2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

okurken heyecanlandım
Allah a şükür herşey yolundaymış tatlım
bende merak ediyorum bazen acaba doğum şeklini aldımı
diye ama daha 2 hafta var dr gitmemize

evet canım çalışmıyorum o yüzden almıcam
en kötü ihtimalle eve giderken bi eczaneden aırız
peki kremi ne zman kullanmaya başlıcaksınn

benimde aynı şey olcak bende iznim bitcek anane, babane bakcak ne biliyim yaaaa ben kaşıkla versinler diye düşünüyorum, offf zaten şimdiden içime sıkıntısı çöküyo nasıl bırakcam diye, neyse olmazsa ben bide çevremdeki tecrübeli annelere soryum

cnm ya onu dr a sormaya unutmuşum...34. haftada kontrole gidcem o zmn sorcam gögüs bakımı için ne yapmaylım, ne zmn başlamalıyım vs. die...
heralde 2-3 hafta öncesinde kremlemek yeterlidir diye düşünüyorum..nettende bakmadım hiç daha erkendir diye..

güzel haberler almanıza hamiş olarak sevindim sağlıkla bebişini kucağına alırsınız inşallah

allah korusun cnm...
bizdede herşeyi geçtimde o öyle olmaz böyle olur kavgası kesin olur..
benim anaç kocam kesin öyle emzirilmez, böyle yıkanmaz %1000 karışır..
bende başlarım sigaraya tabi bu efkarla

aaa evet canım
bende bekliyorum bunu
çünkü eşim kendi kardeşini büyütmüş annesi hiç bişeye karışmamış (emzirmek dışında )
dolayısıyla herşeye karışacağından eminim

bunlarla kalacaksa başım gözüm üstüne valla... neler anlatıyorlar ağzım açık kaldı

hadi geçmiş olsun, az daha sabrettinmi herşey daha iyi olcak,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza versin inşallah

menzilcim hayırlı haberler almana çok sevındım maşallah zeynebe beklicek annesi daha yolu uzun :)

offfffffff kaç saattır mutfak temızlıyorum hala alt dolaplar duruyo üstler parlıyo ama çok yoruldum
daha bir ton işim var
arada gelir okurum takıp edememdım bugun sizi aklım sizde kalıyo ne kaynatıyolar acepd ıye hepınızı opuyorummmm

merak ettim heeee

okudum da huzursuz oldum valla... kadının biri eşimi tanıyamıyorum falan yazmış... kadına sen nebiçim annesin falan diyomuş... emziren acemi bi anneye bu denir mi yaaa... hiç acımam böle bişi biri bana diyecek de... yolarım gibime geliyor Allah korusun...

canım gözün aydın
ayy çok güzel haberler

şu ezanlar hürmtine Rabbim bize yardım etsin inşallahhhh...

güzel haberler almanıza hamiş olarak sevindim sağlıkla bebişini kucağına alırsınız inşallah

hadi geçmiş olsun, az daha sabrettinmi herşey daha iyi olcak,Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza versin inşallah

hepinizi cok seviyorum kızlaarr cok sagolunn yaa..
burada olmak mutlulugu huznu ayrı ayrı paylaşmak cok guzeelll
destek olmamız birbirimize cok cok guzeelll..
hepimizee saglıklaa yavrularımıza kavusmayı diliyorum..

bizimkiler bizdeki o potansiyelin farkındadır canım merak etme
alır çocumu giderim derim walla arkama bakmam, yüzünüde göstermem, bu evede atarım bi bomba derim görür o..o kadarda sıkıştırmazlar

nefrazeeeen ya yarıldım resmen gülmekten...
iyi ki varsın ne diyeyim

canmmmm sana da zeynebe de kocaman maşallah..
kilo konusunda da bahanen var canm.. yattım da aldm yoksa almazdm

amanıııın ben de yolarım o adamı
bizimkiler demez sanki yok içimizde öyle dengesiz kocaya sahip kadın..
benm asıl korkum anne kayınvalide çatışması:18:

alır çocumu giderim derim walla arkama bakmam, yüzünüde göstermem, bu evede atarım bi bomba derim görür o..o kadarda sıkıştırmazlar

yok yok senin kocan demez.. onda o potansiyeli görmedim ben

evet bence de biliyorlardır.... geçen diyo zaten sen şimdi duygusalsın lahusalık halini düşünemiyorum kendime korunaklı bi yer bulmam lazım diye acıdım adama yaa nedir benden çektiği

amanıııın ben de yolarım o adamı
bizimkiler demez sanki yok içimizde öyle dengesiz kocaya sahip kadın..
benm asıl korkum anne kayınvalide çatışması:18:

yooooh ben akıllandım bacım asla ve kat'a onları aynı ortamda tutmam sağlığım açısından ilk önce annem gelecek o gidecek kayınvalide gelecek. plan bu. bi kere yaptım o hatayı daha da yapmam. ama benimle çatışacaktır kadın ona bi çözüm bulmam lazım.. uykum kaçıyor aklıma gelince nasıl olacak bi kaç hafta aynı evde diye... o kadar sabırlı mıyım... eminim bi sürü şey söyler de ben kendimi tutup cevap vermesem bari...

yehuuuu
çok iyi haberle geldin kuzucum.. ama o kadar uzun yazmışsın ki her satırda kalbim yerimden çıkacak gibi okudum..
heyecanlandım.. ohh maşallah bi şeyciği yokmuş zeynep kızın..
içini ferah tut.. eminim yatmak sıkıcıdır ama çalışmak hem sıkıcı hem yorucu..
hıı bi de bi de göğüs için 1 ay öncesinden zeytinyağı ile nemlendirmek gerektiği söyleniyor ama malum ben egeliyim..
bizim oralarda kabız olsan zeytinyağı kullanılır.. yani ota .oka zeytinyağı derler.. bu da onlardan biri mi yoksa gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum.. gerçi işe yaramadığı şey yok zeytinyağının..
ve fakat asitsiz zeytinyağı kullanılması gerekiyormuş tabe.. doğal olacak.. kaliteli olacak..

offf offf al benden de okadar çok korkuyorum yaa.
stresi şimdiden sardı başladı karışmaya.. geçenlerde kundak yapalım ayakları çarpık olmasın dedi ya
valla eşime dedim lohusa psikolojisiyle üstüme gelmesin birbirimizi kırmayalım arayı bul dedm..
benm annem de kayınvalidem brlikte gelecek malesef. eğer annem önce gelirse ömür boyu yüzümüze bakmaz kaynanam..

Çok sevindim canım
Bebeğinin kilosunu da kafaya takma gayet iyi bence. Önemli olan organları ve 30u deviriyorsun maşallah. Doktorunun dediği gibi erken doğum olsa bile kolay toparlanabilir. Bak benim yeğenim 31 haftalık doğdu biliyosun şimdi 3 kiloyu buldu kuzucuk ve gayet sağlıklı Allah'a şükür.
Senin ve bebeğin için en hayırlı zamanda doğum gerçekleşsin inşallah...

ben karışacak korkusuyla arayamıyorum bile, isim konusuna takık bizimki de... eşime diyodur eminim bişeyler de o huyumu bildiğinden söylemiyor bana bişey... annemi sevmez kendisi o yüzden ses etmiyor bu duruma... bi de daha hiç evime gelmedi belirsizlik de bundan... bilemiyorum nasıl olacak... beni genellikle yok sayar kendisi... yokmuşum gibi davranır. bakalım kendi evimde de öyle olur mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…