2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yok cnm ya özelde değilim şükür ama bu ay aldığımız maaş zam farkı neydi ki asıl zamlı maaşı nisanda mı alcaz bu arada doğum parası 200 bile değil

şimdik canm torba yasaya göre maaşlar sendikalarla toplu görüşme sonucu veriliyor
o da ocak ayına yetişmedi. bize sadece %3 enflasyon farkı verildi.
asıl zammı da nisana yeiştrmeye çalışıyorlar ne kadar daha belli değil.
nisan da zamlı alırsak ocak şubat ve mart ayının da zamlarını alacağz tabi.
bilmem anlatabildm mi

oyyyy ben bile sıkıldm petuşşş.
o bir de kıskançlık yaparsa durum pek vahmm..
ay ay ben de kaynanamla ne yapacam onun stresi basıyo daralıyom valla..
bir de asıl korkum pazar günü bizimle zonguldaka gelmeye kalkması:18:

anaaam bak şu kadınaa beni annem göndermedi 2 ay olmaz böyle bulantıyla die okullar açıldı hala ordaydım

Kızlar 30 haftalıkken bebeğinizin kilosu kaçtı biliyor musunuz benim ki 1450gr. komşum zayıf dedi çok beslen filan diye yorum yaptı ama doktorum öyle birşey dememişti

canım nette bebişlerin haftalarada göre kilo aralıklarını vermişler için rahatlasın die gönderiyorum. her bebik farklıdır boşver sen komşuların dediklerini doktoruna güven, zaten olması normal lkilo aralığı içinde...

Haftalar Tarihler Fetus ağırlığı (gram)
1.haftanın bitiş tarihi:
2.haftanın bitiş tarihi: Ovulasyon (yumurtlama)
3.haftanın bitiş tarihi: İmplantasyon
4.haftanın bitiş tarihi: -
5.haftanın bitiş tarihi: -
6.haftanın bitiş tarihi: -
7.haftanın bitiş tarihi: <1
8.haftanın bitiş tarihi: 2
9.haftanın bitiş tarihi: 4
10.haftanın bitiş tarihi: 6
11.haftanın bitiş tarihi: 8
12.haftanın bitiş tarihi: 14
13.haftanın bitiş tarihi: 26
14.haftanın bitiş tarihi: 45
15.haftanın bitiş tarihi: 74
16.haftanın bitiş tarihi: 110
17.haftanın bitiş tarihi: 150
18.haftanın bitiş tarihi: 210
19.haftanın bitiş tarihi: 280
20.haftanın bitiş tarihi: 320
21.haftanın bitiş tarihi: 400
22.haftanın bitiş tarihi: 470
23.haftanın bitiş tarihi: 550
24.haftanın bitiş tarihi: 640
25.haftanın bitiş tarihi: 790
26.haftanın bitiş tarihi: 820 (550-1330)
27.haftanın bitiş tarihi: 960 (650-1500)
28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680)
29.haftanın bitiş tarihi: 1300 (900-1900)
30.haftanın bitiş tarihi: 1400 (1000-2080)
31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350)
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500)
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750)
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930)
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200)
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330)
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500)
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650)
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800)
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900)
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4050)

anladım cnm ben toplu sözleşme sonucu şubata yansıyacak die biliyodum da k.validene de hiç bişiy demiyom ha ne işi varmış biraz da tepki verin cnmm

aynısı benim anamda öle demedi bi gelimde çorba yapayım diye... ben bi ağlaşayım midem bulanıyo başım ağrıyo vs die benden hızlı çıkıp kendi sıkıntılarını sayıyodu benim ona yardıma gidesim geliyordu valla.. evde hep bitmek tükenmeyen işleri vardır, hep biyerleri ağrır, kafasına ya babannemi ya babamı, ya abimi, yada kardeşimi takmıştır kura kura hasta eder kendini....
doğumdan sonra o mu bana bakacak beni ona bakıcam kara kara düşünüyom valla allahım eksikliklerii göstermesin..

