seni face'den sorumlu kk bakanı ilan edelim, bigün başarının sırrını sorarlarsa imkansızlıkları değerlendirdim, internetim yavaştı face'de yükseldim dersin
seninle aynı haftadayken benim bebikim de aynı ölçülerdeydi.
kızlar ben dengeli beslenmeye her gün süt, yoğurt ve peynir tüketmeye. en az 2 çeşit meyve yemeye özen gösteriyorum ama özellikle bebikimi tombikleştirecek şeyler yememeye çalışıyorum. ne biliyim çok tombik olursa normal doğurmakta zorlanırım gibi geliyo. bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama mesela muzu haftada 1 yiyorum halbuki çok severim olsa hergün yerim. kaynanam 4 kilodan küçük çocuk doğurmamış o yüzden korkuyom biraz, kilosu da ölçümlerde normal çıkıyo boşuna kasmıyım diyorum ama bilemiyorum...
ama ama ben de fenalardayım psikolojik olarak destekliyo, içiyo gibi oluyom. dün eşim izin verdi yak istersen dedi, hem de çok çok hafif bi sigara aldım elime niyeti bozmuştum kahve bile yaptım süt kaynatıp. sonra ne olsa, sütü bi garipti kahvenin tarihi geçmediği halde peynir gibi pelte pelte olmuştu. bunu bi işaret kabul edip kaldırdım sigarayı zulama. doğumdan sonra canım çok çekerse sütümü sağarım akşma kadar sadece sağdığım sütten içiririm ama ayda yılda bir de olsa içerim heralde. gerçi şimdi anne adayıyız, doğumdan sonra asıl üye şeklinde anne olacağız inş. o sorumluluk duygusu bunlların hepsini aklımdan silebilir büyük konuşmamak gerek
saol nihan teyzesi,daha güzelleri sizin olsun inşallah, naptınız benim face kapalı, geldinizmi hastaneden, berat efe bey hareketlendimi ?
en azından teldende girebiliyorum face e ama kkya olmuyo işte kahretsin vınn olunca internetiniz anlarsınız birgün benim mağduriyetimi
bende kendime tebrik koyyom.....
kan değerlerim 13 die kan hapını içtim biraz önce, 5 dk sonrada bi bardak çay içtim:))))) şımarıklığın bu kadarı..
tunicim fırt die aklıma bişi gelmedi..ama bu soğuk havalarda evde olmak en güzeli...
ama çalışalım bu konuyu oki bebem...daha vakit var..
kızlarrr 2 şubatta eşimin doğumgünü 5 şubatta evlilik yıldönümümüz..
evde kocama nasıl bi süpriz hazırlayabilirim şöle güzel yemek tarifi falan fikri olan varsa versin bana nolurrr..
hediye alcam adam beni karda kışta dışarı çıkarmıyoki bende evde kullanıyım fırsatımı dedim napabilirim sizcee??
en azından teldende girebiliyorum face e ama kkya olmuyo işte kahretsin vınn olunca internetiniz anlarsınız birgün benim mağduriyetimi
kızlar ben dengeli beslenmeye her gün süt, yoğurt ve peynir tüketmeye. en az 2 çeşit meyve yemeye özen gösteriyorum ama özellikle bebikimi tombikleştirecek şeyler yememeye çalışıyorum. ne biliyim çok tombik olursa normal doğurmakta zorlanırım gibi geliyo. bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama mesela muzu haftada 1 yiyorum halbuki çok severim olsa hergün yerim. kaynanam 4 kilodan küçük çocuk doğurmamış o yüzden korkuyom biraz, kilosu da ölçümlerde normal çıkıyo boşuna kasmıyım diyorum ama bilemiyorum...
aman bee vınn adı var kendi yok sabır taşı olmak lazım onu kullanmak için sen naptın kuzu kalvye sınavını
bence;biftek kızart yanınada biber,domates kızart...pilav yap azıcık..1çeşit sevdiği çorbadan yap..ortaya salata yap(limonun ve domatesin kabuğuyla gül yap salatanın ortasına.)
