2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bizimki bi şekilde ya bi takımı bozdurdu yada bişi yaptırdı cnm..bi bilmişlik yapmış işte:)))
ama ama ama ben o minnak sigarayı içtikte içmiş kaa olyodum gösenay yaf...

tamam ama daha önümüzde çok zaman var onu içmek için hergün ay sayıyorum,bi doğurmak için bekliycez bide emzirme bitsin diye bekliycez ki, bazıları emzirirken içiyo, ben kesinlikle o zamanda içmem oooooooooooooo çok öle olunca strese giriyom

kızlar buraya ne zamandır giremiyorum

özledik hepinizii

nasılsınızzz bebişlerimiz nasıl??

canım derdin ne bilmiyorum ama Allah'ım sabır ve derman versin...

bezimde,bir mevsimlik,bir de kışlık yorganımız var...yaz içinde ince battaniye ya da nevresime yorgan geçirmeden örterim...oğlumu öyle büyüttüm kızımıda büyütürüm inşallah

geçen herifime dedim nolur doğurur doğurmas yakayım bi tane diye, yooooooh didi... sigara içmeyecekmişim bundan kelli... of of

benim eşim içmio sigara..
ondan ötürü şanlıyım yani evde hiç kokusu olmuo..
ama oda bana dio artık unut sigarayı, yok öyle bişi.
bende kesinlikle emzirirken içmem...
ama eşime peşin peşin söyledim..doğurupta eve gelince bi tane türk kahvesinin yanında içerim..hiç engel olamazsın..
eşimde dio ben seni azcık tanıosam hayatta kıyıp içemezsin..bakcaz bakalım

evet canım ya pamuk yorgan daha sağlıklı, annemde pamuk diktirdi,seninki yeter canım, zaten sanki sadece doğuncaya kadar bişeyler alabiliyomuşuz gibi davranıyoruz di mi doğunca zamanla eksiklerini yine alırız, o sandık lekesine int. den püf noktalarına bi bak canım bide bi kuru temizlemeye sor bakalım ne diycekler, hiç bişey çıkarmazsada olsun zaten nevresim geçirceksin.........

Güzel hamuşlar,
bebeğimi cumartesi günü gördüm.çok tatlı olmuş maşallah.28. haftamızdayız ve 1 kilo 200 gram olmuş boyuda 36 cm. Sizce nasıl?Küçükmü haftasına göre.Doktorumuz gayet normal dedı.Sizinde fikrinizi almak istedim.
Bu arada bende izmirdeyim.İzmirli anneler buluştumu?

bencede içemezsin, şimdi görmüyoruz sadece hissediyoruz kıyamıyoruz, bide o zaman göceksin, kokusunu alcaksın hiç kıyamazsın o zaman...yani ben öle olurum içemem,

anam anaaam daha ne olsun beee saymış syıştırmışsın buraya bir sürü

ben döşek de içinde olduğu için çok uygun olduğunu düşünmüştüm, başka yerden alınca yine aynı fiyata gelecekse mağazadan pazarlık yaparak alınabilir, bi deneyin bence. çünkü içinin yatağı da ucuz bişi değil

yeminlen gelip saçını başını yolacam o gacıların ama çıkarken eşini de boş geçmem haberin olsun.
aradın mı bakiim sen eşini, ben kötüyüm demek için???

ama ama ben de fenalardayım psikolojik olarak destekliyo, içiyo gibi oluyom. dün eşim izin verdi yak istersen dedi, hem de çok çok hafif bi sigara aldım elime niyeti bozmuştum kahve bile yaptım süt kaynatıp. sonra ne olsa, sütü bi garipti kahvenin tarihi geçmediği halde peynir gibi pelte pelte olmuştu. bunu bi işaret kabul edip kaldırdım sigarayı zulama. doğumdan sonra canım çok çekerse sütümü sağarım akşma kadar sadece sağdığım sütten içiririm ama ayda yılda bir de olsa içerim heralde. gerçi şimdi anne adayıyız, doğumdan sonra asıl üye şeklinde anne olacağız inş. o sorumluluk duygusu bunlların hepsini aklımdan silebilir büyük konuşmamak gerek

