anammmm .....totonada göbene maşallah
yok cnm benimde aynen öyle oldu...bende ilk pzt koydum..bide dün 2. i koydum..ama o aradaki günler olmadığı kadar çok akıntı geldi...sanırım sökülyo o mantar vs. ondan..canım sende gynolomexil kullanıodun ya bişi sorcam ben salı gecesi koydum onu dünden beri akıntım arttı acaba iltihabı mı söküyoda arttı yoksa bir problrm mi var:44:
çok hoş gerçekten ama dediğin gibi küçük.ben koyacaklarımı kafamda tasarladığımda bile bir yığın şey oluyo.hazırlarken aklıma gelenlerde olur daha..en iyisi ufaklarından bir valiz almak sanırım.
boşver işi gel tüttürelim benim de bişi yapasım yok1 kalemlik iş yapmadım henüz...gün öğlen oldu....işler yetişmicek stresi var ama yapmayada hiç niyetim yok
sen de gel anacım canı çeken gelsinPerdeleri açıp kara karşı bi bardak nescafe ve sigara olsa
sana vereceğim cevabı aşağıdaki yorumla tasdiklemek istiorum
he bende dün bayoyu temizledim cifledim heryerini
görünce dedi ki annemlere falan gidince bir tabak kaldırmıyosun
evde banyoyu mu cifluyosun dedi
resmen sobeledi beni...
ıı şeyyy benn dedim ama kıvıramadım...
akşamda annesine sofra kaldırmada yardım ettim mecbur
neysem artık daha fazla offflamam lazım
forum olarak kokulur bizdenaramızdaki masumları bile taktikle kendimize benzetebiliyoz,geçende kimdi görümcelerden dert yanan.kıza resmen yalandan sancı çekmeyi öğrettik 5 dakikadaaa,tbrik koyuyommm bize zeynebim sende oflaya oflaya halim yok ama yapmam gerek diye diye yap
ben de dün bi iki kasıldım korktum çantamı sildim temizledim sonra hazır olan eşyalarımı yerleştirdim, eşşek dediğin sağlamda durmalıbana geçenlerde öyle derinden bi sancı vurdu ki,dün hemmen bebişin tüm kıyafetlerini yıkadım astım çatıyabugün de toğlayıp ütü yaparım ilerleyen saatlerde dedim doğumun,ölümün ne zaman olcağı belli olmaz ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda bugün hastene çantamı hazırlayıp koyyımm,dursun bi köşede
hepimiz doğururuz sen doğurmazsın bak dediydi dersinSelam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım. biz kızımla cok iyiyizz. erken doguma inat dogurmuyorummyarın saat 13:30da dr randevumuz varr ayrıca bugun 78 karabükteyizz..
ben de petuş'un resmini koyduğu çantanın dışı siyah, fermuar kenarları ve içi pembe olanı var, spora giderken kullanıyodum onu kendime hazırlayacağım. bebike de evde eskiden kalma pazar malı bi çanta var geniş onu kullanacağım.kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.
yav sokakta egzoz soluyoz, hava kirliliği, soba yakanların kiri filan. bence 9 ayda 1-2 tane içmek extra bi zarar vermez. (amanın kızlar saçımı yolacak gaz verdiğim için)[SUB][/SUB]
ya gerisi değil..hafta sonu misafirim var...
gelenlerden biri m. ali..en sevdiğim ünv. arkadaşım...
şimdik biz sigaraya bununla birbirimiz alıştırdık..
alır gelirdik bi paket bitene kadar içerdik, yok biz tiryaki değiliz öylesine falan derken ikimizde olduk birer tiryaki
bu alanyaya yerleşti okul bitince...
en sevdiğimiz şey birere türk kahvesi yapıp webcam leri açıp karşılıklı cigara içmekti..
şimdi hafta sonu o gelio, nasıl zaptedcem kendimi...karşılıklı ciraga içmekten en keyif aldığım en kadim dostumdur kendisi
aynen canım hakediyoruz biraz dakıyamam ben sana sen ne kadar dolmuşsun böyle canım benim ama kocana çok kızdım burnundan getir canım ya bizim yüzümüzden oluyor adam gibi bi naz yapmayı bile bilmiyoruz sonra böyle birikim çıkıyor işde
ufff sık sık nereye kadar, ben şımartılmak pohpohlanmak el üstünde tutulmak istiyorumnefrazen çok dolduk hepimiz canım ama doğuma az kaldı sıkıcaz dişimizi
kızlar pijama ve gecelik için bende baktım mağazalara ama doğum nisan sonu mayıs başı deyince satıcılar bunlar uzun kollu o zamanlarda bide lohusa olucaksın hastanelerde sıcak yakar baharlıklar martta gelir martta gel al kısa kollu dediler.ben genede bikaç mağaza baktım hepsi aynı şeyi söyledi paylaşmak istedim sizinle.
