benimkide tedaviyle oldu 17 kilo aldım ilaçların etkisi oluyomu acaba yoksa boğazı tutamadığımdanmı:44:
olagan haftalık balıgımı yedikten sonra bulasıkları yıkarken camasır suyu koyayım dedim sonra bn ne akıla yaptıysam bide porcos dökmeymmi anammm o nasıl bir koku burnumu kapadım ama ne fayda bi kac saniyede olsa cektm onu sonra bi vicdan bi vicdan
maşşallah kız valla bende 51 le başladım 77 yim valla ama görünüş o kaa değil galiba bebeğe gidio çoğu gidişat onu gösteriyor. vış vış aneeeey:18:
sende sağol ve bak sana ne diyeceğim bi tanıdığım sigara külüne aşeriyordu anormal değil yani
bebişim sağlıklı olsunda kilolar önemli değil verilir bi şekilde hiç takmıyom valla benimkide heralde bebişe gidiyo çünkü doktor her gördüğünde tosun bu yaa diye seviyo en son gittiğimde 1,800 dü kilosu 2 hafta önden gidiyo bebeğin iri diyo doktor nazar değmesin oğluşuma
bnmde bebişe gidiyo masallhgecen hafta kont gittigimde bn yarım bebişim 800 gr almıstı toplamda "1.5 aldım insallh son 2 ayda bole gider ...
yogurtta yiyemedim yeni balık yedim diede cam falan actım
cnm aserme vucudun eksikligiyle alakalıymıs demek ondada demir eksikligi varmıs
bn cocuk 3.5 gecsin isteimyorum dogum zor olur dedi dr um normal düsünyoruz sartlarda uygun olursa
sen kac haftalıksın cnm
bn cocuk 3.5 gecsin isteimyorum dogum zor olur dedi dr um normal düsünyoruz sartlarda uygun olursa
kızlar kaç takım hastane çıkışı almak gerekiyor. benim oğlandan 10 gün önceen gidiyor. iri olacak diye çokta küçük almak istemiyorum.
canım valla öyle bir devirdeyizki sezeryan için bahane çok. eltimin 2.5 kilo kızını bile sezeryanla aldılar. beni annem 4.5 kilo normal doğurmuş. allah bizi insaflı dr ların eline düşürsün.
32 haftalığım canım usgde önce görünüyo iri olduğu için doktorda sezeryan yaparım dedi bakalım pazartesi kontrolum var bakalım tosunum kaç gram aldı
haklısın canım kesinlikle ama genetik oldumu fena için kazınıor iki saatte bir yapcak bişey yok ama abur cubur yemem kızartma beyaz işi ve hazmur hayatta et süt yoğurtla yumurtayla sebze meyveyle olurmu bunlar dersen oıluormuş cnm bnm ya napalım bende normal istiyorum en sağlıklısı ama bakalım ne olacak şartlar ne getirecek 2. çocuğu göze alamayabilirim sezeryan olursa çünkü konuştm şimdiden eşimle.
cnm ben bi takım aldım tecrübelerden aldığım bilgilere göre. kalanını 3 6 aylık aldım hep zati kıvır kolunu bacağını giydir nolcakki çok büyüyüoklar kısa zamanda zaten kalanını da ben takım yaptım kombine ettim alt üst hırka ayrı alarak renk konbinleriyle yaptım çokda tatlı oldu hm başka şeylerlede değişerek kullanabilirsin üst başkasındna alt başka takımından yani daha iiolur die düşnüorum ama bu bnm fikrim tabi
haklısın canım kesinlikle ama genetik oldumu fena için kazınıor iki saatte bir yapcak bişey yok ama abur cubur yemem kızartma beyaz işi ve hazmur hayatta et süt yoğurtla yumurtayla sebze meyveyle olurmu bunlar dersen oıluormuş cnm bnm ya napalım bende normal istiyorum en sağlıklısı ama bakalım ne olacak şartlar ne getirecek 2. çocuğu göze alamayabilirim sezeryan olursa çünkü konuştm şimdiden eşimle.
cnm ben bi takım aldım tecrübelerden aldığım bilgilere göre. kalanını 3 6 aylık aldım hep zati kıvır kolunu bacağını giydir nolcakki çok büyüyüoklar kısa zamanda zaten kalanını da ben takım yaptım kombine ettim alt üst hırka ayrı alarak renk konbinleriyle yaptım çokda tatlı oldu hm başka şeylerlede değişerek kullanabilirsin üst başkasındna alt başka takımından yani daha iiolur die düşnüorum ama bu bnm fikrim tabi
bende 1 tane hastane çıkışı aldım 1 tanede ablam almış. geri kalanını altlı üstlü takım olarak bende 3-6 ay almayı düşünüyorum. bu arada ilk aylar tulum iyi oluyormuş ama ilerleyen aylardada bebek rahat edemiyormuş. geri kalanları eminönüne gideceğim. geceliğimi battaniye ve havlusunu nevresim takımını ordan almayı düşünüyorum
bn 2.250gr dogmusum ama esim 5.5 kilo dogmus anneside minnacık kadın :) ama yanlıs kan hapından almıs kiloyu kız kasrdesi 3.5 dogmus
bende 1 tane hastane çıkışı aldım 1 tanede ablam almış. geri kalanını altlı üstlü takım olarak bende 3-6 ay almayı düşünüyorum. bu arada ilk aylar tulum iyi oluyormuş ama ilerleyen aylardada bebek rahat edemiyormuş. geri kalanları eminönüne gideceğim. geceliğimi battaniye ve havlusunu nevresim takımını ordan almayı düşünüyorum
bencede cnm bnm ben 2 tulum aldım sadece bnm içinde zor olur rahat hareket etsin durmuo şimdi bile zati. erkek bide çok daha hareketli oluolar.
abooov maşşşşallah. onu nasıl doğurmuş yaaa maşallah. ne kaa güzel kolay doğmuşsundur.
eminonü hem cok uygun hem cok cest var bende siirte bulamadım bişi annem ist dan aldı bnmde aldıklarımn cogu 3 6 ay hast cıkısıda bir tane aldım annemde basta gyisn dei 0 3 ay bi kac tulum aldırdım ama 6 9 aya o kadar cok seyi olduki teyzesi babası durmuyo neler aldılar :) oda yapmaya cok hevesleniyoruım ama yapamıyruym hazd da tayin istiycez buraya yapsam cıkarsa tasıma sıkıntı bakalım cıkarsa gittigim yerde yapıcam gidemezsemde 1 seen kalırız ondada park ytak mı alsam diyorum
kaç haftalıktın ki 1 800 olduunda cnm bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?