2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
çok cici hepsi güle güle giysin kuzucuk

amaaaan,bazı doktorlar çok bilioooo
sanki 35 kilo alan kadınları duymuyoruz..bende 12 kilo aldım,boşver sen o doktoru normalsin yani 8. aydayız..bu arada
maşallah,no problem
bende 14 kilo aldım yaaaa

Ben aktardan Kakao,Joboba,ceviz ve susaem yağı aldım bi kavanozda karıştırdım ondan sürüyorum benimde henüz yok gibi ama öyle bacak arkası felan hiç bakmadım baksamda görecek halde değilim zaten
ben hiç öle karışım olaylarına girmedim, çalışıyorum diye... nasıl rahat oluyor mu? gerilme hissini alıyor mu? ve en önemlisi yapış yapış oluyor mu? kıyafetleri lekeliyor mu?

biraz daha var mustelam son 1 ay muhtemelen kremsiz kalacağım yeniden krem almak yerine böle bişiler kullanayım diyorum...

ben haziran ayından bu yana (fıtık ameliyatı oldum)
hiç bişey yapmıyorum
eşim sağolsun...
geçmiş olsun canımm...
benim kocamda ölee hamileliğimden öncede bana çok yardımcı olurdu....

aahhhhhhhh ahhhhhhhh keşkeeeee... yarın görümcemler gelecek bizede yaaaaaaaaaaaa

AMİİİNN AMİNN İNŞALLAHH... ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHH

Ohh ohhh miiissssssss gibimm olmuşşş... izin olayınıda attın üzerinden super valla....
iş yerinden vizite falan alınıp gidiliyor diye okumuştum ben nette ama senden öle bişi istemediler herhalde?
bide doğumdan kaç gün sonra doğum belgesini iş yerine vermek gerekliymiş?

heh tmm aldım sorumun cvbını

para kısmı bizdede muallakta.. heralde 3 ay maaş alamıyıcam sonra sgkdan toplu alıcamm. çok zor olacak valla.. herifin tek maaşı 3 ay nasssı yetcekk

ben bizim ik müdürüne sordum, 1,5 yaşında kızı var onunda... 16 haftan bittikten 1 ay sonra postaneden gidip alıyorsun paranı dedi kredi borçlarını napcaz o kadar sure içinde bizzz yaaaa.... desem siz her ay bana maaşımı yatırın ben toplu ödimmm hayatta yapmazlar

Eki Görüntüle 339490

daha önce eklemiştim ama herkes ekleyince özendim bende çantamı ekleyeyim dedimm.... kızımla gezmelereee gitcezz...

veee bu hafta doğum çantamııı hazırlayabiliriimmm inşaaaaalllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

Eki Görüntüle 339477 buda benim normalde kullandığım bir çantaydı yeni çanta almayacağım. sanırım uygun olur. hastane için bavul yapacağım bunu günlük kullanım için dşünüyorum
ben cok begendım canım cok uygun bencee

Eki Görüntüle 339477 buda benim normalde kullandığım bir çantaydı yeni çanta almayacağım. sanırım uygun olur. hastane için bavul yapacağım bunu günlük kullanım için dşünüyorum

çantan çok hoş
bencede zaten hastane için bi çanta almaktansa büyük boy şık bi bayan çantası almak daha mantıklı.sonrasında kullanımı daha hoş oluyor.
zaten artık koca koca çantalar moda.20-30tl ye süper şeyler var

biz artık evimizee gidiyozz ii akşamlar herkesee ii hafta sonlarııııııııııııı

arkadaşlar bi şey sorcam gebeliği boyunca makyaj yapan var değil mi aranızda.Hani sürekli yapmamakla birlikte en azından bi kaç defa yapmış olan.
yada parfüm kullanmış olan ? ne bileyim el kremi falan.Bunların gebeliğe bi zararı olup olmadığı konusunda fikri olan var mı ?

pek makyajla aram yok ama hafta sonu mutlaka yapıyorum ben su bazlı fondoten kullanıyorum birde ruj bazende rimel. sakıncası olduğunu hiç düşünmedim. normal nemlendirici kremlerimi kullanıyorum. parfümümü de.

canım ben hep yapan biri olarak bolca.. parfum oje vb.. bunların zararı olduugunu dusunmuyorum olsaydı zaten hamıle olupta makyaj yapan yada parfum suren herkesın bebegınde bi anormallik olurdu tv önündeki hamileler napsın canının istiyorsa yap ya hiç bişi olmaz bebim

valla okula giderken her sabah bolca makyaj yapıp parfümümü sıkıyorum ..kremdir ojedir filanda kullanırım ..hiç birşey olacagınıda sanmıyorum bebeğimde maşşallah çook çokk iyi
..okadar çok şey var ki zarar vverecek bunlara sıra gelmez canım merak etme ..

pek makyajla aram yok ama hafta sonu mutlaka yapıyorum ben su bazlı fondoten kullanıyorum birde ruj bazende rimel. sakıncası olduğunu hiç düşünmedim. normal nemlendirici kremlerimi kullanıyorum. parfümümü de.

ay içimi rahatlattınız çokkkk saolun

canım şey için sordum aaslında bunu ben oje moje pek kullanmamda ben daha öncede demiştim yeşil sabuna aşeriyorum diye. alıcam önüme bi kalıp yeşil sabun oturup afiyetle yiycem o derece
bu gün aldım yeşil sabun bitane sürekli elimi yıkayıp onunla ellerimi kokluyorum. bide nivea el kremi varya onu sürüp sürüp kokluyorum işte ordan yola çıkarak acaba dedim kremler falan yani kozmetik zarar verir mi demekki herkes kullanıyo içim rahatladı valla

kızlar meltem mobilya hakkında fikriniz var mı

canım ben balıkesirde yaşıyorum meltem mobilyayı internette görüp balıkesirde satış yapan mağazasını buldum ve gittim..3 ürünü vardı meltemin takım halinde ve acayip sağlamlardı..taş gibi yani...biz kalitesini çok begenmiştik ömürlük takımlardı..yalnız fiyat olarak pahalı gelmişti bana almak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…