ay canım yaa kıyamam benim annemde öyledir,gelir diken üstünde oturur, ama yardım eder bana,yemek falan yapar, yarın gelcek bakem özledim ama pazar döncek

selam kızlar devamlı takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum. ben de bi foto koyayım dedım :) 32 haftalıgız kızımla...Eki Görüntüle 348429

maşallah göbüşeee çok tatlı görünüyosunuz

evet ya dilşahh bende k. valideye falan değilde ablaya kafa yoruom işte...
yeğenimde küçük değil 6 yaşında...evde bıraksa keşke anasınıfına gidio..
ama sürekli telde teyzeye gididcez martta dimi dio..cinnet geçiryom..getirmede diemiom...off...neyse 1 hafta kalcam fazla kalamam dio ama ...60 metrekare ev..ablam annem ablam yeğenim...biz..yeni bebek..mızırtı ağlama gürültü...offf daralıorum...geçen yıl geldi..3 gün boyunca sürekli ismail yk dinledik...sürekli bilgisayarı aç, bilgisyarı kapa telefonu ver, telefonu kapa, çizgifilm aç...ayy daralıom düşündükçe
anaaam bak şu kadınaa beni annem göndermedi 2 ay olmaz böyle bulantıyla die okullar açıldı hala ordaydım

kadın demeyelimde:))) annem neticede...
annem güvenio benim eşime, o sana bakar zaten die...buraya gelince eşimin yanında rahat edemediğini düşünyo, kendiside rahat edemio..garibim emanet gibi oturyo koltukta bana gelince:))

bide annemim yemekleriye benimki çok farklı diom zaten o bi tek kızımla oyun oynasın yemeğini versin yeter yanıma gelince.
kalan işleri ben yaparım..yağmurun yemeğini kendi yemeğimizi akşamdan ayarlarım..
en güzel yanı işte annemde o streslerin hiçbiri yoktur..hayatta kuruntudur, sinirdir, stresdir bilmez..ömrümde tandığım en pozitif kendiyle en barışık insandır annem...

aynen cnm benimkide yardım etmeye çalışır ama al anne buda patlıcan ben gelene kadar bunu pişir demezsen hayatta dolabın kapağını açıp bakmaz karıştırmim die:))

selam kızlar devamlı takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum. ben de bi foto koyayım dedım :) 32 haftalıgız kızımla...Eki Görüntüle 348429

maşallah canım... ne kaa fittsinn... hala normal kıyafetlerini mi giyyonn

hee yaa benimki de öyle, yapma öle neden çekinişyorsun onun annesi gelince sadrazam gibi kuruluyoo sende rahat ol diomm ama yapamıyoo napsınn... zeynep e bakmaya mecbur gelecek kalacak bi sure ozaman alışırlar belki birbirlerinee

tesekkur ederım canım 8-9 kilo aldım ama hala 27 bedene sıgıyorum da benim yanlarım cıktı yahuu baya bı garıp oldum

Teşekkür ederim canım

cnm rapor 32+0 da alınıyo ama doktora rica edersen 32+0 gibi yazabilir belki o doktora kalmış ama standartı 32+0

Canım yasal olarak 31+0 da alabilirsin
hatta benim doktor zaten o zaman alacaksınız dedi
ben 31+0 da aldım

annelerimiz düşünce tarzlarımız ne kadar benziyo
annem de rahatsız ayaklarında bana gelince had-sta olur kendi evinde tazı gibidir ama evde bir saat misafir eksik olmaz ama hiç yorulmaz bana misafir gelecek olsa sen onlara gidiyon mu der
ben oğlumun yemeğini akşamdana yarlardım yemiyo bunları tadı tuzu yok derdi yogurt yapardım sevmiyo danino al derdi
yani işin hep kolayına kaçtı
Allah başımdan eksik etmesin onun gibi kimse bakamaz ama
ama bir çok şeyi görmezden gelmek lazım oluyor
ben o aşamaları hala yaşıyorum ve yine yaşayacağım

B iz geldik misafirlerimizi gönderdik sabah konturolümüzüde olduk herşey yolunda dedi doktorumuz sadece ters dedi başı yukarda ayakları aşşagıda kasık agrılarım ondan oluyormuş baskıda enfeksiyondan şüpeledi agrılardan dolayı ama temiz çıktı çok şükür hı bu arada benim minişim 29+3 de 1320 gr olmuş normal dedi bana miniş geldi ama :) saglıklı olsunda kilo çokta öneml, degil

Son düzenleme:

benimki de aynı ya kocam yokken gelir o gelince gider hemen 1-2 gün kalır anca

gözün aydın cnmmm hiç de az değil kilosu maşallah sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…