ya kızlar bu lansihoh marka aldım ben göğüs ucu kremini sipariş ettim yani klullanna varmı daha önce nasıl sizce en .ok tercih edilenler arasındaymış
evet kızlar yemekleri yedik mayıştık nerelerdesiniz?
Bende senin iğnenin Aynısından kullanıyorum hatta ilk cocuğumda da kullandım doguma kadar kullanıyorsun son iki gün kala bırakıyorsun bide iğneni yaptıktan sonra Asla ovalamA yoksa her tarafın Mos mor olur simdi ikinci icinde aynı iğneyi kullanıyorum
Bebeğimizin yeni ürünleri
Bu çanta Fransa'dan hediye geldi. Dedemiz de bugün biberon ısıtıcısı ve sterilizatörümüzü aldı.
Eki Görüntüle 341339 Eki Görüntüle 341361 Eki Görüntüle 341363
canıım çok saol nasıl rahatlattı şu yazdıkların beni bilemezsin . çünkü 30 . haftaya girdiğim anda bıraktırdı doktorum coraspini yani bu gün ve çok tedirgin oldum bıraktım bi şey olur mu acaba diye. sen 28 . hafta yazmışsın çok rahatladım iğneyide bana dr 37 38. haftada bıraktıracağını söyledi yani senin söyleidklerinle aynı doğrultuda . Bu arada kaç haftalıksın sen ? bide clexena 4 mg kullanıyorum ben sen kaç kullanıyosun ?
birde iğne yaparken kanıyo bazen dr a sordum tekrar yapmama gerek var mı diye yok dedi alacağını alıyosundur zaten dedi sende de oluyo mu kanama olduğunda ne yapmanı söyledi dr un ?
Kızlar gecen hafta kontorle gitmiştim dr umun gidecegini ögrendim malum cok kalmadı bu cuma 15 gün oluyo kont gideli bu hafta mı gtsem yoksa 1 ayın dolmasınımı beklesem yeni dr a gitmek için karar veremedim gidip tanıssam daha iyi olur demi bi an önce
iyi akşamlar arkadaşlar bugün bende dr a gitim 2 hafta sonra rapor için tekrar gideceğim. oğluşum 1520 gram olmuş. herşeyi yolunda hamdolsun. bizde park yatağını ve bebek arabasını aldık.
Maşallah kilosu baya iyi oğluşunun. Seninle haftamız aynı acaba benimki de o kadar olmuşmudur merak ediyorum. Perşembe hava iyi olursa doktora gideceğiz. Bakalım kaç çıkacak:44:
Aldıklarınızı güle güle kullanın park yatağı ne marka aldınız?
en son bir ay önce gitmiştim 970 gramdı bende şaşırdım hep bir hafta önden gidiyor dedi dr. park yatağını graco aldım canım çok uyguna buldum bir mağazada 235 tl peşin 260 tl taksitleydi. en az 120 tl kar ettik.Eki Görüntüle 341402
iyi akşamlar arkadaşlar bugün bende dr a gitim 2 hafta sonra rapor için tekrar gideceğim. oğluşum 1520 gram olmuş. herşeyi yolunda hamdolsun. bizde park yatağını ve bebek arabasını aldık.
Kızlar gecen hafta kontorle gitmiştim dr umun gidecegini ögrendim malum cok kalmadı bu cuma 15 gün oluyo kont gideli bu hafta mı gtsem yoksa 1 ayın dolmasınımı beklesem yeni dr a gitmek için karar veremedim gidip tanıssam daha iyi olur demi bi an önce
selam tatlı annişler bugün kontrolümüz vardı oğluşum 1500gr olmuş çok güzel pozlar verdi öyle şirin ki rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın..29+3 haftalık olmamıza rağmen dr 8 haftalık doğum öncesi iznimi başlattı.doğum 20 nisan gibi izin 1 nisanda bitiyor.acaba benim erken doğum tehlikem olduğu için mi erken verdi anlamadım sorayım diye bekledim doğuma gitmiş..sizin bir fikriniz var mı bu konuda??
Çok iyi maşallah kilosu
Park yatak çok güzelmiş rafları cepleri falan olması çok iyi. Çok uyguna almışsınız güle güle kullanın. Ben de kraft pr 001 almayı düşünüyorum. Onun da fiyatı normalde 340 civarı gittigidiyorda 240a buldum oradan alıcam heralde.
maşallah oğluşunada sanada anneciği:) güzelmiş güle güle kullansın bebişin inşallah bende park yatak karyola yatak arasında gittim geldim eşim dedi bu ne bez parçası vermem buna bu kadar para baktım diretiyo anlatamadım da bizde istikbalden sitesinde olan sleppy karyolayı aldık sabitlenedebiliyor baya baya derin zor buldum bende amacım dern olmasıydı avrupa normlarında olsun diye şükür geliyor haftaya inşallah 34. haftamızda oluyoruz o zaman tam zamanında geliyor.
bencede gitsen daha mantıklı değil mi yeni doktorun seni ne kadar erken tanırsa o kadar iyşi olur bende 19. haftamda değiştirdim doktorumu çünkü raporlarını vs hepsini de göçtür giderkene de baksın not etsin dosyana durumunuzu cnm bence tabi
bebegine maşallah kocaman olmuşyatagını ve arabasınıda güle güle kullansın
seninlede aynı haftadayız oğullarımızın kilolarıda.bana 15 gün sonra gel dedi rapor için. sanmıyorum öyle bir risk olduğunu çünkü böyle öenmli bişeyi mutlaka sana söylerdi. çoğu kadın 40 haftasını tamamlamadan doğum yapıyormuş. muhtemelen oğlun benimki gibi bir hafta önden gidiyor. belki o yüzden vermiştir.
Canım ben zaten yatarak geçiriyorum 5 ay hep kanamam oldu şimdi de erken doğma tehlikesi var.eşimde diyor dr un vardır bi bildiği sen keyfine bak diye de yinede merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?