hamile zihni kimin söylediğini hatırlamıyorum ama dr bundan sonra bebek ağırlaştığı için ağrılar normal demiş, benim de dün başladı garip bi ağrı ona yordum. 2 kiloya yaklaştı artık bebiğim
misafir gitsin diye okunan duayı mı okuyonda bu kadın zırt pırt gidip yine geliyo
ben hatta direk cmt kahvaltıyı dışarda yaparız, akşam yemeğini doşarda yeriz...bi pzr sbh kahvaltı bide cuma akşamı yemek yapabilirsem yeter modundayım:))
bide kekdir börektir bişi yapim koyim dolaba...denk gelirse yiriz:))
arkadaşlar aranızda grip olan yada geçirmiş olan var mı? sanırım ben olucam çünkü bu gün bi komşumuzu öptüm kadının grip olduğunu farketmeden bide yaptığı kısı yedim
grip sorun değilde ateşim çıkarsa diye çok korkuyorummmm
süper o zaman yarın akşam için tavuk baget al fırında tavuklu patates yap en kolay yemek , yanına pilav, çorba eşinede salata yaptırırsın ohhhhh daha ne
arkadaşlar aranızda grip olan yada geçirmiş olan var mı? sanırım ben olucam çünkü bu gün bi komşumuzu öptüm kadının grip olduğunu farketmeden bide yaptığı kısı yedim
grip sorun değilde ateşim çıkarsa diye çok korkuyorummmm
aklına öle kötü şeyler getirme,yani gıcık kaparsan olursun, ben 2 kere grip oldum canım ama çok ateşlenmedim, ıhlamur içtim bol meyve yedim bide rapor alıp yattım dinlendim atlattım, olmazsın inşallah
canım ben 3-4 gündür gribim. dün fena haldeydim vücudumun heryeri ağrıyodu..ateşimde vardı..
bol mandalina yedim. birde portakal suyu içinede limon sıkıp içtim.sonra annem nane limon kaynattı onu içtimm .bide ıhlamur elma kabuğu tarçın kaynatıp iç oda iyi geliyor..
bugün çok şükür düne göre çok iyiyim..
sende umarım iyice yakalanmadan atlatırsın
bizimde babamız oğlak, ben koç, zeynepde kooçç olacak yafrumm benim :))neyseki bu arada dünkü muhasebe kayıtlarını inceledim, bitti...biteceğine inanıyorum artık:))
offf sizinkide çok fena bi karma olmuş cnm ya...hepsi çok sivri bu burçların
bana geçenlerde öyle derinden bi sancı vurdu ki,dün hemmen bebişin tüm kıyafetlerini yıkadım astım çatıyabugün de toğlayıp ütü yaparım ilerleyen saatlerde dedim doğumun,ölümün ne zaman olcağı belli olmaz ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda bugün hastene çantamı hazırlayıp koyyımm,dursun bi köşede
Selam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım
biz kızımla cok iyiyizz
erken doguma inat dogurmuyorumm
yarın saat 13:30da dr randevumuz varr
ayrıca bugun 78 karabükteyizz..
kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.
ben çantamı böyle adım, gezmelere giderkeneee kullancaz kızımla.. hastane için küçük bi çantamız daha var kayınvalideme giderken falan kullanıyoruz genelde, iki ayrı çanta yaparım diyom bi kızıma bi bana... hergün yeni bişi geliyo aklıma bu çanta hepsini almaz çünküEki Görüntüle 338098
ben bunun dümdüz pembesini almıştım...hani hem ilerde gezmelerde yağmurun cicişlerini koyarım biberonunu falan die düşündüm..
ama buna ikimizide hastane eşyası sığmaz...ya bunu yağmurun hastane çantası yapcam kendime minnak bi valiz alcam...yada sırt çantam var onu kendime bunu yağmura hsatne çantası olarak hazırlıycam...daha neleri koycamı belirlemediğim için alır almaz bilmom..
heeççç düşünmemeye çalışıoymmm ayhh allahım hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah... bu aralar benim karnım çok sert otururken beni o kadar rahatsız ediyorki hiç bu kadar sert hissetmiyordum içimde zor hareket ediyor sanki yeri dar geliyor gibi o hareket ettikçe benim canım acıyor, geceleri uyuyamıyoruumm artık, sağa sola dönmekse neredeyse imkansızı başarıyormuşum gibi geliyor.. bide bide bide benim karnım deli gibi kaşınıyooo çildiriiiiiiiciiiiiiimmmmbenimde dogum tarihim belli değilki yafrum
hani 9 ay 10 gune gore 78 gün :)
bu arada beni cok fena dogum korkusu sardı yaa
narkoz yiyip sezeryan olacagımı dusunsemde acayip tırsıyrum
kalbim gum gum atmaya baslıyo
maşşallahhhh size nee kaa fittt görüküyonuzz
kızlar pijama takımlarınızı aldınız mı?
hastanede giymek için uygun bence... şimdi bile o kadar sıcak ki hastaneler ben girer girmez montumu falan atıyorum üzerimden. çok üşürsek bi şal falan atarız omuzlarımızaaa..canım ya ben şunu çok beğendim ama mevsime uygun olurmu bilemedimEki Görüntüle 338427
birisi kullanıyorum çokta memnunum diyordu ama kimdi hatırlayamadım şimdikızlar özellikle tecrübeli hamişler destekleyici bant diye bişi var ne işe yarıyor o kullanan yada bilen varmı aranızda :26::26::26:
yaa normalde rahatım burda görünce herkesin herşeyi tamam bende ister istemez panikliyorum,eşime diyorum şu daha şu alıncak daha bu alıncak hafta sonları alalım biraz biraz sen merak etme ben hepsini bi kerede alcam diyo çok merak ediyom 1 kerede hepsini nasıl alcakbak banada yaktırdılar
yaka mendili ne kiiiyaka mendilini yazmmaışım
Allahım okadar dua edıyorumki inşallah kusan bi bebek olmaz kızımda 6 ay çektim
ne kanepe ne halı nede temiz üstümüz kalıyodu
offf offfff...
benimde yrn akşama yatılı misafir gelio karı-koca..
pzr akşama gidecekler..
hafta sonu güne gidcektim iptal ettim...bugün haber verdiler gelyoz die..
şimdi bu akşamdan hazırlık yapmam gerek...yatak hazırlanacak, temizlik yapılacak...
yemekdir kekdir bişilerde yapmak gerek hazırda olsun..
ne yedirip içiricuk parisim misafirlere
amanınnnnnnn
benim misafirler abantta kalcaktı bu akşam girememişler abanta..
aradılar izmitteyiz..senden önce sizin eve gelmiş oluruz, kapıda bekleriz seni die:)))
yatak odasında kargaşayı düşünuomda...
evde dün akşamdan kalmış balık kokusu...
sonra herife sinirle hafif karamelize ettiğim bugün için pişirdiğim enginar...
salondaki sehpanın üstündeki softa bezi...
bugün karda yağmadıki erken çıkim desem
offfffffffffffffffff dağlar offfffffffffffffffffff
yakem bi cigara
allam ya hamile kadın diye düşünmüyo mu bunlaramanınnnnnnn
aradılar izmitteyiz..senden önce sizin eve gelmiş oluruz, kapıda bekleriz seni die:)))
yakem bi cigara
eyvaahhhhhhhh yak sen yakk bitaneeamanınnnnnnn
yakem bi cigara
of çok başım ağrıyo midemde bulanıyo yoksa..hamile miyim
baş ağrısından çizdim sonunda
hehe güzel espirii
amanınnnnnnn
yakem bi cigara
amanınnnnnnn
yakem bi cigara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?