ben de bugün 32. hafta raporumu aldım... beş hafta daha çalışabilir diye yazıyor ancaaaak ben kendimde o potansiyeli görmüyorum hiçhele ki psikolojim bu kadar dengesizleşmeşken... üstelik oturamıyorum sandalyede bile... bana kalırsa benim sevgili müdürüm beni kızdırır, bi güzel ağlarım ve iki üç haftaya kalmadan ayrılırım izne... onda bu potansiyel var yani..
bu arada benim oğlan olmuş iki kilooo hay maşallah
aaa öylemi..ona hiç dikkat etmemiştim..dur bi bakim bakalım..
bide bugün aventte kampanya var e-bebekte %29 indirimli...
biberonlar emzikler vs. gayet ii fiyata gelio..
avent almayı düşüneneler e-bebek e bi baksın kızlar...
mavilimm baktımda kelebek gögüs ucuna bu kampanyada yok ama gögüs kalkanı almayı düşünyosan var..
kelebek olayınada el atıom şimdi:)
şimcik datlım şöyle anlatayım..
Eki Görüntüle 341028
gögüs uçların emzirmeden ötürü yaralandığında tahriş olduğunda vs. bebeğini emzirriken bunu koyyosun, bebek gögüs ucu yerine bunu ağzına alıo..hem bebeğin hem annenin sağlığı korunmuş oluo...gögüs uçların iyleştiğindede kullanmadığında bbek rahatça senin gögüslerinia lıo yine...ayrıca şöylede bi avantajı varmış özellikle çalışan anneler bebeklerine biberonla süt verdiği için(ben sağıp bırakcam süt evde kısmetse anane/babanne biberonla verecek) biberonla süt içen bebişler annenin gögsünü almıomuş çoğu zmn ağzına, unutyomuş sıpalar, bu gögüs ucunu koyunca biberon gibi devam ediolarmış anneleriyle emişmeye:))
böyle bişimiş...
arkadaşlar hamileliği boyunca coraspin yada clexane iğne kullanan var mı aranızda ?
göğüs kalkanı ve kelebek başka şeyler
2sinide alcaz o zman öylemi benim beynim
sadece %3ü kaldı galiba hiçbirşey bakasım
araştırasım alasım gelmiyor offff
ben coraspin ve iğne kullanıyorum canım.bir sorun mu var?
aaa öylemi..ona hiç dikkat etmemiştim..dur bi bakim bakalım..
bide bugün aventte kampanya var e-bebekte %29 indirimli...
biberonlar emzikler vs. gayet ii fiyata gelio..
avent almayı düşüneneler e-bebek e bi baksın kızlar...
mavilimm baktımda kelebek gögüs ucuna bu kampanyada yok ama gögüs kalkanı almayı düşünyosan var..
kelebek olayınada el atıom şimdi:)
hımmm offf ne teferruatlı şeyler varmış yaaaa:44: ama canım hani biz biberonla değilde kaşıkla vercektik ya sütü öyle konuşulmuştu sanki burda öyle hatırlıyorum,sen biberonlamı vercen:26:çok karışık işlermiş bunlar çok:44:
evet cnm...
kalkan sadece senin gögsünü gün içinde koruyo ve akan sütleri topluyo...
kelebek bebişi emzirirken işe yarıo...
ben kelebek alıcam kalkan almıycam...gögüs pedi almıştım zaten daha önce..kremde aldım..inş. çok tahriş vs. olmadan atlatırız, fenaları oynarsamda o zmn bakarız ona:))
hımmm offf ne teferruatlı şeyler varmış yaaaa:44: ama canım hani biz biberonla değilde kaşıkla vercektik ya sütü öyle konuşulmuştu sanki burda öyle hatırlıyorum,sen biberonlamı vercen:26:çok karışık işlermiş bunlar çok:44:
kızlar yaa 2011 nisan annelerini okuyordum da şöle bi sonuca varmışlar çocuk olduktan sonra ailede kavgalar artıyormuş... deneyimli annelere soruyorum özellikle... anlattıklarından korktum valla... el kadar bebekle öle çatışıyorlarmış... :18: Allah korusun ya...
çok mantıklı cnm...yani çalışmıyosun bildiğim kadarıyla..bunların hepsi ciddi pahalı şeyler..ihtiyaç olunca 5-10 lira fazlası verilip alınır ama hiç ihtiyaç duymayıpta elinde kalacak olursa üzülürsün verdiğin paraya....ben çalıştığım için kesin ihtiyacım olacağını düşünyorum ondan ötürü max. işe yarayacakları aldım..an itibariyle karar vermiş bulunuorum
sadece lanolin krem alıcam göğüs ucu için
2 hafta önceden kullanamya başlıcam
göğüs kalkanı kelebek ve pompayı ve kaşığı markalarını yazıp
eşimn cüzdanna koycam göğüs uçlarıyla ilgili bir prob
olursada bunları al dicem böyle yaparsam
listem tamamen bitmiş oluyor ohh çok şükür
allah korusun cnm...kızlar yaa 2011 nisan annelerini okuyordum da şöle bi sonuca varmışlar çocuk olduktan sonra ailede kavgalar artıyormuş... deneyimli annelere soruyorum özellikle... anlattıklarından korktum valla... el kadar bebekle öle çatışıyorlarmış... :18: Allah korusun ya...
krem ne aldın canım ben dr söyledim
birşey yazdı reçeteye adını hiç duymadığım
zaten devlet karşılamıyormuş o yüzden almadım
lanolin almayı düşünüyorum şimdilik
nasıl bebekle çatışıyolarmış ya ?
