2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benim aklıma takılan ve çokca meraklandığım kısmı şu olduuuu
nasıl 39. haftaya kadar çalışıyokii:26:
37. hafta son değilmikii:26:

iyi güzel de ---epidural normal doğum--- yapmış arkadaş...

ne güzel anlartmıssın cnm özellkle bnm için cok iyi oldu bn normal dogumdan korkan biriydim dr uma cok güvennce ikna oldum gecen haftada gidecegini duyunca tabi bn yine tırsmaya baslasdım baska dr alısamm bn yapamm korkuyorum demeye basladım dr um 3 saat uzaga gidiyo sen bole anlatınca olede kolay olmuyomus bu dogum yetisirmiyim yine ona mı gitsem oldum vallaa...

bu epuduralın hiç tehlikesi var mı peki yok yanlıs vurulursa felc olursun die kokutma senaryoları var ondanda korkuyorum gerci bnm agrı esigim cok yüksek bn agrı hiç hissetmiyorum o yüzden sancı korkutmuyo beni ne korkutuyo dersen onuda bilmiyorum orda saatlerce dr ve bn yanlız kalmak fln belkide esmde gelmm diyo doguma off yaa

ay cnm soluksuz okudum bende cok sezeyan istiyordum ama bunu okuyunca acaba dedim simdi :s

Canım iyi düşünüp karar vermek lazım. En güzeli bence normal doğum, bak birşey olmamış gibi hemen ağaya kalkıyorlar ağrıdır dikiştir uğraşmıyorlar hemen emziriyolar.Sezeryanda süt hemencik gelmiyormuş hem eskiden sezeryen mi vardı. Analarımız nasıl doğurmuş rabbim ol dedikten sonra inşallah hayırlısıyla bebiş doğuyor biz doğurmuyoruz Rabbim doğurtluyor.....

canım güzel günlerde kullanın inşallah, hepsi çok güzeller
çok saol canımmm
Öyle ne yapacaksın örsünler bakalım. Sende bir kaç tanesini saklarsın hatıra kalsın diğerlerini de hediyelik yaparsın...
artık bi ayar vercem cnm
ayyy çok heycanlı...o heycanı yaşamak bile paha biçilemez bence..
allah sağlık versin....ama en çok eşine traş ol demesi kısmına bayıldım:)))
ayy çok heycanlı, patronun o anını kollama olayı oldumu bende hiç işe konsantre olamıom ya:)))

he he...bende o kısma takıldım...kendi işi heralde:))

ya evet cnm nasıl çalışmış ki 39.haftaya kadar bende anlamadım :44:
aman o kadar da istemem bisimde dinlenmeye ihtiyacımız var

ben iki çanta yapmayı planlıyorum bi bana bi zeynep'e... daha iii olur die düşündüm...

canım sonuçta hastaneden eve gelen herşey yıkanmalı die düşünüyorum onun için bebek çantası fln dursun evde şu çantanın içini doldurdum ben sığmayanıda bezler vs bildiğin mağza çantası (poşet)'e koyucam..ama bebeğin ve benim eşyalar bu çantaya sığdı,bebeğinkileri bebek çarşafına bohça yapıp koydum mikrop kapmasın die

iyi güzel de ---epidural normal doğum--- yapmış arkadaş...

İyi canım sonuçta çok aşırı bir sancı çekmemiş zaten arkadaş, son anda epidural olmuş normal doğurmuş mu evet doğurmuş önemli olan bence o birbirimizi teşvik edelim diye ben paylaşmak istedim....

epudralin etkisi de var sanırım kolay olmasnda...

evetttt olabilir büyük ihtimal....
ya evet cnm nasıl çalışmış ki 39.haftaya kadar bende anlamadım :44:
aman o kadar da istemem bisimde dinlenmeye ihtiyacımız var

valla eğer çalışılıyosa çalışırım yaaa.. yoruldum ettim ama .sonunda bebeğimle daha fazla vakit geçirmek için zamanım olurduuuuu

doğru didin sonra bebek çantasını da yıkamak lazım... başka bi çanta bakayım ben evden ozaman öle bavulumsu çantaları sevmem işi halledecek galiba....

bende kendimi şöyle teselli ediyorum. Sonuçta geçici bir acı olacak. Kalıcı değil ki.allah korusun ne hastalar var senelerce acı çekiliyor. En fazla 24 saat çekerim bebeğimi kucağıma alırım.acıdan korkum yok çok şükür.

Canım millet abartıyo herkezin kendince bir senaryosu var. Korkma Allaha sığındıktan sonra korkulacak birşey yokkkk. Bol dua edeceğiz kendimizi Rabbimize teslim edeceğiz...

Son düzenleme:

aynen benimde acıdan yana korkum yokk. sadece doğum anında bebeğe bişi olurmu diye korkuyorum Allah korusun sıkışırmı nefes alamazmı kordon dolanırmı diye saçma sapan düşünceler geliyo aklıma

aynen benimde acıdan yana korkum yokk. sadece doğum anında bebeğe bişi olurmu diye korkuyorum Allah korusun sıkışırmı nefes alamazmı kordon dolanırmı diye saçma sapan düşünceler geliyo aklıma

uyy guzum....onları düşünmemeye çalış...
hep o ilk göz göze geleceğin anı düşün bence....allah emanet bebeklerimissss

Son düzenleme:

Of herkesin korkusu ortak galiba bende öle düşüyorum beceremezsem ona zarar verir miyim diye
sancı mancı geçici şeyler neticede

Canım millet abartıyo herkezin kendince bir senaryosu var. Korkma Allaha sığındıktan sonra korkulacak birşey yokkkk. Bol dua edeceğiz kendimizi Rabbimize teslim edeceğiz...

ya ıkınamzsam cıocuk sıkısıp kalırsa neler neler düsündükce kötü seyler geliyo aklıma sezeryanın iyi ve cazip gelen yanı bşizi uyuyoruz uyandıgımzda hersey bitiyo o güzelde bn onu da secemiyorum bnm yapısıklık old için normal daha iyi dedi dr um sıkıntı yaratr dedi bnmki asagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık oldu :2:

edelim canım tabisikiii normal doğuralım..benim ilkide normaldi farketmess yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…