bizimki bi şekilde ya bi takımı bozdurdu yada bişi yaptırdı cnm..bi bilmişlik yapmış işte:)))
ama ama ama ben o minnak sigarayı içtikte içmiş kaa olyodum gösenay yaf...
yogun bir iş gününden emrhaba bayanlar
nasılsınız
bana dua edin ne olur
ruh sağlığım hiç ama hiç iyi değil
canım çok sıkkın
aslında biliyorum gecici bir durum ama Rabbim sabır versin deyin ne olur
geçen ben de nette okudum.. kaztüyü ya da silikon elyaf yorganlar boğulmaya neden olabiliyormuş..
onun yerinde klasik pamuk yorgan daha sağlıklıymış.. annem benim bebeklik yorganımı getirmiş.. hatta bebekken kullandığım nevresim takımlarımı bile getirmiş..
bi görseniz hepsi gıcır gıcır duruyor.. eski ürünler daha mı kaliteli yaa.. ne rengi solmuş ne de dokuması gevşemiş.. bi de benim bebeklik malzemelerim olunca daha da tatlı geliyor 2 takım nevresim 1 takım uyku seti 1 takım da pike takımı var yeter artık yani değil mi.. yorgan uyku setinin yorganı var bi tane de silikonlu bi yorgan var bi de işte benim bebeklik yorganım.. yalnız yorganda sandık lekesi olmuş bi bölge.. onu nasıl çıkartabilirim..
geçen herifime dedim nolur doğurur doğurmas yakayım bi tane diye, yooooooh didi... sigara içmeyecekmişim bundan kelli... of of
tamam ama daha önümüzde çok zaman var onu içmek için hergün ay sayıyorum,bi doğurmak için bekliycez bide emzirme bitsin diye bekliycez ki, bazıları emzirirken içiyo, ben kesinlikle o zamanda içmem oooooooooooooo çok öle olunca strese giriyom
geçen ben de nette okudum.. kaztüyü ya da silikon elyaf yorganlar boğulmaya neden olabiliyormuş..
onun yerinde klasik pamuk yorgan daha sağlıklıymış.. annem benim bebeklik yorganımı getirmiş.. hatta bebekken kullandığım nevresim takımlarımı bile getirmiş..
bi görseniz hepsi gıcır gıcır duruyor.. eski ürünler daha mı kaliteli yaa.. ne rengi solmuş ne de dokuması gevşemiş.. bi de benim bebeklik malzemelerim olunca daha da tatlı geliyor 2 takım nevresim 1 takım uyku seti 1 takım da pike takımı var yeter artık yani değil mi.. yorgan uyku setinin yorganı var bi tane de silikonlu bi yorgan var bi de işte benim bebeklik yorganım.. yalnız yorganda sandık lekesi olmuş bi bölge.. onu nasıl çıkartabilirim..
benim eşim içmio sigara..
ondan ötürü şanlıyım yani evde hiç kokusu olmuo..
ama oda bana dio artık unut sigarayı, yok öyle bişi.
bende kesinlikle emzirirken içmem...
ama eşime peşin peşin söyledim..doğurupta eve gelince bi tane türk kahvesinin yanında içerim..hiç engel olamazsın..
eşimde dio ben seni azcık tanıosam hayatta kıyıp içemezsin..bakcaz bakalım
kızlar buraya ne zamandır giremiyorum
özledik hepinizii
nasılsınızzz bebişlerimiz nasıl??
benimde walla,ne alakası war burda herşeyimizi paylaşıyoruz sonuçta
eşinindeeee başlatma şindi hörekesine,tavır yapma sırası sende kızım uyan artık gafletten...şu halinle sana tavır yapacak adamın anlını karışla bence..
