2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ay yaaaaaaa çok güldüm valla iyi geldi,uykum gelmişti, yok canım ankarada oturuyo buraya diş yaptırmaya geliyo,orda bekar kızı var öyle olunca gelip gidiyo

yanlış yazmışım yaptığı kısırı yedim olcaktı

süper o zaman yarın akşam için tavuk baget al fırında tavuklu patates yap en kolay yemek , yanına pilav, çorba eşinede salata yaptırırsın ohhhhh daha ne

aklına öle kötü şeyler getirme,yani gıcık kaparsan olursun, ben 2 kere grip oldum canım ama çok ateşlenmedim, ıhlamur içtim bol meyve yedim bide rapor alıp yattım dinlendim atlattım, olmazsın inşallah

[SUB][/SUB]
süper o zaman yarın akşam için tavuk baget al fırında tavuklu patates yap en kolay yemek , yanına pilav, çorba eşinede salata yaptırırsın ohhhhh daha ne

hiho kafamız aynı çalışyo:)))
bende diodum kıyma alim..herife köfte yaptırrım..fırında patatesli köfte yaparım bu akşamdan...
yanınada yrn gidince bi çorba pilav salata okeyto

canım ben 3-4 gündür gribim. dün fena haldeydim vücudumun heryeri ağrıyodu..ateşimde vardı..
bol mandalina yedim. birde portakal suyu içinede limon sıkıp içtim.sonra annem nane limon kaynattı onu içtimm .bide ıhlamur elma kabuğu tarçın kaynatıp iç oda iyi geliyor..
bugün çok şükür düne göre çok iyiyim..
sende umarım iyice yakalanmadan atlatırsın

inşallah olmam canım ya bi kere atlattım fenaydı yani ama ateşim çıkmamıştı şimdi çıkarsa diye korkuyorum

çok geçmiş olsun canım aynen yapcam şimdi çok saol

neyseki bu arada dünkü muhasebe kayıtlarını inceledim, bitti...biteceğine inanıyorum artık:))
offf sizinkide çok fena bi karma olmuş cnm ya...hepsi çok sivri bu burçların
bizimde babamız oğlak, ben koç, zeynepde kooçç olacak yafrumm benim :))

bennn teee 3-4 aylıkkene almıştım çantayıı bu haftasonu ayarlıcam, bidahakine ayarlıcam derken geldik 30. haftaya hiç bişide hazırlamadım.....

Selam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım
biz kızımla cok iyiyizz
erken doguma inat dogurmuyorumm
yarın saat 13:30da dr randevumuz varr
ayrıca bugun 78 karabükteyizz..

ii haberlerinizi bekliyoruz canımm...

kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.
ben çantamı böyle adım, gezmelere giderkeneee kullancaz kızımla.. hastane için küçük bi çantamız daha var kayınvalideme giderken falan kullanıyoruz genelde, iki ayrı çanta yaparım diyom bi kızıma bi bana... hergün yeni bişi geliyo aklıma bu çanta hepsini almaz çünkü

benimde dogum tarihim belli değilki yafrum
hani 9 ay 10 gune gore 78 gün :)
bu arada beni cok fena dogum korkusu sardı yaa
narkoz yiyip sezeryan olacagımı dusunsemde acayip tırsıyrum
kalbim gum gum atmaya baslıyo
heeççç düşünmemeye çalışıoymmm ayhh allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah... bu aralar benim karnım çok sert otururken beni o kadar rahatsız ediyorki hiç bu kadar sert hissetmiyordum içimde zor hareket ediyor sanki yeri dar geliyor gibi o hareket ettikçe benim canım acıyor, geceleri uyuyamıyoruumm artık, sağa sola dönmekse neredeyse imkansızı başarıyormuşum gibi geliyor.. bide bide bide benim karnım deli gibi kaşınıyooo çildiriiiiiiiciiiiiiimmmm

maşşallahhhh size nee kaa fittt görüküyonuzz

kızlar pijama takımlarınızı aldınız mı?