ahhh ahhh sana özendiğimi biliyon di mi, böle belimde beylikle attırmayın ulen tepemi demek isterdim sinirlendim mi
gerçi eşime diyorum allah dağına göre kar veririmiş, ben erkek olsam çok ayıp biliyorum ama eşimi arada pataklardım gibi geliyo. yani bazen bi asabileşiyom gözüm dönüyo. ama hani var ya karısını severken deli gibi seven köpek gibi aşık ama tepesi de attı mı sapıtan koca türü galiba onlardan olurmuşum. çünkü eşim beni sinirlendirdi mi evi yakasım dünyayı yerinden oynatasım geliyo ama 2 şirinlik yapsın bööle içim eriyo bu sefer sevgiye boğasım geliyo. önceden böyle değildim sanırım hamilelik hormonları beni acayipleştirdi

ayyy maşalah yawruyaabence gayet iyi tatlım...izmirliler buluştumu sahiden,benimde haberim yokki:26:

kızlar ank.dan oğluma bu uyku setini aldıkEki Görüntüle 336036

oyy çok güzel Allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin kuşum

maşalah canım bebişinee..bencede gayet normal canım maşalahhh

hoşgeldin bebemm
noolsun işte son 2 ay kaldı Allahın izniyle gün sayyoss hepimizz

hoşbulduk kuzum..
ya internetim foruma girerken sorun yaratıyo tam okudum yorum yapıcam takılıyo tıkanıyo falan..face bi giriyo adamakıllı..inş. yakında adam gibi bi int bağlancak
ay evet yaa heyecan doruklarda çok az kaldı Allahın izniyle..
geçmiyo geçmiyo dedik geçti beAAAA

neeeee

bende bu gün kaşıdım yahuuu
:18::18:

gözün aydın cnm haftasına göre kuzun çok iyi maşallah ona

kararında bir delilik ful mantıktan iyidir... bence.

kızlarrr 2 şubatta eşimin doğumgünü 5 şubatta evlilik yıldönümümüz..
evde kocama nasıl bi süpriz hazırlayabilirim şöle güzel yemek tarifi falan fikri olan varsa versin bana nolurrr..
hediye alcam adam beni karda kışta dışarı çıkarmıyoki bende evde kullanıyım fırsatımı dedim napabilirim sizcee??

ben akşamları 1 tane yakıyodum emzirirken oğlumu..doktora eşimin dayısının eşi hamileyken sormuş,birden bırakma günde 3 tane içebilirsin,birden bırakırsan hamileliğinde verdiği stresle bebeğine yansır demiş..bende akşamları yakıodum 1 tane onu tüttürünce günün stresini dumanıyla üflüyodum sanki,bazen de çok sinirli olunca istiyodu canım..sonuçta günde 1 pkt(20tane) içen insanlar var benim günde içtiğim 1 dal sigaradan nolucak yani...

Son düzenleme:
kızlar buraya ne zamandır giremiyorum

özledik hepinizii

nasılsınızzz bebişlerimiz nasıl??
seni face'den sorumlu kk bakanı ilan edelim, bigün başarının sırrını sorarlarsa imkansızlıkları değerlendirdim, internetim yavaştı face'de yükseldim dersin

seninle aynı haftadayken benim bebikim de aynı ölçülerdeydi.

kızlar ben dengeli beslenmeye her gün süt, yoğurt ve peynir tüketmeye. en az 2 çeşit meyve yemeye özen gösteriyorum ama özellikle bebikimi tombikleştirecek şeyler yememeye çalışıyorum. ne biliyim çok tombik olursa normal doğurmakta zorlanırım gibi geliyo. bencillik mi yapıyorum bilmiyorum ama mesela muzu haftada 1 yiyorum halbuki çok severim olsa hergün yerim. kaynanam 4 kilodan küçük çocuk doğurmamış o yüzden korkuyom biraz, kilosu da ölçümlerde normal çıkıyo boşuna kasmıyım diyorum ama bilemiyorum...

saol nihan teyzesi,daha güzelleri sizin olsun inşallah, naptınız benim face kapalı, geldinizmi hastaneden, berat efe bey hareketlendimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…