ben döşek de içinde olduğu için çok uygun olduğunu düşünmüştüm, başka yerden alınca yine aynı fiyata gelecekse mağazadan pazarlık yaparak alınabilir, bi deneyin bence. çünkü içinin yatağı da ucuz bişi değilSaol canım özelcanbebeyi biliyorum ama aklıma gelmemişti uyku seti için. Şimdi baktım sitesine baya çeşit var. Mobilyasını ayrı alacağız sitelerden ama uyku setini buradan alabiliriz fiyatları uygun görünüyor.
yeminlen gelip saçını başını yolacam o gacıların ama çıkarken eşini de boş geçmem haberin olsun.Canım inan bebişlerimiz herşeyi hissediyor. Haftalardır hareketlerini hissedemiyordum doğru dürüst dün hiç uyumadım. O da benimle beraber uyumadı inan.. O kadar üzüldüm kii anlatamam bebişimin hareketlerine sevinemedim bilee üzülünce oda üzülüyorr yavrummm benimmmm
ama ama ben de fenalardayım psikolojik olarak destekliyo, içiyo gibi oluyom. dün eşim izin verdi yak istersen dedi, hem de çok çok hafif bi sigara aldım elime niyeti bozmuştum kahve bile yaptım süt kaynatıp. sonra ne olsa, sütü bi garipti kahvenin tarihi geçmediği halde peynir gibi pelte pelte olmuştu. bunu bi işaret kabul edip kaldırdım sigarayı zulama. doğumdan sonra canım çok çekerse sütümü sağarım akşma kadar sadece sağdığım sütten içiririm ama ayda yılda bir de olsa içerim heralde. gerçi şimdi anne adayıyız, doğumdan sonra asıl üye şeklinde anne olacağız inş. o sorumluluk duygusu bunlların hepsini aklımdan silebilir büyük konuşmamak gerekbelki de o şekilde takım yapıyolardır bilmiyorum, ama benim baktıklarım böyleydi hep, gerçi dedim ya biz çok gezmedik,eminim farklı farklı vardır...
bu arada nolur şu sigarayı içmeyin artık, zaten son günlerde inanılmaz bi istek var ona karşı, sizde öle içtikçe kötü oluyorum
ahhh ahhh sana özendiğimi biliyon di mi, böle belimde beylikle attırmayın ulen tepemi demek isterdim sinirlendim mibak bi kere patladım kaynanamla görümceme Allah ne verdiyse dedim ama var ya sonuna gelmiştim sabrımın ki hiç öle biri de değilimdir, kendimden büyük birine hayatta isyan etmedim ben o ana kadar, tamam gerildik falan ama onlar da anladılar herşeyin bi sınırı var, şimdi bak çok şükür mis gibiyiz, nasılsın anne iyiyim anne, yok öyle gelin şöle olacak böle peşimisde koşturacak, hizmetçileri yok yani...
Güzel hamuşlar,
bebeğimi cumartesi günü gördüm.çok tatlı olmuş maşallah.28. haftamızdayız ve 1 kilo 200 gram olmuş boyuda 36 cm. Sizce nasıl?Küçükmü haftasına göre.Doktorumuz gayet normal dedı.Sizinde fikrinizi almak istedim.
Bu arada bende izmirdeyim.İzmirli anneler buluştumu?
Güzel hamuşlar,
bebeğimi cumartesi günü gördüm.çok tatlı olmuş maşallah.28. haftamızdayız ve 1 kilo 200 gram olmuş boyuda 36 cm. Sizce nasıl?Küçükmü haftasına göre.Doktorumuz gayet normal dedı.Sizinde fikrinizi almak istedim.
