sağol canım amiinn.. yegenin ne kadar doğmuştu??
bana niye demedi tansiyon problemim var zehir gbi tuzlu ayran içiyorum ancak toparlıyoo..
tuz ne yaparmış??
ila ekstradan Nidilat verdii ellerinde titreme yuzunde kızarıklık bulantı falan yapacak dediii gunde 3
iyi tolere edebilirsen bu durumları 4e cıkarıcam dedi
bebişinin kafası ne kadar asagıda?? benimki tuylenmenin oldugu yerde tam asagıda yanii?
canım ben asipirini bıraktım fakat iğne kullanıyorum
10.haftarda kanamam oldu birkaç kez bırakıp tekrar kullandırdı doktorum aspirini sonra sende kanamaya neden oluyo galiba diye hapı bıraktım ama iğne kullanıyorum
iğneyle bi arada mı kullanıyodun hapı? bide iğneyi ne zamana kadar vuracaksın ?
Canım kortizon içerikli olduğu için ciğer geliştirici iğne vücutta ödem yaparmış ben uç gün dikkat ettim.. Benim kızın kafasida tam orda...
doğru soyluyorsun.çantanızı hazırladınızmı.ben okuldan dolayı hıc bır sey yapmadım hazırlık hıc yok sız ne alemdesınız çantanızı hazırladınızmı.
kızlar merabalar uzun süredir takip edemiyordum sizleri nasılsın güzel anne adayları
bi şey soracaktım sizlere ben 29. haftamdayım bugün iki üç kez adet sancısı gibi sancı girdi belime aranızda böyle bi durum yaşayıp da nedenini bilen var mı
bi de magnezyum kullanan var mı ne işe yarıyor doktorum calsiyumu bırakıp bi süre bunu kullan dedi
canım önceden öyle kullanıyordum kanamam olunca ikisini bi süre bıraktım sonra iğneyi kullanmaya başladım şuan sadece iğne kullanıyorm ama doktor bırakmakla alakalı bi şey demedi en son kontrolümde ben de unutmuşum sormayı sana bi şey dedi mi doktor
baskıyı hissediyo musun?
surekli ç.şim gelmiş gibi oluyo ama yok..
bide tuhaf bii hareketlilik orda bi huzursuzluk?
yatmaya devammı sende? rahim uzunlugun kaç mm?
canımmmm benimmm
iyiyiz çok şükür sen nasılsın
banada o sancı giriyor ama haftada iki ve ya üç gün benim doktorum normal demişti. Rahim kasılma pratiği yapıyor demişti.
Ama seninki sık gibi geldi, bir doktora sorsan mı acaba? Çünkü bebişinde 2 tane...
Magnezyum kas sancılarına ve ağrılara iyi geliyor. Ben kullanıyorum canım.
evet 37. hafta bırakıcaksın dedi. sende kan pıhtılaşması mı var yoksa önlem olsun diye mi verdi dr ?
Aynen öyle tuvaletin varmış gibi oluyo ama gidince bı damla....ben yatmaya alıştım galiba ama zorunlu olarak yatmaya devam...cuma ya Dr gidicem bakalım ne durumdayız...
doğru soyluyorsun.çantanızı hazırladınızmı.ben okuldan dolayı hıc bır sey yapmadım hazırlık hıc yok sız ne alemdesınız çantanızı hazırladınızmı.
selam kızlar,
Kar nedeniyle erken çıkışların borcunu ödeticeklermiş.
Püff yarın 20 30 a kadar mesai var.
Ben kalmam dedim bende. 2 Gün yıllık izin kullandım benim o kadar borcum yok dedim.
Bakalım ne dicekler?
haklısın olmazsa yarın bi arayıp sorayım bugün artık ulaşamam ofisinden geçen haftalarda da oldu akşam çok belirgin sancı deil ama az da olsa hissediyorum ara sıra hem şu ciğer geliştirici iğneyi sorayım 26.haftamda erken demişti c.tesi gittiğimde de unutmuştum sormayı bu hafta gel izne ayrılalım dedi doktorum da 29.haftamdayım30. hafta bitince olmuyor mu bu izin yani tek gebelikte 32 haftalık ikizlerde 30 haftalık olması gerekmiyor mu doktorum 29 haftalıkken ayıracak beni anlamadım
evet canım test yapılmıştı doktorum hamilelikte sorun yaratabilir demişti o yüzden iğneye başlamıştık
Bu haftasonu kayınvalidem gelicek onunla birlikte bebişin kıyafetlerini yıkayacağız ve çantaları hazırlayacağız.
sende guzel haberlerle gel inşallah canım
seninki kac haftalık
kardan alışveriş yapamadık ki
çanta hazırlayalım
pofff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?