2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bana bi hafta önce bırakıcan dedi dr. evet dediğn gibi bu gün bacağımdan yaptım mosmor oldu bide taş gibi oldu yaptığım yer

Bebeğimizin yeni ürünleri

Bu çanta Fransa'dan hediye geldi. Dedemiz de bugün biberon ısıtıcısı ve sterilizatörümüzü aldı.

Kızlar gecen hafta kontorle gitmiştim dr umun gidecegini ögrendim malum cok kalmadı bu cuma 15 gün oluyo kont gideli bu hafta mı gtsem yoksa 1 ayın dolmasınımı beklesem yeni dr a gitmek için karar veremedim gidip tanıssam daha iyi olur demi bi an önce

Bu cuma gidersem 2 hafta sonra tekrar gitmm lazım 32+0 oluyo izne cıkmak için gitmm lazım bu seferde

iyi akşamlar arkadaşlar bugün bende dr a gitim 2 hafta sonra rapor için tekrar gideceğim. oğluşum 1520 gram olmuş. herşeyi yolunda hamdolsun. bizde park yatağını ve bebek arabasını aldık.

içinin ahatlamasına çok sevindim...bende 30.haftayım canım...bende innohep 4 kullanıyorum.canım iğne konusunda çok şanslıyım...ben hamilelikten önce bi sağlık raporu almak için sağlık ocağına gittiğimde aile hekimeme kayıt olup ebesiyle tanıştırdı.ebe kaydımı yaparken aynı sitede çok yakın oturduğuuzu farkettik.her akşam iğnemi o yapıyor..:)))çok da ilgilenişyor sağolsun

Bence yeni doktoruna gitmelisin ne kadar erken tanışırsanız o kadar iyi

iyi akşamlar arkadaşlar bugün bende dr a gitim 2 hafta sonra rapor için tekrar gideceğim. oğluşum 1520 gram olmuş. herşeyi yolunda hamdolsun. bizde park yatağını ve bebek arabasını aldık.

Maşallah kilosu baya iyi oğluşunun. Seninle haftamız aynı acaba benimki de o kadar olmuşmudur merak ediyorum. Perşembe hava iyi olursa doktora gideceğiz. Bakalım kaç çıkacak:44:

Aldıklarınızı güle güle kullanın park yatağı ne marka aldınız?

en son bir ay önce gitmiştim 970 gramdı bende şaşırdım hep bir hafta önden gidiyor dedi dr. park yatağını graco aldım canım çok uyguna buldum bir mağazada 235 tl peşin 260 tl taksitleydi. en az 120 tl kar ettik.

selam tatlı annişler bugün kontrolümüz vardı oğluşum 1500gr olmuş çok güzel pozlar verdi öyle şirin ki rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın..29+3 haftalık olmamıza rağmen dr 8 haftalık doğum öncesi iznimi başlattı.doğum 20 nisan gibi izin 1 nisanda bitiyor.acaba benim erken doğum tehlikem olduğu için mi erken verdi anlamadım sorayım diye bekledim doğuma gitmiş..sizin bir fikriniz var mı bu konuda??

Çok iyi maşallah kilosu

Park yatak çok güzelmiş rafları cepleri falan olması çok iyi. Çok uyguna almışsınız güle güle kullanın. Ben de kraft pr 001 almayı düşünüyorum. Onun da fiyatı normalde 340 civarı gittigidiyorda 240a buldum oradan alıcam heralde.

bebegine maşallah kocaman olmuş yatagını ve arabasınıda güle güle kullansın

maşallah oğluşunada sanada anneciği:) güzelmiş güle güle kullansın bebişin inşallah bende park yatak karyola yatak arasında gittim geldim eşim dedi bu ne bez parçası vermem buna bu kadar para baktım diretiyo anlatamadım da bizde istikbalden sitesinde olan sleppy karyolayı aldık sabitlenedebiliyor baya baya derin zor buldum bende amacım dern olmasıydı avrupa normlarında olsun diye şükür geliyor haftaya inşallah 34. haftamızda oluyoruz o zaman tam zamanında geliyor.

bencede gitsen daha mantıklı değil mi yeni doktorun seni ne kadar erken tanırsa o kadar iyşi olur bende 19. haftamda değiştirdim doktorumu çünkü raporlarını vs hepsini de göçtür giderkene de baksın not etsin dosyana durumunuzu cnm bence tabi

seninlede aynı haftadayız oğullarımızın kilolarıda. bana 15 gün sonra gel dedi rapor için. sanmıyorum öyle bir risk olduğunu çünkü böyle öenmli bişeyi mutlaka sana söylerdi. çoğu kadın 40 haftasını tamamlamadan doğum yapıyormuş. muhtemelen oğlun benimki gibi bir hafta önden gidiyor. belki o yüzden vermiştir.

teşekkürler canım sende uyguna bulmuşsun. baya fiyat farkı var ürünler arasında iyiki araştırmışım. çok üzülürdüm o kadar param boşa gitseydi

senin aldığınıda gördüm canım çok güzelmiş.güle güle kullanın yavruşunla. ben bebek odası aldım sadece gece yanıma koymak için uygun bişey alayım dedim o yüzden park yatağı tercih ettim.

bebegine maşallah kocaman olmuş yatagını ve arabasınıda güle güle kullansın

teşekkürler canım. sen kaçıncı haftandasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…