2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar pijama ve gecelik için bende baktım mağazalara ama doğum nisan sonu mayıs başı deyince satıcılar bunlar uzun kollu o zamanlarda bide lohusa olucaksın hastanelerde sıcak yakar baharlıklar martta gelir martta gel al kısa kollu dediler.ben genede bikaç mağaza baktım hepsi aynı şeyi söyledi paylaşmak istedim sizinle.

anammmm .....totonada göbene maşallah
canım sende gynolomexil kullanıodun ya bişi sorcam ben salı gecesi koydum onu dünden beri akıntım arttı acaba iltihabı mı söküyoda arttı yoksa bir problrm mi var:44:
yok cnm benimde aynen öyle oldu...bende ilk pzt koydum..bide dün 2. i koydum..ama o aradaki günler olmadığı kadar çok akıntı geldi...sanırım sökülyo o mantar vs. ondan..

evet cnm..ben zaten hastane çantasından aiyade beik doğduğunada biberonunu vs. koyup gezmelere giderim die almıştım...ama eşimi almaya ikna ederken kızımın hastane çantası demiştim:))) şimdi böyle minik bi el valizi almak istiom hastane için ama nasıl punduna getircem onu bilmiom

1 kalemlik iş yapmadım henüz...gün öğlen oldu....işler yetişmicek stresi var ama yapmayada hiç niyetim yok
boşver işi gel tüttürelim benim de bişi yapasım yok

Perdeleri açıp kara karşı bi bardak nescafe ve sigara olsa
sen de gel anacım canı çeken gelsin

sana vereceğim cevabı aşağıdaki yorumla tasdiklemek istiorum
ipekcim çok güzel anlatmış durumu

ben de dün bi iki kasıldım korktum çantamı sildim temizledim sonra hazır olan eşyalarımı yerleştirdim, eşşek dediğin sağlamda durmalı

Selam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım. biz kızımla cok iyiyizz. erken doguma inat dogurmuyorumm yarın saat 13:30da dr randevumuz varr ayrıca bugun 78 karabükteyizz..
hepimiz doğururuz sen doğurmazsın bak dediydi dersin

kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.
ben de petuş'un resmini koyduğu çantanın dışı siyah, fermuar kenarları ve içi pembe olanı var, spora giderken kullanıyodum onu kendime hazırlayacağım. bebike de evde eskiden kalma pazar malı bi çanta var geniş onu kullanacağım.

yav sokakta egzoz soluyoz, hava kirliliği, soba yakanların kiri filan. bence 9 ayda 1-2 tane içmek extra bi zarar vermez. (amanın kızlar saçımı yolacak gaz verdiğim için)

aynen canım hakediyoruz biraz da çok şımarttım çooook

nefrazen çok dolduk hepimiz canım ama doğuma az kaldı sıkıcaz dişimizi
ufff sık sık nereye kadar, ben şımartılmak pohpohlanmak el üstünde tutulmak istiyorum

hani nerde kilolar nerde??? yok ki hiç bişi

ya bende üşürüm kısa kolluyla diye düşünüyorum nisan ortası gibi çok sıcak olacağını sanmıyorum. martta almak da geç olmaz mı ya?

bu haftalarda normal. doktorlar genelde 30 dan sonra düzenli hareket ederler diyor. benim o haftalarda 2-3 gün oynamadığı bile oluyordu. yani hissedilmeyebiliyor.

bende bulamadım internetten çok baktım ama fiyatlar pahalı geldi ya.
yarın mahmutpaşaya gidicem bende. belki bulurum orada.

mahmutpaşada 110 120 lira. sabahlık gecelik ve pijama takımı birlikte. bende ordan aldım. güzel pijamalar var.

mahmutpaşada 110 120 lira. sabahlık gecelik ve pijama takımı birlikte. bende ordan aldım. güzel pijamalar var.

ikili takımları telefonda 37 tl dedi. şok oldum. piyasa fiyatı 60 tl. 3 lü takımı kaç der bilmiyorum en fazla 60 tl der herhalde.

ben hala onları düşünmüyorum ki benim korkum belden vurulan iğne umarım sezeryan olmam da normal doğumda da o iğneden vurulmam

ayy bnde bende hem sezeryandan korkuyorum hemde belden iğne yaparlarsa ondan.... normal doğumdada bağırmaktan nasıl doğuracaksam ben ......

