2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım o kadar üstüne düşme sonu yok. ultrasyona bile karşı herkes zararlı diye. ama olmuyor işte onsuzda. sen yedikklerine dikkat et. kremden şampuandan bişey olmaz bence

magnezyum benim kramplarıda geçirmedi gece muhakkak oluyo hele geçenlerde öyle fena olduki acile gidiyoduk nerdeyse 2 saat geçmedi karnımda ve belimde oldu kocam doğuruyom sandı eli ayağına dolaştı baya bi inlettikten sonra geçti bana magnezyum pek fayda etmedi belki düzenli kullanmadığımdanda olabilir elevit ve gyno ferro içiyorum onu pek içmiyorum

aboow cnm bunu ilk defa duydum yaw sabunu verseler yermısın yani cnm:26::26: yok yıkamaktan krem surmekten hiçbişi olmazda sakın yeme :26:
benide alın aranısaaa nisanın ilk haftası gibi doğum tarihim bende bu topikte olmak istiorumm kabul edersenis

süper canım maşallah

aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza kocaman hoşgelmişler diyorum öpüyorumm

ben çok beğendim çantayı bencede böyle bir çanta bavuldanda klasik çantadanda daha kullanışlı ve her ikisininde görevini görür. bende maviden almıştım buna benzer bir çanta onu kullanacağım.

Eki Görüntüle 339477 buda benim normalde kullandığım bir çantaydı yeni çanta almayacağım. sanırım uygun olur. hastane için bavul yapacağım bunu günlük kullanım için dşünüyorum

kızlar görüşlrer içinç ok sağolsun sayenizde kararımı verdim :) aynen bunun gibi bişey alacağım beyazıta gitcez yarın bugün benim kociş gitti bot aldı kendie ordanda çok güzel diyo var böyle bunun gibi bulamazsam bunu alırım bencede çok şık dışarı gezmeye giderken de kullanırım en azından. hastaneye yetmez ama onun için ayrı bi küçük bavul alırım artıkın :) çünkü ilk ikinci haftadan itibaren gşitcez hastaneye kontroller aşılar vsvs çok işimi görür bide yaz sıcak olunca bi bebek çantası bi kendi çantam zor olur bunu alır çıkarım cüzdanımı telimi atarım içine kalan yerler benim minnnoşa:) sağolun

canım bilgilerimi aktarayım sana. ben gebelik başından beri rimel ve göçz kalemi harici bide ddudak koruyucu sürmedim. normalde günlük ojem vardı gebelikle birlikte bitti. manikür pediküre bile hepatit ais vs gibi virüs tehlikelerinden gitmedim. kaşımı aldırırken kendi cımbızımı götürdüm vs. vücudumuz gözeneklerden oluşan bir deriye sahip bu gözenekler yaptığımız makyajla kapanırlar. nefes almak zorundalar oysaki. bu yüzden genişleyerek duşarda olan bu tabakayı içine alırlar alt etmek isterler bu vesileyle kimyasallar içeri girer ve dokulardaki emilimle bilrikte içeriye doğru kaynaşır ve en sonunda kan damarlarımız ve kanımıza geçerler. ve bu dolaşımdaki kanımızda bebeğimize gider plesantası ne kadar korusada bir kısım kimyevi maddeler parçalanmadan modül değiştirip içeri girerler kısmen zararı dokunabilir. koku konusunda da aldığımız tüm kokular ciğer deliklerimizden ciğerlerden vücuda oksijen taşıyan kan damarlarına geçerler koku molekülleri. ve kanla birlikte bebeğe ulaşırlar kimyasal kokular değişik ve ayrışmayan moleküllerinden ötrü bebekler için toksik yani zehirli etki yaratabilirler. bunlar bilimsel açıklaması ama sabuna aşeren güzel arkadaşım korkmasın sakın tabiki ama dikkatli olsun yeter hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.

teşekkürler canım ben sizi hep tanıyorum zaten okyorum her akşam. çalışırken yazıyordum da. inşallah eve net bağlansa takibi hiç bırakmam.