slm nisan anne adayları bende 4 mayıs gözüküyorum ama belli olmaz belki nisan annesi olurumsağlıklı olsunlarda 1 hafta önce sonra fark etmez ben sizler daha önden gittiğiniz için sizlere bişey sormak istedim benim bebiş bi gün çok hareketli oluyor akşama kadar hiç durmuyor ve baya kuvvetli vuruşlar yapıyor sonra takip eden 2-3 gün vursammı vurmasammı şeklinde az ve çok belirsiz hareket ediyor bende bu az ve kuvvetsiz olduğu zamanlarda tedirgin oluyorum. ama bu bi kaç haftadır böyle takip ediyorum.acaba sizdede böyle olan varmı neden böyle oluyo ve normal bi seyirmi bu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.ben 26+5 deyim.Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasib etsin inşallah (amin).
bende bulamadım internetten çok baktım ama fiyatlar pahalı geldi ya.
yarın mahmutpaşaya gidicem bende. belki bulurum orada.
mahmutpaşada 110 120 lira. sabahlık gecelik ve pijama takımı birlikte. bende ordan aldım. güzel pijamalar var.
ben hala onları düşünmüyorum ki benim korkum belden vurulan iğne umarım sezeryan olmam da normal doğumda da o iğneden vurulmam
ikili takımları telefonda 37 tl dedi. şok oldum. piyasa fiyatı 60 tl. 3 lü takımı kaç der bilmiyorum en fazla 60 tl der herhalde.
ayy bnde bendehem sezeryandan korkuyorum hemde belden iğne yaparlarsa ondan.... normal doğumdada bağırmaktan nasıl doğuracaksam ben ......
yok cnm ben b tarz istemiyorum.. ama bu da fena degilde biraz baharlık gibicanım ya ben şunu çok beğendim ama mevsime uygun olurmu bilemedimEki Görüntüle 338427
Eki Görüntüle 338428 Eki Görüntüle 338429
ben bunları aldım şimdilik..pek giyiceğimide sanmıyorum..yazın atlet şort giyerim hep,gelen misafirleride pijamayla ağırlamam mevlütte fln başka bişi giyerim..
aa..aa,niye ben bilmiyomuyum nası bişi lollyy
bende sen gibi zayıf incecik başladım,53'ten 65'er çıktım
yok cnm benimde aynen öyle oldu...bende ilk pzt koydum..bide dün 2. i koydum..ama o aradaki günler olmadığı kadar çok akıntı geldi...sanırım sökülyo o mantar vs. ondan..
evet cnm..ben zaten hastane çantasından aiyade beik doğduğunada biberonunu vs. koyup gezmelere giderim die almıştım...ama eşimi almaya ikna ederken kızımın hastane çantası demiştim:))) şimdi böyle minik bi el valizi almak istiom hastane için ama nasıl punduna getircem onu bilmiom
kalite kalite değişebilir canım yada model olarak. bazıları çok eski model olabiliyor. ama git ve gör belkide gerçekten çok uyguna alırsın. ben pek gezemedim. zaten 200 lira gözden çıkarmıştım onun için uygun geldi.
Eki Görüntüle 338435
benim dün aldığım pijama bu hamile pijaması üst tarafın belide pantolonun belide ayarlanıyo 20 liraydı
lohusa pijaması dıye sorduğum butun takımlar 45 ten başlıyo 200 e kadar çıkıyo ne gerek var abartmaya sonuçta bı kaç gun gıycez
hastaned ebunu gıyıcem kızımada aynı renk hastane çıkışı aldım
bitanede eşofman takımı alıcam evde gıymek için cicili bicili terlık taç takım yeter:)
yok cnm benimde aynen öyle oldu...bende ilk pzt koydum..bide dün 2. i koydum..ama o aradaki günler olmadığı kadar çok akıntı geldi...sanırım sökülyo o mantar vs. ondan..
evet cnm..ben zaten hastane çantasından aiyade beik doğduğunada biberonunu vs. koyup gezmelere giderim die almıştım...ama eşimi almaya ikna ederken kızımın hastane çantası demiştim:))) şimdi böyle minik bi el valizi almak istiom hastane için ama nasıl punduna getircem onu bilmiom
güzelmiş canım ama emzirmek için uygun olur mu bilmiyorum. bende böyle bişe almıştım sonra gittim geri verdim.
yaaa herkes hastane çantası hazırlıyo, biz daha bişey almadık yaaa, daha oda boyancak,oda takımı alıncak,ne çocuk için ne kendim için hiçbişey almadım, bak sizde böle yazınca panikliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?