selam kızlar ben yine kendime bugünde izin verdim. şefimi aradım saban 10 gibi. gelemicem ben dedim. çünkü korkuyorum düşersem diye dedim. hem telafiside olmaz dedim. iğnelerim var yazdırmam lazım dedim ama sağlık ocağına bile gidemiyorum dedim. zaten maaşlar pazartesi verilcekmiş dedim. yarın gelir hallederim dedim. o da sen taksiylemi minübüslemi geliyorsun dedi. bende servisle gelebilirim ama evimin önünde çok kar var dedim. eşimde arabayı çıkaramıyor bırakamıyor servise dedim. bide grip olcam gibi dedim. gelemicem ben dedim. adamda tamam dedi. evdeyim dinlenmedeyim. ama burnum akıyor gözümyaşarıyor ya.
sabah beri yazdıklarınızı okudum koptum gülmekten. gerçekten herkes aynı problemleri yaşıyor eşleriyle. ama allaha şükür az zamanımız kaldı. sağlıcakla bebeklerimizi doğursak hayırlısıyla inşallah.
ben evi boyatcaktım ya vazgeçtik. yerine unkapanından 7,5 lira rulosu mavi duvar kağıdı aldık. diğer iki renk daha aldım 20 tl rulosu evimin diğer odaları için bunları kaplıcaz bilgi verim dedim. düz renkler çok uygun haberiniz olsun

ikili takımları telefonda 37 tl dedi. şok oldum. piyasa fiyatı 60 tl. 3 lü takımı kaç der bilmiyorum en fazla 60 tl der herhalde.

kalite kalite değişebilir canım yada model olarak. bazıları çok eski model olabiliyor. ama git ve gör belkide gerçekten çok uyguna alırsın. ben pek gezemedim. zaten 200 lira gözden çıkarmıştım onun için uygun geldi.

canım ya ben şunu çok beğendim ama mevsime uygun olurmu bilemedimEki Görüntüle 338427
yok cnm ben b tarz istemiyorum.. ama bu da fena degilde biraz baharlık gibi

oy cnm bnm senin suan ki kilon iyi gene bana gore ama sende zayıf hamıle kalmısın demek zayıf hamıle kalanlar ondan mı cok kılo alıyoo aceb:26:

tşkrler petunyam hepimize maşallah canım

benim dün aldığım pijama bu hamile pijaması üst tarafın belide pantolonun belide ayarlanıyo 20 liraydı
lohusa pijaması dıye sorduğum butun takımlar 45 ten başlıyo 200 e kadar çıkıyo ne gerek var abartmaya sonuçta bı kaç gun gıycez
hastaned ebunu gıyıcem kızımada aynı renk hastane çıkışı aldım
bitanede eşofman takımı alıcam evde gıymek için cicili bicili terlık taç takım yeter:)

yok canım kalitesi güzeldir herhalde. bahanın ürünleri. ben 100 tlye hem 2li hem 3 lü takımı alırım.

güzelmiş canım ama emzirmek için uygun olur mu bilmiyorum. bende böyle bişe almıştım sonra gittim geri verdim.

anladım canım sağol ya daha öncede kullandım ama böylemi olmuştu hatırlayamadım sabahtan beri akıntı gelince korktum anormalbi durum mu var diye içim rahatladı

güzelmiş canım ama emzirmek için uygun olur mu bilmiyorum. bende böyle bişe almıştım sonra gittim geri verdim.

3 düğmesi var göğse kadar ınıyo açılınca, emzirme sutyenıde olunca sorun olmaz canım rahat bi pijama
bu arada hastane çantamı hazırladım ufak son aldıgım parçalarıda ütüleyıp koydugumda resım eklerim
iki çanta yapıcam benım çantam azıcık buyuklerınden olucak, battanıyeler felan olunca çok yer kaplıyo
amilyathanye bebeğimin kıyafetlerınıde küçük bi çantada vericem etrafa surulmesın temiz çıkarıp gıydısrsınler hemen
poşetle felan uğraşamam:)

yaaa herkes hastane çantası hazırlıyo, biz daha bişey almadık yaaa, daha oda boyancak,oda takımı alıncak,ne çocuk için ne kendim için hiçbişey almadım, bak sizde böle yazınca panikliyorum ben

yaaa herkes hastane çantası hazırlıyo, biz daha bişey almadık yaaa, daha oda boyancak,oda takımı alıncak,ne çocuk için ne kendim için hiçbişey almadım, bak sizde böle yazınca panikliyorum ben

panikleme tatlım ben de almadım hiç bişey olur hepsi sıkma sen tatlı canını

fena uyku bastırdı..hep bu saatlerde yokluyo bi..
evde olsamda deliksiz uyusam akşama kadar...üzerimde battaniye bi elimde kumanda gömülsem koltuğa yavaş yavaş sıcak sıcak dalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…