da alcam. biraz pahalı olduğu için doğum gününe de say dicem. mayıs sonuna kadar sırtımızı doğrultabilirsek yine hediye alırım o ayrı.
bi de bi de eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü, bu sene mayısın ilk haftası yani bebiklerimizin daha doğru düzgün kırkı çıkmadan anneler günü gelecek, ilk anneler günümüz

yok bacım ben de kullandım o vınn denen sevimsizlik abidesini, derdini biliyom ondan takılıyom

ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmış

bebem benim eşim gitti turkcele hususi sordu kaç kere adamlar seydişejhirin hava şartlarından herkesde bağlantı sorunu var demişler..bana saçma geldi koca istanbulda ankarada da kullanan vardır muhakkak bu vınn'ı..ama genede bilmyorum almadan önce orda kullananlara bi soruşturun isterseniz..biz aldığımız zamandan beri bağlantı problemi yaşıyoruz bu aralar dahada fazla..o yüzden eşim iptal ettirdi fatura tarihinin gelmesini bekliyoruz 3-5 gün sonra tamamen kapanacak..bende internetsiz kalıcam
apartamana toplu int bağlatılacakmış onu bekliyom şincik ama ne zaman oda belli değil..

evet ya...dokunmaya kıyamam ben ona o pis kokulu ellerle ya...minnam benim..

sakın zaten kuzu balkonda içip 3 saat sonra kuzunun yanına gelsen dahi çocuğun idrarında nikotin çıkıyomuş her ne kaar benim de içimde depremler olsa da bu konuda sabrediyom mecbur

ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmış

anaaam vay yaramaz vayy hiç mi içi acımamış anneye ha bu arada dijital çerçeve fikri çok hoşş

kızlar,eşim dr.ömer coşkum'un my slimmer zayıflama setini aldı 3 gündür kullanıyo 2 kilo verdi..yemeklerden yarım saat önce 2 kapsül içip,1 tatlı kaşığı çörek otu ve 5 parça dere otunu çiğniyor..sizce iyi mi yapıom ben bu adama izin vermekle yaaa başka bi yerinde bişi çıkmasın sonraa,varmı bilgisi olan:26:

ya bende hediye falan alamadım kocama yaa ya zaten onun parasıyla geçiniyom bide bu aralar masraf falan olunca..artık nisanda alacak hedayesini hemde hayatında görebileceği en güzel hedaye
3 gün kaldı doğumgününe ikisinide aynı gün yapim dedim..çok yaratıcı değilimdir evde nasıl süpriz hazırlayabilrim acep diye düşünüyorum..yemek kısmı fikirler olduktan sonra kolay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…