offf offfff...
benimde yrn akşama yatılı misafir gelio karı-koca..
pzr akşama gidecekler..
hafta sonu güne gidcektim iptal ettim...bugün haber verdiler gelyoz die..
şimdi bu akşamdan hazırlık yapmam gerek...yatak hazırlanacak, temizlik yapılacak...
yemekdir kekdir bişilerde yapmak gerek hazırda olsun..
ne yedirip içiricuk parisim misafirlere
offf offfff...
pzr akşama gidecekler..
şimdi bu akşamdan hazırlık yapmam gerek...yatak hazırlanacak, temizlik yapılacak...
EVET YA ŞANSIMA BU SENE EV DOLDU TAŞTI:)))petuş ne çok yatılı misafır ağırlıyon maşallah bacım
benimd egünüm var haftaya nası ltemızlık yapıp neler yaıcagım konusunda hiçç bi fıkrım yok ama güne gırdım buda guzel
sizce bu nasıl ?bide bişey sorcam hani pijamalar bi pembe bi mavi olyo ya şimdi benim oğlum olcak diye mavimi alcam,yani ben bi tane krem alcam bide başka renk:26:Eki Görüntüle 338532
offf offfff...
pzr akşama gidecekler..
kolay gelsin canım yaaa, normalde misafiri çok severim,isterim gelen giden olsun ama şimdi hiç kimse gelmesin istiyorum,böleee evde ayaklarımı uzata uzata oturmak istiyorum, hele bide yatılı offff, zaten kayınvalidem her hafta geldiği için bıktırdı,dün yine geldi yarın gitcek
ay bişi diyimmi yatılı misafiride heç sevmem ya
ama gelenede gelme diyemeszsin işte
gerçi arkadaşlar olunca zevkli geçerde sohbet muhabbet derkenn
ya şimdi temizlik kısmı falan yapılır edilirde
en zor kısım yeme içme kısmıı cidden
yemeğe ayrı bişiler çayın yanına ayrı bişiler lazım
menümü ayarlıyak bacım
varmı aklında bişiler
kolay gelsin canım yaaa, normalde misafiri çok severim,isterim gelen giden olsun ama şimdi hiç kimse gelmesin istiyorum,böleee evde ayaklarımı uzata uzata oturmak istiyorum, hele bide yatılı offff, zaten kayınvalidem her hafta geldiği için bıktırdı,dün yine geldi yarın gitcek
walla yeme içme kısmı zor cnm..ayakta dur dur belim ağrıo...
napsam bilmom..bu akşam bi beyin fırtınası yapalım parisim:)))
tünaydınlarrsizin yerinize uyudum geldimmm kasıklarımda ilginç bi ağrı vAr bugün,hiç böyle olmamıştı.hayırdır inşallah.
tünaydınlarrsizin yerinize uyudum geldimmm kasıklarımda ilginç bi ağrı vAr bugün,hiç böyle olmamıştı.hayırdır inşallah.
ay oda her hafta herhafta tee ankaradan çıkıp bu karda kışta neye geliyosa yaaaaaa
çok sinir bi durum ciddennn
walla yeme içme kısmı zor cnm..ayakta dur dur belim ağrıo...
napsam bilmom..bu akşam bi beyin fırtınası yapalım parisim:)))
hamile zihni kimin söylediğini hatırlamıyorum ama dr bundan sonra bebek ağırlaştığı için ağrılar normal demiş, benim de dün başladı garip bi ağrı ona yordum. 2 kiloya yaklaştı artık bebiğimtünaydınlarrsizin yerinize uyudum geldimmm kasıklarımda ilginç bi ağrı vAr bugün,hiç böyle olmamıştı.hayırdır inşallah.
misafir gitsin diye okunan duayı mı okuyonda bu kadın zırt pırt gidip yine geliyobencede çok sinir bi durum canımyarın gitcek, pazartesi geri gelcek
bence çok ağır şeyler yapma, böyle hafif yormayacak şeyler yap sonuçta durumun belli, bi akşamda dışarda yersiniz olur biter valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?