bi şey olmaz İNŞALLAH Allahın izniyle

ne güzel demiş bak ama nisanyağmurları arkadaşta doğru biçok şe zararlı ama fanusada gşremeyiz dikkat et yeter bariz şeylerden korun yeter abartmadan yapılan şeylerinde bi zararı dokunmaz az önce bilimsel açıklamasını yaptım ince işler bunlar ama ben de dikkat ederim ama abartmadan kafayada taktımı bu daha kötü yapıo

demekki alakası yok. sen kaç kilo aldın şimdiye kadar. aynı haftadayız. 12 kilo almışım an itibaryle tartıldım .

bn 48 le basladım tedaviye simdi 58 im 10 kilo aldım aslında cok gibi ama bu tüp bebek tedavisi asamasında 5 6 kilo alıyolar cok sükür o dönemi iyi atlattım ilaclar beni etkilemedi..
dn aksam bnde bi salklık yaptım aklım cıktı cocuguma zarar vedm die buraya yazdm heemn rahatlattılar sagolsunlar..

ablamda tüp bebek yaptı canım 35 kilo aldı sen o zaman çok iyi gidiyorsun.maşallahh geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu.

valla çok nefis geliyo bana ama yemiycem kokluyorum

çokk saol canım bilgilerin için

Kızlar çekiliş falan yapmıyirmusunuz ben ilk doğumumda buradan böyle bir çekilişe katılmıştım bana Ankara'dan biri çıkmıştı özelden çekiliş sonucu ve adres bilgileri gönderilmişti biri. Bu isi organize ederse. COk hoş bir şey oluyor insan hiç tanımadığı birine hediye alıyor digerinde hiç tanımadığı birinden hediye alıyor ben bana gönderilen hediyeyi Oğlum 18 aylık oldu daha yeni kullanıyorum kullanırken aklıma geldi.

ablamda tüp bebek yaptı canım 35 kilo aldı sen o zaman çok iyi gidiyorsun.maşallahh geçmiş olsun canım hayırdır ne oldu.

olagan haftalık balıgımı yedikten sonra bulasıkları yıkarken camasır suyu koyayım dedim sonra bn ne akıla yaptıysam bide porcos dökmeymmi anammm o nasıl bir koku burnumu kapadım ama ne fayda bi kac saniyede olsa cektm onu sonra bi vicdan bi vicdan

maşşallah kız valla bende 51 le başladım 77 yim valla ama görünüş o kaa değil galiba bebeğe gidio çoğu gidişat onu gösteriyor. vış vış aneeeey :18:

cnm sen korkma o kadar ya hemen gidip temiz bi havada camı aç yaada başka odada derin derin nefes al ver egzersizleri yap birazda yoğurt ye iki kaşık kadar hiçbişey olmaz

benimkide tedaviyle oldu 17 kilo aldım ilaçların etkisi oluyomu acaba yoksa boğazı tutamadığımdanmı:44:

cnm bnm bi ark da 10 kilo aldı sadece yumurta toplama asamasına kadar sonra da bebiş olmadı bu sweferde cok kilo aldı die dr tedaviyi bıraktı kilo ver oyle dedi kac aydr kiloları vermey ugrasıyo cok zor allah sükür ilk seferde oldu bnmde ....
bn dıs gebelk sonrası 6 ay korundum 6 ayda kendm denedm olmadı sonraski 1 senedede klomn kulldım ara ara cünkü bnde kep kist yaptı o sürede bnde 6 7 kilo aldım ki bn kilo alabilen bir insan degildim hayatm boyunca istah srupları fln neelr denememe ragmn ki bunlar hormon illaki killo aldırıyo etkisi vardr

maşşallah kız valla bende 51 le başladım 77 yim valla ama görünüş o kaa değil galiba bebeğe gidio çoğu gidişat onu gösteriyor. vış vış aneeeey :18:

bnmde bebişe gidiyo masallh gecen hafta kont gittigimde bn yarım bebişim 800 gr almıstı toplamda "1.5 aldım insallh son 2 ayda bole gider ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…