küçük bi pasta al..yeter işte...
evlilik yıldönümünüzde de o sana bişiler yapsın
benim beyimde bu ay 80 lira inetrnet +20 lirada bağlı olmayan telefona fatura gelince ttneti kapattırma kararı aldım..vınn veya benzeri bişi yaptırcam bana güven dedi...inş. netsiz kalmayızz
benim beyimde bu ay 80 lira inetrnet +20 lirada bağlı olmayan telefona fatura gelince ttneti kapattırma kararı aldım..vınn veya benzeri bişi yaptırcam bana güven dedi...inş. netsiz kalmayızz
kızlar buraya ne zamandır giremiyorum
özledik hepinizii
nasılsınızzz bebişlerimiz nasıl??
evet ya...dokunmaya kıyamam ben ona o pis kokulu ellerle ya...minnam benim..
ben eşime dijital çerçeve alacağım, işyerinde masasına koysun diye. o evde yokken bebikcanın fotolarını çekip yollıycam netten. hergün masasında taze çiçek koklar gibi baksın yeni yeni fotolara. ama onun doğum günü mayıs sonu. ben evlilik yıldönümüz olan 10 şubat'da alcam. biraz pahalı olduğu için doğum gününe de say dicem. mayıs sonuna kadar sırtımızı doğrultabilirsek yine hediye alırım o ayrı.kızlarrr 2 şubatta eşimin doğumgünü 5 şubatta evlilik yıldönümümüz..
evde kocama nasıl bi süpriz hazırlayabilirim şöle güzel yemek tarifi falan fikri olan varsa versin bana nolurrr..
hediye alcam adam beni karda kışta dışarı çıkarmıyoki bende evde kullanıyım fırsatımı dedim napabilirim sizcee??
yok bacım ben de kullandım o vınn denen sevimsizlik abidesini, derdini biliyom ondan takılıyomen azından teldende girebiliyorum face e ama kkya olmuyo işte kahretsin vınn olunca internetiniz anlarsınız birgün benim mağduriyetimi
ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmışah kzu sigarayı hatırlatma rüyalarıma giriyo bu gece rüyamda doktorla içicektik az daha oh diyorum ne güzel hem de malboro almış aklıma gelince içimden bişeyler kopuyo sanki bak evde olsam annemlerde olmasam yakardım şimdi şimdiye kaar hiç içmedim ama ohhh yanına da türk kahvesi ben o light olanı var ya ona bayılıyom ya hayatta hiç bilezzet onun kadar tatlı değil
bu arada kzu günlerimiz aynı benim bugün acayip kalbim sıkışıyo patlıycak gibiyim sen de de var mııı
evet ya...dokunmaya kıyamam ben ona o pis kokulu ellerle ya...minnam benim..
ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmış
ben eşime dijital çerçeve alacağım, işyerinde masasına koysun diye. o evde yokken bebikcanın fotolarını çekip yollıycam netten. hergün masasında taze çiçek koklar gibi baksın yeni yeni fotolara. ama onun doğum günü mayıs sonu. ben evlilik yıldönümüz olan 10 şubat'da alcam. biraz pahalı olduğu için doğum gününe de say dicem. mayıs sonuna kadar sırtımızı doğrultabilirsek yine hediye alırım o ayrı.
bi de bi de eşim aklıma karpuz kabuğu düşürdü, bu sene mayısın ilk haftası yani bebiklerimizin daha doğru düzgün kırkı çıkmadan anneler günü gelecek, ilk anneler günümüz
yok bacım ben de kullandım o vınn denen sevimsizlik abidesini, derdini biliyom ondan takılıyom
ben de kalbime değil de kaburgama baskı yapıyo, bu nedenle sadece kaburgam açıyo, hatta geçenlerde farkettim içeriden çürütmüş etimi yaslana yaslana, derim alttan morarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?