2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
GEÇMİŞ OLSUN CNM..

ÇOK DATLI AMA YA

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış bu arada ne başvurusu yaptın kuzu
çok sağolun kızlarcanım 17000 öğretmen ataması yapılacak ya onun başvurusunu yaptım onaylatmaya gittim.
nefrazen çok dolduk hepimiz canım ama doğuma az kaldı sıkıcaz dişimizi

canım sende gynolomexil kullanıodun ya bişi sorcam ben salı gecesi koydum onu dünden beri akıntım arttı acaba iltihabı mı söküyoda arttı yoksa bir problrm mi var:44:

çok hoş gerçekten ama dediğin gibi küçük.ben koyacaklarımı kafamda tasarladığımda bile bir yığın şey oluyo.hazırlarken aklıma gelenlerde olur daha..en iyisi ufaklarından bir valiz almak sanırım.

canım unnadoya bak çok güzel elbiseler var 40-50 tl arası

slm nisan anne adayları bende 4 mayıs gözüküyorum ama belli olmaz belki nisan annesi olurumsağlıklı olsunlarda 1 hafta önce sonra fark etmez ben sizler daha önden gittiğiniz için sizlere bişey sormak istedim benim bebiş bi gün çok hareketli oluyor akşama kadar hiç durmuyor ve baya kuvvetli vuruşlar yapıyor sonra takip eden 2-3 gün vursammı vurmasammı şeklinde az ve çok belirsiz hareket ediyor bende bu az ve kuvvetsiz olduğu zamanlarda tedirgin oluyorum. ama bu bi kaç haftadır böyle takip ediyorum.acaba sizdede böyle olan varmı neden böyle oluyo ve normal bi seyirmi bu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.ben 26+5 deyim.Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin inşallah (amin).

canım sebebi nedir bilmiyorum ama bizdede aynı şeyler oluyor, bazen çok hareketli oluyolar bazende hareketsiz, hatta hareket etmediği için dr.a giden arkadaşlarımız bile var.ama bi problem yok endişelenme canım normal yani

canım ben 28+4 teyim hala oluyo aynısı. bi gün çok hareketliyken bi gün çok nazlı hareket ediyo.
doktoruma sormuştum o da pilli bebek değil bu senin gibi bi birey bir gün enerjik bi gün daha sakin olabilir her zaman aynı tepkileri bekleme demişti

Çok teşekkür ederim cnm cevabın için herkeste oluyorsa normaldir sanırım ama o hareketsiz zamanlarında baya endişeleniyorum kendimi sakinleştirmek istiyorum normal diye.

kızlar pijama takımlarınızı aldınız mı?

ben bunları aldım şimdilik..pek giyiceğimide sanmıyorum..yazın atlet şort giyerim hep,gelen misafirleride pijamayla ağırlamam mevlütte fln başka bişi giyerim..

teşekkürler canım bnm ama sana ole geliyor dışı senı yakar ici beni mısalı tatlıım

aa..aa,niye ben bilmiyomuyum nası bişi lollyy
bende sen gibi zayıf incecik başladım,53'ten 65'er çıktım

Çok güldüm dr un cevabına endişelenince bu cevabı aklıma getircem bundan sonra sakinleşmek için iyiki yazdın teşekkür ederim sanada

kızlar özellikle tecrübeli hamişler destekleyici bant diye bişi var ne işe yarıyor o kullanan yada bilen varmı aranızda :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…