Kızlar kızlaar kızzllarrr biz geldikk..
drumuz ultrason muayenesine başlamadan önce inşallah sana biraz dolaş gez derimde bi nefes alırsın dediii
ultrason muaynesine başladık vee Zeynep coktaaan dogum pozisyonunu almış
kafası dogum pozisyonunda ve cok cok asagıda duruyo
maalesef yatmaya devam dedi, olsun dedim aman aman bi kaç ay daha gelmesinde
çok şen şakrak bi muayene olduu
sol tarafımda taş gibi kesilen top gibi bi sertlik oluyodu o anda da oldu bu kasılma mı dedim
megerse o Zeynep'in poposuymuşş :)
ilaçlarım cok agırmıs cok iyi tolere ettin dedi tansiyonum hep 8-4tü içim geciyodu resmen
şimdi ilaçlarımı değiştirdi erken dogumu engelleyici yeni ilaçlar verdi ama o daha da agırmıss
rahimdeki 24 mm olan kısalma 30 mm cıkmıss bu iyi bişeymiş ama bebegin kafası cok asagıda oldugu için
dinlenmeye devam..
34 haftadan sonra normal dogum yapabilirmişim bu habere de sevindim
bu arada kızım 1324 gr olmus ve 35 cm dr her ne kadar cok cok iyi dediyse de bana dusuk geldi kilosu
3 defa sordum hayır cok iyi bakmış beslemişsin cok iyi dedi 3 defa :) (bez-dir-dim)
kilomada NORMAL dedi 83 kiloyum :) hem sana yat deyip hemde kilo almışsın demek ayıp olur cok normal dedi
demekki yatmasaydın bu kadar almayacaktın..
şimdi 2 tane iğne verdi Zeynep'in cigerleri hızlıca gelişsin diye birini bu akşam birini de sabah olucaz biticek
yani erken dogum riski hala devam ediyo inşallah kzıım dönerde 1 ay daha sabredebilirz
bundan sonra 10 gunde bir muayeneye gidicez bu bana cok iyi gelecek..
dinlenmenle haftadan kazandık ve bebekten dedi şimdi bile dogum olsa bebeğin cok saglıklı biraz yogun
bakım sartlarında durunca toparlar dedi hiç korkmana gerek yok artık dedi
kızlaarr benim içime sular serpildi cok mutluyum..
Allah benim durumumda olan tum hamilelerin ve fatma arkadasımızında yuregine sular serpsin en kısa zamanda..
Kızlar kızlaar kızzllarrr biz geldikk..
drumuz ultrason muayenesine başlamadan önce inşallah sana biraz dolaş gez derimde bi nefes alırsın dediii
ultrason muaynesine başladık vee Zeynep coktaaan dogum pozisyonunu almış
kafası dogum pozisyonunda ve cok cok asagıda duruyo
maalesef yatmaya devam dedi, olsun dedim aman aman bi kaç ay daha gelmesinde
çok şen şakrak bi muayene olduu
sol tarafımda taş gibi kesilen top gibi bi sertlik oluyodu o anda da oldu bu kasılma mı dedim
megerse o Zeynep'in poposuymuşş :)
ilaçlarım cok agırmıs cok iyi tolere ettin dedi tansiyonum hep 8-4tü içim geciyodu resmen
şimdi ilaçlarımı değiştirdi erken dogumu engelleyici yeni ilaçlar verdi ama o daha da agırmıss
rahimdeki 24 mm olan kısalma 30 mm cıkmıss bu iyi bişeymiş ama bebegin kafası cok asagıda oldugu için
dinlenmeye devam..
34 haftadan sonra normal dogum yapabilirmişim bu habere de sevindim
bu arada kızım 1324 gr olmus ve 35 cm dr her ne kadar cok cok iyi dediyse de bana dusuk geldi kilosu
3 defa sordum hayır cok iyi bakmış beslemişsin cok iyi dedi 3 defa :) (bez-dir-dim)
kilomada NORMAL dedi 83 kiloyum :) hem sana yat deyip hemde kilo almışsın demek ayıp olur cok normal dedi
demekki yatmasaydın bu kadar almayacaktın..
şimdi 2 tane iğne verdi Zeynep'in cigerleri hızlıca gelişsin diye birini bu akşam birini de sabah olucaz biticek
yani erken dogum riski hala devam ediyo inşallah kzıım dönerde 1 ay daha sabredebilirz
bundan sonra 10 gunde bir muayeneye gidicez bu bana cok iyi gelecek..
dinlenmenle haftadan kazandık ve bebekten dedi şimdi bile dogum olsa bebeğin cok saglıklı biraz yogun
bakım sartlarında durunca toparlar dedi hiç korkmana gerek yok artık dedi
kızlaarr benim içime sular serpildi cok mutluyum..
Allah benim durumumda olan tum hamilelerin ve fatma arkadasımızında yuregine sular serpsin en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?