- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
ben çıkcam ya...patrona diim karanlık çökmeden bastığım yeri görürken ben çıkıom die..oyyyy o görüntüyü tahmin edebiliyorummm
ne biçim bi huzursuzluktur şimdi onlarla aynı anda eve girecek olmak
yok cnm ya...çok yakın en yakın arkadaşım ve eşi...öyle laf etmezlerde ben işte panik oldum şimdi...allam ya hamile kadın diye düşünmüyo mu bunlarboşver canım madem çat kapı geliyolar kusur aramasınlar rahatını arayan evinde oturrsun
eyvaahhhhhhhh yak sen yakk bitanee
hep bırakmayayım diom ama herakşamdan sabaha kalan dağınıklıklar oluyorr işte.. ödüm kopuyor benden önce bi misafir gelecek die... bi kere kayınvalidemler gelmişti benden erken gelmek istemişler ÖZELLİKLEEEE ama yolu şaşırıp kaybolmuşlar ehueheuhue bin kere geldikleri yolu hemdee
ben çıkcam ya...patrona diim karanlık çökmeden bastığım yeri görürken ben çıkıom die..
yoksa ben panik olurum şimdi bide hızlı gidcem die...
yok cnm ya...çok yakın en yakın arkadaşım ve eşi...öyle laf etmezlerde ben işte panik oldum şimdi...
evet ya bende hep diom düzenli bırakim şu evi..ama sbh gözümün çabanı zor temizliom...
ben çıkcam ya...patrona diim karanlık çökmeden bastığım yeri görürken ben çıkıom die..
yoksa ben panik olurum şimdi bide hızlı gidcem die...
yok cnm ya...çok yakın en yakın arkadaşım ve eşi...öyle laf etmezlerde ben işte panik oldum şimdi...
evet ya bende hep diom düzenli bırakim şu evi..ama sbh gözümün çabanı zor temizliom...
ya bende üşürüm kısa kolluyla diye düşünüyorum nisan ortası gibi çok sıcak olacağını sanmıyorum. martta almak da geç olmaz mı ya?
merhaba kızlar nasılsınız bakalım??
bugün ilçedeki hastaneye gidip 10 günlük raporumu aldm gelecek hafta için.
32. haftaya kadar böyle idare edeceğim artk..
ayy doktor pek bi değişik geldi kendi doktorumu öpesim geldi valla
adama anlattım anlattm o bana hçbr şey demedi tam gaz sancm var diyordum bana raporu uzatp tamamdr dedi
hamilelikte her yerin ağrır dedi bir de..
ama kızım da 1 haftada tam 200 gram almış ve 1427 gr olmuş
merhaba kızlar nasılsınız bakalım??
bugün ilçedeki hastaneye gidip 10 günlük raporumu aldm gelecek hafta için.
32. haftaya kadar böyle idare edeceğim artk..
ayy doktor pek bi değişik geldi kendi doktorumu öpesim geldi valla
adama anlattım anlattm o bana hçbr şey demedi tam gaz sancm var diyordum bana raporu uzatp tamamdr dedi
hamilelikte her yerin ağrır dedi bir de..
ama kızım da 1 haftada tam 200 gram almış ve 1427 gr olmuş
bu haftalarda normal. doktorlar genelde 30 dan sonra düzenli hareket ederler diyor. benim o haftalarda 2-3 gün oynamadığı bile oluyordu. yani hissedilmeyebiliyor.
arkadaşlar aranızda grip olan yada geçirmiş olan var mı? sanırım ben olucam çünkü bu gün bi komşumuzu öptüm kadının grip olduğunu farketmeden bide yaptığı kısı yedim
grip sorun değilde ateşim çıkarsa diye çok korkuyorummmm
kızlar yapılabilecek en büyük salaklıgı yaptım balık yapmıstık kokusu gitsin dei bn akılllı camasır suyu ve porcözü karıstırınca fena bi koku cıktı bn onu soludum kokusu mutfagı sardı bebişime doknurmu bi kere kactı sonra cıktım cam fln actm ama of ya ne salagımmmm
kızlar 28 2 de bebeğim 1051 gr dı zayıf mı
naptın bacım o ikisin karışımı deli eder kokusu uffffff burnuma geldi valla
geçtiyse bişey olmaz inş
olmaz canım bazı sektörlerde sürekli boya kokusu çekiyo insanlar sen 1 kere çekmişsinne bileyim ya dalgınlıgıma geldi bebişim kıpırdanıyoda bişi olmaz demi yaaa off naıl yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?