2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

petuş ne çok yatılı misafır ağırlıyon maşallah bacım
benimd egünüm var haftaya nası ltemızlık yapıp neler yaıcagım konusunda hiçç bi fıkrım yok ama güne gırdım buda guzel

sizce bu nasıl ?bide bişey sorcam hani pijamalar bi pembe bi mavi olyo ya şimdi benim oğlum olcak diye mavimi alcam,yani ben bi tane krem alcam bide başka renk:26:

ankaranın bu soğuğunda beni basan ateş nedir acep :26::26::26:
yanıyorum ya... sıkıldım birde çalışmaktan.dışarı çıkmak deli gezmek dolaşmak istiyorum.

ay bişi diyimmi yatılı misafiride heç sevmem ya
ama gelenede gelme diyemeszsin işte
gerçi arkadaşlar olunca zevkli geçerde sohbet muhabbet derkenn

ya şimdi temizlik kısmı falan yapılır edilirde
en zor kısım yeme içme kısmıı cidden
yemeğe ayrı bişiler çayın yanına ayrı bişiler lazım
menümü ayarlıyak bacım
varmı aklında bişiler

petuş ne çok yatılı misafır ağırlıyon maşallah bacım
benimd egünüm var haftaya nası ltemızlık yapıp neler yaıcagım konusunda hiçç bi fıkrım yok ama güne gırdım buda guzel
EVET YA ŞANSIMA BU SENE EV DOLDU TAŞTI:)))
TEAAA ALANYADAN GELİOLAR..HURŞİKLER ÇIKMIŞLAR YOLA..
3 GÜNDÜR GEZE GEZE GELİOLARMIŞ, HBR VERMİOLAR..
BUGÜN ARAMIŞLAR YRN AKŞAMA SİZDEYİZ DİOLAR...İİ DİDİM HBR VERDİLER EN AZINDAN
sizce bu nasıl ?bide bişey sorcam hani pijamalar bi pembe bi mavi olyo ya şimdi benim oğlum olcak diye mavimi alcam,yani ben bi tane krem alcam bide başka renk:26:Eki Görüntüle 338532

canım benimki krem rengi....ben üstüne pembe bi sbhlık, pembe bi taç ve pembe bi terlik alarak kombine edicem...
buda çok hoş bebem...

kolay gelsin canım yaaa, normalde misafiri çok severim,isterim gelen giden olsun ama şimdi hiç kimse gelmesin istiyorum,böleee evde ayaklarımı uzata uzata oturmak istiyorum, hele bide yatılı offff, zaten kayınvalidem her hafta geldiği için bıktırdı,dün yine geldi yarın gitcek

ay oda her hafta herhafta tee ankaradan çıkıp bu karda kışta neye geliyosa yaaaaaa
çok sinir bi durum ciddennn

walla yeme içme kısmı zor cnm..ayakta dur dur belim ağrıo...
napsam bilmom..bu akşam bi beyin fırtınası yapalım parisim:)))

ay oda her hafta herhafta tee ankaradan çıkıp bu karda kışta neye geliyosa yaaaaaa
çok sinir bi durum ciddennn

tünaydınlarrsizin yerinize uyudum geldimmmkasıklarımda ilginç bi ağrı vAr bugün,hiç böyle olmamıştı.hayırdır inşallah.

tünaydınlarrsizin yerinize uyudum geldimmmkasıklarımda ilginç bi ağrı vAr bugün,hiç böyle olmamıştı.hayırdır inşallah.

ohhh güzellik uykunuza yattınız geldiniz ne güzel..

tuniyle oğluşuda uyuyo heralde daha ohhhh

yatmaktan dolayı olabilir canım. benim yatarken falanda çok ağrıyo kasıklarım belki onla alakalıdır

walla yeme içme kısmı zor cnm..ayakta dur dur belim ağrıo...
napsam bilmom..bu akşam bi beyin fırtınası yapalım parisim:)))

bence çok ağır şeyler yapma, böyle hafif yormayacak şeyler yap sonuçta durumun belli, bi akşamda dışarda yersiniz olur biter valla

hamile zihni kimin söylediğini hatırlamıyorum ama dr bundan sonra bebek ağırlaştığı için ağrılar normal demiş, benim de dün başladı garip bi ağrı ona yordum. 2 kiloya yaklaştı artık bebiğim

bencede çok sinir bi durum canımyarın gitcek, pazartesi geri gelcek
misafir gitsin diye okunan duayı mı okuyonda bu kadın zırt pırt gidip yine geliyo

bence çok ağır şeyler yapma, böyle hafif yormayacak şeyler yap sonuçta durumun belli, bi akşamda dışarda yersiniz olur biter valla

ben hatta direk cmt kahvaltıyı dışarda yaparız, akşam yemeğini doşarda yeriz...bi pzr sbh kahvaltı bide cuma akşamı yemek yapabilirsem yeter modundayım:))
bide kekdir börektir bişi yapim koyim dolaba...denk gelirse yiriz:))

arkadaşlar aranızda grip olan yada geçirmiş olan var mı? sanırım ben olucam çünkü bu gün bi komşumuzu öptüm kadının grip olduğunu farketmeden bide yaptığı kısı yedim
grip sorun değilde ateşim çıkarsa diye çok korkuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…