canım ya ben şunu çok beğendim ama mevsime uygun olurmu bilemedimEki Görüntüle 338427
hastanede giymek için uygun bence... şimdi bile o kadar sıcak ki hastaneler ben girer girmez montumu falan atıyorum üzerimden. çok üşürsek bi şal falan atarız omuzlarımızaaa..
ben 1 tane gecelik aldım. hiç gecelik giyme huyum yoktur adet yerini bulsun fotolarda hoş çıkalım die aldım
şuan resimleri yyok yanımda ama önden düğmeli bi pijama takım aldım, gelen giden olursa ilk zamanlar giyerim die alt eşofman aldım 2 tane.. üstleri evden hallederiz bi şekilde

kızlar özellikle tecrübeli hamişler destekleyici bant diye bişi var ne işe yarıyor o kullanan yada bilen varmı aranızda :26::26::26:
birisi kullanıyorum çokta memnunum diyordu ama kimdi hatırlayamadım şimdi

aha daaa bende yaktıımmmmm
yaka mendilini yazmmaışım
Allahım okadar dua edıyorumki inşallah kusan bi bebek olmaz kızımda 6 ay çektim
ne kanepe ne halı nede temiz üstümüz kalıyodu
yaka mendili ne kiii

haftasonu bana da misafir geliyor... Görümcemler.... allahtan yatılı değil oturdumu kalkmaz şimdi onlar yemekti çay yanına bişilerdi temizlik vs vs hazırlanmam gerekiyor benimde...

ben hamile olan birine çok uzakta ve uzun zamandır görmüyorsam asla yatılı gitmem.. sabahtan gitipte akşama kadar oturup yok kahvaltısı yok akşam yemeği gibi sıkıntılara sokmam. bide temizlik olayı var ona hiç girmiyorum...
daha önceden hamile olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyormuşum, daha dikkatli oluyordum ama şimdi kendim yaşayınca yeteri kadar düşünceli davranmadığım olmuştur mutluka bundan sonra hamilelere karşı daha duyarlı ve anlayışlı olacağım...
evimize gelen insanlar bizleri sevip değer verdiklerinden geliyorlar mutlaka ama geçen her saat hamile için işkenceye dönüşüyor.. hamileliği yaşayanlarda bunu yine yapıyor ben hamile iken bana falanca misafir gelmişti ben şöyle şöyle ağırlamıştım o da yapsın modu mu oluşuyor acaba...

amanınnnnnnn
benim misafirler abantta kalcaktı bu akşam girememişler abanta..
aradılar izmitteyiz..senden önce sizin eve gelmiş oluruz, kapıda bekleriz seni die:)))
yatak odasında kargaşayı düşünuomda...
evde dün akşamdan kalmış balık kokusu...
sonra herife sinirle hafif karamelize ettiğim bugün için pişirdiğim enginar...
salondaki sehpanın üstündeki softa bezi...
bugün karda yağmadıki erken çıkim desem
offfffffffffffffffff dağlar offfffffffffffffffffff
yakem bi cigara

oyyyy o görüntüyü tahmin edebiliyorummm
ne biçim bi huzursuzluktur şimdi onlarla aynı anda eve girecek olmak

allam ya hamile kadın diye düşünmüyo mu bunlarboşver canım madem çat kapı geliyolar kusur aramasınlar rahatını arayan evinde oturrsun

eyvaahhhhhhhh yak sen yakk bitanee

hep bırakmayayım diom ama herakşamdan sabaha kalan dağınıklıklar oluyorr işte.. ödüm kopuyor benden önce bi misafir gelecek die... bi kere kayınvalidemler gelmişti benden erken gelmek istemişler ÖZELLİKLEEEE ama yolu şaşırıp kaybolmuşlar ehueheuhue bin kere geldikleri yolu hemdee

inanamıyorummm
offff
böyle çat kapı gelen kusura bakmasın canım ev halini artık

amanda aman....
boşver cnm hiç umursama..hamile kadının evi anca olur..takma kafana boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…