hoşgeldin bebemm
noolsun işte son 2 ay kaldı Allahın izniyle gün sayyoss hepimizz
kızlar facede çatlaklar konuşuluyo ya aklıma geldi,geçen gün göğsümün altı tatlı talı kaşındı bende unutup tatlı tatlı kaşıdım son anda aklıma geldi hemen bıraktım, ammaaaaaaaaaa ben kaşıdığım yeri bi 1 sm kadar çatlatmışım,sakın kaşınan yerlerinizi kaşımayın, kesinlikle çatlıyor
Güzel hamuşlar,
ben döşek de içinde olduğu için çok uygun olduğunu düşünmüştüm, başka yerden alınca yine aynı fiyata gelecekse mağazadan pazarlık yaparak alınabilir, bi deneyin bence. çünkü içinin yatağı da ucuz bişi değil
yeminlen gelip saçını başını yolacam o gacıların ama çıkarken eşini de boş geçmem haberin olsun.
aradın mı bakiim sen eşini, ben kötüyüm demek için???
ama ama ben de fenalardayım psikolojik olarak destekliyo, içiyo gibi oluyom. dün eşim izin verdi yak istersen dedi, hem de çok çok hafif bi sigara aldım elime niyeti bozmuştum kahve bile yaptım süt kaynatıp. sonra ne olsa, sütü bi garipti kahvenin tarihi geçmediği halde peynir gibi pelte pelte olmuştu. bunu bi işaret kabul edip kaldırdım sigarayı zulama. doğumdan sonra canım çok çekerse sütümü sağarım akşma kadar sadece sağdığım sütten içiririm ama ayda yılda bir de olsa içerim heralde. gerçi şimdi anne adayıyız, doğumdan sonra asıl üye şeklinde anne olacağız inş. o sorumluluk duygusu bunlların hepsini aklımdan silebilir büyük konuşmamak gerek
ahhh ahhh sana özendiğimi biliyon di mi, böle belimde beylikle attırmayın ulen tepemi demek isterdim sinirlendim mi
gerçi eşime diyorum allah dağına göre kar veririmiş, ben erkek olsam çok ayıp biliyorum ama eşimi arada pataklardım gibi geliyo. yani bazen bi asabileşiyom gözüm dönüyo. ama hani var ya karısını severken deli gibi seven köpek gibi aşık ama tepesi de attı mı sapıtan koca türü galiba onlardan olurmuşum. çünkü eşim beni sinirlendirdi mi evi yakasım dünyayı yerinden oynatasım geliyo ama 2 şirinlik yapsın bööle içim eriyo bu sefer sevgiye boğasım geliyo. önceden böyle değildim sanırım hamilelik hormonları beni acayipleştirdi
bencede içemezsin, şimdi görmüyoruz sadece hissediyoruz kıyamıyoruz, bide o zaman göceksin, kokusunu alcaksın hiç kıyamazsın o zaman...yani ben öle olurum içemem,
benim eşim içmio sigara..
ondan ötürü şanlıyım yani evde hiç kokusu olmuo..
ama oda bana dio artık unut sigarayı, yok öyle bişi.
bende kesinlikle emzirirken içmem...
ama eşime peşin peşin söyledim..doğurupta eve gelince bi tane türk kahvesinin yanında içerim..hiç engel olamazsın..
eşimde dio ben seni azcık tanıosam hayatta kıyıp içemezsin..bakcaz bakalım
seni face'den sorumlu kk bakanı ilan edelim, bigün başarının sırrını sorarlarsa imkansızlıkları değerlendirdim, internetim yavaştı face'de yükseldim dersinkızlar buraya ne zamandır giremiyorum
özledik hepinizii
nasılsınızzz bebişlerimiz nasıl??
seninle aynı haftadayken benim bebikim de aynı ölçülerdeydi.Güzel hamuşlar,
oyy çok güzel Allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin kuşum
maşalah canım bebişinee..bencede gayet normal canım maşalahhh
hoşbulduk kuzum..
ya internetim foruma girerken sorun yaratıyo tam okudum yorum yapıcam takılıyo tıkanıyo falan..face bi giriyo adamakıllı..inş. yakında adam gibi bi int bağlancak
ay evet yaa heyecan doruklarda çok az kaldı Allahın izniyle..
geçmiyo geçmiyo dedik geçti beAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?