canım gülşe güle kullan...rengi çok güzelllll...Eki Görüntüle 338435
benim dün aldığım pijama bu hamile pijaması üst tarafın belide pantolonun belide ayarlanıyo 20 liraydı
lohusa pijaması dıye sorduğum butun takımlar 45 ten başlıyo 200 e kadar çıkıyo ne gerek var abartmaya sonuçta bı kaç gun gıycez
hastaned ebunu gıyıcem kızımada aynı renk hastane çıkışı aldım
bitanede eşofman takımı alıcam evde gıymek için cicili bicili terlık taç takım yeter:)
bende için için uyyorum parisim..fena uyku bastırdı..hep bu saatlerde yokluyo bi..
evde olsamda deliksiz uyusam akşama kadar...üzerimde battaniye bi elimde kumanda gömülsem koltuğa yavaş yavaş sıcak sıcak dalsam
ben dün yazdım hastane çantanıza neler koyuyorsunuz diye kimse beni sallamadı hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ben dün yazdım hastane çantanıza neler koyuyorsunuz diye kimse beni sallamadı hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
fena uyku bastırdı..hep bu saatlerde yokluyo bi..
evde olsamda deliksiz uyusam akşama kadar...üzerimde battaniye bi elimde kumanda gömülsem koltuğa yavaş yavaş sıcak sıcak dalsam
sağol canımcanım gülşe güle kullan...rengi çok güzelllll...
bende için için uyyorum parisim..
patron bi iş verdi araştır die...benmi onu araştıryom omu beni belli değil..
pofffffffff yaaaa...
canım ben henüz hazırlamadım..bi liste var bende saklamıştım ama kendime göre revize etmedim..buyur yinede fikir olması açısından..
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
kuru mendil pamuklu,ağız mendili
1 no bebk bezi yenidoğan ıslak mendili
pişik kremi
polar battaniye
benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
toka ,küçük ayna ve sürme
panikleme tatlım ben de almadım hiç bişey olur hepsi sıkma sen tatlı canını
ayyy dün yaptım senin dediğin o keyfi
2.30 da bi uyumuşum
6ya geliyodu kalktım
süperdiiiiiiii
canım gülşe güle kullan...rengi çok güzelllll...
bende için için uyyorum parisim..
patron bi iş verdi araştır die...benmi onu araştıryom omu beni belli değil..
pofffffffff yaaaa...
canım ben henüz hazırlamadım..bi liste var bende saklamıştım ama kendime göre revize etmedim..buyur yinede fikir olması açısından..
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
kuru mendil pamuklu,ağız mendili
1 no bebk bezi yenidoğan ıslak mendili
pişik kremi
polar battaniye
benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
toka ,küçük ayna ve sürme
yaa normalde rahatım burda görünce herkesin herşeyi tamam bende ister istemez panikliyorum,eşime diyorum şu daha şu alıncak daha bu alıncak hafta sonları alalım biraz biraz sen merak etme ben hepsini bi kerede alcam diyo çok merak ediyom 1 kerede hepsini nasıl alcakbak banada yaktırdılar
ayyy dün yaptım senin dediğin o keyfi
2.30 da bi uyumuşum
6ya geliyodu kalktım
süperdiiiiiiii
öff öfff uyumak ne güzel bişimişş:26:
bende bu haftasonu piajama takımlarımı alayım çantamı alayım diyorum.. artıkın yavaştan çantamıda hazırlıyıcam. dursun bi köşede. heran herşey olabilirr:26: bende bu listeye göre gideyim.elimde hazır bi liste yok çünkü..
bide siz mevlüt yapacakmısınız kızlar.. ben yapmayı düşünüyorumm. ve kızımada şöyle beyaz güzel bi elbise alıcam gelinlik gibinette baktım çok şirin güzel modeller var. bu haftasonu onada bakayım bi
offf süpersin canımm.
darısı bana inş.. pazar gününe gerçekleştirmek istiyom bu hayalimi.
sağolsun erkeğin rahatıda pek bi gıcık oluyo:))
benim eşimde öle oto koltugu için butun hamileliğimb boyunca araştırdım ettım hadi alalaım hadi alalım sıkma sen canınıııı hem boşver ne gerek var dıye dıye yedi ömrumu
sonra ben hastaneye yattım o eve dönerken almış, hastaneden çıkarken getıdı bak aldım hayatım , şimdidie ben ıstemıyorum dedimhatta geri bıle göturmuştumde almadılar
yaşasın kötülük
hehe götür yatır zammı bacımm. görsün senin herif 1 kanca için inatlaşmanın nelere malolduğunuya bende pijama takımı almıycam...k. validem dikmişti bana onu hiç giymemiştim pijama ve gecelik takım...
eşime didim üstüne pembe bi tane sabahlık alcam..
didi ne sabahlığı bugüne kadar sbhlıkmı giyyodun
bak ii hatırlattın dün maaşıma yapılan zammı götirimde sabahlığa yatırım dünün üstüne ii giderrr
bende yapcam parisim..
ama haziran başı gibi mersine annemlerin yanına gidcem orda yapcam..burda ne okutacak nede okunurken dinleyecek kimsem var..
ablam dedi burda yaparız...ondan ötürü bişi almadım kızıma mevlüt için..mayıs sonunda giderken alırım..
ama bende senin gibi beyazlara boğmak istiom onu..tüllü tüllü bi elbise alcam:)))
inşallah canımmmm
hehe götür yatır zammı bacımm. görsün senin herif 1 kanca için inatlaşmanın nelere malolduğunu
ay ne tatlı olurlar petu gıı.. bembeyaz mis gibi ohhhhhhhh.. kanatsız melek onlarr
ay unutmuşum ya cmtesi alışveriş var sabahtan... öğleden sonrada güne gidecem
pazarda misafir geliyo akşama onun için hazırlık var.
bu haftada kaldı benim bu hayal
anca hayaller kurarım zaten ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?